|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Zbanowany
|
![]() przepraszam że co wy zakładacie?od roku 2004 czy 2005 to ja założyłem antyelyte i zawsze w niej byłem sam. Ci którzy do mnie dołączali ,pomagali tylko jako wolontariusze . Nigdy nie mogli do mnie przystąpić. Ludzie się zmieniali....
a teraz na forum jest tyle ludzi którzy uważają się za lepszych i elytarniejszych że jest to jak walka z wiatrakami każdy najeżdża na siebie jak chce i kiedy chce. Są małe grupki które czasem dla paru spraw łączą się w większe i to tyle |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() To miało jakiś przekaz może? Nie zbyt to zrozumiałem ;p
Coś widzę że Oxy próbuje bez skutku podtrzymać swój tytuł najbardziej kontrowersyjnego usera roku,który jak przypomnę dali mu ci sami ludzie,którzy dali korektorowi usera roku,więc nie wiem czy był on zasłużony.(Nic nie mam do korektora,ale na ten tytuł będąc wtedy na forum 3 tygodnie nie zasłużył)
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Walekifa - 14-05-2007 o 01:10. |
![]() |
![]() |
#63 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 05 2007
Lokacja: In a black grave...
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
![]() ![]() |
![]() @Łasuch
"Dzeicii gugli!1" @Top Proponował bym zamknąć, bo to prowadzi do flame'a i kolejnych dennych filmów Korka. |
![]() |
![]() |
#64 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() To co piekne szybko sie konczy.
Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Oxygane - 14-05-2007 o 01:08. |
|
![]() |
![]() |
#66 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
![]() |
![]() Fiszbin, a gdzie boskie przeslanie w postaci wielkiego garba ponad tym wszystkim?
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Nikt ważny
|
![]() Cytuj:
Już wolałbym 100 razy obejrzeć wszystkie teledyski scissor sisters, niż obejrzeć te poklatkowe cóś, czego jesteś aktorem Ty i Korektor. Wiesz co? Myślę, że jesteś Trollem.
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
|
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() To ja już wolę tamte zdjęcia niż to g**no...
Troll! Troll! ![]()
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() Co do filmiku to bawi mnie swoją beznadziejnością. Takie gufno, jak sticksy na youtube.com.
Btw. widze, że modki też muszą się czasami wyżyć. Tym razem padło na ugrupowanie oxy&korek. |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2006
Lokacja: De.Gie
Imię: Zryty Ziom
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 73
Skille: 79/77
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() ale gówno lepszego nie widziełem 4/10
|
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zabawny swa prostota? Kolego to jest żenujące swym prostactwem :
#75 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
PS: Guru Twórczości nie potrafi budować poprawnie zdań? |
|
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() Oh tak, wrocilem i jestem zadny krwi. Tyle przez ten kwartal bylo tematow w ktorych chcialem sie wypowiedziec ze teraz sobie uzyje!
@Dark Sven / Bastash / Lasooch i chyba tyle mam dla was nazwe na ta wasza smieszne ugrupowanie: pixik i walekifa wannabe widze ze ci dwaj juz wydorosleli i przestali sie udzielac w tych sprawach ale jak to w tym swiecie jest zalosni nasladowcy zawsze sie znajda. Dam wam rade dajcie sobie spokoj @topic tylko muza fajna ;]
do zobaczenia w prawdziwym zyciu Ostatnio edytowany przez Ville - 14-05-2007 o 16:42. |
![]() |
![]() |
#77 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
@Oxyg~~:Racja co dobre szybko się kończy Fiszbin:Gratulacje talentu plastycznego,Matejko ma przy Tobie na noc |
|
![]() |
![]() |
#78 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|