|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2004
|
![]() Cytuj:
~ Ostatnio edytowany przez donov - 19-09-2004 o 18:27. |
|
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik forum
|
![]() Omg ! Pala ale najezdzaja na ciebie ludzie...
![]() ![]() ![]() ps: Który to raz jak probowalas zrobic anni~ ?? ------------------ Gram : ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
~ |
||
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
Lokacja: Piekło
Stan: Na emeryturze
Imię: Apocalipsa
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nova
Poziom: 63
Skille: 93+/75+
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() @Nekro
Mam 62 lv i jestem zadowolony mimo, ze gram 3 latka i mam skille 91/75(palladin) i nie bede robil 100+ bo nie jestem PG... widac ze grasz na DaNOOBi i chcesz sie podlizac ![]() Dla twojej informacji: Co bylo smiesznego w moim poscie? Wiesz nie uzywam taki dupereli typu gg i mc boje sie hacka ale widac ze ty masz postac tzw. jednorazowke z 11lv ![]() Wiesz zeby zrobic to uczciwie trza miec doswiadczenie nie potrzebuje macro... Nie ma trudnych rzeczy ![]() @Hard Powraca Wiesz przydalo by sie isc czasem do szkoly to wiedzial bys ze: pisze sie rzadi piszac Danoobia obrazasz samego siebie... @Dobo Stanal po stronie dobra ![]() ![]() ![]() @Blzej Ty tez dobrze gadasz ![]() PEACE Yours Apocalipsa
#65 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#66 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#67 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
wiec zastanow sie co piszesz...moze kiedys zmienisz decyzje.. koles z guildi zabijal ludzi tylko za to ze mieli skulle... powiedzilem ze jak bedzie zabijal ja go zabije.. on dalej zabijal noobow.. za to ze tylko mieli skulle.. wiec padl i on za to dziekawo jak on sie czuje teraz... a powerabuser to wpada do kopalni mowi leave or die albo zabija all za nic.. itp .. a ja taki jestem?? buehe smieszny jestes... a po 2 nikt w rl mi nie do***ie.. niestaty ![]() |
|
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Paladinka
Nie widze cie na rl.. ale widze twoja "kulture" widac ze duzo soba prezentujesz... Jesli grasz 4 lata to nie znaczy ze wiesz wiecej odemnie... No i co ze Polak zrobil ten quest... LOL podnieca cie to? Jesli grasz 4 lata to czemu uzywasz macro?? masz zbyt grube paluchy czy jak? Sam widzisz ze nie potrafisz grac... Czemu mam byc zalosny? bo mowie prawde? hmm... ciekawie rozumujesz... YOURS APOCALIPSA PEACE
#69 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Paladinka
Ruthless seven wyrobilo sobie reputacje PKrow podobnie jak La Onda.. miedzy innymi ja ich jechalem i sp.Messiah oraz Breaker... Wade byl spoko... o ile pamietam... i tak Warchas rzadzi...
#71 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie wiem z czego jestes taki dumny. Z kumpli ktorzy oddali postacie dla innych ludzi? To jest raczej zalosne... tym bardziej chwalenie sie tym tutaj. ~ |
|
![]() |
![]() |
#72 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#73 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() A może przestaniecie się kłucić? Moim zdaniem EOT, bo teraz to konstruktywną rozmową nazwac się nie da.
Po pierwsze Gratz dla Paladinki. Taaaaaak liże dupe? Nie Jak kolega Cie msguje że ma advance, nie pytasz się czy AFK, czy z Macro, poprostu odpowiada się gratz, bo to niejako juz tibijska tradycja i dobry obyczaj. nawet jeśli zrobił anihilator na macro, moge pogratulować że doszedł do takiego zaawansowania, że mógł sie na niego wybrać. Oczywiście fakt macro bardzo psuje fakt zrobienia tego questa... no ale cóz, życie toczy się dalej~ Napewno nie jest to coś co moge pochwalić, ale tez "jechanie" ludzi za to jest nie-na-miejscu. @Paladinka Poprostu mam nadzieje, ze grając dalej, zauważysz że jechanie na "cheatach wszelakich" nie daje takiej satysfakcji, jak uczciwa gra ![]() EOT~ |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2004
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Chcialbym coś fajnego wstawić, a tak sie składa że nie bardzo nie wiem jak wstawic zdjecie. Plz odpiszcie szybko jak wstawic zdjecie. Pewnie to jzu gdzies jest, ale tak latwiej i szybciej ;p THx
|
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2004
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() tibia to gra
w grze chodzi o to zeby wygrac i byc najlepszym Paladinka jest najlepsza a tobie rey i reszcie halastry zeby pup.ki nie popę.kaly z zazdrosci paladinka chcial sie podzielc z nami faktem i dobrze . aha paladinka ma prawo sie wozic tak jak np.sekator bo sa najlepsi i hwala im za to aha rey jak bys chcial to secjalne pise z bledami zebyys sie mogl podjarac ![]() aha rey szkoda ze nie grasz na chibernie ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2003
Lokacja: End of the World Liczba postów: 1337
|
![]() Paladinka-wielkie GRATZ (czego masz w comment Retired a dalej grasz
![]() @All.Wiecie może ile Polaków zrobiło Annihilatora??wiem że Iwan II zrobil go) |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Nie obchodzi mnie czy Paladinka używał makra, bo w końcu bez niego nigdy by Annihilatora nie wykonał, tak jak większość innych osób. Ale jeśli chodzi o poziom twoich postów to jest on podobny do tych z forum tibia.com. Może tu jest o tyle lepiej, że tu możesz pisać po polsku, a ten język choć trochę znasz, nie można tego jednak powiedzieć o angielskim. Kaczus reprezentował o wiele wyższy poziom intelektualny niż ty, Karwa i cała ta polska "elita" z Danubii.
http://www.narkopolityka.pl/ "Przede wszystkim należy uświadomić sobie, że miarą stopnia, w jakim ideologia zniewala ludzkie umysły, jest zbiorowa niemożność dojrzenia alternatywy." - Tony Judt Ostatnio edytowany przez Litawor - 19-09-2004 o 22:43. |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2004
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() paldinka moze i jest troche nie kulturalny (ja hyba tez) ale nie hodzi o to (wiadomo jakies granice trza trzymac) ale wydaje mi sie ze zazdroscicie mu wszystkiego (nie tylko postaci)i staracie nie doczepic do jego zachowania
A PRZECIERZ QR.WA NIKT NIE JEST DOSKONALY ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Imię: Ulfgar Lionseul
Profesja: Elite Knight
Gildia: Last Vampires
Świat: Solera
Poziom: 112
![]() |
![]() @Paladinka
Paladinka nie lubię Cię od czasu kiedy wstąpiłeś do FC po wojnie z Vampami (kiedy to było ? huhu ), ale Gratuluję Bardzo się Tobie dziwię, że piszesz na tym forum ... wyobrażam sobie jaki musisz mieć spam na DanOObi... @Reszta Podnieciliście się tym ?!?!? aaa zrobił anhillator @!!!! ja też takchce !!! br ? fri iten s/!?!? mój ryceŻ na 13 z skill 12/16 i plajt satem być dobry !?!?! daj coś !! ! aaaa ile grashsh ??!!?!?!?!?! Kto przeżył b?!?!?! (bo wcale tego nie widać na ssie) aaa jesteś supe r/.!?! plxxlx xx zostanieŻ moijmmm tatą !???!!?!?/ Jak właczyc tibie ?!?!? a aaa a chce ciastko !?!?! Ostatnio edytowany przez matecki - 19-09-2004 o 22:55. |
![]() |
![]() |
#80 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |