|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zakompleksiony naród, ergo ma prawo - nie ma tylu psychiatrów, żeby się zająć tymi osiemdziesięcioma milionami . ;]
|
![]() |
#62 |
Zbanowany
|
![]() mam nadzieje,że wygramy w finale z Niemcami, i że zapłacą za ociulanie Francjii,Hiszpanii .Najlepiej gdybyśmy ich upokorzyli. Niemcy chyba na zawsze zostaną synonimem chamstwa . I dobrze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Bełchatów
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
![]() |
![]() Cytuj:
Pozostaje nam tylko mieć nadzieję, że arbitrzy będą uczciwi, co jest raczej niemożliwe, lub, że nasi zagrają o dwie klasy lepiej, jednak to też nic jeszcze nie gwarantuje, bo jak mówię - sędziowie będą mogli zrobić praktycznie wszystko, żeby tylko pomóc gospodarzom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
|
![]() Marixon, kolejna teoria spiskowa dziejów? Pomijam już to, że sędziują Francuzi, a nie Norwegowie.
![]() |
#65 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Przy założeniu, że mecz byłby w pełni uczciwy, oceniłbym nasze szanse na jakieś 70%, ale ponieważ uczciwy - z niemal całą pewnością - nie będzie, to oceniam je na jakieś 30%. Jednak mam wielką nadzieję, że pokażemy wszystkim, że jesteśmy lepsi.
Pamiętaj: Ostatnio edytowany przez Marixon - 03-02-2007 o 19:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2005
![]() |
![]() Cytuj:
Wychodzi kolejna cecha Polakow - mecz sie jeszcze nie zaczal, ale juz trzeba sobie wymyslic 1001 powodow, dla ktorych przegralismy. A to sedziowie, a to parkiet zbyt sliski, a to pilka za mocno napompowana... get a, kvrwa, lajf. edit: Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Slay - 03-02-2007 o 20:01. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#68 |
Zbanowany
|
![]() @Slay,
Tak, masz rację. Uwielbiam (tutaj jakurat w piłce nożnej) Szpakowskiego, który każdą przegraną Naszej reprezentacji na wilgotność powietrza i na podejżanie dziwnie uszyte piłki. Tutaj też wychodzi stała cecha Niemców. Zarozumiałość i nieodparta chęć zgnojenia przeciwnika przed rywalizacją. Po prostu mają kompleksy nagromadzone przez całą ich historię. Ostatnio edytowany przez Korektor - 03-02-2007 o 21:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Przechodząc do tematu, radziłbym obejrzeć sobie mecz półfinałowy Niemiec z Francją oraz mecz ćwierćfinałowy z Hiszpanią i wyciągnąć wnioski z pracy arbitrów, a w przypadku nieznajomości przepisów oprzeć się na komentarzach osób, które się na piłce ręcznej znają. Przyznanie złotego medalu "z miejsca" jest zwyczajnie w świecie niezgodne z jakimś-tam prawem, no nie? Dlatego droga Niemców po mistrzostwo jest nieco trudniejsza. Uciekają się oni do wyjątkowo chamskich metod, począwszy od korzystania z pomocy sędziów, aż po niewpuszczanie kibiców przeciwnika na mecz finałowy. I jeśli chodzi o mnie, to nie lubię się usprawiedliwiać z błahych powodów, ale zobacz, że wszystko od początku jest przeciwko nam, a mimo wszystko gramy w finale. Poza tym, kto by się przed mistrzostwami spodziewał, że zajdziemy aż tak daleko? I nie napisałem, że już przegraliśmy. Oceniłem tylko nasze szanse. Więc nie wciskaj mi w usta słów których nie wypowiedziałem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
|
![]() Jak usłyszałem to co Niemcy mówią to się wkurzyem niech polacy ich upokorzą w finale 10 biletów dla nas pomyślcie!! A jak znam niemców to będą przy naszym hymnie gwizdać. Oby sędzia był sprawiedliwy ale za bardzo bym na to nie liczył
ale i tak wygramy bo nie jesteśmy hamami i Bóg nam pomoże ![]() ![]()
||
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Niestety przegralismy, ale i tak dziekuje za 2 miejsce
![]()
Tupac Amaru Shakur "Makaveli" 1971-1996 Rest in peace... Nie zawsze żyję dobrze, bo żyję chwilą W momencie upadku oddaję hołd swoim czynom To się staje w sekundzie, nie jest godziną Chłopak na rozdrożu obarczający się winą Wszystko przesłonięte czarną kurtyną Myśli giną, odeszło to, co było rutyną Pośród ludzi, co dla mnie żyją Znajdą słowo, opatrzą moje rany Bo człowiek nigdy nie jest spisany na straty... |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Do dupy z takim biznesem. Tyle ile my marnowaliśmy piłek -.-. Mogliśmy wygrać z palcem w dupie. 21:22 A te debile nie rzucają.
Ale chociaż srebro. Następny sukces za 20 pare lat -.-''
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
![]() |
![]() Ups, nie pomogły Wasze nędzne głosowania
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Gostyń/Wlkp.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() @up:
Do dupy z Tobą, co z tego że nie wygraliśmy i tak mamy się z czego cieszyć, nigdy nasza reprezentacja nie zagrała tak dobrze na mistrzostwach.
![]() |
![]() |
#76 |
Guest
|
![]() lol przegraliśmy ;/
Ale i tak lubie polske :* |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Koko'Pall
Profesja: Paladin
Świat: Astera
Poziom: 12
Skille: 42/32
Poziom mag.: 4
|
![]() Cieszę się z 2 miejsca ale mnie wku***a jedno. Widzieliście ile razy sędzia nie gdwizdną fauli niemców?? Według mnie niemcy przekupili sędziów ewidentnie było to widać w pierwszej połowie.
P.S. Gdyby mistrzostwa nie były w Niemczech to niemcy by nie wyszi z grupy. Nie lubilem niemców ale teraz to już niech mi się żaden niemiec na oczy nie pokazuje bo nie wiem co mu zrobie. Trener POLSKIw wywiadzie dobrze mówił, że niesłusznie zszedło w drugiej połowie zeszło 2 zawodników naszych naraz. Ostatnio edytowany przez Lord'Micu - 04-02-2007 o 19:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2005
Lokacja: Poza światem
Stan: Na emeryturze
|
![]() Nasi byli od Niemców lepsi, ale przegrali ze sobą... szkoda bo naprawdę była okazja. Ale i tak ja się ze srebra cieszę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() O ironio po zejściu dwóch naszych Polacy mieli najlepszy okres gry podczas całego meczu i prawie dogonili Niemców.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Guest
|
![]() co mnie to
|
![]() |