|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#62 |
Music addict
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: Siemianowice Śl.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zuzia Shadow
Profesja: Elite Knight
|
![]() Kolejny co nie ma Polskiej klawiatury? To chyba jakaś plaga.
![]() |
#63 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2006
Lokacja: Osaka
![]() |
![]() *marla666
Tez tak pisz i co? Jakis problem? I tak wyglada to lepiej, bo uzywam interpunkcji, dobrze wygladaja moje posty stylistycznie i sa czytelne. A nie tak jak twoje 'kali chciec jesc': Cytuj:
![]() *down I tak moje jest lepsze ;d Ostatnio edytowany przez Rohas - 22-10-2007 o 19:13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Music addict
|
![]() @up
1. Kolejny (w domyśle user) co nie ma polskiej klawiatury. To poprawna forma.
![]() |
#65 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Forgotten Land
|
![]() @marla
Jesli chodzi o pisanie bez polskich znakow (ćżź itp), to nie jest to bledem. Poczytaj netykiete. @topic Coz - niezbyt sie cieszylem ze zwyciestwa PO, ale zobaczymy jak to teraz bedzie. Co do wieeelu uzytkownikow, ktorzy wyzywaja, krytykuja, ublizaja PIS. Ciekawi mnie, czy faktycznie potraficie uzasadnic swoja opinie (i nie mowcie mi tylko, ze nie spelnili wszystkich obietnic, bo nikt tego nigdy nie zrobil). Duza czesc z was zachowuje sie jak taka pewna kobieta w wywiadzie z bialoczerwonego miasteczka, ktore zorganizowal Giertych. Uwazala, ze PIS to zlo, a Kaczynscy caly czas robia cos okropnego. Gdy poproszono o podanie przykladu, to kobita sie zaciela i nie wiedziala co odpowiedziec. Rozumiem, ze kazdy moze popierac inne partie, ale obserwuje pare tematow tutaj i stwierdzam, ze panuje jakas moda na "pojazd" Kaczynskich. Polska jeszcze nie dorosla do normalnosci. Stolki sie zmieniaja, a u nas dalej bieda, nedza, agresja i caly inny syf. Coz, cala reszta jest dobra do rozmowy tylko przy piwku. Pozdrawiam zatem i milego wieczoru.
![]() Pieśń II: Honor Niech ktoś zawoła, że broda hańbą jest A hańbą dla mnie będzie, go o głowę nie skrócić Niech ktoś zwątpi w prawość mych braci, Niech bogom swym dziękuje, jeśli kalectwem go tylko oszpecę, Bo wstydem jest nie szanować Tego co dla innych święte. Słabością jest duma, jeśli Honorem i szacunkiem w ryzach nie trzymana. Rozważania tego, co mianem zabójcy okrzyknięty, Który czuje, a los dla niego jedyny... |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() @Radix
Właśnie. Przecież 2 km autostrad przez 2 lata to całkiem dużo. Co z tego, że premier nie umie hymnu. I w sumie to oni nawet dużo zrobili. I czemu ludzie narzekają, że kiedyś wysłał limuzyne po O. Rydzyka (Prowokacja Faktu). I co ludzi chcą, że będą podsłuchiwani. Może Pis lubi podsłuchiwać. I w ogóle te najazdy na PiS są niesmaczne. No i przecież nareszcie są podwyzki dla nauczycieli (+/- 25 złotych), a ci lekarze to bardzo przesadzają. Jak to mówi mój tata: "Tusk... Brzyyydal!" Tekst mocno ironizowany.
Ostatnio edytowany przez Dark Sven - 22-10-2007 o 20:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Imię: Bysiu
Gildia: Death Assassins
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#68 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2006
Lokacja: Janikowo/Toruń
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Messiayh
Świat: Inferna
![]() |
![]() @Radix
Gdyby PiS rzadzil tak ladnie i pieknie to nie byloby tych wyborow. A wybory byly wiec cos chyba bylo nie tak. Trudno, PiS sie nie sprawdzil, a jak cos sie nie sprawdza to trzeba to zmienic. Teraz czas na PO, zobaczymy co oni zrobia. @__DARK_SEVEN__ Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Music addict
|
![]() Cytuj:
1.W ciągu dwóch lat ich rządów chleb podrożał o 0,7 gr. Nie cytuje tu Tuska, wiem to, bo codziennie rano chodzę do piekarni i widzę wzrost cen. 2.Opinia Europy o Polsce. Niemal wszystkie zagraniczne media "odetchnęły" i pozytywnie oceniają wyniki wyborów. Kaczyński miał za granicą opinię populisty i nacjonalisty, zaborczego przywódcy niezdolnego do normalnych rozmów i negocjacji (padło tu nawet określenie "Stalingrad Kaczyńskich"). 3.Autostrady. A konkretnie ich brak. Jeśli sukcesem można nazwać słynne otwarcie 500m. odcinka autostrady przez min. Polaczka to jest to co najmniej śmieszne. 4.Niekonsekwencja w zapowiedziach o koalicji. "Nigdy nie będziemy rządzić z Samoobroną". Dotrzymali słowa? 5.Frekwencja na wyborach- dlaczego Polacy poszli głosować? Bo mieli dość robienia z Polski pośmiewiska na oczach całego świata! Cała Europa gratuluje Polsce nowego rządu! Nadal twierdzisz, że nie ma argumentów przeciwko PiS-owi?
![]() |
![]() |
#71 | |
Chelsea Fan
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Las Vegas, Podlaskie.
Wpisy bloga: 4
Imię: pani destrukcji
Profesja: Knight
Świat: kraina czarów
|
![]() No i w PiSdu.
Nie jestem zadowolona, aczkolwiek wcale nie przekreślam PO, po prostu zobaczę jak da sobie radę. Oby sobie dał radę - tym lepiej dla nas.
![]() |
#73 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2007
Profesja: Elder Druid
Gildia: Zastrzeżone przez lidera - sorry
Świat: Nerana
Poziom: 44
Skille: co cie?
Poziom mag.: 38
|
![]() Cytuj:
@Down: Cytuj:
Niestety muszę odejść.Na zawsze.Tibia mi się znudziła i jak widzę wasze wypowiedzi 1bp na 12h to mnie skręca. Jesteście tak samo zepsuci na umyśle jak Tibia. Ocknijcie się ! Ostatnio edytowany przez Rotherdamie - 23-10-2007 o 02:00. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Music addict
|
![]() Nadaną mu przez brukowiec "Der Spiegel", odpowiednik polskiego "Faktu", czy "Super Expresu".
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
|
![]() Platforma rządzi, a ja jakoś szczególnej poprawy nie widzę...
Yoh |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2006
Lokacja: Janikowo/Toruń
Imię: Messiayh
Świat: Inferna
![]() |
![]() Cytuj:
Ok, moze jest malo argumentow przeciw. To moze inne pytanie - czy sa jakies argumenty ZA? Ewentualnie ILE. -Wzrost gospodarczy....rzecz niewatpliwa, ale korzysci wielkiej z tego nie ma, bo to wszystko jest "przejadane". -Zmniejszenie korupcji....no to chyba ulubiona zabawa PiSu. Tylko co mi z tego, ze korupcja jest mniejsza, ja zadnych zmian w zyciu swoim i innych nie widze. Nie widze, zeby ktos przez to wiecej zarabial, mial tansze produkty (ba, nawet drozsze sa!), mial lepsze mozliwosci rozwoju. OK ja jeszcze nie pracuje, nie zarabiam, ale jakos nie zauwazylem, zeby moi rodzice mowili, ze jest lepiej, dlatego ze zmniejsza sie korupcja. Cytuj:
@Edita Cytuj:
![]()
Ostatnio edytowany przez Shadowsong - 22-10-2007 o 22:22. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() Moim zdaniem(podkreslam MOIM) prywatyzacja szpitali jest jedna z najleprzych rzeczy jaka mozna obecnie zrobic. I najlepiej zrobic tak z reszta panstwowych zakladow. No bo tak pieliegniarki strajkuja bo maja takie prawo i wiedza ze predzej czy pozniej i tak te podwyszki dostana. A jak beda to wszystko prywatne szpitale ?? Jak cos sie nie podoba bo placa za mala to ok wolna reka mozesz isc do innych szpitali pracowac a jak nie masz gdzie isc do siedz na dupie i pracuj albo sie zwalniaj. Czyli jak w normalnym miejscu pracy. jak cos sie nie podoba to nara. I moge wam zagwarantowac ze strajkow wtedy nie bedzie.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 09 2007
Lokacja: klykash?
Wpisy bloga: 12
Profesja: Knight
Świat: Unitera Plis
Poziom: 22.
Skille: sux/sux
Poziom mag.: 66
|
![]() Cytuj:
@edit tak, cieszę się, że PO wygrało, jak zauważyliście, kaczory swojej kiełbasy wyborczej nie spełniły ani troszkę. @down Man, ja tez nie pochodze ze śmietnika wierz mi ; ]. Dobrze że nie mieszkam w tym mieście co ty. Pewnie chodzisz po ulicy i wrzeszczysz jaki jestes "bogaty". @edit2 niestety u mnie, na lubelszczyźnie, pis nadal panuje :/ Ostatnio edytowany przez >>>Mazix<<< - 22-10-2007 o 23:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
|
![]() Uzasadnił bym swoją wypowiedź, ale zaraz będzie, że się chwalę znowu. ; ) A ten swój "Zal" w dupę sobie wsadź.
|
![]() |
![]() |