|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 12 2006
Profesja: Druid
Poziom: 27+
Poziom mag.: 27
|
![]() KK! Dzięks
|
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2005
Lokacja: Tychy
Imię: Zjarany Obywatel
![]() |
![]() Wesołych Świąt życzę wszystkim Tibijczykom , jak i tym którzy już nie grają w tą grę : ) Życzę wam PACC'a, dużo kasy ( w rl i w Tibi ) wspaniałych lootów itp. I proszę was nie grajcie całe święta , spędźcie ten czas z najbliższymi, przede wszystkim z rodziną i z kumplami, z którymi nie macie czasu pogadać bo nawalacie w gierkę ;]
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2006
Lokacja: Świebodzin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lord-Saimon
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Convicted for Glory
Świat: Iridia
Poziom: 63
Skille: 79/43
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() najbradziej to mnie żal tych wszystkich co mówia cos w stylu "i znów wszystkie update dla pacc" i bardzo dobrze mniej noobów sie kreci pod nogami co wy byscie chcieli grac za darmo i na jednym poziomie nie o to chodzi ktos tam napisal tez ze tibia powinna byc w 3d w 3d to sobie idz e w lineage 2 pograj tibia ma wlasnie swój urok przez swoja grafike i pewnie duzo ludzi przestalo by grac jak by weszlo 3d jak malo gracie to sie najleiej nie wypowiadajcie bo tylko drażnicie innych szczególnie z tymi paccami w update...
|
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Lokacja: Chynchy Dolne
Imię: Kash Go We
Profesja: Elder Druid
Świat: Gdzies...
Skille: Rosna..
|
![]() Wesolych swiat i Szczesliwego Nowego Roku!!
btw jutro mnie czeka zabicie dwoch calkiem ladnych rybek ![]() ![]()
![]() ![]() Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. Albert Einstein |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2005
Lokacja: K-g
|
![]() ok, ok, smacznego jajka itp...
nie ma to jak przypucować coś miłego na święta ... czy to tylko mi się zdaje, że wszyscy nagle staną się mili itd? ...
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Na chuj mi ? xD
Świat: Harmonia
Poziom: ^.^
![]() |
![]() Dziękujemy za życzenia
![]() Sylwek też ![]()
#68 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 11 2006
|
![]() Wesołych świąt i rocznego pacca życze
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2006
Lokacja: Włocławek
Stan: Na emeryturze
Imię: Retired.
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Rubera
![]() |
![]() A mamy zaczac wymieniac co dostaly PACC-e? Jak gralem w Tibie to tez mialem PACC-a ale jestem za tym zeby robic tez cos dla FACC-ow. Bez nich nie byloby tylu ludzi grajacych w Tibie.
|
![]() |
![]() |
#70 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 02 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Sowa~
Gildia: wrocilem : )
Świat: na thorie : )
![]() |
![]() Cytuj:
Było już omawiane 100000000000000x ! Gdyby nie pacce nie było by Tibi bo to jest ich praca. Gdyby dawali cos dla facc a mniej dla facc. Sprzedawalnosc pacców by spadła ze względu "Ja płace, ja wymagam" @topic Życze wszystkim wesołych Świąt. Ja ich w tym roku nie mam ze względu braku dostępu do kompa ale zycie ;p Pozdrawiam Sowa. |
|
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 12 2006
Lokacja: Brańsk
Imię: Rafal From Bransk
Świat: Harmonia
![]() |
![]() Tibia sie rozwija update z lb moze byc a ten swiateczny update tez fajny
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() ![]()
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Imię: Bolbochan
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
Poziom: 136
Skille: 98/60
Poziom mag.: 22
|
![]() Info dla dzieci które mówią , że 20 tyś czy tam 40 tyś to dużo i dla tych , że tyle zarabiają.
1. Opłaty za hosting 72 czy tam ile ich teraz już jest serwerów 2. Pensje : poza właścicielami firmy nawet niech pozostali pracownicy zarabiają miesięcznie naprawdę conajmniej skromnie to każdy po 2 tyś marasów dostanie - przelicz se przez ilość pracowników 3. No i właściciele firmy też chą mieć coś z tego. 4. Konserwacje naprawy podatki i inne koszta. Wychodzi na to , żę z samych pacców to oni nawet by nie wyżyli no chyba ze znalezli jakiegos buga w niemieckim urzedzie skarbowym ;P Dla przykładu Utrzymanie naprawdę niezbyt dużej firmy w Polsce : 5-6 pracowników , 2 samochody , lokal itp wynosi 20 tyś miesięcznie albo i wiecej. Ostatnio edytowany przez mago - 22-12-2006 o 12:22. |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2006
Lokacja: Świnoujście
Imię: Silver Maro
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 60
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Wesolych swiat dla wszystkich !
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 04 2006
Profesja: Rookstayer
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 10 2006
|
![]() Może Tibia.pl wrescie doprawidzi sie do pozadku na swieta... "wasze poradniki" nie dziala (nie wiem czy ktos zauwazyl) "tuortial" tez nie "download" tez nie. Ja sie pytam wtf?! i Wy sie nazywacie najlepsza strona o tibi.pl.....
|
![]() |
![]() |
#77 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Poza tym, skoro "to nie działa", a "tamto śmierdzi" to po co tu wchodzisz? EDIT: Gdzie ktokolwiek z ekipy Tibia.pl napisał, że Tibia.pl jest najlepsza? Ja jakoś nie zauważyłem. Wesołych Wam życzę. ^^
Ostatnio edytowany przez Redknapp - 22-12-2006 o 17:16. Powód: Jedno pytanie więcej. |
|
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2006
Lokacja: Poznań
Poziom: 93
Skille: ujdą
|
![]() Z okazji nadchodzacych Świąt Bożego Narodzenia, wszystkim Szanownym Współgraczom, najlepsze życzenia szczęścia, pomyślności, umiaru w graniu, dobrych lootów, szybkiego expienia i wogóle wszystkiego co najlepsze w Tibii i przedziwym życiu.
Zaś dodatkowo, dzieciom specjalnej troski takim jak np. ppiotrekk: nauczenia się wreszcie pisania po polsku, przyrostu IQ do poziomu przynajmniej 80pkt. i uwieńczonej sukcesem wizyty u psychologa (tak, wiem, nierealne ale w końcu ida Święta, cuda się zdarzają ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Las Vegas, Podlaskie.
Wpisy bloga: 4
Imię: pani destrukcji
Profesja: Knight
Świat: kraina czarów
|
![]() Z całego serca życzę Wam wszystkiego najlepszego, zdrowia, dóbr materialnych oraz rzeczy najcenniejszych - ciepła rodzinnego, miłości, no i nie może zabraknąć długiego życia, chociaż to nie urodziny ^^
Życzy, Mamba ![]()
#80 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 11 2004
|
![]() Last but not least znaczy ostatnie (w sensie gdy cos wyliczasz) ale nie najmniej wazne, ale rownie wazne. Creepy moze byc tez uzyte jako 'straszne', 'przerazajace' i sadze, ze w tym przypadku o to wlasnie slowo chodzilo.
Ostatnio edytowany przez hanooi - 22-12-2006 o 19:32. |
![]() |