Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Zdjęcia

Notki

Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 19-09-2004, 18:26   #61
donov
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 09 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nekro
Jestes bardzo smieszny w tym co mowisz!!! Bo po pierwsze chyba nigdy nie zrobisz takiego lvl i tymbardziej bys anihilatora bez macro niee zrobil bo to zbyt trudne!!!!Sam pewnie kiedys tibiaGG uzywales.
Ile masz lat? 14? A zachowujesz sie jak zbulwersowany 10 latek. Twoja argumentacja jest na jeszcze nizszym poziomie. To ze cos wydaje sie trudne tobie, nie znaczy, ze jest trudne naprawde. Kwestia punktu odniesienia.

~

Ostatnio edytowany przez donov - 19-09-2004 o 18:27.
donov jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 19-09-2004, 19:09   #62
Hard powraca
Użytkownik forum

Hard powraca's Avatar

Domyślny heh... :D

Omg ! Pala ale najezdzaja na ciebie ludzie... ja tam wiem swoje.... gram na dan00bi i wiem ze pala tam niemal ze zadzi... z tego co wiem kazdy rodzaj monstera wziela na solo tesh tak chcem

ps: Który to raz jak probowalas zrobic anni~ ??

------------------

Gram : i to sie nie zmieni
Hard powraca jest offline  
stary 19-09-2004, 19:18   #63
donov
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hard powraca
Omg ! Pala ale najezdzaja na ciebie ludzie... ja tam wiem swoje.... gram na dan00bi i wiem ze pala tam niemal ze zadzi...
rotfl

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hard powraca
z tego co wiem kazdy rodzaj monstera wziela na solo tesh tak chcem
Widzisz w tym jakis wiekszy problem?

~
donov jest offline  
stary 19-09-2004, 19:24   #64
Togashi Yokuni
Użytkownik Forum

Togashi Yokuni's Avatar

Data dołączenia: 23 02 2004
Lokacja: Piekło

Stan: Na emeryturze
Imię: Apocalipsa
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nova
Poziom: 63
Skille: 93+/75+
Poziom mag.: 19
Togashi Yokuni ma numer GG 6105270
LOL

@Nekro
Mam 62 lv i jestem zadowolony mimo, ze gram 3 latka i mam skille 91/75(palladin) i nie bede robil 100+ bo nie jestem PG... widac ze grasz na DaNOOBi i chcesz sie podlizac no coz twoja sprawa... Jedno slowo do Tipsego i ten Paladinek dostaje bana ale nie jestem chamem i tego nie zrobie...
Dla twojej informacji:
Co bylo smiesznego w moim poscie?
Wiesz nie uzywam taki dupereli typu gg i mc boje sie hacka ale widac ze ty masz postac tzw. jednorazowke z 11lv
Wiesz zeby zrobic to uczciwie trza miec doswiadczenie nie potrzebuje macro... Nie ma trudnych rzeczy
@Hard Powraca
Wiesz przydalo by sie isc czasem do szkoly to wiedzial bys ze:
pisze sie rzadi
piszac Danoobia obrazasz samego siebie...
@Dobo
Stanal po stronie dobra
@Blzej
Ty tez dobrze gadasz
PEACE
Yours Apocalipsa
stary 19-09-2004, 19:40   #65
Paladinka
Użytkownik Forum

Paladinka's Avatar

Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Olecko

Stan: Na Emeryturze
Imię: Paladinka
Gildia: Bad Boyss
Świat: Danubia
Poziom: 170
Paladinka ma numer GG 1234567
Domyślny uhm

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Krox
Pierwszy team ktory zrobil anihilatora na Danubii nie uzywal macro.
a wiec sie mylisz bo robili z macro.. tzn z tibia.bot bo wtedy jeszcze tibia bot byl
Paladinka jest offline  
stary 19-09-2004, 19:48   #66
Paladinka
Użytkownik Forum

Paladinka's Avatar

Domyślny hehe:):):)

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Togashi Yokuni
lol smiesza mnie wszystkie wasze wypowiedzenia
@Paladinka:
Irux z Nova wykonal questa bez macro naprzyklad...
Lv to nie wszystko, liczy sie osobowosc a nie level... ty mi smierdzisz strasznym noobem...
Nawet nie umiesz sie wyslowic bez tzw. "łaciny"
Wiesz wykonywales quest na macro i jaka z tego przyjemnosc? dla ciebie liczy sie tylko level i skille itd.. gdzie przyjemnosc z samej gry? pewno zostawiasz char na exicie i nawalasz cala nocna macrosie... brak mi slow.. zal mi ciebie
@Drom
Mylisz sie i widac ze tutorem to ty juz nie bedziesz
nie powinienes jako mod trzymac zadnej ze stron i nie bluzgac innych i sugerowac pomylke
@Wiekszosc forum
Fajnie lizecie mu tylek pewno codziennie ma czysty...
@Miejszosc forum
Przyznaje wam racje... nie mozna czerpac przyjemnosci z gry oszukujac..
PEACE
Yours Apocalipsa
Nic lepiej nie bede odpisywac... bo ejstes zalosny w tibie gram 3-4 lata a wiec wiem wiecej niz ty... nie gram po to aby byc najlepszym tylko abym miec przyjemnosc z gry .. zebym to robil to bym nie chodzil do szkoly.. i bym non stop expowal a jak bys tego nie zauwazyl to od wakacji nienabilem zadnego lvl hehe a wiec dla mnie sama przyjemnosia w tibia sa przyjaciele i z nimi rozmowa.. a jak nie ma tibi mam msn... nic nie wiesz o mnie nie znasz mnie na rl wiec jak mozesz zamknij swoj pys... a wiec jak moje ss wam przeszkadza i ZE POLAK ZROBIL TEN quest wiec.. olac to nie bede wrzucal tu wiecej zadnych ss i nie bede sluchal poje... politykow typu ty lub rey.. bo tylko szukaja o co tu mozna bylo by sie przyejbac ... pokaz kim ty jestes pokaz jakies ss jakie ja wrzucam.. a nie tylko osadzasz innych a wiece zamykam ten temat.. i nie bede zawracal dupe se w***ywaniem ss tu.. bo szkoda potem wysluciwac komentazy.. DZIEKI.. All !! niby polacy... a przy***uja sie o cos takiego.. ehh narka all
Paladinka jest offline  
stary 19-09-2004, 19:56   #67
Paladinka
Użytkownik Forum

Paladinka's Avatar

Domyślny hmm

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez blejz
Jak to czytam to smutno mi sie robi na duszy.
Po pierwsze - mimo wszystko gratulacje dla Pala i Vete, makro makrem, wciaz liczy sie nagroda.
Jezeli cie to zainteresuje, ekipami ktore zrobily Annihilator bez makra (na pvp) to nasi koledzy z Danubii - Walky, Valise, Belth i Shta, oraz ekipa sorcow z Antici (imion nie pamietam).

Z was wszystkich, ktorzy odpowiedzieli w tym temacie, jedyny sensowny jest chyba Rey. Szacunek dla Ciebie, ze pomimo tych wszystkich idiotow, ktorzy rzeczywiscie tylko liza dupe Paladince, mowisz to co myslisz. Wszyscy wiemy jaki poziom reprezentuja soba Polacy na Tibii (a juz w szczegolnosci ci skretyniali high-lvle, ktorzy mysla ze caly swiat do nich nalezy bo maja lvl 100).
Pala, w dupie mam ze masz 100-ktorystam lvl, jestes zwyklym gowniarzem i powerabuserem, gowno wiesz o swiecie. Wydaje ci sie ze zawsze wszyscy beda sie toba podniecali tak ja te noobki na tibia.pl. Mam nadzieje ze w koncu ktos ci skopie porzadnie dupsko w rl (choc nie doslownie). Btw, pozdrow swoich "ziomow" i miejcie dobry "brecht" z tego posta. Choc watpie ze cokolwiek zrozumiecie.

PS. "oczywiscie macro jest zle ale w przypadku takiego questa..."
lol, drom, powiedzialbym co mysle na ten temat, ale pewnie wtedy usuniesz posta ;]
zapytam sie ciebie o takie pytanie... grasz na danubi?? znasz mnie?? hmm mysle z nie wiec oczym mowisz ze ja powerabuser buehe nigdy nie zabilem osoby ze skullem... w przypadku do ciebie... a jak bys mial lvl 100.. i mial 23152346457567856 msn na raz typu daj cos.. gdzie mgoe expwoac mam 15 lvl... i takie tam.. juz widze jak przeprowadzasz z kazda osoba temat tlumaczysz im wszystko dokaldnie lol... wiec gowno wiesz jak jest trudno grac takim lvl wolal bym miec 50 niz 100 aby tylko sie pozbyc tych all ludzi ktuzy pisza do mnie w 5 min 234345 msn... do tego w tym 24554 od kolegow..

wiec zastanow sie co piszesz...moze kiedys zmienisz decyzje..
koles z guildi zabijal ludzi tylko za to ze mieli skulle... powiedzilem ze jak bedzie zabijal ja go zabije.. on dalej zabijal noobow.. za to ze tylko mieli skulle.. wiec padl i on za to dziekawo jak on sie czuje teraz... a powerabuser to wpada do kopalni mowi leave or die albo zabija all za nic.. itp .. a ja taki jestem?? buehe smieszny jestes... a po 2 nikt w rl mi nie do***ie.. niestaty
Paladinka jest offline  
stary 19-09-2004, 20:00   #68
Togashi Yokuni
Użytkownik Forum

Togashi Yokuni's Avatar

Domyślny

@Paladinka
Nie widze cie na rl.. ale widze twoja "kulture" widac ze duzo soba prezentujesz... Jesli grasz 4 lata to nie znaczy ze wiesz wiecej odemnie...
No i co ze Polak zrobil ten quest... LOL podnieca cie to? Jesli grasz 4 lata to czemu uzywasz macro?? masz zbyt grube paluchy czy jak? Sam widzisz ze nie potrafisz grac... Czemu mam byc zalosny? bo mowie prawde? hmm... ciekawie rozumujesz...
YOURS APOCALIPSA
PEACE
stary 19-09-2004, 20:05   #69
Paladinka
Użytkownik Forum

Paladinka's Avatar

Domyślny hehe

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adash
hmm ludzie annihilatora bez macro to jest zarabiscie trudno zrobic. Maly zaciach myszki, maly lag i juz Cie ni ma. Dla mnie tylko istnieje jedna grupa ludzi ktora moze dokonac wyczynu zrobienia annihilatora bez macro. Kolesie z wedlug mnie najleposzym pvp w tibii - Del'Toro.
a po 2 del'toro to nooby.. zostali wykopani z aldory przez mego rl koelge.. a po 3 Fille czyli wade walker i jego team z rl sa nejlepsi na tibi w pvp na kazdym servie prosza ich aby zagrali cahrmai pomogli.. i nigdy nie przegrali a teraz zadza na infernie.. Ruthless seven.. moi koledzy.. wiec del'toro rpzy nich jest niczym
Paladinka jest offline  
stary 19-09-2004, 20:11   #70
Togashi Yokuni
Użytkownik Forum

Togashi Yokuni's Avatar

Domyślny

@Paladinka
Ruthless seven wyrobilo sobie reputacje PKrow podobnie jak La Onda.. miedzy innymi ja ich jechalem i sp.Messiah oraz Breaker...
Wade byl spoko... o ile pamietam... i tak Warchas rzadzi...
stary 19-09-2004, 20:30   #71
donov
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Paladinka
a po 2 del'toro to nooby.. zostali wykopani z aldory przez mego rl koelge.. a po 3 Fille czyli wade walker i jego team z rl sa nejlepsi na tibi w pvp na kazdym servie prosza ich aby zagrali cahrmai pomogli.. i nigdy nie przegrali a teraz zadza na infernie.. Ruthless seven.. moi koledzy.. wiec del'toro rpzy nich jest niczym
Wy tez ich prosiliscie na danubi? Jakos specjalnie z dobrej strony sie nie pokazali, 90% czasu siedzac w domku Shta~. Wcale im tak dobrze nie szlo, dopiero jak 'ktos' udostepnil im fingerouta posypalo sie kilka deadow po stronie mythos. Gra sie tak jak przeciwnik pozwala.

Nie wiem z czego jestes taki dumny. Z kumpli ktorzy oddali postacie dla innych ludzi? To jest raczej zalosne... tym bardziej chwalenie sie tym tutaj.

~
donov jest offline  
stary 19-09-2004, 21:00   #72
Paladinka
Użytkownik Forum

Paladinka's Avatar

Domyślny powiem tak...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Togashi Yokuni
@Paladinka
Nie widze cie na rl.. ale widze twoja "kulture" widac ze duzo soba prezentujesz... Jesli grasz 4 lata to nie znaczy ze wiesz wiecej odemnie...
No i co ze Polak zrobil ten quest... LOL podnieca cie to? Jesli grasz 4 lata to czemu uzywasz macro?? masz zbyt grube paluchy czy jak? Sam widzisz ze nie potrafisz grac... Czemu mam byc zalosny? bo mowie prawde? hmm... ciekawie rozumujesz...
YOURS APOCALIPSA
PEACE
ALL LUDZIE ROBILI TEN QUEST Z MACRO... KRECIE/... TEN QUEST JEST BARDZO TRUNY I Z MACRO... I 123452 filmikow bylo na tibi.de z annhialtorem tam bylo widac ze macro wiec przestan peirdolic.. i napisz do mnie z apare lat jak zrobisz bez macra ..nara czuby... i lepiej uzac se super hunt na dragi w 5 osob.. closed post..
Paladinka jest offline  
stary 19-09-2004, 21:25   #73
Dan the Automator
Dobo Srobo

Data dołączenia: 23 07 2003

Domyślny

A może przestaniecie się kłucić? Moim zdaniem EOT, bo teraz to konstruktywną rozmową nazwac się nie da.

Po pierwsze Gratz dla Paladinki. Taaaaaak liże dupe?
Nie
Jak kolega Cie msguje że ma advance, nie pytasz się czy AFK, czy z Macro, poprostu odpowiada się gratz, bo to niejako juz tibijska tradycja i dobry obyczaj.
nawet jeśli zrobił anihilator na macro, moge pogratulować że doszedł do takiego zaawansowania, że mógł sie na niego wybrać. Oczywiście fakt macro bardzo psuje fakt zrobienia tego questa... no ale cóz, życie toczy się dalej~
Napewno nie jest to coś co moge pochwalić, ale tez "jechanie" ludzi za to jest nie-na-miejscu.

@Paladinka
Poprostu mam nadzieje, ze grając dalej, zauważysz że jechanie na "cheatach wszelakich" nie daje takiej satysfakcji, jak uczciwa gra .

EOT~
Dan the Automator jest offline  
stary 19-09-2004, 21:49   #74
WielkiSorc
Użytkownik Forum

WielkiSorc's Avatar

Data dołączenia: 19 07 2004
Lokacja: Przemyśl

WielkiSorc ma numer GG 1107498
Brak ikony .........

Chcialbym coś fajnego wstawić, a tak sie składa że nie bardzo nie wiem jak wstawic zdjecie. Plz odpiszcie szybko jak wstawic zdjecie. Pewnie to jzu gdzies jest, ale tak latwiej i szybciej ;p THx
WielkiSorc jest offline  
stary 19-09-2004, 22:12   #75
Paladyneczek (hiberna)
Użytkownik Forum

Paladyneczek (hiberna)'s Avatar

Data dołączenia: 13 09 2004
Lokacja: Kraków

Paladyneczek (hiberna) ma numer GG 2107043
Domyślny

tibia to gra

w grze chodzi o to zeby wygrac i byc najlepszym

Paladinka jest najlepsza

a tobie rey i reszcie halastry zeby pup.ki nie popę.kaly z zazdrosci
paladinka chcial sie podzielc z nami faktem i dobrze .
aha paladinka ma prawo sie wozic tak jak np.sekator bo sa najlepsi i hwala im za to
aha rey jak bys chcial to secjalne pise z bledami zebyys sie mogl podjarac
aha rey szkoda ze nie grasz na chibernie
Paladyneczek (hiberna) jest offline  
stary 19-09-2004, 22:25   #76
Tychanowicz
Użytkownik Forum

Tychanowicz's Avatar

Data dołączenia: 23 12 2003
Lokacja: End of the World Liczba postów: 1337

Domyślny

Paladinka-wielkie GRATZ (czego masz w comment Retired a dalej grasz)
@All.Wiecie może ile Polaków zrobiło Annihilatora??wiem że Iwan II zrobil go)
Tychanowicz jest offline  
stary 19-09-2004, 22:42   #77
Litawor
Użytkownik Forum

Litawor's Avatar

Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków

Domyślny

Nie obchodzi mnie czy Paladinka używał makra, bo w końcu bez niego nigdy by Annihilatora nie wykonał, tak jak większość innych osób. Ale jeśli chodzi o poziom twoich postów to jest on podobny do tych z forum tibia.com. Może tu jest o tyle lepiej, że tu możesz pisać po polsku, a ten język choć trochę znasz, nie można tego jednak powiedzieć o angielskim. Kaczus reprezentował o wiele wyższy poziom intelektualny niż ty, Karwa i cała ta polska "elita" z Danubii.

"Przede wszystkim należy uświadomić sobie, że miarą stopnia, w jakim ideologia zniewala ludzkie umysły, jest zbiorowa niemożność dojrzenia alternatywy." - Tony Judt

Ostatnio edytowany przez Litawor - 19-09-2004 o 22:43.
Litawor jest offline  
stary 19-09-2004, 22:49   #78
Paladyneczek (hiberna)
Użytkownik Forum

Paladyneczek (hiberna)'s Avatar

Data dołączenia: 13 09 2004
Lokacja: Kraków

Paladyneczek (hiberna) ma numer GG 2107043
Domyślny

paldinka moze i jest troche nie kulturalny (ja hyba tez) ale nie hodzi o to (wiadomo jakies granice trza trzymac) ale wydaje mi sie ze zazdroscicie mu wszystkiego (nie tylko postaci)i staracie nie doczepic do jego zachowania

A PRZECIERZ QR.WA NIKT NIE JEST DOSKONALY
Paladyneczek (hiberna) jest offline  
stary 19-09-2004, 22:51   #79
matecki
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin

Profesja: Elite Knight
Świat: Solera
Poziom: 112
matecki ma numer GG 4600375
Brak ikony

@Paladinka
Paladinka nie lubię Cię od czasu kiedy wstąpiłeś do FC po wojnie z Vampami (kiedy to było ? huhu ), ale

Gratuluję

Bardzo się Tobie dziwię, że piszesz na tym forum ... wyobrażam sobie jaki musisz mieć spam na DanOObi...

@Reszta
Podnieciliście się tym ?!?!? aaa zrobił anhillator @!!!! ja też takchce !!! br ? fri iten s/!?!? mój ryceŻ na 13 z skill 12/16 i plajt satem być dobry !?!?! daj coś !! ! aaaa ile grashsh ??!!?!?!?!?! Kto przeżył b?!?!?! (bo wcale tego nie widać na ssie) aaa jesteś supe r/.!?! plxxlx xx zostanieŻ moijmmm tatą !???!!?!?/ Jak właczyc tibie ?!?!? a aaa a chce ciastko !?!?!

Ostatnio edytowany przez matecki - 19-09-2004 o 22:55.
matecki jest offline  
stary 19-09-2004, 23:59   #80
Paladinka
Użytkownik Forum

Paladinka's Avatar

Domyślny hehe

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tychanowicz
Paladinka-wielkie GRATZ (czego masz w comment Retired a dalej grasz)
@All.Wiecie może ile Polaków zrobiło Annihilatora??wiem że Iwan II zrobil go)
quit ... to ze koncze z gra a retired ze robie przerwe ja nie expuje.. juz bo zrobilem se przerew nie expuje od wakacji...
Paladinka jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania