![]() |
#741 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2007
Lokacja: w domu xD
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Co cie to? ^.-
Profesja: Elder Druid
|
![]() No śmierci to przegięta sprawa, szczególnie jak wyleci nam jakiś wartościowy przedmiot ale... jak jestem pewny deda wszystko wkładam do plecaka i plecak daje do tego miejsca ze strzałą (czy czymś xP) w każdym razie pod prawą ręką (patrząc z naszej strony x]) i tam nigdy mi nic nie znikło ;]. ale na lvl, mlvl i skille nie ma sposobu
![]() P.S. po dedzie zawsze możemy isc też po ciało, ale ktoś może nas uprzedzic ;] Ostatnio edytowany przez dartra111 - 30-08-2007 o 08:17. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#742 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2007
Lokacja: Sieradz
Imię: Spec Of Astera
Profesja: Druid
Gildia: A co Cie to? :P
Świat: Astera
Poziom: 50
Skille: 20/25
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() Nie będę się rozpisywał
![]() 1.Dedy. 2.Laggi. 3.Kolejki. 4.Niektóre nooby ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#743 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 08 2007
Lokacja: Kazordoon
Imię: Debilos
Profesja: Knight
Gildia: obecnie do wzięcia xP
Świat: Solera
Poziom: 40
Skille: pracuje
Poziom mag.: 5
|
![]() Nareszcie ktoś zrobił taki temat , no więc tak :
-nooby -thiefy -gnojki co żucają śmieci na skrzynki pocztowe -spamerzy -BRAZOLE ![]() i na koniec -BRAZOLSKIE NOOBY !!!!!!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAHSASAKS ![]() nareszcie mi ulżyło ;P |
![]() |
![]() |
![]() |
#744 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przedewszytkim pseudo "hackerom" STOP!
i dedy ofc.. wedlug mnie powinno sie zmniejszyc procent expa jaki tracimy..
![]() |
#745 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
@topic: PA
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#746 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 08 2007
|
![]() Averus pełni sie z tobą zgadzam że Brazylijczycy se pozwalają na za dużo i to oni najbardziej mnie wkurzają zabijają przyjemność gry, ale niektórzy są w porządku, ale niektórzy Polacy to sa jeszcze gorsi.
Ostatnio edytowany przez Krwiopusz - 01-09-2007 o 22:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#747 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Imię: Dobrzejszy
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() było grac na niemieckim servie :> wtedy bys mial problemy z polakami ^^
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#748 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: cała mapa :D
Imię: Chemikalius
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: co chwile inna
Świat: Guardia
Poziom: 42
Poziom mag.: 44
![]() |
![]() Ilość noobow na guardii jest wprost odwrotnie proporcjonalna co do ilości potworów.
![]() Best solo : banshee, ancient scarab Best team: DL, Hero ASG dla Dorosłych (17+ ![]() ![]() cytat: jeśli ktoś się osiodłał, przykłusował na forum i zrobił \"Ihaaaha!\", to nie ma się co dziwić, że ludzie na nim jeżdżą jak na kobyłce... |
![]() |
![]() |
![]() |
#749 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2007
|
![]() Nooby, PK, PA, sprzedawanie przedmiotów po za wysokich cenach, złodzieje loota, h-lvle którzy myślą że oni "sterują" wszystkim co się dzieje na serwerze.
Przeładowane serwery, lagi i padanie na lagach ![]()
![]() |
#750 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 09 2007
|
![]() Noobki w carlin i thais gdy mnie proszą o itemki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#751 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2007
Lokacja: Kołobrzeg
Świat: Aurea
Poziom: 80
Poziom mag.: 55
|
![]() 1 update
2 kicki 3 lagi 4 noobs |
![]() |
![]() |
![]() |
#752 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2007
Imię: Silver Yakuza
Świat: Lunara
Poziom: 11
Skille: 60
Poziom mag.: 3
|
![]() Ja juz z Tibi zrezygnowałem
![]() Po 1: Twórcy patrza tylko na kase... Po 2: Ludzie sa tacy j******i ze brak słów... Po 3: WoW jest lepszy(polecam http://tod.sey.pl/) Po 4: Gm'i sa tylko od banów ![]() I to by było na tyle ![]() Kończcie z ta durna gierką ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#753 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Wpisy bloga: 1
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
![]() |
![]() Hmmmmmm.... W tibii jest wiele rzeczy które mnie wkurzają są to np:
-Zbyt duża komercja, gra jest komercyjna i cipsoft robi tylko kasę -Niskie IQ graczy-chodzi tutaj o masakryczną ilość gówniarzy oraz noobków, nie chodzi o ich lvl, ale narzekanie, okradanie, kultura osobista i cała reszta -Ekonomia-ekonomia w tibii jest zepsuta, ludzie tylko sprzedają, a kupców nie ma -Hakerzy. W tej grze hakerstwo jest bardzo rozpowszechnione, hakerem może być każdy dlatego trzeba się pilnie strzec, a czasami to nie wystarcza. -Brak GM kiedy jest potrzebny. GM wchodzi raz na miesiąc na serwer, a czasem rzadziej. I tylko screeny robi z graczami, mało co robi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#754 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
Imię: Ksyssiu Czarodziej
Profesja: Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 18
Poziom mag.: 17
|
![]() to że jak się gra na engine to gra się zacina tam gdzie nad głowa są dachy i skały.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#755 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2007
Imię: Silver Yakuza
Świat: Lunara
Poziom: 11
Skille: 60
Poziom mag.: 3
|
![]() Cytuj:
![]() Dokup Ram'y albo zmień całego Box'a ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#756 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 11 2004
Lokacja: Poland
Stan: Usunięty
Imię: Wiader Master
Gildia: Szwax
Świat: sqn
Poziom: 666
Skille: 123/567
Poziom mag.: 99
|
![]() Wy, nooby, polaczki, tempe 10 latki...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#757 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2007
|
![]() co mnie w*****a?
nie dedy w końcu to gra, trzeba coś tracić prawda? -udupiony pall &knajt -udupiony mag & drut -udupiony balans -udupione PvP -noooby -ludzie którzy udają noooby -ludzie którzy myśląże jak mają h-lvl to są mastah -PACCany którzy myślą że są mastah bo im wujek coś kupił -HAKERZY! -dzieci neo -dzieci błędów ortografi -dźwięk :f! -h-lvle którzy blokują resp -PKerzy! -i wieeele innych oprócz dzieci neo dzieci PK, są całkiem normalni ludzie tacy jak sir zacker, czy master becken (obydwaj aldora) Ostatnio edytowany przez Irwin546 - 04-09-2007 o 23:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#758 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 06 2007
Profesja: Elite Knight
Świat: Antica
|
![]() Mnie najbardziej wkurzają durni analfabeci, i cwaniaczki komputerowe aka Dzieci Neo -.-
I tacy debile którzy zakładają takie idiotyczne tematy |
![]() |
![]() |
![]() |
#759 |
Zbanowany
|
![]() Chce zobaczyc co powiecie po tym poscie :
Nie lubie tekstow typu " NIE LUBIE NOOBoW SA STRASZNI KRADNA EXPA LOOTY ITP" Po 1 w moim slowniku NIE MA czegos takiego jak noob i prawdopodobniej slowo jest calkowicie zbedne bo cos takiego nie istnieje ... Czekajcie czekajcie juz sie tlumacze . Powiedzcie mi przyklady nooba . Pewnie zara jakis 15 sorc z harmonii powie "No stoi pod depo i mowi free items plx" to jest STANOWCZO newbie bo jeszcze nie wie ze nic nie dostanie . Powiecie ze wyzywaja to sa debile nie nooby jak juz mi jeden koles powiedzal 6 druid w thais ktory sie rookowal " o wyzywasz widze chlopcze ostatnia deska ratunku" i zrozumialem ze to nie ma sensu , jak tu jestes to bardzo dziekuje ze tak poweidzales bo nikt mnie nie zna z rl i jest malo osob co slowami maja jaki kolwiek wplyw na mnie a to sie jem udalo . Powiecie No ci co kradna lootbagi dobra to sa thiefy.Teraz ci co sie wbijaja na resp i to nei jest noobostwo tylko to jest PA , czekam na propozycje wyparcia sie mojej teori a i jeszce zapomnialem jak koles lata zabral ci 20 expa ghoula i mowi HUAHUAHAUHAUHAUH unon stop to sie robi dla fazy beki itp i prosze mi nie mowic ze normlany czlowiek by tak robil BA a nawetnie normalny zeby tak robil . Pozniej mnie wkurza PAPAPAPAPAPPAPAPAPAPAPAPPAPAP i jeszce z 3 k razy PA ostatnio expie stone za tp moim pallem widze wpada 88 ek na exp i mowi ze mam 1 min zeby wyjsc albo sie zwine na miejscu nie wyszedlem w 1 minute to mnie lal pozniej sie zwinolem 2 x na expie od 118 rp i 120 ek ( oddzielnie). Nastepnie FACC ktore co kolwiek oczekuja addony,expowiska,miasta itp ludzie wy nie rozumiecie ze to jest durne gra bez pacc albo koles ujo. Napisal co to za sens wydac 90 zl zeby na scarabach expic teraz sie ciebie pytam czy na 12 + miastach ktore sa 15 x wieksze od tego thais twojego zasranego sa scaraby ? Czy nie warto se czasami wydac zebrana kase na addona ? czy pojsc na hunta z kolegami ? To po co ty grasz w tibie zeby expic ? brawo szpanuj kolegami ze masz 40 druida ja wole z kolegami isc na hydry .... Nastepnie debile ktore mowia wkurzaja mnie kolejki i ze ktos mi sie wbija w exp na harmonii canadii arcanii neranie itp albo ze nie moge kogos zabic . Jakie trzeba miec IQ od 1 do 10 zeby tak poweidziec dobrowolnie wybierajac serw? I najbardziej wkurzajaca rzecz to sa bledy ortograficzne bylo mowione ale nei wyrobie no prosze was jak widze bledy typu " som ho przyszlem poszlem hce ic icmy icemy tibija " to mnie gnie w pasie. Czekam na komentarze mojego posta z checia uspokoje paru debili. |
![]() |
![]() |
![]() |
#760 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() zapomniales o "hoć" i "jusz".