|
Notki |
Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2007
Lokacja: Sokolniki/Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dark Bruss
Profesja: Paladin
Gildia: Phoenix Force
Świat: Nerana
Poziom: 22
Skille: 64/55
Poziom mag.: 9
![]() |
![]() JA pomoge ci pomoge jak juz mowilem mam dla ciebie soldier helmet dwarfenke i plate legi
jak narazie ja skiluje a postac magiczna mozesz ty zrobic ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Guest
|
![]() Tak Askara a ja ....
Killed at level 45 by a Spely (88ed) za free hunta złapałem i narazie sie z dp nie rusze az nie znajde ekipy na niego Aha Kazdy kto chce dołaczyć do gildi niech napisze do [CHAR]Tehacus[/CHAR] |
![]() |
![]() |
#65 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2007
Lokacja: Białogard
Imię: Uchi Obito
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
JA nie wiem o co chodzi to pokaż mi tu 3 graczy o roznych prof i powiedz mi ze kazdy expi tak samo ,wiem o co chodzi w tym rzecz ze familia to familia nie musicie sie zawsze trzymac razem ale w razie potrzeby jesteście jak maszyna. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2007
Lokacja: Białogard
Imię: Uchi Obito
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Guest
|
![]() Lol jaką gildią ? tu nikt oprócz mnie nie maj eszcze 9 lvl'a ... ale ja mam tu plecy jak juz kiedys wspominalem ...
|
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobra chłopaki xD
Mój nick to [CHAR]Assanis[/CHAR] jak przejdę na maina to dam wam znać ![]() I jeszcze jedno, raczej będę grać druidem
![]() |
![]() |
#69 |
Guest
|
![]() Ja dziś lootbagowalem w Kazzo i już mam coś konkretnego
Fire Axe xD Teraz jeszcze uzbieram z 10k kupie dragonke i 2bp uh i moge expac. Aha = jeśli ktoś z gildi chce zebym mu coś poblokał - pisać (zakres blokania to: sorcce/druty z wandami - cycki - moj loot pall ze skillami 70+ dragi - moj loot |
![]() |
![]() |
#70 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 09 2005
Lokacja: Forum
|
![]() Czyli wybraliscie Askare?
Ja bym chetnie poszedl gdzies grac na nowo na pvp, bo na Xerenie polacy raczej nie wygraja wojny, do tego duze PA na Xerenie ![]() Ale na Askarze gralem juz ponad rok temu moim 17 lvlem sorcererem, wiec raczej nie oplaca mi sie tu wracac ..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Guest
|
![]() Zapraszam na Akare
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2007
Lokacja: Sokolniki/Łódź
Imię: Dark Bruss
Profesja: Paladin
Gildia: Phoenix Force
Świat: Nerana
Poziom: 22
Skille: 64/55
Poziom mag.: 9
![]() |
![]() ![]() oj jak mi sie nieche skilowac ![]() narazie mam 39/39 ale do wakacji z 80/80 planujewbic a potem lvl mialem sczescie ze wszedlem namaina do Venore bo gdy wyszedlem z swiatyni patrzae a tu pka lataja nad 2 na 2 bylo 67MS+34 Knigh Vs 70EK+46ED oczywiscie oni wygrali ale zdołałem zabrac na dul 1 cialo i zgadnijcie co bylo? Crus helmet 500gp plate legi i spike sword wiec poprostu Fuks ![]() ![]() ![]() Askara to wmiare serv fajnie bedzie jak juz bedziemy mieli z 50 lvl+bo wtedy mozemy juz niezle polatac i sie bronic przeciwko innym PKbo narazie kazda postac mozemnie ujebac :/ Powinnismy sobie pomagac np; jak komus brakuje kasy do jakiegos sprzetu to pozyczcie a on pozniej wam napewno pomoze Ja pomoglem Theodusowi dalem mu plate legi a on na rooku pomogl mi wykonac katane tzn ja blokowalem ![]() I czesto ze soba rozmawiamy to jest moj kumpel Askara nr 1 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Guest
|
![]() Jutro kupuje k legi wiec p legi for u xD Wiecie co? trzeba pomyślec nad nazwą gildi i zacząć wrzucać fotki
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja mam na Aksarze 30 Ed i 18 Rp
![]() I z deczka przy kasie jest choc na razie pykam na Aldorze ![]() Na Aldorce 44 ms. Na Askarze zero plecow ostatni ziomek Hunted By Rexis! Kutasy jebane ![]()
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2005
Lokacja: Gorzów Wlkp.
Profesja: Royal Paladin
Świat: Astera
|
![]() ja narazie sporadycznie bede wchodzil przez jakies 2 tygodnie . Potop musze przyeczytac i przygotowac sie do egzaminu do bierzmowania.;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Guest
|
![]() Jak ktoś jest na rooku to chetnie od niego wezme eq
roobie noob chara/pk chara (mc rox) i oddalem moje eq Fearmirowi i teraz nie mam Wiec jakby ktos mial pisac - Tehacus |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 02 2007
Lokacja: Lublin, CA
Stan: Niegrający
Poziom: -10
|
![]() Imie moje chara wysylam na pw. Jak ktos nie dostal to piszcie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Trod
Profesja: Elder Druid
Świat: Candia
Poziom: 68
|
![]() Dołączam do was
![]() Jak narazie 11 level, sorcerer. Nick podam później.
You see yourself. You are an elder druid. ![]() Retired: 12 maja 2007 15:05 GM Borceforth Candia [2]: Trod your name seems fine to me |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 02 2007
Lokacja: Lublin, CA
Stan: Niegrający
Poziom: -10
|
![]() Mimo balaganu w temacie i jak mogloby sie wydawac, nie wszyscy zostana przyjeci do gildii. Zanim dolaczysz do nas, napisz cos o sobie, gdzie grales itp.
![]() Aha, i jeszcze jedno. Kto nie bedzie mial Pacc? Ostatnio edytowany przez CRX - 07-03-2007 o 23:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2005
Lokacja: Gorzów Wlkp.
Profesja: Royal Paladin
Świat: Astera
|
![]() do wkacji napewno nie bedzie a pozniej zobacze xD
|