|
|||||||
| Notki |
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#61 | ||
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2007
Wpisy bloga: 4
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cookly
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Ekipa Remontowa
Świat: Guardia
Poziom: 9x
|
Jest mi bardzo smutnoo..0 komentów,to znaczy 1 tylko ; (..
Cytuj:
..A co do loota to lipny ; /No,ale co tam nowa porcja ssków Jako ,iż nie miałem co robić polazłem znów trochę poexpić w Kazzu. Podczas expienia odrobiłem mój "szelding"45. ^^ ![]() Expiłem,expiłem aż zabrakło RS..oO" A brakowało tylko 3% do lefela..Ale za to loot był idealny kasa na fotce +10 steel helmetów i 5 iron ore =] ![]() Wróciwszy do miasta,polazłem do dp odłożyć loot. Podczas odkaładania zagadał do mnie ... ?..Próbował mi kita wcisnąć oO" ![]() Jak wiecie bardzo pożądam Blue Seta ^^ (B robka,B legi,V shield,had of the mat,softy )..Więc całęgo loota sprzedałem,by nabyć jakiś przedmiot z mojego wymarzonego seta : )..Oto on,myślę,że dużo za nie,nie dałem za co bardzo dziękuje graczowi który mi je sprzedał :>![]() No i na koniec dnia..Ruszyłem dupke w nowych galotkach i dobiłem lefel ; ) ![]() No i to by było na tyle :>..Myślałem,że wbije 35 i jakiś queścik,ale dzis juz chyba nie dam rady ,bardzo proszę o komenty ; )..Plaxior1 Cytuj:
Użytkowników czytających ten temat: 6 (zarejestrowanych: 4, gości: 2) - Zostawcie Komciaaaaaa! : )
Znów wracam do gry. Only paladyn ;* Tropper - Zaginione Królestwo. Strzel Anylon'owi notkę . Zapraszam ! Ostatnio edytowany przez X-Anylon - 05-06-2008 o 20:23. |
||
|
|
|
|
|
|
|
#62 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2007
Wpisy bloga: 4
Imię: Cookly
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Ekipa Remontowa
Poziom: 9x
|
Nic nie komentujecie ;//
Więc musze zrobić doubla ;//..Komentujcie Noo!!! Jakiś tam loot: ![]() Potem wpadło to,na co czekałem ![]() ![]() I jakiś tam queścik! : D ![]() Proszę Was bardzo o Komety ![]() Paa All.
|
|
|
#63 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 04 2008
|
Super Fotki Jak zwykle super SSy.
Widze że tylko ja tu komenetuje. Wiesz co moze zrobisz spis strona na 1 stronie w 1 poście żeby nowi wiedzieli co na tej stronie jest. ![]() |
|
|
|
|
|
#64 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 04 2008
Profesja: Elder Druid
Poziom: 60+
|
Gz Maris, powoli sie rozkręcasz
Chociaż jak ''narazie'' wielkie wyczyny to nie są to bardzo fajnie sie to ogląda i za to wielkie gz![]() |
|
|
|