![]() |
#61 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 05 2007
Lokacja: Polska, Kraj Potęgi i Chwały...
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nowy Char
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Temat do zamkniecia bo tylko kłótnie...
Jeden pierdoli ze gra po "dwadzieścia dziesięć" godzin na dobę a inny wyzywa wszyskich od lezbijek...Ludzie ogarnijcie sie ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: kujawy :P
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dark Kret Koks
Gildia: Nie lubimy polskich zydow
Świat: Selena
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() Zacznij od siebie koleś przeczytaj jeszcze raz swoje posty i przemyśl.Nie próbuj tutaj cfaniakowac bo naprawde na tym forum zaliczam cię do grupy
osób najmniej utalentowanych intelektualnie.Wciskasz nam tu jakiś kit o realu ,krytykujesz wszystkich na forum ,że są matołami bez reala oprócz ciebie tylko,że ty jako jedyny siedzisz na tym forum 24h/dobe i się dowartościowujesz przez to.Taka jest niestety synku prawda ,że twoim real jest pisanie na forum ![]() Powodzenia w rl ![]() ![]()
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Szczecin
|
![]() akurat teraz mam ferie. wiec uczę się ( na necie) i dla relaksu lubię tutaj zajrzeć i się rozluźnić pośmiać. A czemu 24/7 ?
Bartas ty się nie odzywaj bo widzę że to co cię kręci to jak już sam powiedziałeś lizanie psiej kupy z buta ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Szczecin
|
![]() czemu się czepiasz pajacu znów mojej mamy i taty? nie masz własnych
|
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2008
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
Świat: Arcania
|
![]() Gdy ja skonczylem expic, grac w tibie to przez pierwsze kilka dni nie mogłem zasnac, bardzo mocno trzesły mi sie dłonie mialem przerazajacy ból głowy. Nawet APAP mi nie pomogl. Najgorzej bylo przetrwac jak byl puzny wieczor kiedy zawsze sobie gralem , wtedy po prostu nie przychodziło mi do głowy nic innego jak isc na tygrysa no ale po kilku dniach wwszystko powoli zaczeło sie ukladac ból glowy przestał istniec i te drzenia rak . Czasem nawet jak nie grałem to kreciło mi sie w głowie
![]() |
![]() |