|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Na kogo będziesz/chciał(a)byś głosować w najbliższych wyborach? | |||
PiS |
![]() ![]() ![]() ![]() |
13 | 10.16% |
PO |
67 | 52.34% |
LiD |
16 | 12.50% |
LPR i UPR |
9 | 7.03% |
Samoobrona |
2 | 1.56% |
PSL |
3 | 2.34% |
Inna partia(jaka?) |
4 | 3.13% |
Nie będę/niechciał(a)bym głosować? |
14 | 10.94% |
Głosujących: 128. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2004
Lokacja: Gliwice
Stan: Niegrający
Imię: Tomek
Świat: Real life
|
![]() Tlum za PO, ktore nie robi wlasciwie nic. Przed wyborami zachecali wyborcow do glosowania na siebie nie pobierajac na partie kasy podatnikow. Po wyborach szybko to zmienili, az dziwne, ze nie bylo o tym zbyt glosno. Smiech na glos.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
UPR idzie do wyborów z socjalistami (prawicowymi, ale wciąż socjalistami) z LPR, więc mam co do nich mieszane uczucia... Platforma powoli odchodzi od swoich zasad, ale tak szczerze, to się nie dziwię. I tak przeciętny wyborca miał to głęboko, czy partia bierze pieniądze z budżetu czy nie. PO ma widocznie po prostu już dość grania uczciwie i honorowo, i przegrywania raz za razem. O wiele bardziej niestety są cenione zagrania w stylu Kurskiego... Ostatnio edytowany przez Duch Niespokojny - 19-09-2007 o 19:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Rybzor to moja dzifka
|
![]()
![]() |
#67 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2004
Lokacja: Gliwice
Imię: Tomek
Świat: Real life
|
![]() Cytuj:
Nie bronie tu zadnej partii, jesli chodzi o polityke to jestem sceptykiem, nie widze zadnej slusznej opcji, ale smieszy mnie juz wrecz MODA na obrazanie PiSu (sluszna, czy nie sluszna, wieksozsc osob nawet nie zdaje sobie sprawy o czym mowi). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
|
![]() Po aferze z wierza telefoniczna, na ktora zbudowanie pozwolil prezydent miasta z PO zdecydowanie pogorszyl mi do nich szacunek. PO miesza PIS z blotem, a sami
nie zrobili nic co moglby uslyszec przecietny czlowiek. PIS natomiast stara sie pozbyc korupcji i choc "chce" dobrze to tego nie robi doprowadzajac Polske w coraz glebsze zakamarki tylka. ;/ Dlatego wybiore UPR, ktorej prezes moze nie jest najstarszym politykiem swiata, ale za to potrafi sie wyslowic dla przecietnych ludzi nie wprowadzajac ich w blad i jest jeszcze szansa, ze mu nie znudzila sie chec do lepszej Polski. Partia zawsze nie pokazywana przez media oraz trudno o niej czegos sie z nich dowiedziec jednak samo przemowienie prezesa wystarczylo bym oddal na nich glos. ^^ Jedyne co mnie w tej parti razi to, to ze jest z koalicja z LPR. Ostatnio edytowany przez janek@ - 20-09-2007 o 21:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2007
Lokacja: B-stok
Imię: Montura
Profesja: Master Sorcerer
Świat: furora
Poziom: 170
|
![]() Zaszokowalo mnie ze 10% zadeklarowalo ze nie bedzie glosowac! Nasi dziadkowie i pradziadkowie walczyli i gineli zeby dac nam ta mozliwosc!!!
Nawet jesli nie widzicie sensu w glosowaniu, nie dosrzegacie partii na ktora moglibyscie oddac glos idzcie na wybory, zaznaczcie wszystkie pola i dopiszcie cos od siebie np x=chuj. Pokarzecie w ten sposob ze wam zalezy na przyszlosci kraju, ze nie podoba wam sie to co sie dzieje. Pamietajcie ze nie robicie tego tylko dla siebie! Ja osobiscie uwazam ze nasza przyszlosc zalezy od nas samych a nie od ludzi ktorzy żadzą, nie widzie partii na ktora chcialbym glosowac jednak na wybory pojde chociazby bo to by do wladzy nie dopuscic postkomunistow. Pozdrawiam ![]() Ostatnio edytowany przez montura - 20-09-2007 o 19:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Music addict
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: Siemianowice Śl.
Imię: Zuzia Shadow
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#72 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#73 |
Guest
|
![]() Zapomniałeś dodać "Partia Kobiet"
![]() Ofc LiD ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Na PiS, a za tydzień do Anglii.
Jak już pisałem: Prawda taka, że jeden złodziej lepszy od drugiego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
|
![]() Cytuj:
Z reszta idac twoim tokiem myslenia szkolnictwo, ktore ma kilkanascie szkol bez stolowek jest w normalnym stanie? ;/ P.S. Przed wyborami partie wziely sie za "cos", ale nie miejmy nadziei ze to cos zmieni. @up Az ty zdrajco my sie zemscimy! Ostatnio edytowany przez janek@ - 20-09-2007 o 22:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2007
Lokacja: B-stok
Imię: Montura
Profesja: Master Sorcerer
Świat: furora
|
![]() Hehe, sukces rzadu 3 mln mieszkan!!! (po tych ktorzy wyjechali) ;p
A tak na powaznie to troche szkoda ze PiS nie dogadal sie z PO. Jestem optymista i wierze ze chyba zaden polityk nie chce zle dla Polski i Polakow. Niestety kiedy juz chodzi o stolki... @up Moze koels sie poprostu nie srpawdzil? Najgorsze w polityce jest to ze zabieraja sie za nia ludzie ktorzy nie maja pojeca o biznesie. Wedlug mnie stanowiska publiczne powinny byc swego rodzaju prestizem dla ludzi ktorzy osiagneli sukces w zyciu (tzn. utrzymuja sie ze swojej pracy, maja zgromadzone samodzielnie duze majatki, doceniaja pieniadz i ciezka prace). Pozdrawiam inteligentnych uzytownikow forum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Redaktor
|
![]() Z racji iz jestem Polakiem a co wiecej Patriota powinienem glosowac, to moj swiety, zasrany obowiazek. Wkoncu to MOJ kraj. Bogu dzieki ze bede w tym czasie juz w Irlandi ... a tam za duzo formalnosic by oddac moj cenny a wrecz bezcenny glos. Moj szef Irol juz wrecz placze co poranek ze smiechu gdy cos powiedza w I TV o rzadzie polskim i polakach ktorzy go wybrali, taka prawda , szczera prawda i zarazem bolesna.
![]() |
#78 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
@ topic: tylko i wylacznie APP Racja, lepsze to niz oddawanie glosu niewaznego. @naiwni lykajacy propagande LiDu: Nie wiem na ile jestescie w stanie to zauwazyc, ale LiD to mariaz 2 chyba najbardziej antagonistycznie nastawionych grup w polityce, liberalow z PD z socjalistami z SLD. To oznacza ni mniej ni wiecej tylko tyle, ze socjalnego, lewicowego programu spolecznego SLD sie wyrzeknie, czy moze raczej w kompromisie wspolnego startu "rozmyje" sie on, co z LiDu robi partie bezbarwna, podazajaca zadna linia pogladowa. Podobnie jesli chodzi o sprawy swiatopogladowe - politycy "lewicy" juz nie raz udowodnili, ze w kazdej sytuacji komformistycznie unikna stawiania stosunkow panstwo-Kosciol twardo, ze beda kler calowac po rekach i jeszcze brakuje tylko tego, zeby Samoobronny Miller jezdzil na Jasna Gore. LiD to wyblakla karykatura partii lewicowej, nazywana lewicowa tylko i wylacznie dlatego, ze PiS choc socjalistyczny to jednak do tego stopnia sklerykalizowany, ze lewica nazywac sie go nie da. @naiwniaki popierajace PiS: zal.pl
![]() Ostatnio edytowany przez Vil - 21-09-2007 o 00:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Kalisz
Imię: Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: wejdz w nick i sprawdz LAAAWWL
Świat: Rzyduf
Poziom: >_<
Skille: 85+/84+
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() jakbym mogl oddac glos to na LiD i nie dlatego ze dalem sie na jakis slogan przedwyborczy lub cos tego pokroju,lub lyklem propagande jak to Vil powiedzial. Zaglosowal bym na LiD dlatego iz a) juz raz rzadzili i wprowadzili nas do UE(przykladowow wowczas PiS,Samoobrona bedace w opozycji nie chcialy polski
w UE zaslaniajac sie rolnikami ze bedzie im gorzej,w praniu wyszlo jednak ze jest lepiej) b) poniewaz oczyscili sie z aferzystow c) nie mial bym sumienia zaglosowac na PiS/LPR/Samoobrone bo to sa kpiny,na przedostatnich obradach sejmu bardziej sie usmialem niz na niejednym kabarecie,ogolem ta cala koalicja byla zalosna,z jednej strony chca wprowadzic patriotyczne wychowanie,z drugiej prezydent czy tez premier(hehe myla sie xD) nie zna slow hymnu wlasnego kraju - to juz wystarczajacy powod aby usunac takiego z sejmu) ale oczywiscie wygra PiS,na ktory bedzie glosowal jego Moherowy elektorat,ktory wyginie w ciagu najblizszych 10 lat... Moze jestem jeszcze mlody ale polityka interesuje sie dosc dlugo jak na moj wiek,takze jakbym glosowal to na mniejsze zlo |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: www.tibiaspy.com
Wpisy bloga: 2
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Skille: 96/75
Poziom mag.: 23
|
![]() Pozwolę sobie zaprorokować. Wygra ta partia, do której dołączy, bądź którą stworzy Tomasz Lis. Dla niekumatych. Ja doskonale wiem, że on nie reprezentuje żadnej partii, ale coś czuje, że już nie długo może pojawić się na scenie politycznej, a zanim pójdą miliony osób.... Chyba, że w trakcie kampanii wyborczej, nie można już rejestrować żadnych ugrupowań. Nie orientuje się dokładnie w tych przepisach.
Ostatnio edytowany przez Wald_Kerius - 21-09-2007 o 02:12. |
![]() |
![]() |