|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2006
Lokacja: Katowice/Lędziny
Stan: Niegrający
Świat: czekam na nowy
![]() |
![]() Ja tam średnio grywam po 5-6h dziennie (czasami mniej jak idę na dwór) jestem w drugiej gimnazjum mam zachowanie wzorowe
![]() ![]() @DOWN Cytuj:
1. Kłamiesz. 2. chciałes napisać 1.5h dziennie 3. Są już osrodki leczace uzaleznienia komputerowe... Ostatnio edytowany przez Goldscorpion - 13-06-2007 o 08:51. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
Profesja: Elder Druid
Świat: w8 for new serv
![]() |
![]() gram 5h+ dziennie, w wakacje 15h+ dziennie
srednia dziadowa na maxa - 5,3~ i wzorowe (mimo ze z punktow wychodzi mniej, to babka mnie lubi i widzi ze jestem grzeczny) ;p po prostu wogole sie nie ucze, onoy na sprawdziany i odpytke ;] ale teraz ide do liceum to zaczynam wreszcie sie uczyc... |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2007
Imię: Assains
Profesja: Knight
Świat: Nerana
Poziom: 20
Skille: 64/62
Poziom mag.: 4
|
![]() Ja srednia 4.62 nie narzekam
![]() Zachowanie dobre, gram codziennie 2 - 3 h ![]() ![]() I nie siedze całymi dniami i jestem z tego zadowolony ! Może powiecie że nie jestem prawdziwym graczem w tibie bo nigdy nioe siedizalem 10 h +
17:52 **** **** [10]: mało gram ale duży lvl mam 17:52 Assains [18]: ale duży, aż 10 ooh <ironia> 17:52 **** **** [10]: ty takiego nigdy nie osiągniesz ......................... ![]() --------------------------------------------------- 14:56 ***** *** [16]: sell nuble armour 14:56 Assains [19]: nuble ? 14:56 ***** *** [16]: this is nuble armour 14:56 Assains [19]: noob armor ... 14:56 ***** *** [16]: srry 14:56 ***** *** [16]: sell noob armor ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sensei of Ako
Profesja: Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 61
Skille: 85/71
Poziom mag.: 15
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Rydułtowy
![]() |
![]() 3,4
Zachowanie poprawne. I liceum |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Radom
Stan: Na Emeryturze
Imię: ex. Zaxevo
Świat: Kyra
Poziom: 43
Skille: 75/75
Poziom mag.: 5
|
![]() 5,3~ Zachowanie: B. Dobre/Wzorowe
Nigdy nie spadłem poniżej 5.0 ![]() 2 Gim kończę
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Guest
|
![]() 5,3, zachowanie dobre/bardzo dobre, gram czesto nawet, ale ostatnio zajalem sie dziewczyna wkoncu xD
|
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 01 2007
Lokacja: Żory
Imię: Dark Norbi
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 30
Skille: 17/22
Poziom mag.: 31
|
![]() Nie wiedziałem, że tyle Polaków-uczniów gra w Tibie i bardzo dobrze uczy się w szkole
![]() ![]() Ja tam mam średnią 4,75(równo na pasek) i wzorowe. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Tobie wspolczuje rodzicow, jego sie przynajmniej martwia o niego, niekoniecznie trzymaja krotko. zal mi takich ludzi... |
|
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: Lublin
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Na chuj mi ? xD
Świat: Harmonia
Poziom: ^.^
![]() |
![]() Ja gram w tibie od okolo 3 lat ( na harmonii 1,5 roku ) w roku szkolnym lvle lecą mi wolno ( około 4-5 lvli na 70+ lvlu w ciągu miesiąca ) obecnie mam 83 lvl szkoła już sie w zasadzie dla mnie skończyła specjalnie sie nieprzykładałem do nauki około 1,5 miesiąca w tym roku szkolnym chorowałem często "bimbałem" ale mimo wszystko niemam na świadectwie żadnej 2 ( chodze do 3 gimnazjum ) teraz tylko czekam na wyniki egzaminów ;] nieuważam że moje oceny są rewelacyjne poprostu na tyle mnie stać gdy powiedzmy sobie szczerze nic w szkole nierobie ja niemam żadnych 2 na świadectwie a mój kolega który chodzi ciągle do szkoł ma chyba trzy 2 na koniec więc twierdzenie że oceny wynikają z niechodzenia do szkoły jest nieprawdziwe.. ściśle tibie i szkołe da sie pogodzić ( z różnym skutkiem ale sie da
![]()
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2006
Lokacja: Gdańsk
![]() |
![]() srednia 3.6, jako ze jestem w 3 gim, wybieram sie do liceum i mam pkt oceny, z testu mam 76pkt (rozprawke zjebalem :/) a z ocen 60 (z punktowanych mam 6 5 5 4, uczylem sie tylko tego co trzeba, reszta wyjebane, mam same 2 i 3) + 1pkt za dzialalnosc na rzecz szkoly, lacznie 137 (hmm w miare ladnie, ofc moglo by byc lepiej, ale duzo osob moze pomarzyc o takim wyniku ;d)
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Profesja: Elite Knight
|
![]() 2 gim. Srednia cos kolo 3 (nie znam jeszcze wszystkich ocen) Zachowania brak (indywidualne nauczanie ^_^)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
Profesja: Elder Druid
Świat: w8 for new serv
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Mysle ze nie powinienes miec problemu z wyborem zajecia-.- baseny,jeziorka,sale bilardowe,kina i tym podobne rzeczy |
|
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2005
|
![]() Narazie w tibie mało gram, zastanawiam się czy nie powrócić do gry jak będzie ten najnowszy update. Ogólnie godze granie w tibie, a szkołę, oceny już ze wszystkich przedmiotów są wystawione, równiez z zachowania, mam dobre. Średnia według mnie przystępna: 3.85, jestem na drugim miejscu z najlepszych chłopaków z klasy się uczących, hehe. Co do ocen które się liczą to będe miał 39pkt. + z 55pkt. albo 54 z testu. Czyli wychodzi mi 93 - 94pkt.
Sądze, że nie jest żle, bo jeśli chcę się dostać do szkoły technikum Elektronicznego to jak najbardziej się dostane. Słyszałem, że trzeba mięc od kumpla tam od 85 pkt. w góre ,więc będzie dobrze. Teraz tylko do jutra poczekać, dostać kod i wbić na stronkę i mieć już to za sobą ![]() Pozdrawiam i proszę się nie załamywać, wszystko będzie dobrze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2005
|
![]() Narazie w tibie mało gram, zastanawiam się czy nie powrócić do gry jak będzie ten najnowszy update. Ogólnie godze granie w tibie, a szkołę, oceny już ze wszystkich przedmiotów są wystawione, równiez z zachowania, mam dobre. Średnia według mnie przystępna: 3.85, jestem na drugim miejscu z najlepszych chłopaków z klasy się uczących, hehe. Co do ocen które się liczą to będe miał 39pkt. + z 55pkt. albo 54 z testu. Czyli wychodzi mi 93 - 94pkt.
Sądze, że nie jest żle, bo jeśli chcę się dostać do szkoły technikum Elektronicznego to jak najbardziej się dostane. Słyszałem, że trzeba mięc od kumpla tam od 85 pkt. w góre ,więc będzie dobrze. Teraz tylko do jutra poczekać, dostać kod i wbić na stronkę i mieć już to za sobą ![]() Pozdrawiam i proszę się nie załamywać, wszystko będzie dobrze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2006
Lokacja: Poznań/Dębiec
Wpisy bloga: 2
![]() |
![]() ja gram w tibię rekreacyjnie od jakiś 2 lat (jeśli grę na saphirze można uznać za grę)chodze do 1 gim,srednia 4.5-4.7 zach:dobre/bdb, mam dośc dobre stopnie dzięki moim starym, którzy dbają żebym nie zadlugo siedział przy kompie
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#79 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2006
Lokacja: Katowice/Lędziny
Świat: czekam na nowy
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
![]() |
![]() Cytuj:
Jak mnie w*****aja takie cwaniaki, ktore sie uwazaja za mistrzow of real life i mysla, ze moga wszystkim mowia co maja robic. |
|
![]() |
![]() |