|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
zrobic lewatywe długopisem; wyrzucić przez okno masz jescze jakieś pomysły? @topic heh u mnie w szkole raczej tego nie widze (w kiblach robią lub w klasie ) niezbyt przyjemnie jest jak idziesz korytarzem a na co drugim parapecie zuzyty kondon lezy |
|
![]() |
|
![]() |
#62 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 07 2004
Lokacja: Shadow Moses
Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Arcania
Poziom: 36
Skille: 78/78
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Cytuj:
Nie używaj nicka mego nadaremno, albowiem oWn3d nie zostawi bez kary tego, który nicka jego nadaremno używa. Najpierw spójrz na swoje błędy, a później się czepiaj innych, którzy błędów nie popełnili. Wierzgasz niczym LPR po zmasakrowaniu przez Gamoni i Krasnoludków w wyborach samorządowych. Jesteś na przegranej pozycji, dotarło? NETYKIETA - przeczytaj, zrozumiesz. @topic Mam podobne zdanie do Matka, chociaż wydaje mi się, że jestem troszke bardziej tolerancyjny. Zwracam uwagę na różnicę pomiędzy tolerancją a akceptacją. Nie przeszkadza mi gdy para się całuje (całuje a nie liże i "ona" zakłada "jemu" nogi na szyje). Podsumowując, subtelny pocałunek - nie mam nic przeciwko, lizanie by pokazać, że się ma dziewczyne - jestem zdecydowanie za tym by parka najpierw dorosła (albo popełnili samobójstwo, selekcja naturalna sama nie daje już rady, a ciemna masa rośnie w siłę). Wspaniale widać na tym przykładzie degenerację mlodzieży oraz ich mentalność, zero intymności, zero pomyślunku, zero odpowiedzialności... "(...) i nie będzie niczego." jak to Krzysztof Kononowicz powiedział... miał racje, pomylił się tylko w czasie... Idąc dalej tym tropem, to program Romka "Zero Tolerancji" też jest żałosny. Nie ma to jak tworzyć nowe zakłady poprawcze, które nie pomagają, tylko pogarszają jeszcze sprawe. @ripper Nie tylko Ty. Bądź pozdrowiony ziamie. |
|
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2005
Lokacja: Ostrzeszów
Stan: Niegrający
Skille: 13/37
![]() |
![]() U mnie sie caluja i calowac sie beda
![]() Mi to zwisa ...
#64 |
Użytkownik Forum
|
![]() Znowu muszę powrócić do tematu moich przekonań... Znowu ktoś powie, że jestem lamus, ale szczerze mówiąc to nienawidzę jak ktoś się przy mnie "liże". Po prostu mnie to denerwuje. Nie robi tego z miłości tylko dlatego ażeby zaszpanować. Nie cierpię również jak ktoś udaje, że się "zapomniał". Po prostu wszystko robią pod publikę.
Pozdrawiam Hrabia Citizen. PS. Oszczędźcie mnie tym razem... |
![]() |
![]() |
#65 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() szkola powinna wychowywac obywateli a nie pruderyjnych prawicowcow ,,,
#66 |
Krzyżak
|
![]() Cóż, w szkole raczej tego nie widzę, ale buziaczki między znajomymi w policzek czy nawet usta są - owszem. Ze swoją dziewczyną chodziłęm do jegnego gimnazjum i bynajmniej w szkole się z nią nie całowałem - faktycznie miejsce nieciekawe. Co do całowania się w innych miejscach publicznych. Nie mam nic przeciwko dopóki nie jest to "perwersyjne" (czyt. w moim przekonaniu grubo przesadzone_. Jeśli już jednak coś takiego zaobserwuję to poprostu odwracam wzrok - chyba, że zauważyłbym, że jest to wbrew woli jednego z partnerów. Jednak bynajmniej kochająca się para, która zacznie się poprostu całować mi nie przeszkadza, wszak to nawet romantyczne. : )
@Matek: Mówisz, że w ten sposób załatwiasz sprawę? Bynajmniej - niegrzecznie. Ów para mogła nie wiedzieć o Twojej obecności, albo o tym, że tak bardzo Ci to przeszkadza. Nie wiem jak bardzo zniszczyłbym człowieka, który złapał moją dziewczynę za tyłek. ; ) Kiedyś nad jeziorem jakiś delikwent głośno wyrażał zdanie na temat tego, że patrzę swojej dziewczynie w oczy. Po zapytaniu się go dlaczego mu to tak bardzo przeszkadza - zaczął jeszcze "bardziej" tę swoją dezaprobatę - wyrażać. Źle skończył. ; ) |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
|
![]() Omg buahhahahah!! XD
Dla mie nie przeskadza gdy ktos sie caluje.. ba moga nawet uprawiac sex, ale tylko by nie naruszala nietykalnosci czlowieka bez jego zgody. (joke) Moze sie zalapie na trojkacik XD(joke) U mie w szkole moze sie az tak nie caluja, ale bog wie co sie dzieje poza terenem szkoly ;p. Ale nawet jakby mi to nie przeskadzalo to nie powinno sie lizac na kazdych przerwach przy kazdej sali... bo to juz demoralizuje prace. P.S. Nie radze(wklejac sie w milosc 2osoby) podchodzic do kolesia ztextem "przestan bo ci przykur***" bo to dotyka "nietykalnosc osobista" (zastraszanie, szantaz) i sie konczy najczesciej lewym sierpowym lub jak kto woli prawym prostym. @edit to Glamri Jakby taki "Matek" XD zlapal moja dziewczyne za tylek by skonczyl w szpitalu pod specjalna opieka lekarzy i ochrony. Ostatnio edytowany przez janek@ - 15-11-2006 o 21:37. |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
|
![]() Wcale mi to nie przeszkadza że para się całuje w szkole ale uważam że powinni pójść do jakiegoś miejsca gdzie nie ma ludzi a nie w miejscu publicznym
|
![]() |
![]() |
#70 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 10 2004
Lokacja: Ab'dendriel
Profesja: Knight
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() a ja myslalem ze to dokladnie na odwrot niz romek ?
#72 |
Użytkownik Forum
|
![]() Powiem wam, że przez trzy lata chodzenia do gimnazjum nie widziałem, żeby się ktoś całował. Być może się wstydzą, być może nie ma kto z kim. Więc pod tym względem, na szczęście!, jest w porządku.
|
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Lokacja: Zgorzelec
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Dzisiaj w szkole nauczycielka od matematyki jak zobaczyła makijaż dziewczyny z mojej klasy to wyjęła mleczko i waciki.. kazała jej zmyć ten makijaż.. ;-)
A całowanie.. u nas w szkole nie jest to specjalnie mile widziane.. ale czasem jest łamany ten zakaz ;d |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() Cytuj:
Jakos Twoj post nie przkonywuje mnie do tego stopnia zebym mial w to uwierzyc ze masz dziewczyne, tak samo sie rzuca w oczy Twoja ortografia. @TOPIC: Ja tam niemam zastrzezen do Mojej szkoly ![]() Czemu wiekszosc z Was uzywa stwierdzenia "liza sie"? :| Nie ladniej jest powiedziec ze "sie caluja"? ![]() Pozdrawiam!
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
|
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Bo lizanie jest takie słiiiiit ;P.
#79 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() @UP:
Aha, warto wiedzieć ![]()
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
![]() |