|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Boisz się, że stracisz uznanie ze strony nóbuf ![]() I zgadzam się z Klockiem. Skończmy te szopkę. Coray to koniec, i tyle, idź na org, czy gdzie tam sobie chcesz spoilować, tylko nie tutaj. @Down: Żebrałeś psie o spoile. A co do bota - TAK JESTEM BOTTEREM UŻYWAM BLACKD PROXY, JESTEM ZŁY SZATAN I W OGÓLE. Ale ja nie robie rozpierdolu na forum, i samemu rozwiązuje zagadki, a nie czekam na spoile. Ostatnio edytowany przez Gallar - 06-02-2007 o 18:43. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Guest
|
![]() O rety, czy ty naprawdę myślisz, że tego spoila dałeś mi ? I że ja go mam od ciebie ? Jeżeli tak, to już twoja sprawa. POWTARZAM : Rozwiązałem to sam. A ty teraz myślisz, że mówiąc mi już po wszystkim, kiedy już znałem spoila, za kozaczyłeś? SAM CI POWIEDZIAŁEM, że zrobiłeś to po fakcie, bo ja sam już znam rozwiązanie. Nie rozumiem Cię człowieku ... Jeżeli masz taką śmiałość żeby kłamać to ja też coś zdradzę. Hmmmm pamiętasz jak mi się żaliłeś, że brak Ci staminy, bo używasz bota? I że ten bot jest warty 50 Euro ? Pamiętasz jak zostawiałeś cave bota na bugach ??? Ja Cię człowieku nie rozumiem. Po co kłamać ? No po co ???
Jeżeli zobaczycie gna Saphirze gracza o nicku "Partia" i nie będzie odpowiadał, polecam raport =.= @up Czy ja Cię o spoila błagałem ?!?! CZŁEKU ODWAL SIĘ W KOŃCU ?! Po co tak kłamiesz ??!! EH ;/ Na dodatek, piszesz, że nie czekasz na spoile ... Przecież sam mi powiedziałeś, że spoila dostałeś od jednego z członków rook balanced ! I że ten członek dla rook balanced nic nie powie, cytuję : "Bo wie co mu grozi" -.- Ostatnio edytowany przez Coray - 06-02-2007 o 18:49. |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Świat: Polska
|
![]() A może omówimy ten temat przy bezalkoholowym bo tak to on się nigdy nie skończy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Rook-User roku 2007
Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Niegrający
Imię: Pan Klocek
Świat: Titania
Poziom: 51
Skille: 27 fist
|
![]() Cytuj:
Moze juz skonczycie z tym? Ten temat nie mial na celu nabijanie postow klucac sie. Ma na celu uswiadomienie pewnych problemow. MAKE PEACE NOT WAR. Skonczmy sie klucic. Coray czy ja ciebie wyzywalem w PW? Nie. Moderator przywrocil twoj temat i przyjalem to z pokora. Mialem zastrzezenia ale nie spamowalem ani nie wyklucalem sie. Teraz moderator skasowal go. Trudno widocznie tak musi byc. Powtarzam przestanmy bo to do niczego nei prowadzi. Co z jezykiem orkow?
Chwile z życia Pana Klocka ![]() ![]() "W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda" -Krusk zabójca Tanar'ri Ostatnio edytowany przez Pan Klocek - 06-02-2007 o 19:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: KrainaNibyNiby
Imię: Eternia eht tseb
Świat: Eternia
Skille: 26 fist
|
![]() @Pan Klocek
Jak widzę jesteś wielkim obrońcą zasad. To przecież jest Tibia.pl! Oficjalna strona fanowska. A znasz może temat (zapewne Twojego kolegi) Austina na temat trapowania? Pewnie znasz... A jak myślisz czy Cipsoft by pochwalił taki temat? Nie! Do jego tematu pewnie się nie przyczepiłeś. Tylko do solucji. Bo to wielka tajemncia była. Edit: Chcieliście rozwiązać zagadkę SS'a bez udziału innych? Przecież to WASZA zasługa, że o to odkryto. Jeśli już ktoś ma prawo żeby to wiedzieć to jest to Master Slayer. A jeśli WY wiecie, to czemu mamy my nie wiedzieć? Ostatnio edytowany przez Ciufcia - 06-02-2007 o 22:14. Powód: bo tak =] |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Guest
|
![]() @Klocek
Ręce już wcześniej opadły. Teraz czas na nogi ^^. Gdzie napisałem, że mnie na pw wyzywałeś ? Ciufcia ma rację ... Oj wielką rację. Jeżeli już tak zasad się trzymasz to te forum powinno być luźniejsze o jakieś 10% tematów ... =.= Dziwne, bo mod mi na pw napisał wyraźnie : "Spamowali na gg"... Ok ale zostawmy tego moda w spokoju, bo biednego zamęczymy ![]() @down No to wal te kwestie, bo all jest teraz tak chaotyczne, że szok ... Tak ? Odpowiedź - Nie wyzywałeś ? od "n00buffffff" nie ? ... Czy ja robię kłótnię ? Człowieku ... Zwróciłem delikatnie uwagę o moim zdnaiem złej interpretacji regulaminu ale to szczegół. Po za tym jeszcze się wrzą losy tematu, bo Shinjinx napisał mi, że trwa dyskusja na ten temat w gronie moderatorskim ... Samolubem jesteś, bo nie chciałeś tego innym człekom zdradzać, żeby im pomóc. A precz z klockiem jest odpowiedzią na twoje : "You see..." Edit. Chcę tylko dodać, że język orc'a jest prawie tym samym co znikanie ss'a, ponieważ i język i znikanie mogą mieć związek z questem ... To tyle. Ostatnio edytowany przez Coray - 06-02-2007 o 20:25. |
![]() |
![]() |
#67 | |
Rook-User roku 2007
|
![]() Cytuj:
Tibia.pl toleruje trapowanie, niech im bedzie, taki regulamin. Nie o to tu chodzi jednak. Przeczytaj pierwszy post...... nie mam nic do nikogo, nie szukam wrogow, nie szukam sojusznikow, chce tylko rozwazyc pewne kwestie ktore mysle ze powinny byc poruszone. Edit @UP. Nie twierdze ze tak mowiles, tylko chce ci pokazac ze niepotrzebnie sie na mnie wsciekasz, ja nie mam zaiaru cie bluzgac z calych sil, nie mialem wczesniej i teraz tez niemam. Chodzi o to ze skoro skasowali przyjmij to do wiadomosci bez tych klutni. Po co to precz z Klockiem. I pytam ponownie dlaczego niby jestem samolubem? Edit2 @UP Masz racje. Ponioslo mnie wtedy. Przepraszam. Samolubem nie jestem, nie chcialem zachowac tego TYLKO dla siebie. Nie chcialem tylko zeby bylo to podane na tacy wszystkim, nawet tym co nie zasluguja. Ale co racja to racja. Skonczmy z tym. Moderatorow prosze o skasowanie tego tematu po tym jak juz wszystko zostanie wyjasnione(jeszcze zostala kwestia orc language), nie ma sensu nabijac postow na klutniach. Jak jakis moderator sie wypowie i postanowi skasowac/zachowac temat o orcu to reszte postow mozna skasowac mysle. Dziekuje.
Chwile z życia Pana Klocka ![]() ![]() "W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda" -Krusk zabójca Tanar'ri Ostatnio edytowany przez Pan Klocek - 06-02-2007 o 20:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4
![]() |
![]() Ja się nie poddam. ^^ Są inne metody niż kłótnie i "polska łacina".
Proponuję skończyć. Skoro moderatorzy nie mają zamiaru zamykać, my się zamknijmy i będzie zamknięty. Vial
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @Gallar
Nie spodziewałem sie, że nawet Ty staniesz w obronie utrzymania na forum starego porządku.
![]() |
#70 |
Rook-User roku 2007
|
![]() Jak widzimy temat o "znikaniu" zostal przywrocony. Skoro przywrocili znaczy ze tak ma byc. Ciekawe czy bedzie jakis komentarz i czy postanowione bedzie cos odnosnie jezyka orkow.
Jesli wszystko ma pozostac niezmienione, prosze o skasowanie tego tematu. Ewentualne pozostawienie jakiegos komentarza co do decyzji jaka zapadnie. Na cale szczescie klutnie juz ustaly ![]() ![]()
Chwile z życia Pana Klocka ![]() ![]() "W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda" -Krusk zabójca Tanar'ri |
![]() |
![]() |