![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
|
![]() jezuu co za teksty
straszysz imagrama? zal jeezu zal miales ty mutacje stary? mozesz mu jechac do przyszlej zimy ![]() jak typowe 12 latki ![]() ![]() "caly czas przegrywacie" pierwsze slysze ![]() ![]() zal poprostu 2 -13latkow sie dorwalo i mysla ze kozaki buahsuahsuahsa zescie mi humor z rana poprawili |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
|
![]() Słuchajcie ludzie diss na duskow robili:
Loku i Zwidek - Tekst Baku i Rodrigez - Wokal Jak czytam te forum to poprostu ze smiechu nie wyrabiam co tu ludzie wypisuja. Jak ktos napisal w diss wazne sa pancze a Loku takowe napisal fakt faktem ze przerobil piosenke Molesty i nie wypiera sie tego. Powiedzcie mi gdzie w diss na vision jest pancz jakis? Same wyzwiska a jesli chodzi o kopiowanie niektore teksty sa skopiowane z dissow tedego i pomienia 81 (chodzi o diss duskow) Moim zdaniem ludzie jesli jestescie za duskami to spoko glosujce i mowcie ze ich diss jest lepszy macie do tego prawo. Ale bynajmniej nie wbijajcie komus kto to zrobil bo jestem pewien ze tak byscie nie umieli napisac tekstu nawet. Aha i jescze jedno na dniach ukaze sie odpowiedz vision na ten diss duskow... LOKU pojechal tam ostro zapewniam ze pancze sa tylko jego a bit jego kumpla. Jesli duski znowu wypoca tekst po dwoch tygodniach to nawet im nie odpowiemy i jesli bedzie taki chlam jak to. Wsluchajcie sie w tekst ktos kto sie na tym zna bedzie wiedzial jak to ocenic.
![]() |
#63 |
Zbanowany
|
![]() @~Baku~: Tekst nie jest zwidka ani loka wiec nie pierdol bo jest molesty a to ze oni zmienili pare slow (na gorsze) to tylko swiadczy o tym ze sami nic nie umiecie zrobic ;]...Nie jestem za zadna z tych gildi ale "diss" z tego tematu mi sie bardziej podoba
![]() Ostatnio edytowany przez Browarrior - 11-02-2007 o 15:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2006
Lokacja: Zychlin
Imię: Krekor Bogdan
Profesja: Elder Druid
Gildia: You Are Not Welcome
Świat: Refugia
Poziom: 140
Poziom mag.: 73
|
![]() Huahuahua
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Imię: Theatos Kyth
Gildia: Hellpike
Świat: Refugia
Poziom: 90
![]() |
![]() Kurwa czlowieku wez splyn, za kogo wy sie macie ? ludzie jetsescie zwyklymi skanerami ... gowno sami zrobiliscie, ten kawalek jest gowno wart bo nie jest stworzony przez was.
Jak mozna w ogole takie cos dac na forum, przeciez to smiech na sali. Napiszcie cos swojego i dajcie a nie kopiujecie z innych ZAL.BR W dupie mam wasza wojne i w dupie mam cale duskiness i to cale vision, ale przynajmniej ci pierwsi nagrali cos swojego i nawet jesli sa tam jakies bluzgi to fajnie zrymowane. Lepiej dac bluzgi swoje a nie czyjes teksty ! Jednym slowem lamusy jestescie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2005
|
![]() Diss na Vision duzo lepszy niz utwor "Mc Baku" na Dusk~
ale i tak nie popieram ani tego ani tamtego poniewaz duzo textow jest kopiowanych (Mc Baku wstawil w "swoim"nagraniu kilka slow na 3 min utowru co swiadczy o jego bujnej inwencji tworczej :>)
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jesli chodzi o te wasze bluzgi pokazujecie tylko swój poziom kultury. Na mnie to nie robi wrazenia.
Co do odpowiedzi kawałek jest juz gotowy pozostał tylko mastering. Jak juz pisalem dla ludzi ktorzy nie umieja chyab czytac to powtorze tekst jest Loka i bit jego kolegi rl. Wbijam na to czy wam sie to spodoba czy nie.
![]() |
#68 |
BadBoy
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: unknown
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Świat: PL
![]() |
![]() Ośmieszacie się, WSZYSCY!
![]() |
![]() |
#69 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Jak najdalej od ciebie
Imię: Rege of Harmonia
Profesja: Paladin
Gildia: Bunch of Brothers
Świat: Harmonia
Poziom: 150
Skille: 96/75
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
Racja thx =) wiem że tylko niektóre zostały xerowane ale to nie zmienia faktu ze xero to xero Tamtej "odpowiedzi" juz nawet nie słuchałem pier**le to . . . Ostatnio edytowany przez JUNIR - 11-02-2007 o 16:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2005
Lokacja: K-g
|
![]() Flow to wy macie zaje2bisty
![]()
![]() |
#71 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Legnica
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
|
![]() POdobalo mi sie w tym Dissie tylko jak 2ga osoba rymowala,DISS wygral 100% z DISSEM od Vision
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Białystok !
Profesja: Elder Druid
Gildia: No Justice
Świat: Calmera
|
![]() ah, przepraszam moja pomyłka (:
a co do dissów, to czerstwo wg. mnie ;d Ostatnio edytowany przez Sand - 11-02-2007 o 18:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2006
Lokacja: Lubaczow
Stan: Niegrający
Świat: Aktualnie brak
|
![]() Ja tu przyjeżdzam ze snowboardu a tu nagle jakis diss.Więc tak:
1."Caly czas przegrywacie"-Kto przegrywa ten przegrywa 2.1 jak i 2 osoba jezdzi po "viżyn"xD jak dzieci neo "dziecko zrobiony przez dziwke" czy cos w tym stylu nie ogarniam was!Może jeszcze za tibie będziecie sie bic bo slyszalem w pewnych wersach o tym wspominaliscie ale k. Nie podoba mi się i to nie z tego powodu ze jestem za vision. To tyle ema! |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oto właśnie się ukazała odpowiedz Vision.
LOKU I BAKU pokaraliscie ich panczami. ![]() Bryza ZAjebisty bit.
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Lokacja: Gliwice
Imię: Kemyr Sorcerer
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Bad Boyss
Świat: Danubia
Poziom: 112
Poziom mag.: 69
|
![]() "ktos ci wjebie jush dzwonil do ciebie" - Tede diss na nowatora .;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Guest
|
![]() Jak ktos z nich ma cos do gdanska to zapraszam.. tylko najpierw daj znac to ladnie przywitamy
|
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 11 2006
Imię: Sirenox
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom: 51
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 51
|
![]() Ojoj co to ma być? To diss na Vision czy na Nowatora? Vision nagrało wam reposte ciekawy jestem jakie g**** wy tym razem nagracie... Przegrywacie w Wojnie w Dissach tez nie zaciekawie niestety Duskiness jestescie zerem
![]() ![]() @Duskiness "Nietety wasz Diss nie wymiata jak Ronaldinho na mistrzostwach świata..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 02 2007
|
![]() haha dokladnie nie bawcie sie w hip hop ..
Polskie Romusie |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2005
Lokacja: Włocławek
Imię: Donalt Musk
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dark Imperium
Świat: Candia
Poziom: 60
Skille: 80/65
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Też miałem diss zrobić(Mimo że jestem za Vision ale ... utemperować trzeba ich było
![]() ![]() Topic : Spoko , tylko to wygląda jakby u Was w domu patologia panowała a wy nie macie na czym się wyżyć :/ Btw. W tamtym bicie było chociaż troche nie wulgarnych słów (mimo że sciągniętych), a i jeszcze co to było on napisał co myśli to my po nim pojedziemy eeee reakcja 13 latka ? Pozdro dla kumatych Hail Vision!
![]() |
![]() |