![]() |
#61 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 02 2007
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Guest
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Iława
Imię: Kazuru / Kere amagorius
Świat: Azura / Obsidia
|
![]() ehh co niektóre posty sa smieszne. Mam palka 70 lvl i bardzo rzadko mam waste i palem gra mi sie bardzo dobrze wedlóg mnie jest to dobra profesja (lepsza od knighta i druida). Eq palek tez nie potrzebuje dobrago ja do dzis mam na sobie boszki i p set i pewnie jeszcze przez dlugi okres czasu nie bede eq zmieniac
![]() ![]()
![]() |
#64 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 02 2007
Imię: Drunk Archer
Profesja: Paladin
Gildia: Power Love
Świat: Thoria
Poziom: 60
|
![]() Żałuję że zamiast palka nie zrobiłem knighta tylko ze względu na mój net z lagami ... bo poza tym to palek rox !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Lokacja: Lublin
Świat: Nebula
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() ciekawe ile wydałeś ja wydałem około 400 gp na spiry i miałem 80 dyst na 55 lvlu co w zupełności wystarczy.Palem nie opłaca się trenować.
Przypuszczam, że zrobiłes 2 razy więcej expa od pala. Ostatnio edytowany przez Diddy - 11-04-2007 o 20:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Jedzie pociąg z daleka
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Zgłupiałeś?Paladyn to najlepsza profesja,jaka mogłaby mi się przytrafić! Nigdy bym go nie zamienił na jakiegoś sorca czy knighta.
Ja nie wiem ludzie,co wy macie do tego treningu pallem?Czy to filozofia iść z jakimś W hammerem,czy innym clubem/axem/swordem na trolle i pozbierać włócznie?Później nazbieraj 20 i idź je wystrzelać i później znowu idź po włócznie i idź strzelać.Ot cała filozofia treningu ;|. Paladyn jest dla mnie najlepszą profesją,ponieważ jest najlepszy w PvP(moim zdaniem),w PvM także nie odbiega od innych profesji,jest nawet lepsza niż Knight.W PvP roxuje,dlatego że może strzelać na odległość+ ma możliwość używania wszelkich run do ofensywy i defensywy (SD,Magic Wall itp).Ma więcej życia niż sorcerer,lecz mniej niż Knight,co sprawia,że także potrafi wytrzymać nie jedno combo,ma więcej many niż knight,lecz mniej niż sorc/drut,co sprawia,że może dużo razy użyć vit'y/gran'y/hur'a/m.shielda itp.Z potworami radzi sobie dobrze,a pall z dobrym shieldem okaże się lepszym blokerem niż knight,ponieważ on się raczej vitkuje,a nie uha,więc trzeba będzie kupić mu manasy,a nie uhy,co wychodzi,że za 2 bp manasów zapłaci mniej niż 1 bp uhów,a zużyje więcej vitek,niż te 20 uhów w bp.Kolejnym plusem dla palków jest to,że w update ma być wybalansowanie profesji,więc już nie będzie tak ciężko,jak to sobie niektórzy myślą (o ile wogóle jest ciężko).Sam mam palka na dość dużym levelu,na kase nie narzekam i nigdy nie narzekałem,być może w czasach kiedy miałem 30 lev,był mały niedobór pieniędzy,ale to wszystko napewno się ustatkuje i wyjdzie na +. Ostatnio edytowany przez Smoly - 12-04-2007 o 21:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Guest
|
![]() Ja gram i nie żaluje,z kuszy rozwalam dwa belhondery
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | ||
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Nie czepiajac sie PvE bo to kwestia w miare subiektywna, palek w PvP ssie.
Cytuj:
Cytuj:
@down: a co ma knight do tematu ?
![]() Ostatnio edytowany przez Vil - 12-04-2007 o 23:36. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Devseth
Profesja: Elite Knight
Poziom: 100
Skille: 83/81
|
![]() Jezeli mowisz ze palek ssie w PVP to co dopiero knight?
16:55 GM Camlost on Menera [2]: are you using a bot? 16:55 Devseth [82]: no • Błogosławiony niech będzie człowiek, który nie mając nic do powiedzenia, powstrzymuje się od dania nam słownego dowodu na to.• |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
|
![]() daje dupy?
![]() |
#72 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() pff kto dzisiaj uzywa hmmow?
A przy tym zmarnowal 6 razy wiecej kasy, przy czym paladyn mogl bic z hmm (jezeli tego nie robil) lub z explo (jezeli bil z hmm) w ten sposob nadal zmarnowalby ~2 mniej kasy a wbil podobny exp....... Cytuj:
Cytuj:
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2006
Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Obsidia
|
![]() Cytuj:
Jak zabijesz kogos 1vs1 (osobe na porównywalnym lv) to albo ten co padł jest idiotą i nie używa run (bo ich np nie ma..:x) albo dostał kicka badz ma lagi. No chyba że ofiara ma dużo mniejszy lv, a to zmienia postać rzeczy.. Ostatnio edytowany przez karate:] - 14-04-2007 o 14:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() to bierze sie 6-7 albo 8-9.
![]() |
#75 |
Użytkownik forum
|
![]() Mialem juz wszystkie profesje i nie tylko na pvp rowniez na non-pvp ale i tak wrocilem do mojego palka.Moim zdaniem na poczatku jest zle czyli np.10-20lvl w zaleznosci od skili ja mialem 73 skile na 16 lvl to bylo super
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2004
|
![]() Cytuj:
- sorc ma breakera i to mocnego (UE), pall nie - pall ma na tyle mało hp że w praktyce nie trzeba angażować całego teamu żeby go zdjąć, a do tego nie ma gran hura, więc nawet masowe blokowanie staje się zbędne - pall robi mniej z boltów niż sorc z burstów Czterech sorców lvl 100 wystarczy do zabicia palka lvl 100, w sprzyjających okolicznościach nawet 20 lvli więcej palla go nie uratuje. ![]()
Kavari es, lar agrunea venir Akharlen! ~~~~ Ostatnio edytowany przez Cadonis - 14-04-2007 o 15:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Lokacja: Lublin
Świat: Nebula
|
![]() Cytuj:
![]() W przerwach na czekanie na resp idziesz na poludnie zabic vampira... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom mag.: 49
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
za to 10 razy taniej. nie sadze, zeby sorc walil 10 razy mocniej z bursta Cytuj:
edit: i wojownik dupa, kiedy wrogow kupa. dzisiaj ty pojedziesz kogos kto ma 100 lvl z kumplami, jutro on z kolegami pojedzie ciebie. Ostatnio edytowany przez sat - 15-04-2007 o 02:38. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
|
|