![]() |
#761 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2005
Lokacja: ~~Śląsk~~
Stan: Niegrający
Imię: Xel'nemrill
Profesja: Elite Knight
Gildia: ..::Wu-Tang Clan/Existance::..
Świat: Iridia
Poziom: 115
Skille: 85/90
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Ehh żal mi takich ludzi...
Proszę cię nie zabieraj głosu jeśli nie wiesz o co chodzi albo tlyko się tego domyślasz... bo teraz właśnie ci nie wyszło -.- Bynajmniej nie chodzi tu o "ustawki" poprostu Zaprosiłem ich bo ostatnio my byliśmy u nich to chyba pora się zrewanżować... Wszystko na temat życzę miłego dnia signed:Usar |
![]() |
|
![]() |
#763 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2006
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
17:23 Chealino [148]: HAHAHAHAHHAHAHA 17:23 Chealino [148]: Seriously ? 17:23 Chealino [148]: omg 17:23 Chealino [148]: xDD 17:25 Chealino [148]: I will talk to him... Juz bylem bliski stwierdzenia, ze Ty podobnie jak Berger odstajesz od tej MM, a tu tak sie zawiodlem ![]() Ostatnio edytowany przez Barbin - 25-09-2006 o 19:02. |
|
![]() |
![]() |
#764 | ||||||
Użytkownik Forum
|
![]() @ Berger
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
"...Człowiek to tajemnica, trzeba ją odgadnąć, lecz jeśli przyjdzie Ci ją odgadywać przez całe życie, nie mów, że straciłeś czas..."- F. D. Obiecuje, ze kiedys Ci powiem ![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Barbin - 25-09-2006 o 18:57. |
||||||
![]() |
![]() |
#765 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ
Imię: Berger on Iridia
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rookgard Masters
Poziom: 10
Skille: 15/16
|
![]() @Barbin - no niestety odstaje w tym momencie umyslowo, bo bylem po ciezkiej nocce ,pracy i treningu. wiec nie wim zabardzo o co ci chodzi z tym odstawaniem z MM. Ale te osoby sa juz moimi sojusznikami.
ad 2 - no prosze uchyl rabka tajemnicy... Choc jakas podpowiedz prooszeeee jak zgadne nie powiem nikomu mozesz mi zaufac ![]() P.S. a co do wydawania na alko. Nie pije od 2ch miechow bo trenuje i chce odzywskac dawna forme, choc jestem chyba rekordzista bo raz mialem prawie 7% alko we krwi :d i to nie fikcja ;p |
![]() |
![]() |
#766 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2005
Lokacja: Hajnówka xd
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Iridia/Xerena
|
![]() @berger - do AA się zapisałeś =p Ja od 2 tygodni nie pije, pan mówi sługa słucha ( czytać. dziewczyna =p)
#767 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @ Berger
Mowiac o odstawaniu od MM nie mialem na mysli nic zlego, wrecz przeciwnie ![]() ![]() Cytuj:
brakowalo niewiele bylbys mym nauczycielem, wiecej nie zdradze nic na to nie poradze, wszak w tibii zrozumialem ze zbyt wielu zaufaniem obdarzalem ![]() Ostatnio edytowany przez Barbin - 25-09-2006 o 20:14. |
|
![]() |
![]() |
#768 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2005
Lokacja: u cioci na imieninach
Stan: Początkujący
Imię: Naro Slayer
Gildia: United Forces
Poziom: 102
Skille: 10 fist
Poziom mag.: 99
|
![]() Kilkanascie stron wczesniej napisalem ze z Polakami nie trzeba walczyc bo oni sami sie pozabijaja, trzeba im tylko dac troche czasu... mialem nadzieje ze tym razem przelamiemy tą naszą niemoc no ale cóż, neistety zycie napisalo kolejna częsc filmu "szpiedzy tacy jak my" - a raczej to Avainvan i Zielper napisali tą historyjkę...
Avainvan powiem Ci tak, postawiles swoj osobisty interes ponad interes ogolu co nigdy nie jest godne pochwaly. Nawet jesli miales jakis powod nic nie tlumaczy oszustwa, ani znizania sie do poziomu szpiega... Co wiecej utwierdziles inne narody grające na iridii że Polacy to banda ludków niższego poziomu inteligencji, pieski potrafiące tylko służyc zachodowi... Dla mnie jestes .... a nawet nie pwoeim kim... Sam mieszkam obecnie w Anglii i wiem jak nas postrzegaja w rl, podobnie jest w tej grze.. ostrzegalem chlopakow przed Scottym i innymi szmatami z tego kraju no ale coz, to juz za nami i nie ma co rozpatrywac co bylo - trzeba patrzec w przyszlosc. A prawda jest taka ze szpiegow juz nei ma i w tym nasza sila, Arcanium za to stracilo swoja glowna bron dzieki ktorej zawsze wygrywalo wojny... Gdybysmy tylko mieli wiecej dzielnych sojusznikow z takim serduchem do walki jak Mocny Smok ![]() Ostatnio edytowany przez Naro - 25-09-2006 o 21:10. |
![]() |
![]() |
#769 |
Użytkownik forum
|
![]() @up
To nie był tak do końca tylko jego osobisty interes ![]() |
![]() |
![]() |
#770 |
Użytkownik Forum
|
![]() yyy Naro o jakim ogole Polakow Ty mowisz ?
o tych z MM, o tych z Triady, czy o tych 'neutralnych' ? znam Avain'a odkad mial 30 lev [ach RoE...] i wiecie co ? ciagle go lubie =) trudno zmienic opinie o kims kogo sie dobrze zna tylko na podstawie jednego wybryku.. Zidane'a wszyscy dalej lubia ![]() nie bede sie wypowiadal o tym co zrobil Avain i Zielp~ bo nie wiem do konca jak to bylo, niezbyt mnie to interesuje btw. wiem tylko tyle, ze bicie kogokolwiek w rl jest bezsensu z kilku powodow: 1. pol PL iridii juz by gryzlo ziemie 2. reszta by miala polamane/obite/spuchniete nadgarstki i inne czesci ciala 3. dziecinada! nawet 5latki o miejsce w piaskownicy sie nie bija tylko bawia sie razem inna sprawa ze Tibia to juz nie tylko gra. to co sie dzieje wokol Tibii, mam tu na mysli rl meetings, fora, strony fanowskie, reportaze w TV i gazetach przekroczylo poziom normalnej rozrywki przy komputerze... co za tym idzie, Tibia pobudza niezdrowe emocje, co prawda nie u wszystkich bo sa tacy ktorzy powiedza sobie 'eee tam piepszyc to, ide pograc w pilke" a sa tacy ktorzy zaklinaja sie ze spuszcza komus wpierd. tylko za fraga, spy czy inne tego typu przypaly. po prostu chcialbym zeby kazdy troche odpuscil... popatrzcie na Zen, oni graja sobie w najlepsze nikt im w niczym nie przeszkadza - maja respect a my, Polacy, mozemy podobny respect osiagnac tylko trzeba troche pracy... uwierzcie mi, wojne latwo rozpetac, utrzymac pokoj - niestety nie.. ech... sorry ze takie to pomieszane ale mam 2 z polskiego i bynajmniej nie jestem z tego dumny. signed, Maciek Ostatnio edytowany przez maddie - 25-09-2006 o 21:41. |
![]() |
![]() |
#771 | |||||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Nie wiem
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Premia
Poziom: 33
|
![]() @Naro
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Czy zostanie szpiegiem to zniżenie? Miał widocznie, ku temu powody, jakoś nikt nie wypominał tego paru osobom, których nicki napisałem wyżej. Koalicja walcząca przeciwko DR/Triad/Arc, zawsze była zdradzana przez kogoś, kto został zdradzony wcześniej. A od kogo to się zaczęło? Od Royal Demonica. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
2) Główną bronią Arc~ nigdy nie byli szpiedzy. Fakt, faktem bardzo im pomogli, ale głównym czynnikiem było to, że Arc~ bylo cierpliwe, a ich wrogowie odpuszczali po 2 tygodniach walk. Ponadto potrafili nocami expić. Arc~ sie nie spieszylo wygrac. Cytuj:
![]() |
#772 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie chce popadac w megalomanie ale okresliles sie zbyt ogolnikowo, wiec prosze napisz cos jasniej ![]() |
|
![]() |
![]() |
#773 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2005
Lokacja: u cioci na imieninach
Stan: Początkujący
Imię: Naro Slayer
Gildia: United Forces
Poziom: 102
Skille: 10 fist
Poziom mag.: 99
|
![]() Lovah... wypowiadasz sie o sprawach o ktorych nie masz pojecia..
1. nie jestem dzieciakiem to raz 2. nie znasz ani mnei ani Kasha ani Bezoka to dwa, a wypowiadasz sie na nasz temat i pewne rzeczy sa zajebiscie smeiszne, szczegolnei jak piszesz o mnie ![]() 3. nei wyjechalem do anglii za pieniazkami, co wiecej neidlugo wracam bo mi sie tu znudzilo, a w Polsce sobie poradze bez problemu bo skonczylem studia o ktorych ludek jak Ty (z calym szacunkiem) moze tylko marzyc. a Ciebie stac na powrot? (i nie mowie o pieniazkach) Czy podoba Ci sie jak Cie Anglicy trktuja (to a propos rasizmu mojego...no comments co do tego) 4 Jak widze to Ty sp..rdoliles za kasa do innego kraju? to chyba stad ten wniosek o mnei, co? przkladasz sytuacje ze swojego zycia na sytuacje kogos innego... szkoda mi Cie szczerze mowiac tak jak wszystkich looserow ktorzy potrzebuja anglii do szczescia - ja nei potrzebuje. 5 O anglikach sie wypowiadam bo znam ten narod...poltora roku w tej shithole (jak sami o tym mowia) pozwolilo mi wyrobic sobie o nich zdanie.. a jesli Tobie oni imponuja to zal mi Cie podwojnie...(oczywiscie nie mwoie o wszystkich anglikach bo jest regula i sa wyjatki) 6 Nie obrazilem Avainvana (naucz sie czytac ze zrozumeiniem) 7 i prosze jak to mowia w Anglii - shut it.. |
![]() |
![]() |
#774 |
Użytkownik Forum
|
![]() 2lovah - nie zgodze sie z wiekszoascia twojej wypowiedzi.
@ naro - ja o angli mam gorsze zdanie ![]() @ barbin- ty to fafik? |
![]() |
![]() |
#775 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Rybnik
Imię: Jinikao
|
![]() @Barb- teraz sie koles robisz smieszny... Ty sie pyatsz Chea " Chiales wywalic polakow, a Cha odpowaida" Hahah nie chcialem" A co ma Ci powiedziec? "Tak chce wywalic all Polakow z serwa? Pomysl..
|
![]() |
![]() |
#776 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Żory
Stan: Rookstayer
Imię: Chris'Ronaldo
Gildia: ~~
Poziom: ~~
Skille: ~~
Poziom mag.: ~~
|
![]() Cytuj:
![]()
13:29 Lordnazgul [120]: ill go soon to eat 13:29 Chris'Ronaldo [117]: im already eating 13:29 Lordnazgul [120]: lal im not eat in front of the computer xD 13:30 Lordnazgul [120]: i need have 2 hand to kiil dragys and dls 13:31 Chris'Ronaldo [117]: i need just leg 13:31 Chris'Ronaldo [117]: to use exura 13:31 Lordnazgul [120]: leg???? 13:32 Lordnazgul [120]: aaa left hand u mean? 13:32 Chris'Ronaldo [117]: lol its joke 13:32 Lordnazgul [120]: xD |
|
![]() |
![]() |
#777 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2006
Lokacja: Nisko
Poziom: 132
Skille: 100/98
|
![]() @Lovah
Nie wiem ile ty masz lat , czy wogóle doswiadczyłes jak sie pracuje za pieniadze i o ile w Polsce za to co ja zarobie w tydzien Naro wiecej zarobi w 1 dzień .Wiadome ze kazdy normalnie myslacy woli jak sie jego wysiłek docenia. Kiedys sądzilem tak jak ty będac w pełni dumny z posiadania obywatelstwa polskiego myslem ,ze to idiotyzm wyjechac ale na dzień dzisiejszy "Podróż za chlebem "jest rzecza normalną. Arek rasista i dzieckiem ?Fakt ze skonczyl studia juz zaprzecza to 2 , w zasadzie to nie potrzebie sie będe rozpisywac na jego temat bo obronic sie pewnie umi bo taki ma zawód wyuczony... @Ava~ Szkoda ,że to zrobiles majac nawet jakies tam swoje powody by sie zemscic na tym czy tamtym .Zachowales sie na tyle beznadziejnie ,że chcąc ukarac jedna osobe ukarales kilka które jak sam napisales ci żal ,ale jesli by ci ich było żal naprawde nie zrobil bys tego...Biedny 22ak z tego co wiem gra na Candi ,mimo ze zapewnial mnie kiedys ze niegdy nie przeniesie sie na nona... PS : Mimo tego co zrobil Ava~ to jechanie do niego z misja typu "obic morde za pixele " jest tysiac razy gorszym idiotyzmem ...Choc widok wyniku i takich tam jak pzreczytalem forum po odzywskaniu kompa powalił mnie - siła złego na jednego .( najpierw Ang teraz Polacy)... PS 2 :Żyjemy w XXI wieku ,wielu nie potrafi tego zauważyc Siłą Homo Sapiens Sapiens jest rozum nie maczuga... Wiec zastanówcie się czy warto znizyc sie bardziej niz on to zrobił... Ostatnio edytowany przez Thoris... - 25-09-2006 o 23:39. |
![]() |
![]() |
#778 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2006
Imię: Mistik Vannesa
Profesja: Elder Druid
Poziom: 45
Poziom mag.: 51
|
![]() syndrom Polaków:
"Wszyscy mówią nikt nie słucha..." ![]() Jak widzę więkrzość postów to mi się rzygać chce... Każdy udaje naj inteligentniejszego, wszystko wiedzącego, wytykuje błedy ,krytykuje, bluzga, pokazuje jaki to on nie jest intelgentny... po prostu głowa mała.. Pózniej się dowiaduje że Bezok ma 12 lat a Jinikao jest poprostu głupcem. Znam Jinikao od kiedy mialem 11 lat, człowiek który nauczył się w 1rok angielskiego na doskonałym poziomie.Bezoka poznałem troche pózniej, człowiek niezwykle spokojny i rozważny to samo dotyczy się Royal Demonica. Jesli chodzi o zdrade Bezoka nie pochlebiam tego.Zachował sie jak ostatni drań czego pewnie żałuje, nie wiem dlaczego zdradzil wiec co do tej kwesti się wypowiadać nie będe, lecz nie wiem dalczego obrazacie tak ochydnie Jinikao I Royal D. Poczynania naszych ostatnich zdrajców rownież są ochydne, lecz to tylko gra.. Zrobili tak ponieważ ta opcja udoskonaliła ich gre... (na jak długo i inne rozważania prosze zostawić dla siebie) Nie muszą placic, odkupili sie w taki a nie inny sposób. No cóż gra grą. Ja bym zamiast krytykowania proponował obmyslic dalszy plan, taktyke ...niż krytykowac bez skutku i celu. Pozdrawiam i jeśli kogoś urażają moje orty to srry. D. -- edit: Bym zapomniał o jednym, jesli chodzi o RLl i i Agresje. Dawno temu mając 15/16 lat uznawałem troche inne wartości, liczyła się zasada "Za niegodne zachowanie kopy na morde" teraz kiedy troche dojżałem i przemyślałem wiele spraw zmodyfikowałem to odorbine. Was też zachęcam do takich refleksj, przemyślcie to.
Attendite a falsis prophetis - Strzeżcie się fałszywych proroków. Jezus Chrystus. Umarly za zycia by bronic swej strony. Upadal, lecz nie czekal skulony... Liberte, Egalite, Fraternite... I'm With You... Here Without You sapere aude - odważ się być mądrym. Horacy. Ostatnio edytowany przez Mistik Vannesa - 25-09-2006 o 23:56. |
![]() |
![]() |
#779 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jeszcze jedno pytanie Jinikao dlaczego zniknales z MM? xD @ Berger Ja nie zaden fafik - kombinuj dalej ![]() Zycze powodzenia aby to stado wron zaczelo krakac choc w polowie tak jak Ty ![]() Ostatnio edytowany przez Barbin - 26-09-2006 o 00:03. |
|
![]() |
![]() |
#780 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2006
Imię: Mistik Vannesa
Profesja: Elder Druid
Poziom: 45
Poziom mag.: 51
|
![]() Prosze o skasowanie tych 2 ostatnich postów, przegladarka mi fiksuje ://// wielkie srry.
Attendite a falsis prophetis - Strzeżcie się fałszywych proroków. Jezus Chrystus. Umarly za zycia by bronic swej strony. Upadal, lecz nie czekal skulony... Liberte, Egalite, Fraternite... I'm With You... Here Without You sapere aude - odważ się być mądrym. Horacy. Ostatnio edytowany przez Mistik Vannesa - 26-09-2006 o 00:01. |
![]() |