|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#62 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2007
Lokacja: postac "Perpetual Torment" zostala skasowana przez gmow za uzywanie tibia bota ng
Imię: Perpetual Torment
Profesja: Rookstayer
Świat: Askara
Poziom: 44
Skille: 22/26
|
![]() Jak dla mnie nazywać się Elder Nagan to szczyt noobostwa
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
1. Nie wyszedl nim na maina bo nie mial by z tego zadnych korzysci. 2. Czytajcie uwaznie: on nie chcial "hackowac" innych za pomoca owntibii lecz sciagnal bota zeby grac z botem i szybciej lvl bić. (bo na jego poziomie na rooku to juz niezle trzeba maniakować) A że jest lamerem i wczesniej nie sciagnal sobie "owntibia deletera" z torg i po sciagnieciu bota nie przeskanowal komputera tym programikiem i nie usunal ewentualnego wirusa to go jeden z "hakerów" z owntibia vip "shackował". Pisze w cudzyslowie bo jak wiadomo nie ma to nic wspolnego z prawdziwym hackowaniem, ot takie zwykle żerowanie na ludzkiej glupocie i naiwnosci.
Za dużo kb.. 1kb ale zawsze. Ostatnio edytowany przez piotrek26111 - 10-08-2007 o 17:46. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2006
Lokacja: Małopolska
Imię: Darushu
Świat: Morgana
Poziom: 47
Skille: 23.29
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Wiadomo, ze taki np. 80level ktory non-stop gral na bocie* bedzie gorszy od 20level'a który sam zrobil levela... Czy bot uczy umiejętności manualnych? Nie... I potem niedziwcie sie ze: - 40 level strapowany w mino hell. - 50 level pada na trapie w wasp tower. itp. *ewentualnie kupił chara, bedąc w dalszym ciągu malo doswiadczonym. Korzyść mialby psychiczną "o jednego Rookstayera mniej".
Chcesz podlać mi drzewko? Zapraszam! Podlej mi drzewko! Dziękuje za wszystkie odwiedziny ![]() Chcesz wyrazić swoje własne zdanie na temat mojej osoby? Zapraszam! Wstaw mi notkę! Ostatnio edytowany przez darushu - 10-08-2007 o 20:27. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | ||
Użytkownik Forum
Lokacja: postac "Perpetual Torment" zostala skasowana przez gmow za uzywanie tibia bota ng
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#65 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2006
Lokacja: Małopolska
Imię: Darushu
Świat: Morgana
Poziom: 47
Skille: 23.29
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Wyobrazasz sobie grac zmajnowanym Rookstayerem? Na 80 levelu? Ze skillami 25.33? A w razie magików... z magic levelem 0? Zastanawiam sie... bo co kto nie pisze, to masz do tego kogos zastrzeżenia... o wszystko sie czepiasz... Wrzuc troche na looz.
![]() |
![]() |
#66 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2007
Gildia: Army of Rookgaard
Świat: Nerana
Poziom: 20
Skille: 18/21
Poziom mag.: 62
|
![]() Przepraszam za Offtop ale Wesoly Rookstayer posiada aktualnie 91 lvl :O Czyzby powrocil?
@Down Ooops ![]() ![]()
Czy wiesz ze? Kazdy normalny czlowiek klika w obrazek wyzej i oglada na nim zdjecia? Wyciagnij wniosek jezeli jeszcze nie kliknales ![]() Ostatnio edytowany przez $Diq$ - 17-08-2007 o 12:10. Powód: Lubie Budyniowe potworki |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Redaktor
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 08 2007
|
![]() szkoda... ale troszke malo kasy mial
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2007
Lokacja: Chorzów
Profesja: Knight
Świat: Saphira
|
![]() Cytuj:
Teraz przegladam rank na wiki hunted: Lista 10 Rookstayerów z najwyższym poziomem w Tibii: Wesoly Rookstayer (103 lvl) - Botter Sunrise (102 lvl) Rookguardian de'Bove (100 lvl) Voodoo Rhythm (98 lvl) Sir Mafjozo (96 lvl) Ferumbras de Rookgaard (93 lvl) - Botter Lealuk (93 lvl) - Botter Nekhronoz (92 lvl) Lord'Luster (91 lvl) Crisne (84 lvl) Jak dla mnie przy kazdym powinni napisac boter bo nie wierze ze ktos wbil 50+ na roku bez botowania ;]
![]() |
![]() |
#71 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2004
Lokacja: Ruda Śląska
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
To, że nie każdy potrafi wbić lvl 50+ na mainie, nie oznacza, że na rooku każdy 50+ to botter : ) @down: Grałem, nie zaszedłem daleko, bo tylko na 26 poziom, ale serwer U.S.A i nie da się grać z powodu lagów ;] Ostatnio edytowany przez Raxev - 20-01-2008 o 14:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
|
![]() Grałes kiedys rookstayerem ? Ja mialem 18 lvl i mi odechcialo. ;]
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Rookgaard / Gorzów Wlkp.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Soru Halton
Gildia: Boy Better Know
Świat: Antica
Poziom: 43
![]() |
![]() Bo cienka pićka a nie gracz z Ciebie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2006
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
|
![]() To wy*******aj na roka wbij 30 to poagdamy
Piotrek 2611 ""Knightowi to wielkiej roznicy nie robi czy ma 550 hp czy 1280 bo i tak na tym lvlu nie byl by w stanie polowac na nic co ma combo ponad 400 hp, a uha sie wlasnie srednio za te 400. Wiec posiadanie wiekszej ilosci zycia daje tylko teoretyczna przewagę ktora w praktyce sie raczej nie sprawdza. Gorzej ze skillami bo mialby mniej wiecej 20/30 a teraz po update na kazdy atak knighta maja wplyw tylko skille a nie jak dawniej lvl do uderzania z hmm/gfb/explo/exori. 1. Nie wyszedl nim na maina bo nie mial by z tego zadnych korzysci."" Wcale nie ma roznicy czy ma 550 czy 1280. lol223232323. ZALLLL Az plakac mi sie chce ;] A po drugie hakujesz dla korzysci ale tez dla zabawy wiec wiesz jak ja bym haknal to bym wyszedl nim na maina ;]
Yap. Ostatnio edytowany przez Tao16 - 20-01-2008 o 16:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2007
Lokacja: Bełchatów
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Revenge of Blood
Świat: Hiberna
Poziom: 62
Poziom mag.: 50
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2006
|
![]()
You have the strongest armour, because you are the weakest. ![]() Ostatnio edytowany przez - Prodigy - - 20-01-2008 o 17:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak widac zawsze beda ludzie bez wyobraznii...
|
![]() |
![]() |