|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 12 2007
Lokacja: Tarnów
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
|
![]() Zgłaszam sie jakby mozna to żebyś te 2 postacie przyjął
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Wiem, że skromnie, jego ataki to moc...walczy z bliska, magią (czyli np. dotyka istoty, a ona staje mu się podwładna itp. ;d @Up: Aha, Tibiowate postacie rox! Czyli walka bez wyciągania broni...najlepiej metr od przeciwnika ;] Ostatnio edytowany przez Neaf - 06-02-2008 o 17:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
|
![]() To sie da inne outfity jak cosik nie pasi ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ej dac inny outfit bo mam nawet fajny nicki hmm : Elesar może ?
a jak można bandyte Validios ;p;p http://i27.tinypic.com/2itge9f.png Out... kapitana tego Delty http://i31.tinypic.com/ip0ggk.jpg Out..... Ważnego Bandziora |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up:
Prawda, że pierwszy out ja robiłem? ![]() @Fake: Fajne, czekam na next part... :d @down: Ojej...:< Pytałem się bo nie byłem pewny, ale teraz wiem że tak, bo to wtedy kiedy robiłem Ci "Bardzo fajnego elementalistę", Piszaju666!
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 06-02-2008 o 19:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Nie popisuj sie >.< P.S Avios, zrobie elytarnego maga bojowego w zbroi, kk? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie będę robił fake'a przez jakiś czas. ;d
Nie mówię, że w ogóle nie będe robił. @Edit Za tydzień dam next parta, tymczasem biore się za spolszczanie silnika do ![]() ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Avios - 07-02-2008 o 08:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 01 2008
Lokacja: Czarna
Stan: Niegrający
![]() |
![]() No trochę sie poprawiłeś od 1 fake'a
![]() Czy jest jeszcze wolne miejsce? ![]() Kapitan oddziału delta lub god (jeśli delta zajęte) Outfit sam wymyśl puźniej ci wrzuce swój |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: mwahahahahahahahaha
Wpisy bloga: 6
Stan: Usunięty
Imię: hahahahahahahaha
Profesja: Elite Knight
Gildia: hahahahahahahaha
Świat: hahahahahahahah
Poziom: hah
Skille: hahahah
Poziom mag.: ha
![]() |
![]() To ja chce być Kapitanem oddziału GoD lub jeżeli się nie zaliczę to pyknij mnie jako jakąś elyte tego oddziału ;p wiesz... ktoś ważny ;p
Nick: Sapphire Falcon Proff: fist Fighter ( kapitan/elyta oddziału ) Out: ![]() history: " Jego imienie zostało zapomniane i pogrzebane przez czas, po znakach na jego plecach jest wiadome iż był on w oddziale pogromców smoków - małej, prywatnej armii której zadaniem było strzeżenie małego państewka przy południowym krańcu lądu. Ślady w jego umyśle wskazują na zadarcie z prawdziwym czarnym Wyrmem przez co stracił większość swych wspomnień w tym Imie i Przydomek. Po otrzeźwieniu nie miał co z sobą zrobić, lecz kiedy zauważył walke dyplomaty <tego Państwa/Kraju/Miasta/ArmiiRebelianckiej/CoKolwiekInnego do którego należy oddział GoD>z grupą bandytów - mimo iż nie pamiętał nic z swej przeszłości przyszedł z pomocą atakowanej grupie. Dyplomata zauważył siłę i prędkość Falcon'a i odrazu zapragną go w swej armii/oddziału/wtf lecz Falcon nie potrafił nawet mówić - był prostym człowiekiem który nie zbyt wiele pamiętał. Nasz bohater nie potrafił nawet mówić - musieli go nauczyć języka którym się posługiwali. Kiedy już nauczyli go wszystkiego co powinien człowiek umieć <Rozumieć co mówią inni i samemu potrafić mówić> dali mu wybór - mógł zostać w oddziale GoD lub odejść jak by nigdy go nie spotkali. Bezimienny bohater postanowił się odpłacić i został w oddziale, i wtedy zyskał imię: Falcon i przydomek: Sapphire Atuty: -Brak energi magicznej - nie potrafi wyzwolić żadnej - nawet minimalnej ilości Many choć posiada jej w sobie znaczne ilości -Jest nadzwyczajnie sprawny fizycznie: * Silny - jest dwukrotnie silniejszy od tęgiego * Szybkość - jest dwukrotnie szybszy od sprintera * Zręczny - jest dwukrotnie zręczniejszy od porządnego złodzieja -Poprawiona percepcja * szybsze spostrzeganie drobiazgów, łupów i pułapek Wady: -Uczulenie na magie *jest wrażliwy na wszelkiego rodzaju magiczne mikstury *------- ======= -------- narkotyki wspomagane magicznie *------- ======= -------- magie wpływającą na ciało <np. Leczenia za pomocą energii magicznej> -Wrażliwość na żywioły * dużo bardziej odczuwa zmiany ciepła i nie może stać blisko ognia (45oC) * wszystkie jego atuty spadają do stanu normalnego człowieka kiedy jest pod wpływem Zimna (-20oC) * trzęsie się w pobliżu magicznego źródła Elektryczności/Energi Ps. Kooochaaam pisać pół godziny posty xD ps2. cholera ;/ zapomniałem dodać fighterowi plecaczka ![]() Ostatnio edytowany przez Torog Velrock - 07-02-2008 o 22:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Użytkownik Forum
|
![]() - odswiezam -
AVIOS rob rob rob bo fajne
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Hmm... nie jestem pewny ale zawsze jak daje swojego bochatera do rekrutacji w Fake'u to zawsze projekt pada ;p
hmm... chyba wejdę do rekrutacji fake'a o Eskimosach... @down Dobrze by było... gdybyś trochę sie ruszył z robieniem tego Fake'a ;]bo wbrew pozorom nie jest zły... Ostatnio edytowany przez Torog Velrock - 13-02-2008 o 22:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Calmin Fen
Gildia: Matsunai
Świat: Nerana
Poziom: 80
Skille: 76/73
Poziom mag.: 6
|
![]() Mi siępodobają te fake...
Ja piszę się na funkcję: przywódca Zakonu Śmierci Out wybierz sobie w jaki mnie ubierzesz.
Pomóż! Każda złotówka się liczy! http://rys.wwf.pl/ Demokracja to ustrój w którym dwóch pijaków z pod mostu, stanowi większość wobec Profesora Uniwersytetu! Sami oceńcie: http://www.maxior.pl/film/17990/TVN_o_Tibia http://www.maxior.pl/film/54735/Tvp_3_o_Tibia http://www.maxior.pl/film/76140/Wywiad_z_Tibyjczykiem |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
nah... nie ma to jak wykorzystywanie ludzi ? x.x zaraz coś w kleje... Ukryty tekst:
i tak większość Ci się nie przyda ale nudzi mi się ;p Ostatnio edytowany przez Torog Velrock - 14-02-2008 o 21:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Użytkownik Forum
|
![]() ja dam troche roslinek
tu tak ![]() a tu tak [img=http://img292.imageshack.us/img292/8597/rolinyxc9.png] tu jesscze inaczej ![]() [img=http://img292.imageshack.us/img292/8597/rolinyxc9.th.png] to wszystko to samu ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
|
![]() @rekrutacja
Ja chcialbym byc jakims nowym przyjacielem tego superl hiroł nick:Skarpetus out:jakis dam ale potem a jak nieto sam znajdz cos ladnego ![]() A Jak by sie nie dalo to chce byc jakims mini przywodca tych dobrych ![]() @Topic ladnie tylko nie ma kto co mowi a podczas walki z fd nad tym bandziorem nie ma imienia W ogole zdaje m sie ze to z outow na zamowienie ten outfit glownego bohatera... To bylo moje zamowienie... Ale nie wazne... Wlasciwie to out przerobiony tylko kolory identyczne Ostatnio edytowany przez Tibia-Man - 15-02-2008 o 18:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Użytkownik Forum
|
![]() niby odswiezam ale autor zbanowany
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |