|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2007
Wpisy bloga: 4
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cookly
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Ekipa Remontowa
Świat: Guardia
Poziom: 9x
![]() |
![]() Jest mi bardzo smutnoo..0 komentów,to znaczy 1 tylko ; (..
Cytuj:
![]() No,ale co tam nowa porcja ssków Jako ,iż nie miałem co robić polazłem znów trochę poexpić w Kazzu. Podczas expienia odrobiłem mój "szelding"45. ^^ ![]() Expiłem,expiłem aż zabrakło RS..oO" A brakowało tylko 3% do lefela..Ale za to loot był idealny kasa na fotce +10 steel helmetów i 5 iron ore =] ![]() Wróciwszy do miasta,polazłem do dp odłożyć loot. Podczas odkaładania zagadał do mnie ... ?..Próbował mi kita wcisnąć oO" ![]() Jak wiecie bardzo pożądam Blue Seta ^^ (B robka,B legi,V shield,had of the mat,softy ![]() ![]() No i na koniec dnia..Ruszyłem dupke w nowych galotkach i dobiłem lefel ; ) ![]() No i to by było na tyle :>..Myślałem,że wbije 35 i jakiś queścik,ale dzis juz chyba nie dam rady ,bardzo proszę o komenty ; )..Plaxior1 Cytuj:
Użytkowników czytających ten temat: 6 (zarejestrowanych: 4, gości: 2) - Zostawcie Komciaaaaaa! : )
Znów wracam do gry. Only paladyn ;* Tropper - Zaginione Królestwo. Strzel Anylon'owi notkę . Zapraszam ! Ostatnio edytowany przez X-Anylon - 05-06-2008 o 19:23. |
||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2007
Wpisy bloga: 4
Imię: Cookly
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Ekipa Remontowa
Poziom: 9x
![]() |
![]() Nic nie komentujecie ;//
Więc musze zrobić doubla ;//..Komentujcie Noo!!! Jakiś tam loot: ![]() Potem wpadło to,na co czekałem ![]() ![]() I jakiś tam queścik! : D ![]() Proszę Was bardzo o Komety ![]() Paa All.
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 04 2008
|
![]() Super Fotki Jak zwykle super SSy.
Widze że tylko ja tu komenetuje. Wiesz co moze zrobisz spis strona na 1 stronie w 1 poście żeby nowi wiedzieli co na tej stronie jest. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 04 2008
Profesja: Elder Druid
Poziom: 60+
|
![]() Gz Maris, powoli sie rozkręcasz