|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Napewno wielu z was z nudow np. na lekcjach czasem cos rysuje...
Jezeli masz cos to wrzuc, a jak nie masz to jutro w szkole narysuj i wrzuc jutro. Wiec zaczne XD ![]() ![]() ![]() Wszystko tylko dla zabawy... ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2007
Lokacja: Zielona Góra
|
![]() Fajny temat prace z painta też sie liczą?
![]() #edit: tak na szybko out ktory chcialbym miec :d teraz robie full assa ![]() ![]() ![]()
Ostatnio edytowany przez Dreamers - 03-12-2007 o 23:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() dobrze, ze sie podoba (chociaz przeciwnicy tez sie pewnie znajda)
Z Painta jak najbardziej moga byc ![]() Ogolnie grafika tibijska wlasnej roboty
![]() Ss'y PROSTO. z Chimery <- kliknij, jezeli jestes zainteresowany (odnosnik do forum.tibia.pl). ![]() Ostatnio edytowany przez Bartss - 04-12-2007 o 19:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Ten pierwszy rysunek zaczepisty, taki oldskulowy : P.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Hmm.. Już wiadomo czemu poziom znajomości języka narodowego wśród Polaków jest taki niski. Zamiast się uczyć rysują jakieś swoje ludziki na kartce
![]() -.-" @down To jest forum i tu się wymienia poglądy ![]() Hmm.. Grasz.? Nie, nie gram w to pare lat, wole się spotkać z dziewczyną albo pójść na (UWAGA forum fighterzy!) piwo z kumplami ![]()
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" Ostatnio edytowany przez Gelt - 04-12-2007 o 19:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2007
|
![]() @up
kurwa co cie to obchodzi co on lubie robic?! jak lubi rysowac to niech rysuje.... ciekawe co t robisz w wolnym czasie..... ciagle grasz ![]() @do autora rysunki ladne szczegolnie ten pierwszy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Bruksela/Białystok
Imię: Magoo Allmighty
Świat: Morgana
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 03 12 2007
Lokacja: w mieszkaniu
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: xXx
|
![]() Mój annihilator wraz z moją mega ekipą (to było jakoś w listopadzie XD)
Ja to Elite Rywin ten 3 od lewej ![]() ![]() JOŁ @Gelt Nie wiem czy wiesz ale to jest forum o grze Tibia więc nie wiem czemu sie dziwisz, że dajemy rysunki/zdjęcia właśnie z tą grą związane jak chcesz oglądać coś innego to idź na Fotka.pl i daj komuś jedenastkę ![]() @Down Więc po co tutaj zaglądasz? Ktoś Ci każe oglądać ten temat? Zaglądasz tutaj tylko po to żeby znaleźć i poprawić czyjąś literówkę? Nie podobają Ci sie rysunki to nie komentuj! Nie grasz? No i dobrze jednego mniej! Idź kochaj dalej swoje emo. Ostatnio edytowany przez Smart - 04-12-2007 o 20:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() A czy ja twierdzę, że tematyka jest zua.? Ja po prostu skomentowałem to co napisał autor. Poza tym, umiesz czytać.? Czy widzisz jaki poziom kulturowy i ortograficzny prezentują polscy gracze Tibii.?;| Nie mówię, żeby w to nie grać, ale znać umiar. Zaraz sie posypie, że co mnie to obchodzi kto ile gra. Nie obchodzi, ale swoim zachowaniem i kulturą reprezentujecie cały naród czy tego nie chcecie czy nie ;/ Poza tym, nie wiem o co chodzi Wam z tymi rysunkami. Uważacie, że są zabawne.? Wyprowadzę Was z błędu: nie są
![]()
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() mam jakieś rysunki xD tak narysowałem na szybko xD
zdjęcie z mojego ostatniego deada xD ![]() i tu jak zabijam Demodrasa ;o ![]() a i takie coś też własnej roboty, ale nie dokończone ;p ![]() Ostatnio edytowany przez paffelek - 05-12-2007 o 00:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2007
Lokacja: Leszno
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elenlin
Profesja: Elder Druid
Świat: Pythera
Poziom: 116
Poziom mag.: 67
|
![]() zad dom z polaka
![]() podaj 2 przyklady konfliktu tragicznego xD ![]() sorry za brzydkie pismo :C pani powiedziala na to zadanie " nic specjalnego Wojtku..." ;D
17:16 Lord of Ax [130]: ciebie nikt nie moze ubic :d 17:16 Damu Unix [118]: wiem 17:16 Damu Unix [118]: damu neva die 17:16 Lord of Ax [130]:narazie tylko 12 razy ;p 17:16 Damu Unix [118]: 10 lol Ostatnio edytowany przez Monkowy - 04-12-2007 o 20:09. Powód: zapomnialem o zdjeciu |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Emm...czy ten temat niepowinienen byc w dziale GRAFIKI?. Ogólnie to moze byc
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 11 2007
Lokacja: Port Hope
Imię: Gist Kiriani
Profesja: Elite Knight
Gildia: Shadow Team
Poziom: 55+
Skille: 70+/70+
Poziom mag.: 5
|
![]() @2up
koleś ty ładnie piszesz ;p @topic Gz wam ostro sie staracie ja nie umiem rysowac niestety ;pp pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2006
Lokacja: Gdynia
Imię: Cheretyk
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 80
Skille: 84
|
![]() Bardzo dobry temat
![]() Zainspirowal mnie wiec podczas logowania do tibi (harmonia roxorz) tez cos narysowalem ![]() Tak sobie wyobrazam full warriora xD ![]()
Appetite for Destruction Ostatnio edytowany przez Esther - 04-12-2007 o 21:58. Powód: juz ok |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2005
Lokacja: Gąbin
Imię: Korpos The Allmighty
Profesja: Elder Druid
Gildia: Children of Chaos
Świat: Refugia
Poziom: 194
Skille: xx/29
Poziom mag.: 84
|
![]() Kto na hydry xd??
![]() mam jeszcze nightmare hunt i gs isle ale to napiszcie jak bedziecie chcieli xDD no talentu mi bozia nie dala xdd
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2007
Imię: Teferi Palladin
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Fire Army
Świat: Refugia
|
![]() @up
omg zajebiscie (serio) , O_o nic innego nie było....sorry. '-' ![]() ![]() \o/ | /\
\m/ Pozdro for Fire Army and Averblue Team \m/ "Znaj szatana jak swojego Pana" LOVE: ![]() Ostatnio edytowany przez teferithemyscical - 04-12-2007 o 22:40. Powód: '-' ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2007
|
![]() Nareszcie... powstał temat specjalnie dla mnie.
Nie będę owijał w bawełnę ![]() ![]() Rysunek na szybko ![]() Więc będę rysował więcej... tylko czy temat będzie się rozwijał?? :| Ostatnio edytowany przez RysowniK - 04-12-2007 o 22:49. |
![]() |
![]() |