![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2007
Lokacja: Lubań
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Galithar
Profesja: Sorcerer
Gildia: Inter~(Always SB)
Świat: Arcania
Poziom: 119
Poziom mag.: 22
|
![]() "Gibuś" bo tak cie musze nazwac z racji tego ze kompletny z ciebie baran... posluchaj to, ze jest taki a nie inny rozklad sil lamus ma w glowie i nie musicie tutaj spamowac non stop o tym ze SB ma malo memberow etc to nie jest wazne z dnia na dzien dochodzi ktos nowy i co wazne sa to nie tylko wysokie lvl ale ludzie z MOZGIEM wiem ze niektorzy pewnie nie wiedza co to jest ale coz.... jesli tylko do SB nie dostanie sie zaden szpieg to wojna bedzie bardzo ciekawa jak ludzie pokupuja pacce a z tego co wiem maja wkrotce taki zamiar a wiec nie dziel skory na zywym niedzwiedziu i daj spokoj z gadkami typu"SB przegra i kazdy to wie" bo to zalosne btw Lamus~ za to co napisalas o kumplach honorze etc wielki szacun nigdy sie nie znalismy ale po tym co napisales zobaczylem ze jednak jest jeszcze na arcani kilku ziomkow dla ktorych przyjazn jest wazniejsza od mozliwosci wbijania lvl etc choc to jeszcze nie jest przesadzone, moze jeszcze to i wy im bedziecie paymenty wciskac czego wam w huj zycze
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: Polska, Łomża
Stan: Na Emeryturze
Imię: X.x.X.X.X buba bu?
Gildia: echo,unbeatens,whisper,bona,dpft
Świat: Arcania,Kyra
Poziom: 130
Skille: 95/93
Poziom mag.: 8
|
![]() *Doom A co nie jest nudna? Spytaj sie byle kogo z dpft i sf czy wojna jest ciekawa, zobaczymy jaka odpowiedz ci dadza , a dzieckiem to ty jestes nie ja.
Jak narazie to nawet wasze marne mass logi w ktorych i tak nie opuszczacie pzta nie moga uprzykrzyc w expieniu DPFT&SF ,poprostu robia co chca a wy nic z tym nie robicie , i dlatego to jest nudne ;/ Ostatnio edytowany przez Smokuu - 16-08-2007 o 22:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 09 2003
|
![]() nie dzielcie skóry na żywym niedźwiedziu.
"przewaga jest miażdżąca" może w ludziach.tak czy owak prawda jest ze wolę przegrać wojnę z przyjaciółmi,niż grać w tibie bez tych ludzi.Zadziwia mnie że niektórzy stają przeciwko nam,szczególnie po tym jak wiele nam zawdzięczają,kiedy byli 30-50lvlami to kto im pomagal jak nie ja i boroth.A teraz walcza przeciwko nam,oczywiście akceptuję to,biorąc pod uwagę to że dołaczyli do przeciwnych gildi i chcą być wobec nich lojalni.Jednak tutaj ukazuje się co jest ważniejsze,prawdziwi kumple czy gildia która dała im władzę,a możliwe że gdyby nie my,już dawno byliby wyrzuceni z servera w poprzednich czasach. O Lindlayu też nie wspominam,ktory wyprowadzil mnóstwo osób na arcanie,a potem Ci sami ludzie byli gotowi stanac przeciwko niemu,wisiał mi kasę,byłem zły na niego wtedy,ale co?jak zabijali go na bk,chociaż byłem na niego wściekły nie zapomnaiełm o koleżeństwie i szedłem mu pomóc,niestety nie zdązyłem. to tylko gra,i bez wzgędu na wynik wojny pewni ludzie pozostaną moimi dobrymi znajomymi mimo że stoją po przeciwnej stronie.dla mnie to normalne podejście. Co do open battle: przypomne historie arcani: Ez vs Dpft-pierwszy open kolo venore,okolo 2 tygodni po rozpoczęciu wojny,jak wróciłem z wakacji i dałem więcej ludzi. SK vs Dpft-pierwszy open,jakiś tydzień albo dwa odkąd zaczeła się wojnagdy zgadaliśmy się z ng. Beach vs dpft-tutaj nie pamiętam dokladnie,ale też dlugo czekaliśmy aż beach postanowi podjąc walkę. ttt vs dpft-ok.2 tygodni wojna trwa 2 dni,a Wy już wielki płacz i rozpacz że opena nie ma.rotfl,nie bójcie się będzie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
|
![]() "Gibuś”, bo tak cię musze nazwać z racji tego ze kompletny z ciebie baran... posłuchaj to, ze jest taki a nie inny rozkład sił lamus ma w głowie i nie musicie tutaj spamowac non stop o tym ze SB ma mało memberow etc to nie jest ważne z dnia na dzień dochodzi ktoś nowy i co ważne są to nie tylko wysokie lvl ale ludzie z MOZGIEM wiem ze niektorzy pewnie nie wiedza co to jest ale coz.... jeśli tylko do SB nie dostanie się żaden szpieg to wojna będzie bardzo ciekawa jak ludzie pokupują pacce a z tego co wiem maja wkrótce taki zamiar a wiec nie dziel skory na żywym niedźwiedziu i daj spokój z gadkami typu " SB przegra i każdy to wie" bo to żałosne btw Lamus~ za to co napisałeś o kumplach honorze etc wielki szacun nigdy się nie znaliśmy ale po tym co napisałeś zobaczyłem ze jednak jest jeszcze na arcani kilku ziomków dla których przyjaźń jest ważniejsza od możliwości wbijania lvl etc choć to jeszcze nie jest przesadzone, może jeszcze to i wy im będziecie paymenty wciskać czego wam w chuj życzę
net sie sciol srry za double posta Ostatnio edytowany przez Cienki-Bolek - 16-08-2007 o 22:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobra lamus moze i w kazdej z tych wojen open byl tydzien, 2 tyg po zadeklarowaniu wojny , ale w kazdej tych wojen na poczatku ludzie byli wybijani,byly jakies massy itp. np w dwoch ostatnich wojnach na poczatku esp wybijali dpft a dpft siedzialo w pz (jednak sam fakt ze wychodzili i padali sie liczy) a wy ? Smiech na sali, Dzisiaj mass log? 17?18? i co ? mass log na statek buhahahaha
Ps. tylko nie pisz rzeczy chciales sprawdzic ich, czy macie Spy bo i tak w to nie uwierze ;> |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zbanowany
|
![]() pfff...to nie byl masslog debilu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
|
![]() O pojechalem po ambicji bo wyzwiska sie zaczynaja? Juz nie udawaj ze z ciebie taki Pro honorowy człowiek i ze walczysz w imie przyjazni bo i tak w to nikt nie wierzy , a bynajmniej wiekszosc, ty poprostu szukasz frajerow ktorzy dolacza do tej wojny i beda np free fragami lub poprostu chcesz zeby bylo ich tak duzo aby kazdy uwierzyl w siebie i wkoncu wyszli z pz ^^. A juz podobno chca co poniektorzy wylazic ;| jeszcze battle nie bylo a typy juz sie wylaza z war, zal
Btw. fajne zdjecie na photo~ twoj nick pasuje rzeczywiscie do twojej osoby |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Kalisz
Imię: Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: wejdz w nick i sprawdz LAAAWWL
Świat: Rzyduf
Poziom: >_<
Skille: 85+/84+
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
"bo wojna nudna".Wytlumacze to sposobem ktory dotrze do twojego mozgu czy majac 10 ppl przy sobie bys wyskoczyl na 40 ppl,czy bys postanowil jednak lepiej sie przygotowac(pomysl 3 min zanim bedziesz czytal dalej)...Dotarlo? Hope so. Moze jestem mlodszy co nie zmienia faktu ze poziom jaki zaprezentowales soba tutaj byl bardzo niski. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zbanowany
|
![]() naprawdę mnie nie interesuje Twoje zdanie co o mnie myślisz.Wyglądam jak wyglądam,nie zmienię się raczej.
Poprostu zwracam uwagę że to nie był masslog. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Cytuj:
btw. Lamu~ ze mną sie nie napijesz? ![]()
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
|
![]() I poraz kolejny nasuwa sie moja mysl Po co wywolywal wojne jesli nie mial armi? i nigdy nie bedzie jej mial?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Moderator
|
![]() Cytuj:
![]() Zauwaz ze SB rosnie w sile ![]()
![]() |
![]() |
#73 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A pózniej taki debil powie, że go wyzywam ...
Nikt mi nie podskoczy, jestem hakerem. Ostatnio edytowany przez Filush - 16-08-2007 o 23:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zrobilem z siebie takiego samego pajacyka jak ty Lindlay i reszta twoich ziomow ktorzy cie tutaj wspomagaja.
Wiem wiecej niz ci sie wydaje, Tak widze ze rosnie w sile, a niech rosnie moze wkoncu wyjda z pzta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
|
![]() Smoku stul pysk grzecznie powiem... temat robi sie o tobie a to nie dobrze... jesli jestes kozak pokaz swoje zdjecie... i wedy smiej sie np z lamusa tyle mam ci do powiedzenia.....w wojnie narazie dalej SB zbiera ludzi juz jest dosc spora ekipa keep going SB ;D
Ostatnio edytowany przez Cienki-Bolek - 17-08-2007 o 00:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie wiem czy dobrze zrozumialem, ale ja nie jestem Lindlay. A od tego wychodzenia z pz to sie odpierdol bo jednak gówno wiesz skoro takie rzeczy gadasz.
![]() |
#77 |
Moderator
|
![]() @Filush
Smokuu jest tak ograniczony ze nie potrafi wcisnac ' , ' i wyszlo jak wyszlo...
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
|
![]() bolek ktory z ownerow Galithara korzysta z tego konta? ten co gra na kundel leszek czy ty? bo juz sie gubie;/
Ok moj blad, wylaza z pz-ta ale tylko przed ss a raczej przed calkowitym wylaczeniem czyli jak to bylo dzisiaj a raczej juz mozna powiedziec wczoraj o 7:58 a i tak Dpft zdarzyli zjechac niejakiego Titaco do deep red, ale niestety a moze i naszczescie SB wszyscy zostali wylogowanie z gry ;/ Edit, tak zapomnialem przecinka , i wyszlo jak wyszlo , ale chyba kazdy madry wie o co chodzi ![]() Ostatnio edytowany przez Smokuu - 17-08-2007 o 02:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jesli mnie znasz to wiesz ze nie sharuje..no chyba ze doszla do ciebie bajka np zina ktory robiac na mnie pa podal to za reason choc to nie prawda ;] jakby do niego sir wolter i haalis passow nie mieli ;] no ale mniejsza oto....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Cosmic Gender Bender
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
Poziom: 99
Poziom mag.: 58
|
![]() tak patrzac na to wszystko z boku... to co sie dzieje tu na forum jest niepowazne, to co robia SB na Arcanii tez... jesli by faktycznie chodz troche zaciecia do walki bylo w SB to dam sobie reke obciac ze cos by wymyslili, gdzies by sie zaszyli na szybkosci, ustawili minitrapa, jakies sneak attack'a i pozniej ucieczke w bezpieczne miejsce... no ale nic, zero, null...
oszczedzcie nam, czytelnikom forum, i nie kozaczcie, obie strony nie sa w porzadku i dobrze o tym wiecie... posty eizixa czy tam nie wiem kogo, niewazne, ze "jest to madre posuniecie bo nie ma nas na tyle zeby podjac walke" jest nawiasem mowiac smieszne, zawsze jakis atak mozna zoorganizowac, nawet i w 5 osob. ci ktorzy troche graja w tibie i znaja przeszlosc straszych serverow powinni wiedziec o czym pisze... jesli tego nie ma to jest to jedynie strach przed zgonem ze strony sb edit: wow, sobie do serca wzieli ;d Divox'roy Aug 17 2007, 02:04:29 CEST Killed at Level 102 by Healer The Druid and by Zylas Theos Sunath Aug 17 2007, 02:11:34 CEST Killed at Level 82 by Ljubo De'Omerta
![]() Ostatnio edytowany przez jacke - 17-08-2007 o 03:39. |
![]() |
![]() |