|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zaraz Ciebie zrugają ze nie znasz nicku najwyższego poslkiego sorca!!!!1111333777
|
![]() |
#62 | |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
![]() A niech sobie expi... Kto mu moze teraz naskoczyć? Na Goromie niemozliwe jest strapowanie, a nigdzie indziej chyba nie expi.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 04 2007
Lokacja: Płock
Świat: RL
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Da Old school.
![]() |
![]() NAWET jeśli teraz szwedzi tacy nie są, to polacy nigdy nie współpracowali... Nie potrafią! Zreszta ja uważam, że my jako naród jesteśmy beznadziejni...
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
|
![]() A co to za różnica czy Polak, Szwed, Brazylijczyk czy Kambodżanin? Tak samo się powinno stawiać Polaka, Ruska czy obywatela Vanuatu Zachodniego ;/
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() Różnica między Polską, a Szwecją jest taka, że nie znajdziecie 13 letniego Szweda grającego w tibie, tam średnia wieku przeciętnego tibianczyka przekracza 18 lat, a tutaj? jest poniżej 14 haha[; I to jest ta różnica.
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() a co tu ma wiek do rzeczy ?.. 14 taki sam człowiek jak 18 letni "mężczyzna". Jednak jest mała różnica.. bo 14 lat -> okres zabawy, nauka jest odstawiona, 18 lat zaś.. to już pełnoletniość ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#68 | |
Da Old school.
![]() |
![]() Cytuj:
@Mozo Chcąc nie chcąc, zozróznia się, bo zachowania między narodami moga być NAPRAWDĘ inne. Stąd te kłótnie...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Elbląg
|
![]() Hmm ciekaw jestem czemu pogromczyni tak nie lubia, ostatnio ja trapneli na warlockach i padla ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 05 2007
|
![]() Oo MDW to dzikus... Nie wiem jak on to robi i ile czasu spedzil na kompie na 100-200 lvlu ;P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Da Old school.
![]() |
![]() Wbrew pozorom, MDW wcale szybko nie expił na lvlach 100-200. Prawdziwy exp zaczął się po 200...
![]() |
![]() |