|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2008
Lokacja: Andrychow
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Red Monkey
Świat: Valoria
Poziom: 71
|
![]() te itemki juz dawno tam byly wiec nie wiem czym sie tu cieszyc
![]()
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2008
Lokacja: W dupce
Stan: Na Emeryturze
Imię: Dizzy Adventurer
Profesja: Paladin
Gildia: Niechcemisie
Świat: Guardia
Poziom: 41
Skille: 71/46
Poziom mag.: 9
|
![]() Także uważam że to jakiś quest
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
|
![]() Moje spostrzeżenia:
Pomiesczenie ma kształt korony Na każdym rogu korony są kamienie a na końcówkach super itemy jest 5 rogów korony korona to też hełm Na środkowym rogu korony leży korona Na każdym końcu jest martwy człowiek 1. dark set - coś z ciemnością może =2. loot z demona ==3. super itemy =4. loot z dla 5.Itemy związane z dwarfami (golden helmet jest w skarbcu kazo chyba, albo golden bootsy, w każdym razie musi mieć on coś wspólnego z dwarfami) Trzeba pogadać z dwarfami o golden helmecie, hell gate, koronie, kamieniach, 5 skarbach etc.. Możliwe, że trzeba gdzieś położyć 5 ciał potworków związanych z tymi itemami, 5 kamieni szlachetnych (te 4 co są z tibia tales w carlin od druida, srodkowy to perla jakaś) Dużo można wysnuć z 1 SS, a jak by mi się chciało pochodzić po Tibii etc. to może i bym quest zrobił ; ] Edit: Po 1. Skąd GM ma wiedzieć o questach!? Ten quest może nie być JESZCZE otwarty! Kto gra kilka lat (ja gram 5, z przerwami dużymi) wie, że np. o ankrahmun i jakimś queście w tym mieście pisało w książkach w Tibii jak jeszcze ankrahmun nie było ;p potem drogi do tych questów (jak ank zrobi) były zabarykadowane m walami. Nie wiem dokładnie o jaki quest chodzi, chyba o ancient helmet. O PoI też było mówione dużo wcześniej, niż je dodali faktycznie. W paru miejscach było widać puste kawałki pomiesczeń, które teraz są PoI. Mówiło się wtedy, że nie odkryte jest jeszcze 70% PoH, że dochodzi się tam przez tą wierzę (co teraz jest Dream chanage quest, kiedyś była wierza i nie dało się wejść w ogóle!) itp. W tej wierzy o ile dobrze pamiętam jest maszyna snów czy coś takiego (a może nie w tej wierzy) Taka sama, lecz zniszczona maszyna jest pod bagnami koło Venore Jak widać Cipsoft myśli o questach dużo wcześniej, niż je wprowadza ;] Może dopiero w tym update (albo i za rok czy 2) dokończą ten quest ;p Bo przecież nie może on być za trudny, za łatwy, musi być odpowiedni po prostu, a wymyślić wszystko tak, żeby było idealnie jest raczej trudno ![]() Ostatnio edytowany przez Ghonox - 19-04-2008 o 17:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() jesli nie wspolpracownicy Cipsoftu to kto ? Pracownicy, z ktorych duza czesc wogole sie w grze nie pokazala ?
moze tez juz nie byc otwarty, moze wogole nie byc questem. Nic nie wskazuje na to zeby mial nim byc, wiec zamiast szukac rozwiazania moze lepiej poszukac wskazowek czy wogole da sie go wykonac ? Jesli takich wskazowek nie ma to po co na sile brnac w slepy zaulek ? Cytuj:
Generalnie wszystko czego nie potraficie wytlumaczyc albo jeszcze nie zostalo zdobyte jest traktowane, zupelnie bezpodstawnie, za jakis quest.
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2008
|
![]() Dla mnie jest to prawdopodobnie najlepsze połączenie itemków, Lub król i jego armia! Wiem ze się z tym nie zgodzicie, ale co mi tam xD.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2007
Lokacja: biedronka
Stan: Na Emeryturze
Imię: Grzesio zbieracz piwa
Świat: Monitor
|
![]() przeciez gdyby nie było tych itemow to by nie bylo na nie questa...to oczywiste, ze jest jakis quest bo CipSoft juz by dawno te itemki usunął z gry
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2008
Lokacja: Sulechów
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Secura
|
![]() Wątpię, czy to jest jakiś quest. O ile wiem żadna książka o tym nie wspomina, ani żaden NPC.
@Ghonox Pomieszczenie ma kształt stopy, a nie korony (moim zdaniem). Idąc Twoim tokiem myślenia można powiedzieć, że dark armor nie jest związany z ciemnością, tylko z ludźmi bo jest dostępny z questu w którym bierzemy go ze zmarłego człowieka. Po co mieszać a to Tibia Tales, który istnieje o wiele krócej niż skarbiec? Powodzenia przy robieniu tego questa o ile istnieje = ). Ostatnio edytowany przez Wychylybymy - 30-06-2008 o 12:51. Powód: coooś |
![]() |
![]() |