![]() |
#62 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 07 2007
|
![]() rydzyk nie jest przedstawicielem Katolików i niech to do was dotrze.Jest on przedstawicielem ludzi zdegenerowanych-takich samych jak autor tematu.Ci ludzie to po prostu frustraci i fanatycy
(Thru Ateista i Thru Moher)-dla mnie jedno i to samo |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Cytuj:
@Korektor A co powiesz na przymus zakładania pasów w samochodzie? W ten sposób mogę zaszkodzić przecież wyłącznie sobie. Jakim prawem państwo ogranicza moje prawo do decydowania o własnym życiu? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Dark Zone
Świat: Nebula
|
![]() Kaczyński: in vitro niezgodne z nauką kościoła
2008-01-02 17:02 Szef PiS, b. premier Jarosław Kaczyński mówi, że do sprawy zapłodnienia metodą in vitro ma taki stosunek, jaki może mieć do tego praktykujący katolik. Wziete przed chwila z www.o2.pl Aff cudownie, prawda ? W innych krajach aborcja, sluby ludzi homoseksualnych, czy eutanazja jest dozwolona! A tu smierdzi gownem, bo we wszystko wtraca sie kosciol, nawet w prezerwatywy ! No halo, ale to nie jest normalne ! Przieciez nie kazdy w Polsce jest katolikiem i zgadza sie z kosciolem... Ludzie powinni wziac to pod uwage...
"GDYBYS BYL, CHOC W POLOWIE CZLOWIEKIEM JAK LUDZIE, KTORYMI GARDZISZ TEN SWIAT BYLBY LEPSZYM MIEJSCEM!" Wlochaty "Każdy chce, by jego prawda była tą jedyną. Bo przecież moja racja jest najmojsza, prawda? Daleko nam wciąż do otwartych społeczeństw, które rozumieją, że ludzie są różni, wyznają różne wartości, chcą w życiu różnych rzeczy." Marta Wawrzyn/ pardon.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zbanowany
|
![]() Zacofany kraj to i katolicki kraj ;[ Niech sobie wierzy i 99,9% kraju w co chce, mnie to wali, tylko mnie do tego nie mieszajcie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 07 2007
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
@Chesterkaa, Weź wyluzuj. Jeśli tak widzisz Kościół to tylko mogę Ciebie pożałować. Ja w ciągu swojego krótkiego życia poznałem parę bardzo ważnych dla mnie duchownych. Prawdą jest, że trafiali się też ci "gorszego" gatunku, nie mniej jednak ww. ludzie byli wspaniali i mieli zdrowy i bardzo konstruktywny światopogląd. Nie jacyś przodownicy moherów, czy Tadzie, tylko po prostu wspaniali kolesie z powołaniem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Nic mnie nie obchodzi co robi lewactwo na zachodzie. W Holandii jest partia pedofilow. Super, nie?
![]() |
![]() |
#69 | ||
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
w Polsce byla Polska Partia Przyjaciol Piwa, bo demokratyczny ustroj na to pozwalal. Takie zasady rejestrowania partii politycznych. Inna sprawa to fakt, ze partia pedofili nigdy nie uzyska na tyle poparcia zeby zrealizowac dowolny ze swoich postulatow, chocby chciala czcic psa Pluto. Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Vil - 03-01-2008 o 01:59. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
Za pedofilie powinno sie wieszac, a nie zezwalac na dzialanie partii zwyrodnialcow.
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
|
![]() Jeden powie, że nie czuje się bezpieczny, drugi, że policji i tak jest za dużo. Nie można dogodzić wszystkim, również w sprawie wolności.
Co do PPPP - jako partia niewiele zdziałali, przydałaby się raczej jakaś akcja w tym duchu. Program zakładał zmniejszenie spożywania alkoholu przez społeczeństwo - piwo, tak, ale zamiast wódki. A także większą kulturę picia.
![]() |
#73 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@ spider Pwoeim krotko : gowno mnie obchodzi Twoje zdanie o aborcji, bo jestes facetem i na TEN temat mezczyzni ogolnie nie powinni dyskutowc (chyba, ze jest sytuacja : babka ma faceta, jest w nim zakochana, wpada i chce usunac ciaze, chociaz jej facet tego nie chce) O in vitro zdecydują rząd i biskupi 2008-01-03 10:52 (akt. 11:40) Zebranie Plenarne Konferencji Episkopatu Wicepremier, szef MSWiA Grzegorz Schetyna i marszałek Sejmu Bronisław Komorowski (PO) uważają, że kwestia refundacji in vitro to sprawa dialogu rządu z episkopatem. zalosne...
"GDYBYS BYL, CHOC W POLOWIE CZLOWIEKIEM JAK LUDZIE, KTORYMI GARDZISZ TEN SWIAT BYLBY LEPSZYM MIEJSCEM!" Wlochaty "Każdy chce, by jego prawda była tą jedyną. Bo przecież moja racja jest najmojsza, prawda? Daleko nam wciąż do otwartych społeczeństw, które rozumieją, że ludzie są różni, wyznają różne wartości, chcą w życiu różnych rzeczy." Marta Wawrzyn/ pardon.pl Ostatnio edytowany przez Chesterkaa - 03-01-2008 o 15:55. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
"Ekolodzy" przypinają się do drzewa łańcuchami. Drzewo ma być zaraz ścięte, a "ekolodzy" nie reagują na ostrzeżenia, więc należy ich ściąć razem z drzewem. Mają pełne prawo dać się ściąć, jeśli chcą. A że głupi są, to tutaj działa selekcja naturalna. Ostatnio edytowany przez Shanhaevel - 03-01-2008 o 17:25. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() Aborcja powinna legalna, to kwesta kobiety czy chce urodzić dziecko czy nie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @Chesterkaa
Co do wiadomosci, dla mnie jest przygnebiajaca... A co do aborcji, mozesz uzasadnic Twoja... teze? |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
|
![]() Napisalam, ze jesli kobieta jest z facetem, wpadnie i bedzie chciala usunac ciaze, chociaz nie ma zbytnich powodow aby to zrobic i jest przy niej facet, ktory ja kocha i chce zeby urodzila, to wtedy facet ma cos do powiedzenia. Jezeli FACET kobiete zgwalci, przeleci ja i zostawi, bo okaze sie, ze jest w ciazy, a kobieta ma przez 9miesiecy przypominac sobie o tym fakcie, czy o facecie, ktory to zrobil to chyba to nie jest ok. A z reguly jest raczej tak, ze kobiety, ktore chca usuwac dziecko sa ofiarami gwaltow czy jakis wpadek. A same sie nie gwalaca, robia to wlasnie FACECI. I nie dla kazdego zycie ludzkie zaczyna sie od komorki... No tak, ale przeciez kosciol do tego nie dopusci w Polsce...
![]() moj mozg,moje cialo, moj wybor
"GDYBYS BYL, CHOC W POLOWIE CZLOWIEKIEM JAK LUDZIE, KTORYMI GARDZISZ TEN SWIAT BYLBY LEPSZYM MIEJSCEM!" Wlochaty "Każdy chce, by jego prawda była tą jedyną. Bo przecież moja racja jest najmojsza, prawda? Daleko nam wciąż do otwartych społeczeństw, które rozumieją, że ludzie są różni, wyznają różne wartości, chcą w życiu różnych rzeczy." Marta Wawrzyn/ pardon.pl Ostatnio edytowany przez Chesterkaa - 03-01-2008 o 17:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
|
![]() Mamy nie decydować za dziecko, czy będzie chrześcijaninem, ale możemy decydować, czy będzie żyło?
Ofiary gwałtów mogą usunąć ciążę. Wpadka - no sorry.
![]() |
#80 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |