|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2008
Lokacja: Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Imię: Verte Patriarh
Profesja: Royal Paladin
Świat: Jamera
Poziom: 120
Skille: 95/80
Poziom mag.: 23
|
![]() Początki są może trudne, bo gdy masz 8lvl każdy ,,mastah" 15+ Cię bez powodu konkretnego atakuje.
Niestety, kiedy masz lvl 50+ czasami NAPRAWDĘ musisz użyć miecza na innym graczu. Gram na świecie pvp i powiem Ci, że nie robiąc problemów żadnych, nie pajacując, możesz spokojnie dojść do 30lvl, A później to już masz z górki. Żeby grać na świecie non-pvp trzeba mieć stalowe nerwy...
|
![]() |
#62 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 01 2008
|
![]() Zapomnialem dodać
Wybierzcie KYRE !!! Bede was chronil , stwory bloczyl itp jak chcecie . Moim 27 ed duzo zdzialam a tam akurat potrzebni ludzie pl do walki z Swe !!! Kyra Rox !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Jak nie pk team, to ja się wypisuje...
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2007
Lokacja: Zza ciebie.
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Xerena
|
![]() Zapraszam do mojej rodzinki nowo powstałej, patrz niżej na mój podpis ;-) Motio Family !!
Widzisz we mnie jakieś wady? Z tym się urodziłem i z tym chcę umrzeć. Taki mam patent na rzeczywistość. Masz za dobrze? Czar może prysnąć. Lepiej ostrożnie iść z tą myślą, Że może zdarzyć się wszystko. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2007
|
![]() @UP
Popieram ! mamy juz 3 osoby i gramy ;p