|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Na 50 lvl nie odstaje, ale za 50 lvli juz bedzie odstawal
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom mag.: 49
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Guest
|
![]() Ja czesto trafialem z visa i nie bylo tak ze trafialem np 5 na 10 tylko 8-9 na 10
|
![]() |
![]() |
#65 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
@Edit Knight Na 100 Lvl juz moze sie luzem exurowac na 1 dragu Ostatnio edytowany przez Gwi@zd@ - 15-03-2007 o 16:14. |
|
![]() |
![]() |
#66 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jeszcze Ci wytlumacze czym sie rozni teoria od praktyki. teoria jest wtedy gdy wszysko wiesz a nic nie dziala. Praktyka jest wtedy gdy dziala wszysko ale nikt nie wie dlaczego. Ty na forum laczysz teorie z praktyka, zadne twoje teorie nie dzialaja i nie wiesz dlaczego.
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ta... Sorc który atakuje z warhammera lub sca... Hahahaha!!!! Wyobraża ktoś sobie takiego chuderlaka któy biega z mieczem giganta? Albo ciężki wojennym mieczem? Ja nie chociaż, tak było(sorc i 50 lvl to był hiper mega pro pg). Dlatego jestem za pozostawieniem różdżek i wandów(bo wkońcu to broń magiczna), także nie za osłabianiem ich damage ale za wprowadzeniem pudłowania(na full defie największego) i zbroji specjalnie dla sorcera(do defa b-robe) oraz dla ulepszenia obrony zbroji typu k-arm, mpa bo śmiesznie mało dają przy okazji dodać obronę przeciw magiczną do mpc(w końcu to magiczna zbroja!) i zmniejszyc pradowpodobienśtwo missa
![]() |
#68 |
Guest
|
![]() Taki mały offtopik, ale...
Jeśli chodzi o zużycie UH'ów to ja tracę średnio 1 UH na 3 dragi z avengera na full atak, a mam skille 98/94. |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 08 2006
Lokacja: Port Hope
Stan: Zbanowany
Imię: Zrywna Szkapa
Gildia: Almost
Świat: Nerana
Poziom: 36
Skille: Wypas;p
Poziom mag.: 40
![]() |
![]() Cytuj:
Dobry knight nie da się zabić przez sorca nawet, jeśli tamten ma 20lvl więcej ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
P.s Dla mnie powinien byc czar Np Exori Fight Zabierajacy 10 mana bijacy tyle ile ma twoja bron to by troche wyrownalo postacie w expie(czar zawsze zabiera hp) |
|
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2007
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Sin
Świat: Selena
Poziom: 43
Skille: 71/50
Poziom mag.: 11
|
![]() Nie Podoba Ci Sie Knight? To Zrob se sorca druta or pala
![]() a tak wogole to tibia jest dojebywana z karzdym up datem wiec wole grac w www.knights.pl ;p PS tam masz tylko knight'ow ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Porównaj te 50k z innymi, _dobrymi_, grami MMORPG.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Porównując z innymi "amatorskimi" darmowymi grami to wynik zajebisty....
@topic - zmniejszyc dmg z exori vis, zwiekszyc z exori (lub zmniejszysc mane wymagana), zwiekszyc dmg broni lub tepo wzrostu skilla I tyle, knight nigdy nie bedzie killerem na pvp, ale jak by bil po 150+ na pvp przy skillu ~95 to by juz bylo dobrze
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- Ostatnio edytowany przez Piotrek Marycha - 27-04-2007 o 17:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zbanowany
|
![]() @Topic
Dla mnie knight powinien miec 2 jakby to powiedziec "Style walki" ktore mozna ustawiac np Styl Expienia i Styl Skilowania jak ustawiasz styl expienia minimalny twoj hit to ilosc twojego skilla . Odrazu mowie zeby nie bylo spamu "ALE KNIGHTOWI TO NIE DA BO JAK BEDZIE MIEC 4000000 LVL TO BEDZIE DALEJ WALIL PO 100 KNIGHT SUXXXXXXXXXx. Albo "ALE SREDNIA Z AVANGEORA (specjalny blad) Z SKILEM 98 TO 102 UUUUUUU KNIGHT SUX"Nie kazdy ma 100 + ek zrozumcie.).Tylko by to bardzo pomoglo na zdobycie dobrego lvl bo przez ten czas co kngiht wyskiluje skile 80 to sorc ma 200h na expienie to naprawde duzo... i chodzi mi o to w tym stylu ze twoj minimalny hit to np 80 i twoj best byl np 310 w wrl to teraz ma szanse nawet wejsc 390 z 80 axe/sword/club.A styl skilowania to systematyczne slabe ataki. i jak ktos tam napisal ten czar exori fight czy jakos tak to tez by byl dobry pomysl. Co np 3 sek walic po 50 za 10 mana . Ostatnio edytowany przez Salarigoth - 27-04-2007 o 22:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2007
Imię: Tyrfas Erin
Profesja: Knight
Świat: Aldora
Poziom: 45
|
![]() Cytuj:
Pogjełło waż wrzystgih! Daż knajtofi super czoper mega veapona super sova 34645646 atackó i 908098908098 deva! to jezt mega una bomba ajdija! Nie no ludzie.... Fajnie że chcecie zmienić dmg, ale bez przesady... Knight ma walic w zwarciu za 300~? Lol. Wydaje mi się że cipsoft miał inne zamiary co do profesji knighta, tworząc ją. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
|
![]() balansacja, balansacja i jeszcze raz balansacja. sorc wali mocno za drogo. knight wali slabo za darmo. jesli nagle by zaczely wchodzic hity po te 80+ przy skilu 80 to by sorc z knightem zamienili sie miejscami. to sorc by teraz dostawal po tylku. w pewnym momencie obroncy sorcow by stwierdzili, ze sorcowie za slabo wala i cipsoft by ich "musial" wzmocnic. doszlo by do takiej sytuacji, ze sorc z visa by na 20 levie walil po 500, a low level by sie konczyl na 250 levie. zobaczcie sobie ile 200 levelowych graczy bylo przed poltora rokiem, zanim to zostaly wprowadzone manasy za 50 gp i aimbot. teraz wszystkie profesje na levelach duzo nizszych moga expic w miejscach, w ktorych przed tymi updatami mogli expic w zasadzie tylko 100+ levelowcy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2007
Imię: Tyrfas Erin
Profesja: Knight
Świat: Aldora
Poziom: 45
|
![]() No właśnie. I cipsoftowi poronuję odnieśc się do nazy tematu. Tyle że Pomyśl zanim coś ZROBISZ
|
![]() |
![]() |