![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
|
![]() wbrew pozorą zmarnowanie całej many jak dla mnie nie jest tibijskim waste ... ponieważ nie trace prawie żadnej kasy... e.w coś na mf żeby doładować mane...
chyba, że brać słowo waste wprost z angielskiego to wtedy oczywiscie xd |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Iridia
|
![]() Cytuj:
Jezeli chodzi o to PA na aldorze o, ktorym nie masz zielonego pojecia, tylko wysluchujesz swoich zakompleksialych kolegow.. Olecko wcale nie robi wiekszego PA od Panow z Plocka i ich kompanow. Olecko to teraz tylko stereotyp, a Panowie z Plocka i ich "koledzy" przedzej czy pozniej zrobia wojne Nemtorowi, ktorego tak nienawidzili, gdy sie im przeciwstawil i byly plotki, ze pomoze EM w wojnie. Niestety to tylko plotki ;/ bo przydalaby sie im lekcja prawdziwego PA...
_/ BW //Metek. Ostatnio edytowany przez Meteon! - 17-02-2007 o 03:11. Powód: błąd w pisowni |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() i wiem co to znaczy "olecko" i co to znaczy "pa" xd |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cos mi sie wydaje, ze nie grasz tam zbyt dlugo...
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
|
![]() panowie z plocka czyli kto ? jaka gildia ? jakie chary ? wkręccie mnie xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: Białystok
Imię: Fijod
Profesja: Druid
Świat: Aldora
Poziom: 26
Poziom mag.: 32
|
![]() No Vu'Xiu no to sie pograzyles. Bardziej wtajemniczeni wiedza za co Mihasha zabiles.. Rob tak dalej a troche lvli ci spadnie. A tak w ogole to jak Brollik taki waleczny to niech do jakiejs gildii sie wtoczy bo az zalobe mam...
Ostatnio edytowany przez ConqU-ErroR - 17-02-2007 o 09:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Above cloud
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 157
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
ja jestem z płocka i moge powiedziec ze nie stosowalem i nie stosuje PA , ale chetnie poslucham tych co mysla ze gracze z płocka stosuja PA .
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
|
![]() nom popieram podaj nicki tych rzekomych pa z płocka xd to pogadamy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2006
Lokacja: UK
Stan: Na Emeryturze
Imię: Unnamed
Świat: Aldora/Kyra
Poziom: 129
Skille: 21
Poziom mag.: 70
|
![]() Cytuj:
Nie ważne jakie mają stosunki =). Liczy się to, że jesteś w błędzie, że Olecko to największe PA na Aldorze, bo Płock też odp!3rd4la PA, wydaje mi się, że po prostu nie wiecie kto jest skąd, ale jak odwala PA to od razu z Olecka ![]() ![]() btw. Wydaje mi się, że powinniśmy przenieść tą rozmowę do "Wydarzeń ~", bo tu powinny być commenty dotyczące filmu, nie tego co sądzimy o Olecku, Płocku czy kto gra lepiej a kto gorzej. //Signed //Iks~ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Imię: Niusiek
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 69
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
![]() A teraz z innej beczki. Pamiętacie jak miał paść na noo kurde na Edron tam gdzie cyce zapomniałem nazwy. Miał paść Masakrowiec ![]() Po chwili wpadł Nemtor. Nemtor :Exevo gran vis lux. Wszyscy na bok. I sobie Masakra wyszedł z Nemtorem. RoFl Pamiętam to do dziś ![]() ![]() ![]() ![]() ... Ale i tak EM powinno wygrać. HAIL EM ![]()
![]() |
![]() |
#74 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie mowie, ze w Olecku nie ma PA... tylko, ze wcale nie robia wiekszego PA niz ludzie z Plocka. Tym drugim zdaniem utwierdziles mnie w moim przekonaniu, ze nie grasz tam dlugo i nic nie wiesz o tym servie.
![]() |
![]() |
#75 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 11 2006
Świat: Calmera
![]() |
![]() @2up
Niesamowita hisoria!Jak to przeczytałem aż łezka w oku sie zakręciła ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
xpisz sobie na guardach wdupia ci jakis koles i mówi "wy****dalaj" ja tu teraz xpie tosamo na hydrach albo gdzie indziej. . . będziesz go chciał uwalić albo uwalisz . . . to przyleci ci grupka kolesi na 80-100 lvl i cie uwalą za to że ktoś cie chciał wywalic z xpowiska a ogólnie chodzi mi również o masa~ i o innych całą grupkę, która tworzy jedną rodzine 3mających sie razem pa mnie to gówno obchodzi z kąd są wiem jak wygląda ekipa z olecka i co potrafią zdziałac i mnie nie przekonasz, że sie myle a na serwie gram długo długo xd |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
|
![]() Cytuj:
masak siedzial na behe, wpadly po niego ziomy z em, wystrzelali w niego kilka sd, pojawil sie nemtor, i juz nikt nieodwazyl sie udezyc :< btw masz moze gdzies ten filmik? bo jakos go zgubilem
![]() pure ownage [: 08-02-2007 00:28 Reversed 30 Próba wyłudzania haseł (keyloggery itp.) Shinjix 23-11-2006 23:29 Reversed 30 Próba wyłudzania haseł (keyloggery itp.) Shinjix 23-11-2006 20:03 Reversed 30 Próba wyłudzania haseł (keyloggery itp.) Raynold ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Imię: Niusiek
Świat: Harmonia
Poziom: 69
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
morthifer: Poszukam jak znajdę to dam linka na tibiacams. Ale nie obiecuję. Bo miałem ostatnio format. Nie wiem czy się zachowało. Może znajdę. Noo akcja trzeba przyznać, że wtedy ładna była ![]()
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2006
Lokacja: OPOLE
Imię: Vipperek
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 60
Skille: 82/57
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() przeglądałem całe tibicams w poszukiwaniu tego filmu ale nieznalazlem ;/ jest tylko nagranie rec kiety to fingererror kreci ...;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
|
![]() z jego ciala tez chcieliscie zrobic mydlo?