|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2005
Lokacja: Rzeszów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Dudinx
Profesja: Knight
Świat: Candia
Skille: 95/93
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
2. Patrz wyżej. 3. Patrz wyżej. 4. Poproś siostrę, żeby wybrała swoje najważniejsze pliki i zgrała je na płytkę... 5. Patrz wyżej. 6. Ty zrób to samo. 7. Re-install kompa. 8. Ciesz się swobodą logowania w Tibii bez ryzyka hacka. 9. NIE ŚCIĄGAJ ŻADNYCH BOTÓW, BO TO JEST SYF!!!! @edit 10. Rób dość częste aktualizacje antywira (jeżeli to możliwe). 11. Jeżeli nie będziesz wchodził na strony typu http://www.zalogujsiedogildiidarkmor...zybko.zpacc.pl, to nie będzie potrzeby ściągania żadnych programów typu OwnTibia Deleter. 12. Przestrzegaj pkt. 11. 13. Używaj programów typu HijackThis, logi ze skanowania wklejaj na specjalistyczne fora, na których ludzie się na tym jako tako znają, fora typu www.forum.idg.pl - ja robię to średnio raz na pół miesiąca. Ja powiem tyle: Mojego dudiego robię od końca sierpnia 2006 roku i nigdy, ale to nigdy nie miałem hacka... Nie wiem, dlaczego... Może szczęściarz jestem, może nie wiem co, ale hacka nigdy nie miałem. Fakt, moje eq teraz, to najwyżej 60k, ale były czasy, ze zanim zaprosiłem pewnego "kolegę" do mojego domu, to biegalem w DSM, g legach, itd. Jak dobrze, wiemy, tego typu itemy coś znaczą, a jednak hacka nie było. A, i jeszcze jedno. Przez pewien czas używałem TBI i TibiaAuto, ale jak skończyłem z tym, to zrobiłem re-install kompa. Obecnie od 7 miesięcy nie robiłem "reseta" Windowsa, a żadnego wirusa nie mam.
http://s165.photobucket.com/albums/u78/dudinx/ 15:19 Dudinx [129]: guwno 15:19 Dudinx [129]: guffno* 15:19 Krisi Paladynek [137]: pisze sie gówno 15:19 Krisi Paladynek [137]: masz 10 lat ;] Ostatnio edytowany przez Dudinx - 29-06-2007 o 10:08. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Guest
|
![]() @up
1.Poco cytujesz odp przed kilkunastu postów 2. Sam jestes śmieszny. 3. Siostra jest w Angli to nie wiem jak chesz zeby skopiowala swoje pliki ktorych jest okolo 14 MB. 4. Nie sciagam i nie sciagalem botow bo to jest smieszne |
![]() |
![]() |
#63 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2005
Lokacja: Rzeszów
Imię: Dudinx
Profesja: Knight
Świat: Candia
Skille: 95/93
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
Powiedz mi więc, skąd u Ciebie na kompie wykryto OwnTibię? ...
http://s165.photobucket.com/albums/u78/dudinx/ 15:19 Dudinx [129]: guwno 15:19 Dudinx [129]: guffno* 15:19 Krisi Paladynek [137]: pisze sie gówno 15:19 Krisi Paladynek [137]: masz 10 lat ;] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2007
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Druid Therbin
Profesja: Druid
Świat: Honera
Poziom: 35
Poziom mag.: 36
|
![]() Cytuj:
I jeszcze jedno... nie mów, że Dudinx jest śmieszny bo ma 200% racji, przewyższa cię inteligencją o prawie połowę (zresztą każdy kto wypowiedział się w tym temacie i nie jest tobą). No i jeszcze coś w czym Dudinx ma rację. Jeśli masz na kompie OwnTibie to musiałeś, powtarzam MUSIAŁEŚ ściągnąć jakiegoś bota. Z poważaniem (ze śmiechem na gębie) Flasherq |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Profesja: Rookstayer
|
![]() Albo super wyjebistą nową tibicam wraz z filmem jak MDW zabija EO...
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2007
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Poziom: 121
Skille: 94/66
|
![]() @up
Dobra, a masz jakiś lepszy pomysł? Od kiedy jest dowolna ścieżka do wyboru w konfiguratorze, w jaki sposób program ma wyłapać w procesie skanowania tą złą? |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Guest
|
![]() Kurwa żadnego bota nie ściągałem. A po 2 moja siostra pracuje w Angli a nie mieszka. Po 3 OWN tibie wykrylem programem z tibia.pl z dzialu dowlaund
|
![]() |
![]() |
#69 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2007
Lokacja: cbn
Imię: Demonic Angelina
Profesja: Elder Druid
Gildia: Pik Nick Team
Świat: ReFuGiA
Poziom: 39
Poziom mag.: 41
|
![]() skoro tylko 14 mb to zgraj na jakas mp3 albo na telefon czy flash disca ;]
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
|
![]() A to tu jest taki dział O.o
@Up Fajny avatar ![]()
![]() |
#71 |
Guest
|
![]() A zkad potem wezme Winowsa?
|
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
|
![]() A to pirata mamy
![]()
![]() |
#73 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2007
Lokacja: cbn
Imię: Demonic Angelina
Profesja: Elder Druid
Gildia: Pik Nick Team
Świat: ReFuGiA
Poziom: 39
Poziom mag.: 41
|
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Druid Therbin
Profesja: Druid
Poziom: 35
Poziom mag.: 36
|
![]() Ej no ja też miałem pirata ale przeszedłem na drogę światła i prawości (tzn. mam orginał) Radzę Ci, kup sobie legalnego Windowsa, bo właśnie wysłałem twoje IP policji. ![]() A nie możesz zgrać swojego piraciaka na płytkę? |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2007
Lokacja: Wrocław
Imię: Pirat Puchatek
Profesja: Sorcerer
Poziom: 15
Poziom mag.: 9
|
![]() Przecież to jest śmieszne! Zgraj pliki na płytę i zrób formata! W czym tu problem! A z antywirów polecam "G data internet security" (płatny).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Guest
|
![]() Nie mam pirata tylko Windowsa mialem razem z kompem Jak kupilem kompa to byl Winows i nie mam plyty
|
![]() |
![]() |
#77 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() @Edit A ja mam oryginalnego windowsa tylko, że jest podpisany mazakiem i kupiony u ruskich ![]()
*** † Jarosław Krasuski (1974-2007) *** Może wstawisz mi notkę ? *** Masz problem z keyloggerem ? Nie jesteś pewien co do swojego bezpieczeństwa ? Chętnie ci pomogę ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Uther92 - 29-06-2007 o 15:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: ustka
|
![]() <delete it>
Ostatnio edytowany przez xoz - 29-06-2007 o 15:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
|
![]() A jak go zablokujesz ? hmm..
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
|
![]() Dobra. Nie wiem dlaczego to robię, ale chociaż spróbuję temu dziecku wytłumaczyć wszystko krok po kroku.
Twój komputer to jeden wielki syf. Tutaj nie pomogą już gorączkowe scany hijackthis, NODem i instalowanie firewalla. Tutaj pomoże tylko format. Twierdzisz, że twoja siostra ma ważne pliki na komputerze, które ważą 14 mb? A słyszałeś o czymś takim jak pendrive albo płytka CD? Tak, wystarczy że wrzucisz te dokumenty na inny nośnik i siostra cię nie powinna zabić. Nie masz płytki z oryginalnym Windowsem? To może czas skorzystać z całkowicie darmowego Linuksa? Ściągnij go i nagraj na płytę, potem zainstalujesz go po formacie. OK, załóżmy, że przy twoim poziomie ynteligjencji przebrnąłeś przez formatowanie dysku i instalację Linuksa. Świetnie. Teraz ściągasz sobie alternatywną przeglądarkę - Mozilla albo Opera. Udało ci się? Wspaniale, jesteś mistrzem. Teraz czas na kolejny krok, czyli pobranie darmowego antywirusa. Polecam AntiVir Personaledition Classic. Instalacja jest naprawdę prosta, uwierz! Trzeba tylko (może w twoim przypadku to aż) pomyśleć! Świetnie, ale to nie koniec. Teraz czas na firewalla. Dostałeś kilka postów wyżej linka, więc skorzystaj z niego. OK, to już prawie wszystko! Teraz tylko zainstaluj ad-aware albo spybota i nie ściągaj więcej syfu. |
![]() |
![]() |