Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Dla początkujących > Mainland

Notki

Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice...

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 05-09-2007, 12:04   #761
Kojotes
Rangers lead the way

Kojotes's Avatar

Data dołączenia: 25 02 2005

Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brigade
Świat: Astera
Poziom: 140
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
Domyślny

Najgorsze jest 'ej'
Kojotes jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 16-09-2007, 04:22   #762
Sniper_Pall
Użytkownik Forum

Sniper_Pall's Avatar

Data dołączenia: 16 09 2007

Imię: Sniiper
Profesja: Paladin
Świat: Berylia
Poziom: x
Skille: xx/xx
Poziom mag.: x
Domyślny

Glupie nooby!! Jeb**e Pk! i Oszusci kturym np. wysylasz parcla a on thx i tyle ni ma
stary 16-09-2007, 09:40   #763
neoidzida
Guest

Domyślny

Polskie nooby. Najgorsze co może być. Wszystko zabierają nawet jak im to nie jest potrzebne. Gdyby nie to to Polacy by byli bardziej szanowani na tibijskiej arenie.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 16-09-2007, 10:35   #764
Tomcio Pall
Użytkownik Forum

Tomcio Pall's Avatar

Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Bełchatów

Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Arashi/KoA
Świat: Thoria/Aldora
Tomcio Pall ma numer GG 1669739
Domyślny

Ci co piszą: wkurzają mnie PK, PA itd. Po kiego grzyba grać na serverach PvP jak was to wkurza??

Polacy!! Największe nooby w całej tibi -.-

Dzisiejsza akcja:
Siedzę se na Guciach wpada 37kina który był poziom wyżej i mówi że on tu pierwszy. Zaczyna za mną łazić i zabijać mi potworki(Polak). Poszedł sobie to expie dalej i zacząłem przekładać loot do lootbaga a ten wbija i mi zabiera loota. Dobra nieważne(nie ważne?) tibia to tylko gra. Mówię mu że se już nie pogra(Harmonia). Zaczyna mnie straszyć swoimi postaciami to ja no to wbijaj na nie. Powiedział że nie bo nie chce mu się. Dobra expie dalej a ten znowu wbija i jak wcześniej bije mi potworki. Mówię mu dawaj wbijaj na te swoje super chary. Dobra wbija po kolei. Żaden nie ma wyższego lvl niż i mówi że mam przesrane na servie. Mówię mu Black List za kradnięcie loota. Potem parę min później wbija z lootem i mówi że śmieci nie zbiera(battle hammery etc.). Daje mi loota i chce być moim kumplem. I jak tu się nie w*****ać??

P.S. Potem i tak jakiś 18 Druid zabrał mi loota -.-
stary 16-09-2007, 16:52   #765
Slavny
Użytkownik Forum

Slavny's Avatar

Data dołączenia: 08 10 2005

Stan: Niegrający
Slavny ma numer GG 5379252
Domyślny

Mnie najbardziej wkurzają ludzie, którzy zabijają moje potworki.

Slavny jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-09-2007, 18:49   #766
Lissodelphis
Użytkownik forum

Lokacja: przed kompem

Świat: Aurea
Domyślny

Durne nicki da sie jeszcze przezyc
Ale najbardziej mnie wnerwia jak sie pkuje noobki co przed chwila z rooka wylazly
Lissodelphis jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-09-2007, 17:49   #767
Azindius
Użytkownik forum

Azindius's Avatar

Data dołączenia: 26 06 2007

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Domyślny

Przepełnione expowiska na starszych serwerach. Osobiście wolę pograć na non-pvp z powodu iż nie interesuję mnie żadna rywalizacja pomiędzy graczami/ wyścig byle by być wyżej w statystykach ani nie przepadam za odrabianiem expa ... Powinni zmniejszyć limit graczy na serwerach. Można by było czekać nawet godzinę. Ale to by zniechęciło większość noobow co by znaczyło, że populacja spadła podwójnie ... Teraz to nie ma gdzie d**y wcisnąć. Chyba, że z rana bo wtedy do szkoły się idzie. Po 12 już znów jest biednie. Nawet gdy jest się posiadaczem pacca to są przecież napy które podejdą do takiej mamy z tekstem "mamaaaaaa... daj mi na pacccccca bo kolega ma i sie ze mnie smieje....." no i na terenie dla pacc urzędują bachory ... Także...

Zmniejszyć limit graczy na serwerach i wywalić dzieci neo ;]...
Azindius jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-09-2007, 18:25   #768
DrefoKigh
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 08 2007

DrefoKigh ma numer GG 1289753
Domyślny

Oto moje zdanie :

Ja wiem troche o tym i tamtym bo mieszkam w niemczech i obserwuje zachowywanie sie polakow np. Gram sobie w cod2(call of duty 2) na niemieckim servie potem jak wyszlem z niego to znalazlem polski na kturym zaczalem przygode z ta gra az sie lezka w oku zakrecila wbilem na niego pisze siema nikt nieodpisal (ok) potem sie troche rozkrecilem mialem najlepsze staty (cud ) i dali vota ( glosowanie) zeby mnie wywalic ja pisze za co? a oni pisza ze za staty kurwo . . . -.- (...) o wszyscy oprucz mnie dali na tak . . . potem weszlem spowrotem i widze nowy kick tymrazem nie namnie ale nastepny bo zabil kogos przez dym i odrazu cziter jak to pisza (cheater) a on muwi ze nie a oni ze tak kurwo ty jebany cziterze . . . -.- i kolejny wywalony . . .potem wbijam na niemiecki serv pisze Hi nik mnie niezna ale pare osob odpisalo gram i bylem w pierwszel 3 w statach i jakos nikt niepisal ty kurwo cziterze jak zabil kogos przez dym albo jak strzelal na slepo . . . a w tibii tez dzisiaj mialem 2 przypadki wbijam na sorka i pisze 6 knight sell boh 10k fast plx ja napisalem po polsku bo mial nik polski poszlismy na dol i dalem na trade on tez i odratzu anulowal i tak kilka razy potem napisal nacisnij szybko accept juz mialem nacisnac -.- a tam leather boots ale nienacislem i se poszlem potem wbilem na char na rook-u i zatrzymalem sie przy trollach bo pisalem tego posta zerklem co na charze a tu 2 lvl mnie przesowa w strone trolli -.- ja mu misze noob a on mi s*******aj noobie a potem zablokowal go troll i spider i pisze kill . . . -.- (www.zal.pl)
naprawde powinna powstac taka stronka . . . -,.,-
DrefoKigh jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-09-2007, 21:10   #769
Nakahev
Użytkownik forum

Nakahev's Avatar

Lokacja: W mieszkalni

Imię: Nakahev
Profesja: Knight
Świat: Pacera >4ever!<
Poziom: 31
Nakahev ma numer GG 3818587
Domyślny

Cytuje "Polak cię dopadnie, polak cię okradnie, polak nie popuści"

a w tibii wkurzają mnie noob trapy, gram od początku roku na no-pvp, brazole i polacy mnie załamują, jak skilluje na slima to polak da destroy field, potem przesunie i bije mnie 5 slimów, odziwo mam szczęście że nigdy na tym nie dedłem
Nakahev jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-09-2007, 21:23   #770
dartra111
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 04 2007
Lokacja: w domu xD

Domyślny

A mnie dzisiaj tylko zaczepiło 10 ludzi w thais "Free items plx"... powinni coś z tym zrobic! :/ najlepiej zrobic tibie w ogóle płatną (ale to nie wypali ;p)

@2up: jest taka stronka... tylko że zal piszemy w przeglądarce przez ż

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Plemotnik Pokaż post
Hmm poradzilbym skasowac stara tibie i sciongnonc nowa najlepiej klienta torga z tibia.org.pl - powinnno pomuc
dartra111 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-09-2007, 22:02   #771
Eriziel
Użytkownik Forum

Eriziel's Avatar

Data dołączenia: 03 07 2005
Lokacja: Warszawa

Eriziel ma numer GG 6661520
Domyślny

Co jest najbardziej wkurzajace ?
Ortografia polaków, jest takie cos jak analfabetyzm, ale nie ktore teksty to przesada, moze sam popelniam bledy, ale nie takie jak poszczegolne osoby..
Nastepnie chamstwo, kradzieze, ublizanie oczywiscie tez polakow...
Znam paru graczy ze Szwecji, Hiszpanii i nigdy jeszcze nie spotkalem sie z takim chamstem.
obrazy te wiele razy...
giną bez wieści..."
Eriziel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-09-2007, 22:58   #772
Sasse
Użytkownik Forum

Sasse's Avatar

Data dołączenia: 19 04 2007

Imię: xxx
Gildia: xxx
Świat: Calmera4ever
Poziom: xx
Skille: xx/xx
Poziom mag.: xx
Domyślny

W samej grze wkurza mnie to, ze gra sie staje bezsensowym biciem lvla...
I np. ze trzeba stac w kolejce do npc... w Tales of Pirates, tak nie ma, wogle w
MMORPGach tak nie ma tylko w tibii.

I wkurza mnie to ze z klienta tak latwo wyciagnac passy...
TYLKO do tibii powstaja specjalne keyloggery...
Slyszeliscie o keyloggerze do Guildwarsa, Tales of Pirates, Lineage II lub Silkroada? NIE MA tylko w tibii sa, to mnie denerwuje.
Sasse jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-09-2007, 10:02   #773
EMbet
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 01 2005

Imię: Kais Adon
Gildia: Warrior Boys
Świat: Harmonia
Poziom: 55
Skille: 79/59
Poziom mag.: 15
EMbet ma numer GG 86822
Domyślny

@up - o keyloggerach do Lineage2 owszem, słyszałem. Nawet raz sam złapałem jednego jak jeszcze grałem.

Wkurza mnie, że można nauczyć małpę żeby expiła bo Tibia stała się teraz taka banalna, że...aż brak słów. Przed 7.6 zdarzało się, że obcy ludzie potrafili na non-pvp pożyczyć MMSa żebyś bloknął im draga bo nie mieli już uhów. Kto zdobyłby się na coś takiego teraz? Ogólnie, ludzie mniej serio brali swoje pixele i mało grało noobów - a teraz to sam moge wymienić paru, i to na lvlach o wiele przekraczających te, które powinni byli móc zdobyć gdyby ktoś w CIPsofcie przejmował się czymś oprócz liczenia €.

Uważam 7.6 za przełomowe, ponieważ to wtedy wprowadzono nowy system magii, który sprawił, iż każdy mógł niemal bez wysiłku zrobić sobie high-lvl evul sorka. I to wtedy przyszła największa fala noobów, która trwa do dziś.
EMbet jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-09-2007, 10:18   #774
Suxieb
Użytkownik forum

Data dołączenia: 26 08 2007
Lokacja: Elbląg

Świat: Pythera
Domyślny

najbzrdziej mnie wkurza jak ktos ci sie wbija na expa
np.na pacc jak siedzisz na tombie i postawisz label albo lettter to normalni ludzie ci sie nie wbija na expa tylko sie pytaja kiedy zejdzesz
a takie nooby to ci label/letter chowaja do deda potworka i mysla ze sie czlowiek nie kapnie
wkurzajace tez jest jak nooby ci proboja zwalowac loota(mi sie takie zeczy nie przytrafiaja za czesto bo mam swoje prt)robisz loota jakies 4 h a tu jakis noob ci proboje zabrac(na siwiatach pvp i pvp-enfo da sie jeszce cos zrobic ale na non-pvp to juz jes wał)
Suxieb jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-09-2007, 17:13   #775
Ptakuba
Zbanowany

Data dołączenia: 03 06 2007
Wpisy bloga: 4

Domyślny

Wyżalmy się!
Mnie najbardziej wkurza:
-to że cała gra polega na ciągłym zabijaniu, tylko co parę miesięcy można dostrzec kogoś kto nie skilluje/expi/zarabia kasę na tłuczeniu a oderwie się od tego
-nie ma pacca, nie ma gry, a jak masz jakiś pomysł dla facców na Tibii.com to cię zbluzgają żebyś se kupił pacca (widziałem taki przypadek)
-mnóstwo debili
-boterzy
-ludzie, którzy grają dzień i noc, tylko dla kasy
-i na odwrót, ludzie, którzy kupują konta
-brak realizmu, w tym to co się tyczy punktu 1
Ptakuba jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-09-2007, 18:59   #776
Dagins
Użytkownik Forum

Dagins's Avatar

Data dołączenia: 08 09 2006

Profesja: Sorcerer
Świat: Saphira
Send a message via Skype™ to Dagins
Domyślny

Ok moja lista co mnie wkurza:
-sama Tibia;
-Cipsoft, który mówi, że rozumie graczy, ale nic sensownego nie robi;
-power gamerzy, których Cipsoft pochwala;
-huntowanie w grupie na niższym lvlu (-50) się nie opłaca, chyba że tylko z blockerem;
-balansowanie postaci i przebalansowanie w ktorąś stronę;
-zwiększanie szybkości wraz z lvlem, co zmniejsza mierny realizm Tibii ;p
-bandy noobów, random pk i power abuserów;
-nie zwracanie się huntów sorcem, chyba że jest się na guardach od +35 lvla;
-monotonia gry;
-PACC jest zbyt drogi jak na taką pikselówkę;
-ZERO RPG;
-ciągłe lagi i freezy spowodowane przen silnik Tibii;
-do sensownego expowiska idzie się masę czasu, potem masę czasu wraca, powinny być księgi portali jak w diablo 2;
-w żadnej innej grze nie zbiera się lootbagów- twórcy innych gier wiedzieli co robią;
-na wyższym lvlu sensowny ekwipunek można TYLKO kupić od graczy i im sprzedać, sklepy są tylko dla +10lvli (pomijam jedzenie i drobny loot);
-brak GMów, którzy mogliby łaskawie zadbać o spokój na serwerach;
-wszystko skała się z bezmuzgiego walenia w potwory;
-skillowanie w Tibii jest bezsensowne, twórcy innych gier wiedzieli co robią;
-nie wiem czemu, ale czasem mi się czyszczą hotkeye;
-brak dźwięku;
-plaga fałszywych analfabetów;

To by było narazie na tyle. Moich wkurzających rzeczy jest więcej niż u innych, więc skończyłem z Tibią.

Ostatnio edytowany przez Dagins - 18-09-2007 o 19:00.
Dagins jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-09-2007, 21:04   #777
Nieugiety
Użytkownik Forum

Nieugiety's Avatar

Data dołączenia: 11 05 2006

Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 106
Domyślny

Ludzie i monotonia expienia/skillowania.

A co do cipsoftu to sie nie zgadzam z wami.
Po pierwsze każdy inaczej postrzega tą gre i ma inne wyobrazenia. Oni wymyslają tak jak im pasuje i tak robią. Nie podoba sie to s*******ac na otsa.

Co do pacca....ludzie...oni tez na czym muszą zarabiać -.- Gdybyscie to wy prowadzili tą firme to także byscie mysleli jak zarobic.....
Nieugiety jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-09-2007, 01:52   #778
janek@
Użytkownik Forum

janek@'s Avatar

Data dołączenia: 22 03 2005

Domyślny

Najgorszy jest w samym sobie Cipsoft... i wogole cala gra jest wkurzajaca!
janek@ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-09-2007, 14:01   #779
Rotherdamie
Użytkownik Forum

Rotherdamie's Avatar

Data dołączenia: 19 09 2007

Świat: Nerana
Poziom: 44
Skille: co cie?
Poziom mag.: 38
Domyślny

Thiefy ,nooby ,angielski polaków, lagi, kicki, grafika,brak klimatu MORPG ogolem wszystko co w tej grze zle

@Nieugiety

Co do PACCA to sie zgodze ale ty kazales nam wyp******ac na otsa jak sie niepodoba a samemu ci sie nie podoba expienie a nawet ludzie,w zwiazku z czym twoje wypier****ć na otsa wlasciwe sie tez ciebie sie tyczy.
Zreszta Cipy powinni robic jak im sie podoba? A jak ja place za PACC to nie mam prawa wymagac? Oni moga upa nie robic ,a moja rola w tej grze to kupic pacca (bo bez tego trudno grac) , siedziec cicho i grac wciaz na tych samych terenach wykonawszy prawie wszystkie questy tak?
Ciesze sie ze na tibia.com jest zalozony temat ,,propozycje do zmian'' w grze ,który bardzo polecam CipSoftowi dlatego ,iż dowiedzieli by sie czego klient wymaga i co mozna by w grze dodac aby gre urozmaicic (dla kont platnych).
Facc moze nic nie dostac ,bo z jakiej racji jezeli ja place to mam miec to samo co Facc? Rownie dobrze bym mogl pykac w tibie za darmo a wtedy inni pewnie to samo by zrobili i Cipy by w ogole nie zarabiali. Jedyne co według mnie mogli by miec udostepieone to mozliwosc wykonywania questow na podstawowe addony (te dla FACC typu citizen,knight,mage itp.) i dosc.
JEDNAK NAJBARDZIEJ CHCIALBYM ABY W TIBI ISTNIAL DZWIEK!

Ostatnio edytowany przez Rotherdamie - 19-09-2007 o 14:20.
Rotherdamie jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-09-2007, 15:02   #780
Salarigoth
Zbanowany

Data dołączenia: 10 04 2007

Domyślny

@up
Winup plx...
Salarigoth jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania