Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 14-04-2007, 17:06   #61
MasteR Driv3r
Zbanowany

MasteR Driv3r's Avatar

Data dołączenia: 31 07 2005
Lokacja: Jelenia Góra

Stan: Na Emeryturze
Imię: Nvm
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Nvm
Świat: Amera
Poziom: 172
Skille: -/-
Poziom mag.: 82
MasteR Driv3r ma numer GG 6484638 MasteR Driv3r ma login Tlenu tictac-maniac6@tlen.pl
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rethfing on Aldora Pokaż post
Mnie też nigdy nie zaczepili na ulicy, może przewaga wzrostu + zdeterminowana mina w stylu "chcesz o tym porozmawiać?" mnie uratowała? xD
Zastanawiam się kto ma większe szanse zostać zaczepionym, ktoś kto idzie przygnębiony, patrzy się w ziemie czy ktoś idący pewnym krokiem śmiało spoglądających na tych którzy mogliby się okazać potencjalnymi oprawcami?
Różnie, bo jak ktoś idzie przygnębiony patrząc się w ziemię to mogą go zaczepić bo jest wg nich słaby, a ten drugi ma takie same szanse, bo takie cwaniaki mogą uważać, że się 'wozi'
MasteR Driv3r jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 14-04-2007, 17:09   #62
Kamil_WZL
Użytkownik Forum

Kamil_WZL's Avatar

Data dołączenia: 14 04 2007
Lokacja: Lubin

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: furora
Poziom: 97
Skille: ~~/~~
Poziom mag.: 49
Wyślij wiadomość przez ICQ do Kamil_WZL Kamil_WZL ma numer GG 8696224 Send a message via Skype™ to Kamil_WZL
Domyślny

Ja tam w chacie nic nie mam poza bejsbolem...;D watpie ze to jest potrzebne do bicia sie z innymi osobami ale przydane do gry...
PozDro dra Tibijczykow...///\\\
• Skille Podstawa !
• PK Zabawa
• Quest Odkryciem !
• Poziom Przezyciem !
• Dead Zwatpieniem !
• Lecz ADDON Pocieszeniem !
Kamil_WZL jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-04-2007, 17:21   #63
Kellerman
Użytkownik Forum

Kellerman's Avatar

Data dołączenia: 12 04 2007
Lokacja: New York
Wpisy bloga: 1

Imię: John Doe
Profesja: Elite Knight
Świat: Antica
Poziom: 79
Skille: -,.,-
Poziom mag.: 7
Kellerman ma numer GG 5857403
Domyślny

@Dark Sven
xD nie nawiedzę techno ,poczytaj w internecie o sposobach przyrządzania napalmu ja proponuję benzyna +drobno zmielony koci żwirek ;d trochę gęsta konsystencja wychodzi ale daje dobry efekt przelewasz to do butelki wsadzasz na czubek szmatę nawilżoną benzyną i jest gorąca zabawa ;d w wojsku pokazywali nam jak to robić...

PS...tylko pamiętaj mocno wciśnij szmatę w szyjkę od butelki tak aby nie substancja w środku do pęknięcia butelki nie miała kontaktu z tlenem...

Zabiłem twojego brata a może pomogłem rozbić twoje małżeństwo?nie ważne co zrobiłem napisz mi notkę

JAK WIDZĘ RIPPERA TO MNIE ŻAL ZŻERA.
Kellerman jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-04-2007, 17:27   #64
Kamil_WZL
Użytkownik Forum

Kamil_WZL's Avatar

Wyślij wiadomość przez ICQ do Kamil_WZL Kamil_WZL ma numer GG 8696224 Send a message via Skype™ to Kamil_WZL
Domyślny

heh...dobre xD...
• Skille Podstawa !
• PK Zabawa
• Quest Odkryciem !
• Poziom Przezyciem !
• Dead Zwatpieniem !
stary 14-04-2007, 18:11   #65
Glamri
Krzyżak

Glamri's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: Zewsząd!!! /m/ Liczba postów: Nie powiem Głupie pomysły: Za dużo Imię: Krzysio

Imię: Glamri
Profesja: Knight
Gildia: -
Świat: Hiberna
Poziom: 23
Skille: 75/75
Poziom mag.: 4
Glamri ma numer GG 2728942 Glamri ma login Tlenu glamri@tlen.pl Send a message via Skype™ to Glamri
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez spider-bialystok Pokaż post
Nie wyrazalem swoich pogladow tylko przedstawialem punkt widzenia dresikow-kozakow z wiejskich dyskotek. Jesli ktos jest wychudzony, zgarbiony i boi sie patrzec w oczy, to jest zaczepiany czesto. Mam takiego kumpla, 175cm wzrostu i 53kg wagi, wiecznie zgarbiony i na dodatek ma piskliwy glos. Zaczepiaja do nawet 11 latki. Chyba nie trudno sie domyslic z jakiego powodu. Brak pewnosci siebie + mizerna postura. Probowalem mu pomoc i wyciagalem na silownie, ale szybko stracil zapal, a na sile nikomu nie pomagam.

Mylisz sie, ja nie musze sie bic ;] Nigdy nie jestem zaczepiany na ulicy, sam tez nikogo nie zaczepiam, kibolem nie jestem, nawet nie interesuje sie pilka nozna, trenuje capoeire, akrobatyke i chodze na silownie dla wlasnej przyjemnosci i ambicji zbudowania ladnej sylwetki, bynajmniej nie typu napakowanego grubasa. Wspolczuje ludziom, ktorzy musza miec przy sobie bron by czuc sie bezpiecznie. Ja tego nie potrzebuje.
Skoro tak uważasz... Przeczytaj to:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez spider-bialystok Pokaż post
O patrz, ja jestem caly dzien poza domem, a nikt nie byl jeszcze tak glupi by probowac mnie okrasc czy pobic. Zamiast kupowac kose czy kastet lepiej sie zapisac na silownie, bo wychudzony, zgarbiony sucharek sam sie wrecz prosi, by ktos go zaczepil.
Grudziądz nie widzi tutaj przedstawiania czyjegoś punktu widzenia. Zdecydowanie jest to napisane w sposób wyraźnie pokazujący własne poglądy. Wpisujcie miasta, które również nie widzą w tej wypowiedzi przedstawiania poglądów dresiarzy.

@DOWN:
Reported Pysiaczku... Reported...

Ostatnio edytowany przez Glamri - 14-04-2007 o 18:20.
Glamri jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-04-2007, 18:39   #66
Oxygane
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 11 2003

Stan: Niegrający
Oxygane ma numer GG 4384632
Domyślny

Ja posiadam bojowego dromadera i jeszcze ani razu nie zawahalem sie go uzyc.
Oxygane jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-04-2007, 18:45   #67
Kellerman
Użytkownik Forum

Kellerman's Avatar

Domyślny

@2up :/ czy nie uważasz że twój idiotyzm powinien być zapisany na kartach historii?

@spider-Białystok
Zaczynasz gubić się w tym co piszesz...

@topic
no moim zdaniem nie ważne jak idziesz czy kręcisz tyłkiem?a może się bujasz?
jak twoja mordka się komuś nie podoba to i tak ci naklepie nie ważne czy jesteś szczęśliwy czy chodzisz przygnębiony ale moim zdaniem taka najmniej zaczepliwa postawa to jak idziesz sobie spowodnie ręce opuszczone trzymane luźno przy nogach spojrzenie nie okazujące strachu nie patrzysz pod siebie ani nad siebie idąc spoglądasz w oczy przechodzących ludzi ;d taka moim zdaniem jest wzorowa postawa przechodzenia który nie chce wszczynać bojki..(tylko nie zapatrzcie się komuś w oczy bo może to źle odebrać ;d)

Zabiłem twojego brata a może pomogłem rozbić twoje małżeństwo?nie ważne co zrobiłem napisz mi notkę

Ostatnio edytowany przez Kellerman - 14-04-2007 o 18:47.
stary 14-04-2007, 18:49   #68
MasteR Driv3r
Zbanowany

MasteR Driv3r's Avatar

MasteR Driv3r ma numer GG 6484638 MasteR Driv3r ma login Tlenu tictac-maniac6@tlen.pl
Domyślny

@2up
A nie uważasz, że powinno się chodzić do szkoły na lekcje ortografii??

Ostatnio edytowany przez MasteR Driv3r - 14-04-2007 o 18:53.
stary 14-04-2007, 19:05   #69
Kellerman
Użytkownik Forum

Kellerman's Avatar

Domyślny

Wiesz ja się czasami zastanawiam nad ludźmi takimi jak ty...znajdź mi chodź 3 błędy w poście który napisałem @2up ok?
To nie ja piszę tutaj bzdurne posty ograniczające się do jednego słowa i tysiąca uśmieszków -.- więc jeśli masz zamiar w ten sposób nabijać posty nie wnosząc nic do tematu to proszę nie pisz ich w temacie tylko w notatniku...
więc odpisuj normalnie na posty pozdro...

Ostatnio edytowany przez Kellerman - 14-04-2007 o 19:08.
stary 14-04-2007, 19:07   #70
MasteR Driv3r
Zbanowany

MasteR Driv3r's Avatar

Domyślny

Teraz, gdy zacząłeś je sprawdzać to nie ma, prócz tego, że nie ma ŻADNEGO przecinka.
stary 14-04-2007, 19:42   #71
Kellerman
Użytkownik Forum

Kellerman's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MasteR Driv3r Pokaż post
Teraz, gdy zacząłeś je sprawdzać to nie ma, prócz tego, że nie ma ŻADNEGO przecinka.
tak bo gdy pewne osoby zaczęły na to zwracać uwagę zacząłem je uważnie czytać więc proszę nie wyjeżdżaj mi z tekstami dotyczącymi wczorajszych postów.

A co do przecinków to proszę ,nie wyjeżdżaj mi z nimi...

stary 14-04-2007, 20:29   #72
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

3 dni na forum, 92 posty, średnia - 30,(6). Kellerman, opanuj się, do jasnej cholery, jak się w jakimś temacie wypowiesz, to co drugi post Twój (np. na tą chwilę w temacie o zagładzie ludzkości spośród ostatnich 7 postów 4 są Twoje).
stary 14-04-2007, 20:31   #73
Szpicel
Użytkownik Forum

Szpicel's Avatar

Data dołączenia: 03 06 2005
Lokacja: Kołobrzeg

Domyślny

@Kellerman: Sprawiasz wrażenie osoby mającej chęć pochwalenia się posiadaniem broni i jeszcze próbujesz wsadzić na siłe osobą na forum swoje pierdoły na temat przemocy. Traktujesz posiadanie broni jako coś co powinien posiadac każdy szanujacy życie człowiek. Już totalnie od tego wojska Ci się we łbie pomieszało. Po co poruszać taki temat na forum gdzie średnia wieku to 14-15 lat? Czujesz sie dzięki temu lepszy? Chcesz im zaimponowac? Idź na forum traktujące o broni palnej. ABSURD TOTALNY !!!
stary 14-04-2007, 20:48   #74
Dolor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 07 2005

Domyślny

Więc tak.
Ja posiadam w domu parę kompletów sztućców talerzy szklanek garnków i takich tam.

Na poważnie:
Hmm...
Broni nie posiadam bo po co mi? Wydaje mi się że większości powinny wystarczyć ręce nogi a przede wszystkim głowę
Jedyne co posiadam to kominiarka
stary 14-04-2007, 20:58   #75
Kellerman
Użytkownik Forum

Kellerman's Avatar

Domyślny

@Szpicel
Nie namawiam nikogo na posiadanie broni wręcz przeciwnie...W sumie zastanów się czy prawidłowe jest aby dla ratowania swojej dupy dać się traktować jak szmatę? wiem rozumiem was że nie którzy by tak zrobili ale patrząc z innego punktu widzenia zastanów się jak taki cwaniak oberwie od Ciebie to może zda sobie sprawę że idzie w niewłaściwym kierunku i zastanowi się nad swoim życiem bo pomyśli: aha ,jeśli nie jestem najsilniejszy ,nie jestem maszynką do bicia ludzi to może faktycznie powinienem zająć się czym innym i np.pójdzie na studia...zastanów się nad tym co powiedziałem...

zresztą w temacie do niczego nie namawiam...prosiłem tylko byście się pochwalili jakimi środkami obrony dysponujecie a także opowiedzieli o swoich ekstremalnych sytuacjach z życia.

@Lasooch
Chcesz o tym porozmawiać to napisz na pw...to nie od tego temat

stary 14-04-2007, 21:12   #76
Virusmaxi
Użytkownik Forum

Virusmaxi's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój

Virusmaxi ma numer GG 5004017
Domyślny

A PO CO BROŃ?
Nóż, nożyczki, talerze, lustra, miotły, szklanki, widelce, sól (w oczy nasypać), krzesła... Dużo rzeczy widzę w swoim domu których mogę użyć...

Toribash
Virusmaxi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-04-2007, 21:20   #77
Szpicel
Użytkownik Forum

Szpicel's Avatar

Data dołączenia: 03 06 2005
Lokacja: Kołobrzeg

Domyślny

@Kellerman: Coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że z Tobą jest "coś nie tak". Masz jakąś manię prześladowczą. Pozwole sobie stwierdzić, że chciałbyś użyć broni w sytuacji kiedy dostaniesz do tego powód.
Może to prowadzić do tragedii jaka miała miejsce jakiś czas temu, kiedy to nastolatek zostal zaatakowany przez grupę "opryszków" i użył do obrony noża. Ranil śmiertelnie.

To mnie rozbawiło najbardziej:

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kellerman
...jak taki cwaniak oberwie od Ciebie to może zda sobie sprawę że idzie w niewłaściwym kierunku i zastanowi się nad swoim życiem bo pomyśli: aha ,jeśli nie jestem najsilniejszy ,nie jestem maszynką do bicia ludzi to może faktycznie powinienem zająć się czym innym i np.pójdzie na studia...
Posiadanie broni pomoże w rozwikłaniu problemu "trudnej młodzieży". Niech każdy zaopatrzy sie w broń i zacznie terroryzować blokowych kapturniaków, zmienia sie w grzecznych chlopcow, jeden zostanie lekarzem, drugi inżynierem budowlanym a jeszcze inny odkryje w sobie talent do pisania wierszy... ŻENADA

Pamiętaj kto mieczem wojuje, od miecza ginie...
stary 14-04-2007, 21:29   #78
spider-bialystok
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok

Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Glamri Pokaż post
Grudziądz nie widzi tutaj przedstawiania czyjegoś punktu widzenia. Zdecydowanie jest to napisane w sposób wyraźnie pokazujący własne poglądy. Wpisujcie miasta, które również nie widzą w tej wypowiedzi przedstawiania poglądów dresiarzy.
Przyznaje, zle sformulowalem to zdanie, jednak naprawde mam ciekawsze zajecia niz bicie sie.
Jednak fakt jest taki, ze jesli ktos jest bardzo chudy, a do tego okazuje brak pewnosci siebie przez sposob w jaki sie porusza (tzw. jezyk ciala) to jest latwym celem zaczepek.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kellerman
(tylko nie zapatrzcie się komuś w oczy bo może to źle odebrać ;d)
Okazywanie swojej slabosci to najglupsze co mozna robic. Nie wolno bac sie patrzec komus w oczy, bo w ten sposob szanse na oberwanie zwiekszaja sie.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dolor
Broni nie posiadam bo po co mi? Wydaje mi się że większości powinny wystarczyć ręce nogi a przede wszystkim głowę
Wlasnie. Najpierw trzeba myslec, a poznie lapac sie za bron.
stary 14-04-2007, 21:33   #79
Kamil_WZL
Użytkownik Forum

Kamil_WZL's Avatar

Domyślny

Naskakujecie na Kellermana i w pewnym sensie musze wam przyznać racje, a wiec admin moderator do dziela...!
• Skille Podstawa !
• PK Zabawa
• Quest Odkryciem !
• Poziom Przezyciem !
• Dead Zwatpieniem !
stary 14-04-2007, 21:36   #80
MasteR Driv3r
Zbanowany

MasteR Driv3r's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kellerman Pokaż post
A co do przecinków to proszę ,nie wyjeżdżaj mi z nimi...
Bo co, nie umiesz ich stawiać?
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 2 (zarejestrowanych: 0, gości: 2)

Zasady postowania