|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() Cytuj:
Ps. sry hege tez dobrze znam ale reszta?!!!!!!!
|
![]() |
#62 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
|
![]() @Gimli ^_^
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=10126 http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=6160 hehe nikogo nie zamierzam obrażać bo to były tylko początki ![]() szukając postów naprawde trudno mi było się doszukać jakiś bezsensownych i nic nie wnoszących do tematu napisanych przez aktusa. Gratz all.
#64 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() zanim wybraliśmy nowych modków analizowaliśmy m.in. wypowiedzi kandydatów. Nie braliśmy pod uwagę wyłącznie ilości, a przede wszystki jakość postów. Po za tym braliśmy pod uwagę jak długo ktoś jest na forum i jak często tu zagląda, oraz wiele innych czynników.
A oczywiście najważniejszym czynnikiem było, czy pieniądze przyszły na konto na czas, czy nie. A jeśli komuś nie podobają się wybrani modkowie - no cóż, nie mój problem.
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Tak sobie czytam te posty i widze, ze sporo ludzi liczyło na mój sukces. Hmm, to miło z waszej strony, ale jak widać - tym razem nawet 'Grafik' mi nie powierzono. Przyznaję, że też liczyłem, że sie uda, ale trudno, płakać nie będę, bluźnić też nie, a na forum będę działał dalej.
Interesuje mnie tylko jedno - ilu modów RAZEM brało udział w głosowaniu? |
![]() |
![]() |
#66 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
khan, nie obrazaj sie, ten post nie jest zlosliwy w stosunku do ciebie ( w kazdym razie nie mialem takich intencji ) Ostatnio edytowany przez Gimlos - 28-10-2004 o 21:32. |
|
![]() |
![]() |
#67 | |
Dobo Srobo
|
![]() Cytuj:
~15 przeszło "pierwszy odstrzał" ... i twója kandydatura wcale nie była zła. Jak to się mówi - może następnym razem? Ostatnio edytowany przez Dan the Automator - 28-10-2004 o 21:52. |
|
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() @gimli:
Luz - nie mam sie o co gniewac. Po prostu tym razem nie wyszło. @ btw - kiedy następna edycja? ![]() @Dobo: Nie jestem pewien, czy się rozumiemy. Ja się pytam ilu modów było po stronie JURY. Bo skoro 2 było przeciw mnie to dobrze wiedzieć ilu 'za'. btw - przydałby się jakiś pełen zapis obrad wysokiej izby modów. To udzieliloby wielu odpowiedzi na moje, i innych pytania. |
![]() |
![]() |
#69 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
a kim ty ku*** jeden **** ty ****gwiazdkagwiazdkagwiazdka*** jestes? haha jedno wiem, jestes zalosny i smieszny Nie musze i nie bede sie przed nikim tlumaczyl z moich i modow decyzji w tej kwestji a po drugie czy mi sie wydaje czy nas oskarzasz o lapowkarstwo? Wiesz ze w naszym kraju za to mozna niezle zaplacic w sadzie? aha i btw to to jest MayGyver nie Macgyver, mylisz osoby... i Tak blagam cie daj mi pretekst zebym mogl cie z blotem zmieszac... make my day... zapewniam cie ze tego nie chcesz... napewno teraz sie spytasz kim ja ku... jestem ale odpowiedz masz w "kontakt" na www.tibia.pl |
|
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 10 2004
|
![]() Gratuluje wszystkim nowym moderatorom
![]() powodzenia ! ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
obrady byly nasze, przez nas i nikt nigdy poza modami nie widzial kto jak glosowal i tak tez zostanie. za duzo byscie cheili wiedziec ![]() <edit>@super: ROTFL... hahaha... az sobie go odpale ![]() Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 28-10-2004 o 23:18. |
|
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Heh jak czytam ten temat to mi się śmiać chce ;] Pamiętacie letni hicior? Powiedzcie mi tylko jedno - kto to k jest GIMLI SYN GLOINA ;]
#73 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() Cytuj:
hahahahahah zabawny jestes , powinienes nazwac sie dr. Hihot @lapowki Masz racje, jak "niezle" zaplacisz w sadzie to moze mnie wsadza W tym Kraju to Nawet Mikolaj bierze w Lape <pzrepraszam dzieci jak rozwialem wasze marzenia> @next :Hmm.... nie znam dobrze jego pseudo bo........GO NIE ZNAM......!!! @next: ja na to mowie " Just Make Skull! " chcesz nie ma sprawy tylko podaj miejsce i date. Dla ciebie raczej dzial i temat lol !!!!!!!
![]() |
#74 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tetravis Underhill
Gildia: Blood Templars Order [BTO]
Świat: Tyria
Poziom: 20
|
![]() @Shin Chan
Cytuj:
btw. Jeśli ty kogoś nie znasz to nie znaczy, że inni go nie znają. |
|
![]() |
![]() |
#75 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
Btw Czemu na mnie nikt nie liczył ![]() |
|
![]() |
![]() |
#76 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() Cytuj:
pierwszy link prowadzi do tematu w ktorym chcialem dac zestawienie ktore z rodzajow jedzenia oplaca sie zbierac. pierwotny wyglad pozostawial wiele do zyczenia ( powodem niechlujnego wyglady byly problemy z wysiwyg ) drugi link: "Wiadomośc orginalnie napisana przez aktus dnia 06-06-2004 o 17:52:". temat zalozony 2 dni po moim zarejestrowaniu sie na tibia.pl. -> choroba wieku dzieciecego ^^ a poza tym dziekuje wszystkim ^^
![]() |
#77 |
Fallen Angel
|
![]() aktus, nie masz sie co martwic, jak zaczynalem mialem gorsze.
#78 |
Dobo Srobo
|
![]() @Shin Chan
Kończ waść, wstydu oszczędź. |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 07 2004
|
![]() ja nie moge... "zżekł się" ludzie jak wy z taką ortografią możecie się wypowiadać? :/
|
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tetravis Underhill
Gildia: Blood Templars Order [BTO]
Świat: Tyria
Poziom: 20
|
![]() @aktus
Niemasz co się przejmować, większość osób miało podobne początki. btw. częściej na irca zaglądaj. ;P |
![]() |