|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Aldora
Poziom: 110
Skille: xD
|
![]() Ups double post ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2006
Lokacja: Tychy
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2006
Stan: Niegrający
Świat: Furora
|
![]() Super tylko szkoda ze tak malo.
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Świat: Aurora
|
![]() Jeden z moich fajniejszych ss'ów.
![]() ![]() I jeszcze jeden z advancem. ![]() Póżniej poszukam jeszcze,..
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41 Ostatnio edytowany przez Hellraiser - 07-05-2007 o 16:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2005
|
![]() Co do śmierci Imargama z tych ssów.
Padł on wtedy bo wywaliło mu prąd. Nie lubie go ale takie są fakty.
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() taki offtop
to nie byl moj film, tylko takiego typa, ale ten filmik mialem na hdd caly czas od momentu wojny wiec go wrzucilem, wiec nie mowcie ze to moj bo nie moj pzdr |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
|
![]() Może Valest i Hellraiser wrzucą coś jeszcze na forum?? Jakoś miło mi sie ogląda archiwalne rzeczy .... ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
|
![]() hmm, od dawna myslalem o spisaniu Historii Furory, skontaktuje sie w grze z Hellraiserem, ale jesli sa jacys chenti, ktorzy chcieliby pomoc to jestem otwarty na wspolprace ; p gram juz troche tu na Furorze, ale niestety nie tak dlugo by znac cala Jej historie... tzreba by bylo spisac fakty od poczatku az do aktualnej wojny, pisac dosc obiektywnie, zebrac troche screenow i filmikow i wrzucic to na jakas stronke (najlepiej stworzyc ;])
mysle, ze mozna by nawiazac wspolprace etz z innymi swiatami, na bank znalezliby sie chetni, a jest tyle swiatow, ze byloby duzo czytania ;] osobiscie interesowalyby mnie historie paru swiatow : P mozna by tez zatrudnic jakiegos tlumacza na ang, ja posluguje sie jezykiem dosc dobrze, ale ejdnak tluimaczenie jakeigos tekstu to dla mnie zbyt wielkie wyzwanie, chyba ze z ang na pol xD coz, ale to raczej marzenia, przyszlosciowe plany, jesli by sie znalezli chetni, narazie zajmijmy sie lepiej Furora =P |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Świat: Aurora
|
![]() @Andarist
Jak coś to priv, przez jakiś okres nie będe sie logował na Clarenca~ @Slovik Zaraz poszukam,..
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41 |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2007
Lokacja: Wlkp
Imię: Palla'dino
Profesja: Paladin
Gildia: [*]
Świat: Furora
Poziom: 48
Skille: [*]
|
![]()
22:51 Sasho Pansa [87]: mi fenix napisal zebym przyszedl 22:51 Sasho Pansa [87]: wiec ja tylko polecenie wykonywalem 22:51 Palla'dino [46]: dog 22:52 Sasho Pansa [87]: ja wykonuje tylko polecania 22:51 Palla'dino [46]: n/c |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Żagań
Stan: Początkujący
Imię: Noname
Profesja: Sorcerer
|
![]() Fajnie ze o mnie ludzie pamietaja haha xD pamietam jak Cie huntowalem Valest za to ze mi 1wszego mpa nie chciales oddac ^^
Za to ja mam ze 4 filmy z faraonow tych pierwszych bo robilem je: ja, Taifun, Spoxster, Imargam i jezeli dobrze pamietam to Charonsi moge wzucic jezeli ktos chce. |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up oczywiscie ze chcemy po to ten temat
![]() ![]() @andarist stworzenie strony z pelnymi historiami kilku swiatow jest swietnym pomyslem.. sam niestety niewiele moge pomoc bo gram od 30.04.06 ![]() w kazdym razie zachecam wszystkich ktorzy moga pomoc zeby w koncu cos takiego powstalo ![]()
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Żagań
Stan: Początkujący
Imię: Noname
Profesja: Sorcerer
|
![]() Skoro tak to prosze sa to pierwsze 3 faraony w 1 pliku w rarze jezeli ktos mi nie ufa to niech nie sciaga i nie mowi ze hack...
http://www.zshare.net/download/farao1-3-rar.html Edit. Jezeli sie nie myle to na tiie 7.5 Ostatnio edytowany przez Losari - 09-05-2007 o 13:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Guest
|
![]() Filmiki fajne i czysciutkie jak lza
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2005
Lokacja: Abroad
Imię: top300
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
Ja sie pisze na taki pomysl, chetnie pomoge ;] Ogulnie tibia >7.1
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2005
|
![]() Ja moge wam pomoc w tlumaczeniu z angielskiego jak znajde troche wolnego czasu, jak cos to PM
![]()
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
|
![]() Off: Ja moge podstawic serwer no i pomoc w robieniu strony bo sie troche znam ;p
Btw. troche o Xerenie wiem i pare ciekawostek z innych swiatow.
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
|
![]() wrogonastawiony
sadze ze serwer i strona to podstawa - jak juz zostala by stworzona to wszyscy chetni dysponujacy informacjami mogliby tam sie zarejestrowac czy cos takeigo i rozpoczac prace nad rozwojem strony
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2004
Lokacja: Przemyśl
![]() |
![]() O histori furory mógłbym dużo powiedzieć, ale na pierwszej stronie ktoś już o wszystkim opoiwedział... Tyle co moge dodać to jest to, że Sunblade z początku to najlepsza gildia jaka kiedykolwiek istniała...takiego klimatu nie miała żadna inna...
Ja osobiście wpisałem się do historii Furory chyba tylko przez to, że grałem od pierwszego dnia serwera... Z poważniejszych osiągnięć to: pierwszy na serwie djinn quest. Tu kilka screen'ów, które zrobiłem w sumie dla siebie, ale teraz mogę się nimi podzielić. Furora to był jeden z najwspanialszych światów, puki miał klimat... Od kąd wprowadzili nowy system czarów, zmienił się w świat pełen PG'rów i Sharere'ów. Dlatego skończyłem grać... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |