![]() |
#761 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
Lokacja: Bojadła
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zembol
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Azura
Poziom: 60
Skille: 19/24
Poziom mag.: 54
|
![]() Cytuj:
na otsie to grasz sobie pewnie ty i to na non pvp... mowie tylko to co zrobilo wanted w venore ... screny to moga potwierdzic bo akurat azura i wanted jest przyzwyczajone non stop do pa i trapowania ludzi i przynajmniej kurwa jakos na open battle wymiataja ... wiec po co sie odzywasz ? ;]
|
![]() |
#762 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 12 2006
Imię: Tegax
Gildia: Tegax's Fanclub
Świat: Drazura
Poziom: 106
Poziom mag.: 65
|
![]() Cytuj:
@ Po co mam okradac na innych swiatach ludzi skoro moge noobów z Azura ojebac i grac dalej bo nic mi nie robią ? ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Rhu - 14-12-2006 o 17:38. |
|
![]() |
![]() |
#763 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Bełchatów/ Kraków
Imię: Bartek of Demon
Profesja: Knight
Poziom: 70
|
![]() "wogole" - zal.pl
"zniklo"- zal.pl Nie polecam wytykania błędów ![]()
#764 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 03 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#766 |
Użytkownik Forum
|
![]() co niektorym przydalo by sie czytac ze zrozumien malanis ...
nie jestem za wanted bo nie lubie ich ale nie da sie kurwa oszukac tego ze niestety wanted ma lepsze pvp niz dof ... kogo chcecie oszukac ?? open battle to pokazuje , dof znalazl metode na to zeby biegac i bic jak ktos expi i dlatego nie chca open battle ... juz jak ambellyn zaczol prowadzic wojny jest coraz lepiej ![]() @BTW. To dlaczego w venore jak wanted zrobilo mass loga to jakos staneli do walki a przeciez miejsce po prawej stronie mieli wolne zeby tam uciekac? woleli sie bic wiec nie mow ze to zla sytuacja bo gowno wiesz ... dof mial skule i oni zaczeli bic odrazu ![]() ale widze ty chyba nie za dobrze widziales ta wojne ;]
![]() ![]() You Are Dead ![]() Ostatnio edytowany przez Zembol91 - 14-12-2006 o 17:48. |
![]() |
![]() |
#768 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
#769 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Poziom: 111
![]() |
![]() Taaaak wanted zarzadzilo na tescie - sa debesciaki
a tymczasem na starej nudnej azurze Quickis Dec 14 2006, 19:10:00 CET Killed at Level 105 by Tete Nemeth and by Xalf |
![]() |
![]() |
#770 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#771 |
Zbanowany
|
![]() Drazharm
Dec 14 2006, 21:12:00 CET Killed at Level 170 by ????????? dawajcie drazita expi na POI ![]() Ostatnio edytowany przez Rhu - 14-12-2006 o 21:24. |
![]() |
![]() |
#772 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 08 2006
Stan: Niegrający
Imię: Zebro azura
Profesja: Elder Druid
Świat: azura
|
![]() Name: Rata Minney
Guild membership: Hobbits of the Defenders of Fangorn Dec 14 2006, 08:18:46 CET Killed at Level 68 by Patanou Dec 14 2006, 05:40:08 CET Killed at Level 70 by Sandra Magnus Sandrze sie widac nudzilo.... ale Bravo dla tej pani... oby dalej kasowala ludzi od siebie z gildi.... huhuah ![]() ![]() lepiej niech koles zainwestuje w uhas bo jak widac bylo to zal.pl ![]() |
![]() |
![]() |
#773 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz
Imię: Neon Corn
Świat: Aurea
|
![]() Cytuj:
![]() POzdro Gremb
Dzisiaj, 17:19 #425 xBardolekx ok panowie to ja zapominam o carlin.pl.. |
|
![]() |
![]() |
#774 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 12 2006
Profesja: Sorcerer
|
![]() Siema,
czy zna ktos z Was postac "Ravle"? To jakis Szwed, karze mi placic za to ze zabilem jakiegos jego kumpla (na ktora to smierc w pelni zasluzyl, ale to nie istotne teraz). On mowi ze to jego noob char, czy kto moze wie cos o tej postaci? nick: Ravle Jakby mi ktos podal maina tej osoby, bylbym wdzieczny bardzo. Pozdrawiam Ostatnio edytowany przez Bandee - 14-12-2006 o 23:19. |
![]() |
![]() |
#775 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#776 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Poziom: 111
![]() |
![]() Cytuj:
"depo w carlin twoja mala ojczyzna... " gdzie widziales jego deda? na filmiku? w snie ktory ci sie przysnil po relacji draza? "widziałem"... przecie ty o DD wiesz pewnie tyle ze idzie sie tam po voc quest... Generalnie na forum 3 strony spamu o "dokonaniach wanted na test serwerze" przydupasy masci wszelakiej rozplywaja sie nad tym jakie ma boskie pvp draz czy urb - Co do urba PvP - to dla mnie zawsze zostanie liderem ktory w srodku bitwy daje loga zeby ratowac swoj 180 lvl, za co zyciem zaplacilo 6 jego kumpli z gildi. tymczasem ja jestem starym noobem - ale przedwczoraj Aphril, wczoraj Quickis, a kogo zabije dzisiaj? Ostatnio edytowany przez Cors Ent - 15-12-2006 o 09:36. |
|
![]() |
![]() |
#778 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@cors to tylko wasza wina ze azura jest tak nudna....gdybyscie nie uciekali za kazdym razem do djina to moze mieli bysmy na co popatrzec a tak to musimy sie "jarac" akcjami wanted na tescie noobie , a do urba to wiele wam brakuje...zaden z was nie ma tak dobrego pvp jak urb czy draz.Juz nie raz udowodnili ze potrafia wiele a wy co??jak te szczury chowacie sie po norach i cieszycie sie z jednego lamerskiego fraga. "- Co do urba PvP - to dla mnie zawsze zostanie liderem ktory w srodku bitwy daje loga zeby ratowac swoj 180 lvl, za co zyciem zaplacilo 6 jego kumpli z gildi." HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHA HAHAHA chlopie co ty w ogole opowiadasz??jakiego loga?? jak juz cos to wybiegl z trapa wraz z dragiem,elite crusher i reszta ludzi z wanted i to tylko z waszej winy ze nie umiecie strapowac drog. |
|
![]() |
![]() |
#779 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cors dobrze ze masz tete bo wkoncu jest duzo fragow dla dofu i przynajmniej jest ktos kto umie wykorzystac taki mlvl ;] gz ;] ;*
![]() |
#780 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
pozatym dof robi akcje tylko w pelnym skladzie i przewaznie ludzi z wanted jest garsta wtedy.urb daje loga i wbija najwiecej fragow gz hahah idioci |
|
![]() |