|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Czy chciałbyś/aś, aby w Polsce była legalizacja marihuany? | |||
Tak. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
12 | 20.00% |
Nie. |
45 | 75.00% |
Nie mam zdania. |
3 | 5.00% |
Głosujących: 60. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Nie... Najlepiej siedzieć w domu i grać w Tibie 24h Cytuj:
A założysz się, że nie? Ostatnio edytowany przez Granteon - 07-04-2007 o 20:13. |
||
![]() |
|
![]() |
#62 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#63 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin
|
![]() Ty paliłeś trawkę 5 razy(jak sam napisałeś), piszesz jakbyś był wielkim znawcą w tej dziedzinie, a tak na prawdę masz niewiele większe pojęcie od ludzi którzy nie palili. Potwierdza się więc fakt, że założyłeś temat dla "szpanu".
Ostatnio edytowany przez Fiszbin - 07-04-2007 o 20:16. |
![]() |
![]() |
#64 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Według mnie powinno sie legalizować marichuane ponieważ: - Państwo by na tym zarobiło sprzedając ów produkt - Na pewno marichuana była by bezpieczniejsza ponieważ hodowanie jej na świeżym powietrzu w glebie sprawia że marichuana ma mniej zawartości THC niż ta hodowana chemicznie w domach poprzez światło sztuczne i chemiczne rzeczy. Oczywiście uważam ze jest niebezpieczny i niszczący środek ale jednak swoje plusy ma. Każdy brać nie musi.... Oczywiście uważam ze palenie przez młodzież i sprzedaż im była by surowo karalna, nie wolno by było dopuścić do tego by niepełno letni kupywali mariuchane tak łatwo jak papierosy. |
|
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wcale nie jestem wielkim znawcą, tylko denerwuje mnie to, że osoba, która nigdy nie paliła z góry zakłada, że marihuana to gówno, zło, uzależnia i w ogóle
|
![]() |
![]() |
#66 |
Zbanowany
|
![]() jedni chcą być elo-legalizte!#$@#$%^&%
drudzy chcą być elo-marihuana to GóWNO#%#$^%$&*%*^&* Jak dla mnie mogliby zalegalizować większość narkotyków, i tak alkohol jest lepszy bezpieczniejszy i WYDALA się w 100% z organizmu po około 1 dniu. Chociaż z większością narkotyków przesadziłem-niestety u nas by nie wypaliło a ilość ćpunów wzrastałaby bardzo szybko. argumenty koronne palaczy są czasem powalające- piszą o małej szkodliwości i o tym ,że alkohol bardziej siada na zdrowiu-owszem tak jest podczas gdy się pali czystą trawkę a nie chemikalia |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2005
Lokacja: Tarnów, Bochnia, Limanowa, Stary Sącz, Dębica - róznie
|
![]() Marihuana może być równie twardym dragiem jak amfa, hera itp itd inne gówna. Widać nie palisz zbyt wiele, nie wiedząc jakie konsekwencje może wywołać trawka, bądź jej nadmiar (jak wolisz).
Nigdy niekomu nie zabronicie palić, bo jest to niemożliwe, ale jestem zdecydowanie na "NIE" legalizacji marihuany. To tak jakby dokarmiać dzikie zwierzęta, mogą już dużo, później będą mogły jeszcze więcej. @up Masz racje. Ostatnio edytowany przez gavreonien - 07-04-2007 o 20:22. |
![]() |
![]() |
#68 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 01 2006
Lokacja: Daaaaaleko....
Imię: Azin Therano
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rozpadła się :/
Świat: Lucera
Poziom: 10
Skille: 18/18
Poziom mag.: Bd
![]() ![]() |
![]() ![]() @Down A są takie ? Człowieku w jakim ty świecie żyjesz ? Ostatnio edytowany przez Max121 - 07-04-2007 o 20:24. |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1
Imię: BuBel i Cahreo!111oneone
Profesja: Elite Knight
Gildia: Bubel i caherero
Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
|
![]() Cytuj:
A tak na poważnie to w moim poprzednim poscie zedytowalem że : Cytuj:
Po co legalizować? By był jeszcze większy burdel w polsce?
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() A ja bym zabronil fast foodow, czipsow i innego tego typu gowna. Ale co mi do tego? Jesli ktos truje swoj organizm to prosze bardzo, mnie to nie obchodzi. I niewazne czy robi to przy uzyciu alkoholu, narkotykow czy smieciowatego jedzenia. Legalizacje marychy, tak jak i sama maryche, mam gdzies.
#72 |
Nikt ważny
|
![]() PBKFM- Państwowe Biuro Kontroli For Młodzieżowych napisało właśnie do nas list z prośbą o zamknięcie tego tematu, gdyż jego ewolucja wpłynąć może w sposób negatywny na przypadkowo "przechodzących" użytkowników forum i wywołać u nich szkodliwe tendencje w wielu dziedzinach życia społecznego.
Co to znaczy? Po prostu zamykam ten temat, bo przez najbliższe 100 postów wyglądałby on tak: Pan Za: jesteś głupi, bo nie wiesz co to jest traFka! marycha górą!!! Pan Przeciw: głupi jesteś bo myślisz, że się znasz. Precz z marychą!!! Pan przeciw: To narzędzie diabła!!! Rozpalmy wielki marihuanowy stos w akcie protestacyjnym!!! Pan Za: powiedz, gdzie będziecie to palić, to wpadnę na parę buchów atmosfery Pan Przeciw: i co? nie jesteś uzależniony??? Buc Buc Buc! idź do piekła ty pierniczony autsdzojczu! Troll: a co to jest matihuana? Dokarmiacz trolli: ooo znalazł się głupi cieć co spamuje w tematach nawet nie wiedząc o czym mowa. Won Trollu! Drugi dokarmiacz: Trol TRoll Troll io io io (naśladuje syrene) i co taki biedny, normalny user wtedy zrobi? +++ Błąd! Nieprawidłowe dzielenie przez ogórek! Zainstaluj ponownie wszechświat i zrebootuj! +++ Chyba rozumiecie ocb nie? ;p
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
#73 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() PBKFM Jest takie coś ;ooooo?
![]() |