|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom mag.: 49
|
![]() Cytuj:
@down: chodzilo mi raczej o to, ze kilka takich pogoni to jest ladnych kilka bpkow uhow do tylu, a wyzszy lvl tymi kilkoma bpkami moze ladnie przexpic Ostatnio edytowany przez sat - 20-04-2007 o 23:49. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2004
|
![]() Trzymać go w trapie przez tydzień 24 godziny na dobę, powinno wystarczyć.
Lol...
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
|
![]() I tak dalej bija jak szmaty.
![]() |
#64 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 11 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Gildia: Hells Bells
Świat: Arcania
Poziom: 40
Skille: 71/30
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() Smiejecie sie z tego 15 knighta a sami kurwa nie umiecie grac,nie moge wytrzymac jak jakis pierdolec pisze ze knight wali z sca po 50 w czlowieka wez sie jebnij w czolo zanim cos napiszesz.(Dzisiaj 134 EK walnal mojemu kumplowi z exori za ok. 200 i ty gadasz ze to sa slabe hity) w ogole wysocy najtowie wala czesto po 100+ z explo w ludzi wiec nie jest tak zle.A takie noobki ^^ pisza ze sorc ma ue i wymiata to normalnie żal. Widzialem filmik jak 3 sorcow nie moglo wziasc 126 Ek na 3 UE powiem wam tak: HITY KNIGHTA NIE ROBIA WRAZENIA NA SORCU TAK SAMO JAK HITY SORCA NIE ROBIA WRAZENIA NA KNIGHCIE taka jest prawda.Jakis typ pisze ze palek se zaklada shielda i knight mu bije po 20 nie no w ogole szkoda gadac... naabs i tyle
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | ||
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
to akurat w przyblizeniu odpowiada rzeczywistosci.
![]() |
![]() |
#66 | |||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
2)Sorc na tym lvl z sd zawsze za 2xx+ walnie 3)HITY 3 KNIGHTOW NA 150 LVL NIE ZROBIA WRAZENIA NA SORCU ALE 3 SORCOW ZMIECIE KNIGHTA 4) Cytuj:
Cytuj:
P.s kazdy knight na wojnie bedzie mial 10 bp uh i pozniej nie ma za co expic i jest biedny Ostatnio edytowany przez Salarigoth - 22-04-2007 o 00:28. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Guest
|
![]() Jak miałem rsa 40lvl knightem to się rzucił na mnie master sorcer ok. 130lvl jebnoł we mnie 4 sdeki po 250-300 ale się jeszce jakoś uhałem potem walnoł mi za 300 z sd i ue za 300+
no i z z około 700hp mi się zrobiło 0 i co powiecie o hitach sorka 300 z sd i 300+ z ue? No i co z tego, że miałem uhy jak je tylko straciłem? PS: On miał największy magic na serwerze prawie 70. Ostatnio edytowany przez Ghard Lage - 22-04-2007 o 16:24. |
![]() |
![]() |
#68 | ||
eX Moderator
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2004
|
![]() Da się, da. I nawet zbyt kosztowne to nie jest. No chyba że knight lata na stoneskinach, ale to musi być konkretnie pierdolnięty.
Jakieś wątpliwości co do skuteczności? - odsyłam na venta.
![]() |
#70 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2006
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Nebula
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto
Stan: Na Emeryturze
Świat: Real
Poziom: 154
|
![]() Cytuj:
![]() W atomowej erze sorców, przy cip bocie nie ma szans aby palek 100+, wiedzący iż w przeciwnej drużynie jest 10+ 100-150~ sorcow/druidow nosi manashielda ktorego przy open battle da sie spalic w 1 ture, bo ma za mało hp aby wytrzymać sd od 3 a co dopiero od 5, gdy w open latają stadami... Cytuj:
Cytuj:
![]() 10 bp uh to ma na pvp 50 rycek ![]() 100+ rycek stosując PA, krzycząc na połowe 40~ druidow/rycków hunted może z łatwością zebrać kase na 100 bp uh ![]() Ci idioci którzy mówią że ryckowi te uhy spadną, uświadomcie sobie że 60+ rycek już nosi AOLa, który uchroni go przed stratą plecaka. Ja już na 50 lvlu w plecaku potrafiłem nosić itemy o większej wartości niż AOL. Cytuj:
![]() Exp na dlach to niemiłosierne waste, nawet na deep fibuli palkiem może się nie zwrócić, a rycek 2 dsy, druid, avenger/arcane/sca i klepie dle na poi bez waste ![]() Palkiem grasz około 70~~% solo, czasami na 120+ lvlu lepiej iść na warlo z blokerem+ healer/shooter, niż solo na 140-150 Ta jasne, zauważ że palek nie wytrzyma comba 4+ sorcow 120+, przy czym 120+ rycek z 2 siokerami i może nieźle przyjąć sd w trakcie open battle z lekkim ryzykiem deda. Palek w tym czasie straci mane i padnie na combo ![]() Nie zapominajcie że rycek 150-200 często zakłada bursty i leci klepać ludzi jako 2nd line, a nie jako bloker Eli Stormstriker zastosował tą taktyke w jednej z open battle, nie powiem że nie poskutkowała ![]() Siem żem rozpisał ![]()
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach 18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu 18:31 Master of'Candia [250]: skillu* 18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz? :S Ostatnio edytowany przez Xzonixek - 23-04-2007 o 08:53. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | ||
Guest
|
![]() Cytuj:
Taki druid to tylko co jakis czas sie uleczy exura gran, za prawie całe hp = 40 many...A gdy jeszcze ma z 10 bp manasów, to go w noc nie zabija -.- wbijając się średnio po 60~~... Prosze o komentarze... ![]() ![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Vil - 28-04-2007 o 16:58. |
||
![]() |
![]() |
#73 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
eX Moderator
![]() |
![]() wystarczylyby hmmy.
![]() |
#75 | ||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
i Partiarh'gruniepamietam lvl ale okol0 80-100 (zle napisalem nick napewno) ztrapowali go kolo statku i poprsoil mnie zeby mu przyniesc troche destroyer fieldow z normalnego chara bo padnie zaraz .(bili z samego male)No to ja relog plyne z ank do carlin wyplacam kase utani gran hur i dzida na senje jestem na statku i msg"Nie idz juz padlem" Mial 10-15 bp manasow .Niecale 5 moze 10 minut nie wiecej. Ostatnio edytowany przez Salarigoth - 29-04-2007 o 00:42. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2006
Lokacja: Suwałki
Imię: Purek Pallek
Profesja: Royal Paladin
Świat: Secura
Poziom: 70
Skille: 78+2/56
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
Może mają życie, ale nie układa im sie lub poprostu lubią tą grę. Gram 0~10h dziennie i na wszystko mam czas (nauka, dwórko, zajęcia, sql) Nie rozumiem was nabijać posty w głupim temacie ... Wiesz zależy od umiejętności grania a nie od profesji, eq, slilli, lvla |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 04 2007
Lokacja: Częstochowa
Imię: Pogromca
Profesja: Paladin
Świat: keltera
|
![]() Mam pytanie właśnie wbiłem 30 lev skille 66/66,GS i mam pytanie ile wynosi maksymalny hit draga bo nie wiem przy jakim hp się uhać.Chce go zsolować.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2006
Imię: Devseth
Poziom: 100
Skille: 83/81
|
![]() Mysle ze przy 350hp powinienes uzyc uha ;]
16:55 GM Camlost on Menera [2]: are you using a bot? 16:55 Devseth [82]: no • Błogosławiony niech będzie człowiek, który nie mając nic do powiedzenia, powstrzymuje się od dania nam słownego dowodu na to.• |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 01 2007
Imię: Zeork Knight
Gildia: Panopticon
Świat: Secura
Poziom: 50+
Skille: 79/78++
Poziom mag.: 5+
|
![]() Mnie moze nie przekonales bo ja zawsze uwazalem ze najt jest the best. Mialem duzo najtow ale na swiatach pvp tam najt byl za slaby bo nie mozna bylo poskilac na afk i wogole, teraz gram najtem na securze i jest super, expi sie super (chodz ostatnio to zaniedbalem) ale ogladajac i czytajac posty znowu mnie wziela chcica do expienia POZDR.
|
![]() |
![]() |