|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Imię: Imargam
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ekipa Misia
Świat: Furora
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
|
![]() Ty ziomek a pomyslales ze tak zrobilismy a tu napisalismy zeby tacy jak ty ktorzy nie wiedza ocb na furora mogli to skminic xD?
Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2006
Lokacja: Polska
Stan: Niegrający
|
![]() Swietne : )
Oby tak dalej ; ) może kiedyś płyte nagracie xP
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() O wiele lepszy niż poprzedni. 9/10
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Guest
|
![]() w sumie :
z tego co sie orientuje (a nie musze sie dobrze orientowac) to w wojnie chyba "wyszyn" lepsze..... bo caly czas slysze o jakims dedzie duska... a beef: hmm... duski zrobili lepszego dissa jak dla mnie... ale jak ktos wczesniej wspomnial... za duzo jezdzili po rodzinie... mimo to dla mnie duski prowadza w beefie.. p.s oczywiscie jak nie odpowiedza na dissa to wyszyn wygra ale bardzo mi to przypomina beef : tede vs plomien ... szczegolnie te teksty: by dusk~ "masz jakis problem, uraz z dziecinstwa?"- jezeli dobrze mi sie wydaje to taki zwrot wystepuje w dissie na tede "knebel w pysk" by vision "nowatur" (nie jestem pewny czy tak to zostalo przedstawione... oczywiscie moglo to brzmiec "nowator" za blad przepraszam ;] ) w kazdym badz razie nowator tez jest zamieszany w beef tede vs plomien (onar bardziej niz plomien ale pezet tez sie wtraca bo rowniez zostaje obrazany) ale to taki offtop EDIT: aff pospieszylem sie z komentem ![]() pozdro... hail Vision Ostatnio edytowany przez Adas_Rox - 12-02-2007 o 20:33. Powód: brak |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
|
![]() EDIT:
aff pospieszylem sie z komentem ![]() pozdro... hail Vision[/quote] "Układasz teksty jak Nowator, czyli sam się w nich jedziesz szmato." Tak to idzie i nie ma tu zadnego tekstu nowatora czy czegokolwiek. Zwykly panch
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2006
Stan: Na Emeryturze
Świat: new serv plz!!
|
![]() \,,/d(-.-)b\,,/
Vision rules! jesteście zajedwabiści! duski nie wycisna nic lepszego ![]()
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: ZG
Imię: Legendarny Faramir
Profesja: Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 71
Skille: 84/53
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() „I na koniec jeszcze ci dodam,że nadajesz się do robienia loda”.
Podobał mi się ten diss, czy jak wy to tam nazywacie. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
|
![]() "Diss" mi sie podoba w huj ^^
"Dla ciebie siostra Zwidka ma za wysokie progi" - oj prawda prawda : d "aah, i jeszcze jedno ci powiem, skoncz z tym ! nie okazales sie bogiem !" - wyjebane xD "wasz diss nie wymiata, jak ronaldinho na mistrzostwach swiata" - ronalidnho na mistrzostwach byl lamusem ^^ "i na koniec jeszcze ci dodam, ze nadajesz sie do robienia loda" - to mnie rozjebalo ^^ czekam na teledysk P; |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2006
Lokacja: Białogard
Imię: Simas Acan
Gildia: Necris
Świat: Jamera
Poziom: 101
Skille: 86/83
Poziom mag.: 7
|
![]() amagad 10/10
Hail Vision Hail Koszalin Hail Zach-Pom ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2007
Imię: Misio Pysio
Profesja: Rookstayer
Gildia: Miodzio
Świat: Peace and Love
Poziom: 01
Skille: 1\1
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
2raz powtarzam dla tych co robia insynuacje zadne Dusk nikt z nich nie jest w to zamieszany wbicie sobie to do glowy pajacyki^^ zaden z nich z tego co wiem nie ma zamiaru nie mial zamairu bawic sie w ta blazenade!!! wiec skonczcie te insynuacje.. Diss na Vision zorbili przypadkowi ludzie nie zwiazani w zaden sposob z dusk ktorych wqrwily tekst o Bielsku..! wiec co wy dusk w to mieszacie oO?!nie pojmuje was.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2006
Stan: Aktywny gracz
![]() |
![]() OOOooo ku**a !!!
po 1. niech ten "raper" co tam "rymuje" niech sie nie zapluje na smierc wlasna sliną po 2. do obu tych gildi. Jak to mozna byc taki tępym, głupim, itd zeby az tak sie klocic o grę? Wy do h*ja pana tak jestescie juz w to wciagnieci ze nie odrozniacie fikcji od prawdy.Radzilbym wam pujsc jak najszybciej do psychologa zeby pomogl wam wyjsc wam z tego nalogu ![]() ![]() jeszcze raz : LECZCIE SIE (i to na serio) |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
Imię: Feliex
Gildia: Fighting Alliance Group
Świat: Aurea
Poziom: 139
Skille: 90/85
Poziom mag.: 8
|
![]() Reczywiście mocny kawałek, nice
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 01 2007
|
![]() Cytuj:
LoL...? a co to kurwa nie można już sobie nawet bitów składać? czy kurwa jak będą składać rymy o tibi czy o dupie maryny to będzie jakaś różnica? zresztą jak Ci się nie podoba to s*******aj z tego forum ;] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2006
Lokacja: Ustka
Stan: Niegrający
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Poznan
Imię: Baron von Persevon
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Saphira
Poziom: 65
Poziom mag.: 55
|
![]() Moze to wogole Duski nie nagraly??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2006
Lokacja: Krakow
Imię: Xerizzezo
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Rainmakers
Świat: Elera
Poziom: 120
Skille: 98
Poziom mag.: 22
|
![]() dajcie rehosta link zanikl !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Guest
|
![]() zal ?
@topic rox muzzaxDDD P.S Chciałbym pozdrowić w mojej wypowiedzi mojego kolege Łukasza i Bartosza. Mam nadzieję, że 2gie półrocze szkoły gimnazjalnej będzie bardziej udane niż to 1sze. (Dla Bartosza) - ćwicz ćwicz ćwicz na w-f'ie ! Brzuszek masz coraz większy ^^ |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2007
Imię: Misio Pysio
Profesja: Rookstayer
Gildia: Miodzio
Świat: Peace and Love
Poziom: 01
Skille: 1\1
Poziom mag.: 9
|
![]() no pewnie ze nie powtarzam to juz poraz 3 na tym forum..
zaden z Dusk nie bawi sie w ta blazenade ani nie bawil... to tylko wymysly i domysly nie trafne... szkoda gadac zygac sie chce jak ciagle piszecie ciekawe jak Dusk odpowie albo ze diss dusk lepszy czy odwrotnie.. powiem wam w zaden sposob dusk nie odpowiedza bo nie oni to nagrywali ani nie mialei na to zadnego wplywu ani wkladu..!!!!!!!!!!!!!!!!! zal.. Ostatnio edytowany przez omagad - 13-02-2007 o 17:08. |
![]() |
![]() |