|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2007
|
![]() Oj nie buty są najmniej ważne...
W moim rysunku, który zaraz przedstawię także buty wyglądają jak brudne skarpetki ![]() Ktoś ostatnio mnie oskarżał o plagiat... A więc proszę bardzo... w 100 % moja praca: (ach no i Golden Armor nachodzi na Golden Legi... żeby nie było, że ma on krótkie nogi + nie lookać na "buty" ![]() ![]() Od góry: Crusader Helmet Golden Armor Golden Legi Miały być Boots of Haste + Na plecach Demonrage Sword Jak wiemy w Tibii niema rąk... a więc po co na tym rysunku ręce ![]() (Armormy nie dochodzą do nadgarstka [zachodzą jedynie na ramienia]) Ach no i zapomniałem dodać, że kiedyś grałem na Chimerze nick Vogap ![]() ![]() Później się zamieniłem na... Yamakooza czy jakoś tak ![]() Zapraszam do komentowania!! Ostatnio edytowany przez RysowniK - 06-12-2007 o 23:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
a wczesniej gralem na aurerze, a zaczalem jak byla tibia 7.4 lub 7.5 jakby ktos byl ciekawy xD pozdro all all macie u mnie dyszki na fotce KC buziaczki pzdr maxik dla was XDDDDDDDDD (yebac fotke!) yours http://bartss89.fotka.pl
![]() Ss'y PROSTO. z Chimery <- kliknij, jezeli jestes zainteresowany (odnosnik do forum.tibia.pl). ![]() Ostatnio edytowany przez Bartss - 06-12-2007 o 23:19. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Teferi Palladin
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Fire Army
Świat: Refugia
|
![]() @up
O_o niezle Pierdole kurwa, nie chce mi sie stara mnie wkÓrwila. w przedzien zakupu gitary powiedziała ze nie kupi bo kurwa kompa na czas nie wyłaczyłem <kurwa> !!!1111 ---_--- bunt, bunt, kurwa.... nie chce mi sie rysowac :| jak ja tera zdobede dziewczyne?
\m/ Pozdro for Fire Army and Averblue Team \m/ "Znaj szatana jak swojego Pana" LOVE: ![]() Ostatnio edytowany przez teferithemyscical - 07-12-2007 o 09:11. Powód: K**wa |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: Tam
Imię: enigmA
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
Poziom: 188
|
![]() Nie wiem jak innym ale według mnie te rysunki sa swietne
![]()
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2007
Imię: Dagon Guardian
Profesja: Elite Knight
Gildia: Yakuza
Świat: Guardia
Poziom: 80+
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 6
|
![]() Stara praca, kiedys rysowalem na lekcji
![]() ![]()
![]() |
#68 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
(Dsm zachodzi na crown legi ![]() ![]() Dobra spadam do szkoły... (rysunek taki brzydki z powodu szkoły [za 1,5 h zaczynam ale trzeba się przygotować ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2005
Imię: Ksen
Profesja: Elite Knight
Gildia: Moonblades
Poziom: 159
|
![]() ![]() a to moja praca troche stara ale zawsze cos jak bede mial cos nowego to jeszcze wkleje ![]() Na rysunku macie starego Red roba , Skull staffa tez starego , Demonke , Crown legi
"Remember to keep yourself alive, there is nothing more important than that" Ostatnio edytowany przez Ksen - 07-12-2007 o 17:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
|
![]() takie coś mojego kolegi:
![]() uahsuahsa zajebisty jest xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
|
![]() up & up2:
Bardzo fajne rysunki ![]() Dziś coś wyskrobie... ale jestem dopiero co po sql, więc brak weny... Ostatnio edytowany przez RysowniK - 07-12-2007 o 17:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Nick masz taki ze wzgledu na upodobanie czy poprostu chcesz byc efol? Pocwicz wiecej, bo na rysunkach nie widac staran - zwykle przerysowywanie patrzac na rysunek innej osoby niezaostrza zbytnio twoich nie oszlifowanych zdolnosci ![]() Cwicz dalej, a najbardziej nad proporcjami bo widac na twoich pracach ze nogi czy helm sa nieproporcjonalne co do reszty ciala czyli do tulowia ![]() Ostatnio edytowany przez Murdock - 07-12-2007 o 18:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2007
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
|
![]() hehe fajny temacik, dobrze sie zapowiada
![]() gratz bartss pomyslu ;] ja moze cos dodam od siebie ale najpierw musze dobic dziesiatego posta ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
|
![]() up@
widzisz, własnie pierdolnełeś dziesiątego posta :| dałn@ jajca se robie ziomus o_O
\m/ Pozdro for Fire Army and Averblue Team \m/ "Znaj szatana jak swojego Pana" LOVE: ![]() Ostatnio edytowany przez teferithemyscical - 07-12-2007 o 21:39. Powód: :O |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2007
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
|
![]() up@
no wiesz, nie bardzo bo teraz pisze dopiero drugiego .. sorry boss, moze zle sie wyrazilem, moze ty zle zrozumiales |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Staram się, gdy wiem, że coś fajnie może wyjść... no i oczywiście, gdy mam jakąś fajną rzecz przed sobą (czyli nie patrząc w komputer ![]() Cieniowanie tak... ale nie w tych rysunkach, gdzie nie wiadomo gdzie źródło światła usadowić ;P Dobra rozpisałem się a tu BumBarburka Necromancer czeka ![]() ![]() Nie pytajcie co to z tyłu jest... bo sam nie wiem ![]() |
|
![]() |
![]() |