|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
Pokaż wyniki sondy: Czy uważasz, że powinno się kasować botterów? | |||
Tak, to odpowiednia kara, zwłaszcza przy dzisiejszym natężeniu. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
118 | 55.92% |
Nie, uważam, że miesięczne zablokowanie dostępu do gry jest w porządku. |
49 | 23.22% |
Nawet dzisiejsza kara jest zbyt surowa. Botterzy powinni być tolerowani lub jeśli już, banowani na tylko jeden tydzień. |
44 | 20.85% |
Głosujących: 211. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#62 | ||||||||||||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
po 2 nie uzywalem botow i nigdy uzywac nie bede, mozesz mi wierzyc ok, to ktory lvl trzeba miec zeby z toba porozmawiac, o mistrzu? Cytuj:
|
||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Spalony innym słońcem
Data dołączenia: 26 01 2008
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
![]() |
![]() Gowno prawda, pacc tez moze dostac bana/deleta za bota, zakładając konto akceptujesz "Tibia rules" i zobowiązujesz sie ich przestrzegać, tak samo gdy kupujesz pacc. Cipsoft mógłby codziennie dawać patche przy ssie, które wykrywałyby bota, a zaraz po tym się spakować, lub zostawić 1-2 servery. Taka prawda, że około 90% pacc userów to boterzy.
19:29 Dryad Elizabeth [81]: Twoj Obiad has left party. ![]() 13:24 Mateden-adam [53]: where are you from* 13:25 Old Gecaj [110]: Poland 13:25 Mateden-adam [53]: ok 13:26 Mateden-adam [53]: poland is very good city |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2008
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ale czemu nikt nie patrzy na to czemu botterzy botuja ?
Jezeli ja zalozmy wbilem 100 lvl sorcem to bilem larvy,roty , tomby ,dragi, czasami dle , hydry , frosty . Niby wszystko ok ale nagle znudzila mi sie sytuacja na serwerze i chce zagrac na innym . To musze znowu to gowno klepac paredziesiat lvli zeby moc co kolwiek porobic ? W tibi nie ma na czym expic i to jest problem bo nikomu sie nie chce 80 lvli patrzyc na zlowie , a zaloze sie o co chcecie ze jakby do 100 lvl knight bil 30-40 rodzajow potworow a nie 5 to skala bottingu spadla by o 50 % bo bylo by atrakcja pojscie raz na to a raz na to . Btw .Frosty , dle , hydry , nighty ,wrl , demony sa to jedyne potwory na ktorych mozna konkretnie poexpic a jest ich o wiele zamalo . Jakby bylo takich rodzajow 20-30-40 to zaloze sie , ze tibia to bylby drugi WoW . A i jeszcze jedno dla ludzi pytajacych "Po co grasz?" Gram bo naprawde podoba mi sie pvp w tibi , bo uwazam ze mam dobre pvp i udowadnialem to setki razy i mimo tego ze gram juz troche dalej mnie kreci jak 45 lvlami z kolegami potrafimy zabic 150 ek .Expienie w tibi jest nudne w ogole mnie nie kreci , a ludzie ktorzy graja na non pvp to sa naprawde niezle debile w moich oczach i najwyrazniej sa z Kongo bo nie wiadomo czego oni tam szukaja . Cytuj:
Pierdolonym paradoksem tego co powiedzales jest to ze ja wole grac w fife 3 ligowa slabiutka druzyna i za kazdym razem kiedy strzele gola odczuwam przyjemnosc , a w tibi zeby czuc przyjemnosc musze wbic pierdolony 100 lvl . Nie wiem jak 140 lvl moze byc taki glupi i to jeszcze ek , cos nie chce mi sie wierzyc ze masz taki char . @down Lece teraz na dwor z kolegami ale pozniej ci na priv massloga noob charami (20~~osob) to dostaniesz zawalu. Ostatnio edytowany przez ZapodajMuze - 21-08-2008 o 16:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2008
Imię: Rakus Nightmare
Profesja: Elite Knight
Gildia: Knighthood
Świat: Berylia
Poziom: 107
Skille: 90
Poziom mag.: 8
|
![]() up@ potraficie 45lvlami zabić 150ek ? Jak naucz mnie pliz!
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2008
|
![]() @up
A co sadzisz, że to nie mozliwe? Widac że malo o tibii grasz, to było prawie nie możliwe na tibii 7.92-8.0, teraz to nie jest problem. 10x 45 ms i combo leci po 1.5k+ z sd... 150 knight sie nie wyleczy;x |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2008
Lokacja: NetFans
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Elysia
|
![]() @Liper
Jesteś lipny. [; Expię ręcznie po to, żeby mieć satysfakcję*, wbijam ten swój 75 lv (zakładam, to tylko przykład), i mam satysfakcję, że potrafię do czegoś dojść sam. Z kolei ty expisz z botem, na różne sposoby, czy siedzisz przed komputerem, czy tv, czy dyskoteki, to twoja sprawa, najwyżej cię ubija na expie, ale tutaj akurat wbijam w to, no i 'masz' ten (tutaj twój przykład) 150 lv. I jaka masz przewagę? Zakładając, że oboje mamy pacc. Masz, przewagę, lvla, tak? Skilla pewnie też, tak? A masz jakąś przyjemność z gry? Oprocz tego, że szybciej chodzisz, masz większe hity, i wszystko zrobił za ciebie bot? I pewnie dalej robi? A ja mam satysfakcję, że doszedłem do tego 75 lv, może nie jest to wysoki lv, ale jedni nie mają czasu, i expią recznię jak takowy się zwolni. 1. Napisałem, 'masz' ten swój 150 lv, bo tak naprawdę to ma go bot. 2. *satysfakcja - uczucie zadowolenia ze spełnienia pewnych oczekiwań. @Mat_erialista Oczywiście, wystarczy wejść na youtube, i oglądnąc kilka filmików This is how we do z Elysii. (Podałem to jako przykład, bo akurat byłem tych wydarzeń świadkiem.) Pewnie niektóre servery mają rownież swoje "This is how we do". (; Ostatnio edytowany przez ervinius - 21-08-2008 o 17:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Guest
|
![]() ja stracielm satysfakcje z gry juz w tibi 7.6 expie tylko po to zeby sie klepac niewiem jak mozna expic dla przyjemnosci
|
![]() |
![]() |
#69 | ||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
2. zaznajom sie z definicja slowa paradoks 3. wiec jesli ktos gra w fife bo odczuwa przyjemnosc, tymczasem grajac w tibie tej przyjemnosci nie ma, to po chuj wlacza tego jebanego bota, zamiast pojsc grac w fife? (nie mowie tu o tobie, ale o boterach ogolnie, wybocenie 45 lvla zeby moc efektywniej pkowac to inna sprawa, nie zapominajmy, ze boterzy najbardziej opanowali servery non-pvp) 4. to, ze ktos ma inne zdanie od ciebie, nie znaczy, ze jest totalnym idiota, jesli nie umiesz prowadzic dyskusji na poziomie to po co wchodzisz na forum? 5. tak, mam takiego chara, NIE wybotowalem go, NIE kupilem go, NIE dostalem go, z gory jednak mowie, ze nie bede ci nic udowadniac, bo szczerze, to nie obchodzi mnie co o mnie myslisz Cytuj:
Cytuj:
jakos w tibii co roku jest coraz to wiecej miejscowek i potworow, tymczasem liczba boterow sie nie zmniejsza (co wiecej - drastycznie rosnie) Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Ufocznik - 21-08-2008 o 19:16. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | ||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
2.Wikipedia.pl wpisz,zobacz i przewnioskuj . 3.Ale co ja napisalem niezej? Ze gram tylko dla pkowania i wojen a ty mi wyskakujesz z tekstem "Po co grasz jak nie odczuwasz przyjemnosci ". To ci szczerze gratuluje myslenia . Jak do mnie mowisz "Zrozum mnie." to tez zrozum to ze ktos moze miec wyzsze ambicje w botowaniu i odczuwa przyjemnosc z tego , ze mu licznik za*******a na koncie baknowym i w tibi i na zywo. 4. Jak 140 ek ktory klepie po 100k/h max na normalnym expie nie rozumie o co chodzi w botowaniu to jest idiota dla mnie . basta 5. Bo dla mnie to jest sprawa prioerytetowa w zyciu czy ty masz 140 ek . Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Liper
Ja z ciebie też mam bekę skarbie. (; Nie pytałem o to czy ktoś cie ubije czy nie, czy umiesz botowac. Czytaj uważnie. To wszystko były przykłady. A ja pójdę swoim 70 lv, padne kilka razy i odrobię - ręcznie. [; Chociaż w sumie, cieszę się, że rozmawiam z osobą, która nie botuje, lecz dziwi mnie w takim razie twoje podejście do tego. No i co do twojej beki. Wiadomo, że 90 % ludzi woli 150 lv, wbity na bocie, albo nawet kupiony na allegro, wypisując potem jacy to oni nie są pr0. A ja mam 70 lv, skromnie, z satysfakcja, że zrobiłem to sam. Są ludzie, którzy nie maja ustawionych wartości jak te 90 %, nie sądzisz? |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |||||||||
Zbanowany
Data dołączenia: 29 12 2007
Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 140
|
![]() Pora na ciebie robaczku...
Cytuj:
Cytuj:
*I tak działają do dupy i pewnie cała kasa idzie do kielni Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Xr3 - 21-08-2008 o 22:10. |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() wiadome bylo ze predzej czy pozniej ktos wyskoczy z zazdroscia.
parodia.
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie byłem pewny, ale już nie chciałem pytać.
Po tym zdaniu pomyślałem, że botujesz. "ale bardziej mi się podoba jak wstane rano i mam wbity lvl i kilka bp gp nic nie robiąc." Uczucia miałem mieszane, ale napisałem, że nie botujesz. No myliłem się, niestety. WAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHH, limit expa 200k. 200k recznie to ja biłem na faccu na 60 lv. [; W ogole jaki masz lvl, bo tak gadasz i gadasz o tym 150, a pewnie 15 druidek. [; I zastanów się troszkę, bo raz piszesz, że expisz ręcznie, a potem piszesz, że 200k to jest dla ciebie max, zakładając, że wbijesz 500k, 300k jest na bocie, elo? Zazdrość? Nie. Jakbym był zazdrosny, otworzyłbym allegro.pl, kupił bota, i gonił lv. Proste? Chyba nie dla wszystkich na tym forum. Ostatnio edytowany przez ervinius - 21-08-2008 o 22:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ja sie zaloze , ze jakbys byl bardziej obczajony w tych sprawach i bys wiedzal ze za Tibiabot ng ani Tibia Auto nie musisz placic to bys botowal ale najwyrazniej nie chce ci sie za tym wszystkim latac .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2008
|
![]() ng jest platne, chyba ze crackniesz. Ale w cracknietym nie ma leczenia potionami, chyba że sciagniesz scripta o ile sie da.
Po za tym nie trzeba odrazu wydawac rl kase żeby miec dobrego bota. Można sobie kupić takiego bota o nazwie BlackD Proxy, za jedyne 100k w tibii na rok. Polecam. xD Ostatnio edytowany przez GirNi11 - 21-08-2008 o 23:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Aha wychodze teraz z domu i zostawiam bota na acientach, nie bij i nie wyzywaj prosze. WBIJE NAJWIENKSZY LVL W TIBJI BO MAM BOTA HAHAHA. Ostatnio edytowany przez Liper - 21-08-2008 o 23:32. Powód: dla jaj |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
![]() |
![]() Kiedyś jakoś bili jak to mówicie "gówna" typu roty, trolle z tą różnicą, że bez bota i było o wiele mniej expowisk. A z pk 15lvlem druidem nie można mieć zabawy? Tylko robić PA na pvp, swoim pięknie wyboconym charem. Znaleźliście sobie kolejny argument "bocę, bo chce ominąć nudny etap expienia na niskich lvlach".
Zabawę można mieć też na otsach, tyle, że w bardziej uczciwy sposób. |
![]() |
![]() |