|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() O ile wiem to bot z definicji powinien nam ułatwiać życie. Sam używam bota- do komunikatora i na kanale IRC, kiedy ktos do mnie pisze i jest to cos ważnego doztaję sms. Żeby bot do gry był nie do wykrycia to niemoże być zbytnio rozpowszechniony i musiałby mieć coś w rodzaju "sztucznej inteligencji", żeby mógł rozmawiać z ludźmi. Jak narazie tylko jeden taki bot przeszedł pewien test, po którym zostało stwierdzone, że jest "botem doskowałym".
Odpowiedzi na Twoje pytania 1. Dlatego trzeba dobrze ustawiać. 2. Gdy się dobrze ustawi bota, do takiej sytuacji nie ma prawa dojść- szybceij nasz 80lvl zabija 100lvl. 3. Wiele osób czerpie przyjemność z huntów- ale to kosztuje, zarabianie i zdobywanie doświadczenia pozwalające na te wyprawy dla wielu jest nudne i uciążliwe, bo kto lubi siedzieć 20h na dwarwach w jednej kopalni, XXX razy owwiedzając te same jej zakątki 4. Niekoniecznie, shackowanie może spotkać każdego. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
*** Osobiście, zauważyłem, że niestety ale 98 % hlvl'i używa botów...I jak tu znaleźć motywacją do gry, gdy prawie każdy używa bota ?
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gladiatrus
Profesja: Elite Knight
Gildia: Boom Boom
Świat: Julera
Poziom: 83
Skille: 84/84
Poziom mag.: 7
|
![]() @Up
Co do MDW - nie wiem, nie znam. Ale znam naprawde sporo ludzi, z ktorymi podczas rozmowy widac jacy sa "inteligentni", no ale uwazaja sie za lepszych bo maja wyzsza liczbe zrobiona z paru pikseli na monitorze komputera. Ze hunty sprawiaja Ci przyjemnosc a expienie na mobach nie? Idz na ots... Nielegalne? A boty to moze legalne? Skoro tak Cie to dreczy ze masz maly lvl, to moze w to nie graj? :/
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Kretynie, przeczytaj sobie dalsze posty - znajdziesz wyjaśnienie, dlaczego napisałem 'urzyj'. Chociaż sądzę, że i tak za głupiś, żeby zrozumieć.
![]() |
![]() |
#65 |
Guest
|
![]() @Autor
Ale tak w ogóle co ci przeszkadza w tym że inni botują masz kompleks mniejszości czy co. ![]() ![]() Ja sam botuje, ale tylko przy skillowaniu bo to jest takie nudne. Ostatnio edytowany przez Snick - 22-02-2008 o 18:18. |
![]() |
![]() |
#67 |
Zbanowany
|
![]() Po co wam słowniki jak i tak do niego nie zaglądacie?
Te miliony znaków zapytania w temacie - . - |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gladiatrus
Gildia: Boom Boom
Świat: Julera
Poziom: 83
Skille: 84/84
Poziom mag.: 7
|
![]() To po co prad na komputer marnujesz skoro i tak nie grasz potem w to?
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2008
Lokacja: bielsk podlaski
Stan: Zbanowany
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Angels Of Dead
Świat: astera
Poziom: 114
Skille: 93/73
Poziom mag.: 20
|
![]() jak sie utawia bota to sie patrzy czy wszystko jest dobrze i afkuje se
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Szczecin
Profesja: Knight
|
![]() Nie używam botów, nie interesuje mnie takie coś. Btw. Jakiś ziom dał propozycje na forum tibia.com , że u bottera ma być czarny skull. Uważam to za świetny pomysł i za zaatakowanie takiego czarnucha nie ma pz locka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 09 2006
Lokacja: Zabrze
Stan: Początkujący
Imię: Leo Eloon
Gildia: Equimanthorn
Świat: Nebula
![]() |
![]() rotfl a skąd niby server by wiedział czy to boter czy nie??
|
![]() |
![]() |