|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
|
![]() To czemu tego nie oglądasz? :>
P.S. Gram w naruto i oglądam tibie ( oczywista ironia ^.- ) więc nie ma chyba sensu się dochrzaniać że albo jedno albo drugie bo to nie ma sensu. Dla jednych śmieszne są fake a dla innych gagi z anime lub mangi. Nie widzę sensu prowadźić debaty co jest lepsze a faktem prawdziwym jest to że poprostu pomylił dział i mnóstwo ludzi zaczeło udowadniać swoje zaniżenie nie rozróżniając bajek i anime. Bajki to jakieś jeb*** teletubisie a anime to Naruto, Hellsing (Polecam Even chyba że wampirów też nie lubisz [zauważyłem u ciebie Lisowstęt] ) albo wiele innych. P.S. Dragon ball uwielbiany przez wszystkich kilka lat temu ( z wyjątkami, musze to napisać bo też się ludzie dowalą , niektórzy jeszcze teraz go oglądają ) to TEż ANIME.
There's a flame, that leads all souls astray. No ones safe, from its tender touch of pain. Dresy- najtroskliwsi ludzie. Zawsze pytają czy masz jakiś problem Ostatnio edytowany przez Ganci. - 02-02-2008 o 10:03. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
|
![]() Taa, żal mi poprostu takich 14latków co stoją na ulicy i rozmawiają o durnych chińskich bajkach w których dzieci emo latają i strzelają ze świecących kreseczek...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2008
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
Bajka i tyle ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44
Stan: Niegrający
Skille: Milion
|
![]() Ja oglądam Naróto, chociaż jest płytkie, naciągane, wiadomo co sie stanie w przyszłych odcinkach xD Przynajmniej mam jakieś fajniejsze zajęcie niż expienie i skillowanie heh... Możecie nazywać Anime bajkami <3 Ja nazywam Tibie kupą pixeli przez którą newby nie zdają klasy albo biją rodziców, czy odcinają kumplom nogi bo p-seta nie oddał. Ja oglądam anime, wy podziwiacie swoje zarąbiste outfity pod depo i jest dobrze <3 Grunt że wszyscy jesteśmy inni, dlatego świat jest taaaki piękny! ^___^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2007
Imię: Sir Druid Damian
Profesja: Druid
Świat: Astera
Poziom: 25
Poziom mag.: 26
|
![]() ja niestety dopiero ucze sie angielskiego wiec nie kapuje co oni tam gadaja
![]() ![]() ![]()
Hackneli mnie, jeśli grasz na Asterze - wyślij cokolwiek parcelem na postać [CHAR]Sir Druid Damian[/CHAR] http://ddamiann.act4trees.com/ - kliknij, a pomozesz mi zbudować las http://ddamiann.miniville.fr/ - a tu moje miasteczko =] ![]() ![]() ![]() Ktoś mądry powiedział: "Tibia jest bogiem, expienie nałogiem, lurowanie to podstawa, a PK zabawa, questy odkryciem, poziom przeżyciem, śmierć zwątpieniem, lecz addon pocieszeniem" |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2008
Świat: Secura
|
![]() I co, jak dziecko powie Ci : "Tato chcę obejrzeć bajkę", to odpowiesz mu, że nie ma tak mówić bo jest to błąd rzeczowy ? Na filmy rysunkowe mówi się bajka i tyle... Naruto - bajka, Shrek - bajka, Krecik - bajka, pomimo tego, że to pierwsze to niby anime, drugie film animowany a trzecie kreskówa...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2007
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#74 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie oglądam Naruto, ale obejrzyj sobie Elven Lied, Death Note czy Hellsinga.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Wszyscy, ktorzy mysla, ze anime=bajka, i ze Naruto=bajka powinni sobie troszke poczytac o obu gatunkach. To jest tak samo, jakbys powiedzial, ze spider-man (komiks) to manga...
A co do samego Naruto, jest to anime z rodzaju tasiemcowatych (czyli ma duzo epizodow), takich jak Bleach, Dragon Ball itp... A to czy ktos oglada Naruto (ninja, walki itp) czy jakies anime z gatunku Ecchi to juz jego sprawa. Kazdego kreci co innego ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2007
Lokacja: pl?
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |||||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Wypowiadam się tutaj, bo mod nie skasował jeszcze tego tematu ani nie zamknął <a ten istnieje ponad 2 dni>
Cytuj:
Poza tym - dla twoich informacji. Naruto (nie to ocenzurowane cuś lecące na Jetix) jest od 15 lat ze względy na brutalność i rozlew krwi. Cytuj:
Jestem ci w stanie momentalnie wyliczyć kilka anime, z których można wyciągnąć głębsze informacje niż w 99% dostępnych filmów produkcji europa/amerika. Cytuj:
![]() "Tato tato chce bajkę!" "Masz synku Mega Rape 3. Obejrzysz sobie jak piątka kolesi porywa i gwałci nastolatkę." Yaya Cytuj:
Zachowujesz się jak większość ludzi w odpowiedzi na cokolwiek wykraczającego poza codzienne dziedziny. Dla wszystkich "mądrych": Jeśli chcecie z kimś walczyć to najpierw go poznajcie. Dlatego niech ktokolwiek z was zobaczy "Byousoku 5 centimeter" (tylko godzinę trwa - nie pomęczycie się za długo), Z anime bez walki i "rzucania dziwnymi świecącymi pierdołami" polecam Haibane Renmei. Dla osób szukających głębszych wrażeń polecam NEon Genesis Evangelion + End of Evangelion (serial + film) z przymusem zobaczenia całego i dopiero wydawania werdyktu (im dalej w las tym bardziej poważne). Dopiero gdy ktoś obejrzy choć 2 tytuły z tych wymienionych (moge rzucić jeszcze parę innych) niech dyskutuje. Bo inaczej to nie ma sensu. Nie porozmawiasz z ignorantem. PS - ciekawe ilu z tych wszystkich pro anty-anime wielbiło Dragon balla jeszcze nie tak dawno. Poza tym - Polskie roczniki są wychowane na anime. Generał Daimos, Yatta Man, Kapitan Tsubasa, Pszczółka maja, Sailor Moon. Choćby pokemony, digimony czy Shaman king. No i Dragon Ball Wszystkie te tytuły to anime dla dzieci (określenie bajka najbardziej do nich pasuje). Większość z was widziała w życiu i oglądała choć jeden z tych tytułów. Tak więc czekam, aż któryś z was pokaże ze ma jaja i obejrzy co mówiłem. Wtedy pogadamy na poważnie
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Guest
|
![]() Jedna osoba która poważnie myśli o życiu, a nie jak 80 % dzieci na tym forum że nauka jest do dupy potrzebna zwłaszcza jak się leży na pieniądzach od sponsorów (czytaj rodziców).
|
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44
Stan: Niegrający
Skille: Milion
|
![]() No muszą robić flamewar z każdego tematu... "coś DLA FANÓW Naruto"... Skoro jesteście nie-fanami to po ch*j sie udzielacie?... I tak każdy ma gdzieś Wasze argumenty że Naróto to syf. Myślicie że ktoś przestanie to oglądać bo napiszecie że jest zue?...
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czasem się zastanawiam ,czy wy umiecie ze sobą normalnie rozmawiać ?
Ludzie ogarnijcie się jedni lubię Mangę i Animę a inni np. posłuchać Metalu. To jest aż tak proste, a wielu z was chyba lubi się zwyczajnie kłócić. Inna sprawa to ta że Jetix niszczy to anime :/ Wbrew pozorom to nie jest tylko bajeczka dla dzieci (mam na myśli wersję Japońską). Idąc tokiem myślenia kolegów Flame'rów ,Tibię też można określić gównem dla dzieci. A chyba nie do końca tak jest ?