|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Łódź
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Malvera
Poziom: 116
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 11 2007
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Fluffy Pall
Profesja: Paladin
Świat: Candia
Poziom: 8
Skille: 18/18
|
![]() No i znowu cierpi pall...
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2007
Lokacja: Siemianowice
Stan: Na Emeryturze
Imię: Sir Babolek
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 175
Poziom mag.: 73
|
![]() Witam
Czytam wasze wypowiedzi, i zostalo wspomniane ze Royal Spear beda mialy 3 kratki zasiegu, to samo odnosi sie do Kuszy / Arbalesta ? ... czy zasieg ich nie zostanie zmieniony |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 07 2007
Lokacja: Wrocław
Imię: xxx
Profesja: Knight
Świat: Hiberna
|
![]() Trochę mnie to teraz śmieszy bo ci co grają teraz knightami płaczą :co ja zrobię teraz z moim ifful mastah knightem. Jeszcze nie wiecie co i jak z upem a wy tu zawracacie gitarę. Moim zdaniem to dobrze że tak zrobili i nie mogę się doczekać upa.
![]() Cya your Gibby |
![]() |
![]() |
#65 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Wodzisław Śląski.
Profesja: Elder Druid
|
![]() Cytuj:
Ceny i te wszystkie pierdolki sie zmienia jeszcez pewnie ze 100 razy w wy panikujecie KU*WA TO JEST TEST SERVER! gdyby knight mial sie leczyc za 600 to ja nie wiem co by bylo... |
|
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nareszcie koniec "dzieci włóczni" - macie wybór, albo włócznia + tarcza lecz mniejszy zasięg, albo kusza lub łuk z świetnym zasięgiem, ale większe ryzyko - ogólnie WIELKI + dla cipsoftu.
Kwestia magów - niby powinienem się cieszyć, że moim msem będę mógł trochę dłużej posiedzieć na expie ( a nie max 2,5h), ale np. 3strzałowe runy sd mnie przerażają (przesada), tak samo jak fala pro druidów i sorcererów jaka niedługo nadejdzie. Szkoda trochę, że teraz praktycznie w 90% Druid = Sorcerer. Wierzę, że to wyrównają, jak teraz im nie wyjdzie to chyba nigdy. |
![]() |
![]() |
#67 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Imię: Deren Arathor
Świat: Aldora
Poziom: 79
Skille: 77/78
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Cytuj:
NIE ZMIENI SIE.... I ZTOCZYL SIE TEMAT, DZIECI UPDATE NAS ZJADLY, PRZYKRO MI... BEZ POWARZANIA Tadel |
|
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2007
|
![]() Mnie najbardziej śmieszy to że palek teraz będzie miał ze spearów mniejszy zasięg niż magowie z visa.....
Ale wszystko się może jeszcze zmienić ... i oby to się zmieniło .. ![]()
#69 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Wrocław
Profesja: Elite Knight
Gildia: High Guard
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
enchanted spear - 3 kratki zasięgu kusza/arbalest - nic sie nie zmienia |
|
![]() |
![]() |
#70 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: Mordor
Profesja: Druid
Poziom mag.: 45
|
![]() Cytuj:
I proponuję zamknąć temat bo dzieci neo i apdejta 8.0 go zauważyły. Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2006
Świat: Kyra
|
![]() Fluidy
23:22 Xodet: Do you want to buy a mana potion for 55 gold? (Dla: każdego) 23:22 Xodet: Do you want to buy a strong mana potion for 125 gold? (Dla: Paladin, Sorcerer, Druid 50+) 23:22 Xodet: Do you want to buy a great mana potion for 195 gold? (Dla: Sorcerer, Druid 80+) 23:23 Xodet: Do you want to buy a health potion for 55 gold? (Dla: każdego) 23:23 Xodet: Do you want to buy a strong health potion for 195 gold? (Dla: Paladin, Knight 50+) 23:23 Xodet: Do you want to buy a great health potion for 435 gold? (Dla: Knight 80+) Czary KNIGHT: -Wound Cleansing (exana mort): Lvl:30 Mana:55 (czar leczący tylko dla knightów) PALADIN: - Divine Missile (exori san): Lvl:40 Mana:20 (jak exori con dla palków / świętośći) - Divine Caldera (exevo mas san): Lvl:50 Mana:180 (jak exori mas dla knightów / świętość) SORCERER: - Thunderstorm (adori mas vis): Czar Runiczny, Lvl:28 Mana:430 (jak gfb / energia) - Stalagmite (adori tera): Czar Runiczny, Lvl:24 Mana:350 (jak hmm / ziemia) - Ice Strike (exori frigo): Lvl:15 Mana:20 (jak exori vis / lód) - Terra Strike (exori terra): Lvl:15 Mana:20 (jak exori vis / ziemia) - Rage of the Skies (exevo gran mas vis): Lvl:55 Mana:650 (zamiast ue, większy zasięg, słabszy / energia) DRUID: - Stone Shower (adori mas tera): Czar Runiczny, Lvl:28 Mana:430 (jak gfb / ziemia) - Avalanche (adori mas frigo): Czar Runiczny, Lvl:30 Mana:530 (jak gfb / lód) - Icicle (adori frigo): Czar Runiczny, Level:28 Mana:460 (jak hmm / lód) - Ice Strike (exori frigo): Lvl:15 Mana:20 (jak exori vis / lód) - Terra Strike (exori terra): Lvl:15 Mana:20 (jak exori vis / ziemia) - Ice Wave (exevo frigo hur): Lvl:18 Mana:25 (jak fire wave / lód) - Terra Wave (exevo tera hur): Lvl:38 Mana:210 (jak energy wave / ziemia) - Eternal Winter (exevo gran mas frigo): Lvl:60 Mana:1200 (jak ue / lód) Mana i Hitpoints 4. Restoring Mana and Hitpoints * Formuła leczenia jest teraz taka sama jak nowa formuła ataków magicznych - Uh'y bedą prawie bezużyteczne dla knightów, paladyni bedą się leczyć z mniejszą siłą - Niektóre wartości czarów leczniczych zostaną przekalkulowane. * 3 inne mikstury leczenia: health potion (dodaje +/-100 HP), strong health potion (dodaje +/-300 HP) i great health potion (dodaje +/- 600 HP). - Bedą dostępne w sklepach magicznych. * 3 różne mikstury many: mana potion (daje +/-100 Mana), strong mana potion (daje +/-200 Mana) i great mana potion (daje +/- 300 Mana). - Bedą dostępne w sklepach magicznych. Walka - Czary są teraz przydzielone do kategori. Wszystkie czary których nie możesz użyć w PZ są uznawane jako agresywne. - Wszystkie potiony i runy bedą mogły zostać uzyte na innym graczu. -Potwory nadal bedą zadawały takie same obrażenia od poszczególnych ataków, lecz nie bedą mogły użyć ich w tej samej sekundzie (czyli nie będzie comba). Bronie -Magowie (Druidzi i Sorcowie) bedą mogli zamieniać kamienie w "zaczarowane" kamienie. small ruby --> ognień przez sorcerer'a. small amethyst --> energia przez sorcerer'a. small emerald --> ziemia przez druid'a. small sapphire --> lód przez druid'a. - W każdym mieście będą znajdowały się portale w których będzie można zamienić poszczególne kamienie. - Jedna zamiana kosztować będzie 300 many. - Kamienie mogą zostać użyte na broniach aby nadać im moc poszczególnego żywiołu. - Bronie po zamianie bedą posiadały taki sam atk i def lecz gdy użyje się np. broni "lodowej" na dragonie zada ona odpowiednio większe obrażenie. Amunicja - Nowe strzały odpowiadające każdemu żywiołowi. - Bedą mogły zostać kupione w sklepie (nie da się ich zamienić jak broni).
Temat: [Inne] Nie wierzysz w UFO? Zmienisz zdanie. Gaaraa: to nie możliwe ze to fotomontaż, wyszły mi ciary Lasooch: Dlaczego niby nie fotomontaż? xoz: bo jakby ufo nie istnialo to by nie bylo polowy z moich znajomych :S emo pewnie tez nie pwn3d |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() shoq, ale ta różnica ze druid miał ih,uh i exura sio, a sorc sd/ue to była właśnie ta zapadnia między sorcem i druidem, to było to czym naprawdę się różnia, a teraz to zniknie..
co do tej neostrady i dziecka to ci sie joke wybitny udał ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2006
Imię: Mexim of druid
Świat: Pacera
Poziom: 44
Poziom mag.: 51
|
![]() Po co tyle pierdolenia. No sorry ale mi jeszcze Cip nic zlego nie zrobil. Każdy update wydawal mi sie lepszy poczawszy od tibii 7.3. Ten jest dotychczas najlepszy. Potwory nie maja comba czyli wyjdzie na to samo z leczeniem knighta, a druid bedzie sie przydawal knightowi jako sioher.
#74 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2007
Imię: Him Heartagram
Profesja: Paladin
Świat: Lucera
Poziom: 6
|
![]() Ja już chyba wiem wszystko czego się chciałem dowiedzieć na temat update
![]() ![]()
#75 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2006
Imię: Mexim of druid
Świat: Pacera
Poziom: 44
Poziom mag.: 51
|
![]() @up
ale zgadzasz sie ze mna czy nie ![]()
#77 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() moje zdanie jest takie - ze balans profesji powinien się skończyć zanim się zaczął czyli na tibi 7.5...
|
![]() |
![]() |
#78 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Tibia 7.5 nie była zbalasowana. Zauważ - wystarczył 2 sorców, walneli by z sd po 2 razy zanim knight by się zorientował i zdążył kliknąc na uha i na siebie. Knight - nie był w stanie zabić nikogo, chyba że w trapie lub z braku zapasów ofiary.
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ale i tak wtedy było lepiej niż teraz, dojdziemy do takiego poziomu ze minimum 10 ma jednego bo innaczej niedadza rady i niewazne kto na kogo bo to bedzie to samo... wtedy kazdy wiedział co wybiera...
|
![]() |
![]() |
#80 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Mi każdy kolejny update się podobał, chociaż część uważałem za niepotrzebną, ale się nie plułem, tak jak teraz dzieci update'a psioczą bo super eVul knighty i paliki już nie będą takie powah mastah.
![]() |