Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 25-09-2006, 08:25   #741
Barbin
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 09 2006

Stan: Aktywny gracz
Świat: Iridia
Evul

@ Harru
Polakom marzyla sie wladza i to od dluzszego czasu niestety. Bezok owszem nie mial czasu, ale nie dlatego ze wolal kumpli ze szwecji, przeciez on z Kashriusem na PK latal...Nie dziwie sie ze Szwedzi lubia ubijac na wojnie bowiem Polacy padaja jak kawki wiec moze to byc zabawne.
@Jinikao
Czy jestes w "grupie trzymajacej wladze" tzw. "wtajemniczonej" to mnie nie pytaj, zapytaj raczej Avainvana albo megalomana zakladajac ze ten drugi sie pomyli i ci przez przypadek prawde napisze xD. Na Twoim miejscu raczej wolalbym to wiedziec juz teraz, zeby nie wyszlo to pozniej bo moze czym pozniej tym gorzej...
Barbin jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 25-09-2006, 10:47   #742
berger
Użytkownik Forum

berger's Avatar

Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ

Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
Poziom: 10
Skille: 15/16
Domyślny Czytac od poczatku do konca wiem ze to dlugie sry ale pisalem tu o mentalnosci

Nie bedzie to krotka wypowiedz, ale jakos mnie dziwi podejscie innych i nie wiem czemu chcialem sie okreslic i wytlumaczyc pwenym osobom co i jak, oraz dlaczego wstapilem do wojny... Glownie przez (dadwa, beaoka, master-duela i lesleya)

Po 1 ja tam mam wpojona do glowy wiare w ten kraj i wychowany jestem w duchu patryjotycznym, ktos powie to tylko pixele ... Tak , zgodze sie z tym ale mimo wszytsko jest to w jakism sensie obrona idealow tego kraju. Niektorzy robia to na wieksza skale np siatkarze, pilkarze(nie za dobrze im to wychodzi) inni na mniejsza w swiecie wirtualnym --> grajacy w tibie....
I powinniscie to zrozumiec.

Po 2 Avain powiedzial powiedzial ze zrobil to dla zemsty, podobno "zemsta jest slodka". Ale tu trzeba sie zastanowic Huxy nie pozwolil by Dwadwa grac spokojnie i expic podobnie jak innym polakom hlvlom, mimo iz 22 to jeden z najporzadniejszych ludzi na serwie bo go dobrze znam i nigdy nikomu w droge nie wlazil i gral sobie spokojnie wsrod kumpli. I co on im zrobil? 0o
Avain chcial sie odegrac na Kashu i Bezoku, chcec zemsty wg mnie za bardzo go przycmila. Morus powiedzial "Cel uswieca srodki" no to Avain mial racje... Ale takze powiedzial tez "Czasami jako dobro trzeba postrzegac mniejsze zło" humm... ma Avain nadal racje? Nie. Mam do niego zal za to co zrobil ale coz na to poradze. bo odbilo sie to nie tylko na kashu i bezoku, powinien czekac na lepsza i dogodniejsza okazje.

Po 3 Raz ktos powiedzial
Ja:"to walka przeciwko szwedom , którzy nami pomiataja i sie z nami nie licza"
XXX:"Tak zawsze było i będzie"
Takie podejscie jest zgubne , ale przeciez cos takiego jest o nas taka a nie inna opinia (jak ktos cie zawsze przesladowal i bil w szkole powinienes sie z tym pogodzic czy zrobic cos z tym?). nie pamietam kto mial comment "Lepiej umrzec stojac na kolanach niz klęcząc" , wolicie pasc bedac nikim czy postrzeganym jako wrogiem ktory walczy o swoje idee? Pan XXX pogodzil sie z tym i przybral pasywna postawe, ale czy to jest dobre rozwiazanie?(godzenie sie z marnym losem czy walka o jego zmiane?).
Ja tam wole walczyc nawet majac cien szansy niz wygrana niz byc biernym. Strata chara to nie wszytsko wiem ze szkoda wam czasu straconego na niego ale czasem trzeba wziasc pod uwage plaszczyzne moralna.

Po 4 Ktos powie ze to tylko Gra, ponownie sie zgodze i ponownie wcisne moje "ale". mimo wszytsko wole by nawet tyh kilku "dzieciaczkow" i "no-liferow" wolalo na nas "fucking polaks", "stupid polacks" i sug min kuk polaks" ze wzgledu na to ze maja nam za zle to ze sie postawilismy i bylismy od nich lepsi i poznali mentalnosc polakow przez co kieruje nimi zazdrosc/respekt, a nie dlatego ze nie maja do nas szacunku. Kilku "no-liferow" napewno wasze zdanie o swe br itp wyksztaltowala tibia. Patrzcie ile osob gra w tibie nie tylko na Iridi ale calej tibi. To nie mala liczba ale mala "masa" i spora grupa osob bedzie miala uksztaltowany swiatopoglad po tym co tu wyniosla.

@Avain- Lubie cie, ale mam do ciebie zal po tym co zrobiles. Powiem ci ze kijowo sie czulem jak zobaczylem ze nas backstablujesz i powiedziales "to dla ciebie kash" mimo iz wiedzialem co chcesz zrobic.

@Barbin- Napisales cos o przelysku intelektualnym. Prosze objasnij mi czemu sie tego spodziewales z mojej strony i skad mnie znasz))

@Gildia MM- Troche mam za zle ze mnie nikt nie sluchal 2h przed atakiem na edron bo rozpracowalem zielpera i Ava i powiedzialem na Ven ze to spy i go przylapalem. aLe nikt mnie nie sluchal albo glupim zbiegiem okolicznosci wszyscy byli afk.Choc wtedy nie bylo Aure ktory moze by zwrocil na to uwage. Dla tego smiem twierdzic ze gdyby ktos mnie posluchal"NIKT Z NAS BY NIE WPADL W TRAPA I NIE BYLO BY TYLU FRAGOW")
Mimo wszytsko nadal bede walczyc vs Arc + Triad

Niektorzy moga sie nie zgodzic z tym co napisalem, ale uszanuje zdanie tycho co przeczytali to w calosci, kazdy ma do tego prawo. aLe czy nie zgadza sie z tym co napisalem czy poprostu boi sie o chara.

Dla mnie ta wojna sie dopiero zaczela i jak juz wyeliminowalismy spy to wiem ze damy rade.. bo jestesmy od nich lepej zorganizowani i poradzimy sobie.

Dziekuje wszystkim co napisali do tego monetu i bylbym wdzieczny gdybyscie nie quotowali tylko pisali czy sie z tym zgadzacie czy nie. Dla niektorych moga to byc bzdury dla innych nie.

Jesli ktos chce ze mna pogadac anonimowo a nie jest w wojnie zachowuje pelna duskrecje slac listy z name do venore na Sr Grodek. pelna dyskrecja

/Berger

Ostatnio edytowany przez berger - 25-09-2006 o 10:51.
berger jest offline  
stary 25-09-2006, 11:09   #743
Yapan
Użytkownik Forum

Yapan's Avatar

Data dołączenia: 13 09 2006
Lokacja: Międzyzdroje

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Genkotsu
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Partyzanci
Świat: Titania
Poziom: 100
Poziom mag.: 63
Domyślny

Cóż Berger, zgadzam się z tobą całkowicie Mam nadzieję że bez spy będziecie lepiej walczyć, fakt spy to bardzo duża przeszkoda, ale gdy zobaczyłem na ostatnim filmiku z edron, gdy kashriusowi udało się przedostać na tyły to zaczął naparzać z sd w 117 palla, zamiast w któregoś z magów, to trochę zmiękła mi rura. Jeżeli będziecie chcieli pomocy to tak jak mówiłem, za 2 miechy chary będą gotowe(70-80lvl), teraz mogę służyć wam radą, pokazać pare fajnych miejsc do ucieczki, pokazać wam trochę inną metodę combo(imho skuteczniejszą) itd.
Yapan jest offline  
stary 25-09-2006, 11:14   #744
Madreth
Użytkownik Forum

Madreth's Avatar

Data dołączenia: 09 09 2005
Lokacja: Wrocław

Imię: Fraten
Gildia: Partyzanci
Świat: Titania
Domyślny

Ten pan z gory ma "miekka rure" Lol

Ostatnio edytowany przez Madreth - 01-10-2006 o 15:06.
Madreth jest offline  
stary 25-09-2006, 12:15   #745
Avainvan
Użytkownik forum

Data dołączenia: 31 10 2005

Imię: Avainvan
Profesja: Elder Druid
Poziom: ~~
Poziom mag.: ~~
Domyślny

Berger, piszesz ze "Czasem jako dobro trzeba postrzegac mniejsze zlo". Mniejszym zlem byloby poczekanie, racja. Ale nie mozna czekac w nieskonczonosc. Gdy wreszcie nadazyla sie okazja musialem ja wykorzystac.

Gdyby ktos Cie poslychal to nie wpadlibyscie w trapa.....kto powiedzial ze to trap byl? Polapalem sie w waszych planach dopiero jak ktos zaczal krzyczec ze leje juz Heluna i zeby wszyscy biegli na edron lair. Nie bylo czasu na jakies tam trapy, po prostu wszystkich ostrzeglem,co prawda troche za pozno.

Jesli o chodzi o Dwadwa i jego klopoty...czy to napewno Huxy byl ich zrodlem?
Dwa~ wie co i jak i moze powinien nieco naswietlic sprawe.(Piotrek, tym razem pomysl ze 3 razy zanim cos palniesz )

@Bezok "Pobic kogos na RL za Tibie ? Pathetic =\..." - a przed chwila w Tibii zarzekales sie ze tez wpadniesz
Avainvan jest offline  
stary 25-09-2006, 13:16   #746
Rankor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok

Rankor ma numer GG 2811393
Domyślny

Sorry Berger, na poczatku myslalem, zeby nie quotowac ale ciezko mi to zbic w jakas trzymajaca sie kupy, zrozumiala calosc. Ot, nie moglem sie powstrzymac. =]

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez berger Pokaż post
ja tam mam wpojona do glowy wiare w ten kraj i wychowany jestem w duchu patryjotycznym, ktos powie to tylko pixele ... Tak , zgodze sie z tym ale mimo wszytsko jest to w jakism sensie obrona idealow tego kraju. Niektorzy robia to na wieksza skale np siatkarze, pilkarze(nie za dobrze im to wychodzi) inni na mniejsza w swiecie wirtualnym --> grajacy w tibie....
I powinniscie to zrozumiec.
Ale dajmy na to siatkarze, nie krzycza, ze napierdola w rlu Polakowi, ktory gra w druzynie z ludzmi innej narodowosci jesli przegraja mecz. A tibia powinna byc raczej rozrywka niz sposobem na zycie i sorry, ale to jak ja postrzegam patriotyzm to tylko i wylacznie moja sprawa. Nie rusza mnie to, ze grupa (doroslych) dzieci (bo najwiekszy odesetek grajacych to wlasnie dzieci) stracila czas spedzony na gierce bo zachcialo im sie "powstania".

Cytuj:
Ja:"to walka przeciwko szwedom , którzy nami pomiataja i sie z nami nie licza"
XXX:"Tak zawsze było i będzie"
To czy Szwedzi wami pomiataja zalezy tylko i wylacznie od Was. Dogadac sie da z kazdym, inna sprawa, ze ciezko odzyskac u kogos szacunek jesli chociaz raz sie spalisz. Jakos Chris jeszcze nie padl, a niektorzy mu to mowili na poczatku wojny.

Cytuj:
Takie podejscie jest zgubne , ale przeciez cos takiego jest o nas taka a nie inna opinia (jak ktos cie zawsze przesladowal i bil w szkole powinienes sie z tym pogodzic czy zrobic cos z tym?).
Robienie cos z tym ma sens, jesli wiemy, ze odniesie to jakis skutek. Jesli nie to takim sposobem mozna sobie tyko pogorszyc sytuacje.

Cytuj:
Ktos powie ze to tylko Gra, ponownie sie zgodze i ponownie wcisne moje "ale". mimo wszytsko wole by nawet tyh kilku "dzieciaczkow" i "no-liferow" wolalo na nas "fucking polaks", "stupid polacks" i sug min kuk polaks" ze wzgledu na to ze maja nam za zle to ze sie postawilismy i bylismy od nich lepsi i poznali mentalnosc polakow przez co kieruje nimi zazdrosc/respekt, a nie dlatego ze nie maja do nas szacunku. Kilku "no-liferow" napewno wasze zdanie o swe br itp wyksztaltowala tibia. Patrzcie ile osob gra w tibie nie tylko na Iridi ale calej tibi. To nie mala liczba ale mala "masa" i spora grupa osob bedzie miala uksztaltowany swiatopoglad po tym co tu wyniosla.
Hm, ja mam tylko nadzieje, ze ta spora grupa nie bedzie taka spora jak nam sie wydaje. Bo chec rywalizacji jest zjawiskiem pozytywnym poki zostaje tylko checia rywalizacji. Jednak to co ja tu widze bardziej sie chyli ku nacjonalizmowi ale to tylko moja opinia.
Rankor jest offline  
stary 25-09-2006, 13:23   #747
Brave Sali
Użytkownik forum

Data dołączenia: 19 04 2006

Imię: Brave Sali
Profesja: Elite Knight
Gildia: Arcanium
Poziom: 178
Skille: 96/93
Poziom mag.: 9
Domyślny

chcialbym tu napisac cos na temat samego pojecia "zdrajcy" nie wnikajac w to co ktos zrobil dlaczego i po co

Słownik o zdrajcy mówi tak "zdrajca":
1. «ten, kto zdradza swój kraj, naród itp.»
2. «ten, kto odstępuje od wyznawanych ideałów, wartości itp.»
3. «o kimś, kto oszukuje kogoś»

tak jak widac zdrajca to osoba pozbawiona skrupulow i wszelkich pozytywnych idealow i wartosci moralnych bez wzgledow na okolicznosci ktore nim kierowaly.
jestem pewnie ze taka osoba ktora tak sie zachowuje w zwyklej grze podobnie postapi w zyciu realnym, nasze zachowanie w grze jest odzwierciedleniem naszego wychowania i postepowania z zycia realnego (nie podejrzewam zeby ktos sie bawil w aktora zeby zmieniac swoj wizerunek w jakies tam grze,)........

tak czy owak uwazam (mam nadzieje ze nie tylko ja) ze zdrada jest jedna z najgorszych rzeczy jakie mozna zrobic.............PATRZ HISTORIA POLSKI I NIE TYLKO !!!!!!!!

PS. Pytanie do Avainvana jak tak chciales sie zemscic nie mogles poprostu przylaczyc sie do arc i walczyc o swoje jak facet a nie bawic sie w jakies brudne gry???
Brave Sali jest offline  
stary 25-09-2006, 13:50   #748
Barbin
Użytkownik Forum

Evul

@ Berger
Ad1.

" ...Patriotyzm jest rodzajem religii; jest jajkiem z ktorego wylegaja sie wojny..." H. D. M.

Wiekszosc z nas jest patriotami jednakze, czy widzisz aby ktos tu zabieral, zniewalal, obrazal Ci ojczyzne? Mowisz "obrona idealow"- czy idealem jest robienie PK przez polakow ich 14 lvl rodakom? Czy idealem jest okradanie, obrazanie i zniewazanie swoich rodakow bo maja low lvl? Chyba zacieraja nam sie tu wartosci idealow.

" ...Niechze Pan nie posluguje sie obcym wyrazem "idealy". Przeciez na okreslenie tego mamy piekne rodzinne slowo: "klamstwa...". H. Ibsen

Ad2.
Z przykroscia stwierdzam, ze nie znasz prawdy o calej sprawie miedzy Huxym a Dwadwa, ewentualnie udajesz, ze nie znasz. Moze jednak trzeba zapytac tego Dwadwa jak to bylo naprawde, zeby wypowiadac sie w tym temacie. Bo jak znam zycie to prawdy sa przynajmniej dwie xD.

Ad3.
Pamietam jak kiedys powiedziales, ze wrocisz na Iridie i bedziesz walczyl przeciwko Szwedom tylko wtedy gdy caly server bedzie bral udzial w wojnie i beda to uczciwi i rozsadni ludzie. Jestem zaskoczony, ze wrociles dla garstki kombinatorow.

Ad4.

"...Trzeba tak zyc, zeby bylo mozna miec szacunek dla samego siebie. Prawdziwa wartosc jest wtedy kiedy umiemy uszanowac wroga...". M. Gorki

Tak sobie mysle, ze skoro MM nie szanuje sama siebie wewnatrz swojej struktury to czemu spodziewa sie szacunku ze strony wroga? Czy szacunkiem, idealem i patriotyzmem jest zostawianie rannych na polu bitwy? Z tego co pamietam to tylko Nazisci stosowali tak brutalne podejscie do swych zolnierzy xD.

Berger znamy sie kawalek czasu i wiem jaki jestes. W zwiazku z czym moge uchylic czapke z glowy przed twoja osoba. Nie wyjawie jednak skad sie znamy, bynajmniej nie zrobie tego teraz

Guildia MM jest tak pewna siebie, ze nigdy nikogo nie slucha, wiec nie dziw sie ze nie sluchali gdy mowiles o spy. Twierdzisz, ze sa zorganizowani itd.- no wlasnie bylo to widac w momencie kiedy mowiles im o spy. Widac jak oni sluchaja. Malo, ze nie sluchaja to jeszcze nie rozmawiaja, oni po prostu do siebie mowia! xD.

Szekspir mial racje mowiac: "...Lepiej byc slepym niz bezmyslnym, bo slepiec wpadnie w row, a bezmyslny- w otchlan..."

Ostatnio edytowany przez Barbin - 25-09-2006 o 14:31.
Barbin jest offline  
stary 25-09-2006, 14:12   #749
Avainvan
Użytkownik forum

Domyślny

@Brave sali

Tak, moglem walczyc metoda lisa lub lwa. Dlaczego wybralem ta pierwsza? To byl swego rodzaju okup dla Arc ktorego nie moglbym zaplacic walczac metoda lwa.

I nie jestem pozbawiony wszelkich pozytywnych idealow, po prostu poswiecilem jedne idealy dla drugich. A skrupuly? Kiedy chcesz wbic komus noz w plecy skrupuly schowaj do kieszeni.
Avainvan jest offline  
stary 25-09-2006, 14:27   #750
Barbin
Użytkownik Forum

Evul

@ Avainvan
Okrucienstwo wojny polega na tym, ze zachwianiu ulegaja zasady moralne: zlo przestaje byc zlem, a dobro- dobrem.
Barbin jest offline  
stary 25-09-2006, 14:45   #751
Jinikao
Użytkownik Forum

Jinikao's Avatar

Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Rybnik

Imię: Jinikao
Domyślny

@Bar~ sluchaj Gadale mz chealino przez telefon i mi powiedzial ze planowali te wojne juz dawno i z tego powodu pozwolili grac RDH aka Thunder'Storm. Powiedzial mi ze kiedy wrócil z wakacji to juz wtedy chcieli nas wywalic jednak nie mieli takiej sily ognia. Teraz kiedy Triad do nich dolaczylo to mogli nas wyrzucic i zaczac z nami wojne. To co Berger gadal na vent to nie slyszalem. Mi juz Demonic gadal jakies 6 dni temu ze Ava jest szpiegiem no ale nie chcialem uwierzyc i wyslalem mu polowe mojej kasy zeby kupil blessy:sss Czyli wyjechal mnie bez mydla
Mówicie ze Tibia to pixele i tyle, ale czy chooj nie bedzie choojem a spoko koles bedzie spoko?, tak to gra jednak postac odzwierciedla kim naprawde jestesmy.
Jinikao jest offline  
stary 25-09-2006, 14:48   #752
Paco88
Użytkownik Forum

Paco88's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Żory

Stan: Rookstayer
Gildia: ~~
Skille: ~~
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Barbin Pokaż post
Zostawcie ten nasz piekny Krakow w spokoju no chyba, ze chcecie powalczyc w smoczej jamie, wywalajac gnuj od smoka xD[/center]
Ja lubie smoki, chetnie go wam zabije~
13:29 Lordnazgul [120]: ill go soon to eat
13:29 Chris'Ronaldo [117]: im already eating
13:29 Lordnazgul [120]: lal im not eat in front of the computer xD
13:30 Lordnazgul [120]: i need have 2 hand to kiil dragys and dls
13:31 Chris'Ronaldo [117]: i need just leg
13:31 Chris'Ronaldo [117]: to use exura
13:31 Lordnazgul [120]: leg????
13:32 Lordnazgul [120]: aaa left hand u mean?
13:32 Chris'Ronaldo [117]: lol its joke
13:32 Lordnazgul [120]: xD
Paco88 jest offline  
stary 25-09-2006, 14:51   #753
berger
Użytkownik Forum

berger's Avatar

Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ

Poziom: 10
Skille: 15/16
Domyślny

@barbin
Ad 1. Wole by polakiem pomiatal polak a nie szwed.
Ad 2. Znam i obie racje sa prawdziwe... ale moze mam powody dla ktorych nie pisze o tym na forum? przeanalizuj sobie sytuacje i zastanow sie czy mozna o tym pisac.
Ad 3. Tak powiedzialem tak i dotrzymalem slowa... Nie wszyscy sa kombinatorami i nie wszyscy sa zli, mam z powodu 2ch osob nie pomagac moim good friendsom i patrzec na ich zgube? w takiej chwili nie mozna rozgrzebywac dawnych ran. Krotko analizujac jesli znasz moja historie wiesz przez kogo nie gralem na Iridi. choc dzieki nim sprzedalem all za RL kase i mialem na studia

!!Ad 4!! nie no spedzasz mi sen z powiek PROOOOOSZE POWEIDZ MI KIM JESTES!!!!!!!! nie bede mogl spac po nocach chcesz bym niewyspany i z metlikiem mysli na glowie biegal po tibi na battlu ?

Jestesmy dobrze zorganizowani. Nie wyciagaj wnioskow po 1 walce przegranej przez spy.

@Rankor aha Leander armanio czy jakos nie masz racji i tyle ci powiem.

@brave sali - nie musza byc spelnione all podpunkty by uznac kogos za szpiega ;p

@Chris - thunder'storm tez lubi smoki

Ostatnio edytowany przez berger - 25-09-2006 o 14:55.
berger jest offline  
stary 25-09-2006, 15:29   #754
Avainvan
Użytkownik forum

Domyślny

@Jinikao
Kase ktora przyslaliscie mi na blessy oddalem (w sumie bylo tego 15k), ma ja Meffis.
Avainvan jest offline  
stary 25-09-2006, 15:33   #755
Lovah
Użytkownik Forum

Lovah's Avatar

Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Nie wiem

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Premia
Poziom: 33
Domyślny

Odnośnie zdrady Avainvana i Zielpera:

Ci, których pamięć jest na tyle dobra by cofnąć się o kilka miesięcy do tyłu, wiedzą, że Jurand & Aure~ & Bezok & Kash też zdążyli już zdradzić POLs na rzecz Arc~.

Wpadanie do Gliwic byłoby głupotą, bo zdrada jest częścią wojny, a wojna to część Tibii. To by tylko pokazało, że nie macie granicy miedzy Tibia a RL.

Link do filmu z bitwy:

http://rapidshare.de/files/34276337/Rau_fiight.rec

Teraz rodzi sie tylko pytanie, czy aby na pewno w MM nie ma wiecej szpiegów?
Ja w to osobiscie watpie.
stary 25-09-2006, 16:00   #756
Trai'ler
Zbanowany

Trai'ler's Avatar

Data dołączenia: 30 08 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Imię: ګګ۞۞۞
Skille: ۞
Domyślny

uhm , coś ostatnio ten topic przypomina wojne ale na wypowiedzi i w tym topicu a nie na iridi ....
Ja tam odnośnie co do tej zdrady sie nie mieszam ,
zrobili co zrobili to ich decyzja , ich wybór ,
ja nie będe nikogo tutaj oceniał ani niczyjego zachowania ,
bo nie wiem na tyle dużo żeby coś ocenić. I takie jest moje zdanie ,
nikogo nie popieram ani nie skreślam ; )

Ostatnio edytowany przez Trai'ler - 25-09-2006 o 16:04.
Trai'ler jest offline  
stary 25-09-2006, 16:05   #757
Neztas
Użytkownik Forum

Neztas's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2005

Imię: Neztas
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Ethical
Poziom: 156
Skille: 104
Poziom mag.: 22
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jinikao Pokaż post
3. To ze Ava ma przewalone na rl za swiar wirtualny jest dziwne? Popatrz jak by ktos sie wlamal na jakis serwer i skasowal komus strone; dorobek calego zycia, Wtedy tez bys powiedzial ze za pixele nie wolno bic i to jest dziwne?
TAK TO JEST DZIWNE!
po pierwsze hackowanie (włamanie się na serwer) jest nielegalne wobec prawa wiec są od tego urzędy zeby tego typu sprawy rozwiązywac
po drugie jesli to jest dorobek calego zycia to trzeba byc idiotą zeby nie zrobic kopii zapasowej
po trzecie nie wyszlo ci porównanie
po czwarte przemoc fizyczna to jedna z najbardziej prymitywnych form okazywania braku sympatii, dezaprobaty wobec czyichś poczynan, przekonan lub pogladow
po piate bic nie wolno bo to jest be, mając 20 lat (ale ze mnie matematyk) powinienes wiedziec o takich podstawowych rzeczach, poniewaz jest to ograniczanie wolnosci drugiego czlowieka i lamanie podstawowych praw czlowieka
stary 25-09-2006, 16:16   #758
Trai'ler
Zbanowany

Trai'ler's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Neztas Pokaż post
po piate bic nie wolno bo to jest be, mając 20 lat (ale ze mnie matematyk) powinienes wiedziec o takich podstawowych rzeczach, poniewaz jest to ograniczanie wolnosci drugiego czlowieka i lamanie podstawowych praw czlowieka
Masz racje , ale jednak większość ludzi załatwia swoje problemy przemocą (czyt. Siłą) ,
a dopiero potem myślą i próbują się dogadać : )
Tak kiedyś było (w mniejszej skali) , teraz jest ,
i napewno będzie . Człowiek ma to coś już w sobie
Trai'ler jest offline  
stary 25-09-2006, 16:39   #759
Arthas The Keeper
Użytkownik Forum

Arthas The Keeper's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2005
Lokacja: ~~Śląsk~~

Poziom: 115
Skille: 85/90
Poziom mag.: 8
Arthas The Keeper ma numer GG 6458945
Domyślny ;p

Ja panom z Rybnika proponuje wpaść zamiast do Gliwic to do Chorzowa
Teraz my was ugościmy xD <<czym chata bogata>>

signed:Usar
Arthas The Keeper jest offline  
stary 25-09-2006, 16:44   #760
Trai'ler
Zbanowany

Trai'ler's Avatar

Domyślny

@up w takim razie przyznaje pomyliłem się , :'( wiesz już tutaj tyle sie gada o 'ustawkach' itp xD więc mi sie pomyliło xD srrx 8)

Ostatnio edytowany przez Trai'ler - 25-09-2006 o 17:45.
Trai'ler jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania