Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Pokaż wyniki sondy: Czy uważasz, że powinno się kasować botterów?
Tak, to odpowiednia kara, zwłaszcza przy dzisiejszym natężeniu. 118 55.92%
Nie, uważam, że miesięczne zablokowanie dostępu do gry jest w porządku. 49 23.22%
Nawet dzisiejsza kara jest zbyt surowa. Botterzy powinni być tolerowani lub jeśli już, banowani na tylko jeden tydzień. 44 20.85%
Głosujących: 211. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 21-08-2008, 15:40   #61
Liper
Użytkownik Forum

Liper's Avatar

Data dołączenia: 12 12 2006

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Marecki666 Pokaż post
To czemu nie wyłączysz kompa, a lvla nie wbijesz jutro?

Bo mi się niechce.
Liper jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 21-08-2008, 15:49   #62
Ufocznik
Użytkownik Forum

Ufocznik's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2004
Lokacja: Piła/Poznań

Stan: Niegrający
Imię: Ufoczix
Ufocznik ma numer GG 1483849
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ervinius Pokaż post
Delete? Nie, nie.
Jeśli tak to trzeba być sprawiedliwym.
Ban to ban, więc za każdego typu bana powinien być delete.
Za pk, za hackowanie, za spamowanie.
To nigdy nie przejdzie.
ale to boterzy psuja te gre w najwiekszym stopniu, nie hakerzy, pkerzy czy spamerzy

Cytuj:
A co do wypowiedzi niektórych, że oni nie używają bota,
tylko x-ray'a, lub leczą się tylko, po prostu brak mi słów.
osobiscie nie uzywam bota do niczego, zadnego xraya, obliczania expa, lighthacka, leczenia, nie cenie sie tak nisko, zebym to potrzebowal

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Freezy Eddie Pokaż post
A teraz robia to za nich boty, bo gra ma sprawia przyjemnosc a nikomu nie sprawia przyjemnosci latanie od rota do rota, zaznaczanie tego na battlu i robienie tego w kolko przez 10h. To samo gapienie sie w monka. Moze bylo to rowniez spowodowane, ze nie bylo botow...
a ktos ci kaze expic na rotach przez 10h, albo trenowac w kolko na monku (wbrew pozorom trenowanie nie jest takie niezbedne, wiec jesli chodzi o mnie to wole olewac skile i miec przyjemnosc z gry niz wlaczyc bota do trenowania)

Cytuj:
Jezeli sprawia nam radosc bicie dragow a nie rotow to nie widze powodow dlaczego by 'nie pojsc na skroty'. Rowniez mi sie nie podoba to co botterzy zrobili z Tibia, ale musze przyznac, ze ich rozumiem, wiem dlaczego to robia i po co - przez pewien okres czasu huncilem botterow uzywajac Pskonejotta, mialem okazje z wieloma porozmawiac i kazdy odpowiadal to samo - on ma swoje zycie, kolego, isc do pracy musi i po prostu nie chce mu sie godzinami bic rotow tylko po to zeby miec troche zabawy z tej gry. Gra powinna byc tak skonstruowana, zeby od 1 do 100 lvla byla z niej przyjemnosc, Tibia nie jest, oczywiscie mozna zmienic gre, ale rowniez mozna pominac ten etap.
jesli mi gra nie sprawia przyjemnosci to nie wpisuje kodu na przejscie do ostatniego poziomu, tylko poprostu w nia nie gram

Cytuj:
Nie wiem kto odczuwa presje lvlowania i wyscigu szczurow, takie cos widzialem tylko na nowych swiatach, gdzie kazdy od poczatku chce sie liczyc na serwerze, poza tym to wiekszosc populacji tibijskiej to ludzie ponizej 100 lvla, 250-300 jest na tyle malo, ze nikogo tam jakis wyscig szczurow nie obchodzi.
niestety 99% ludzi mysli, ze w tibii liczy sie tylko level i ilosc wbitego expa, stad bierze sie ten "wyscig szczurow" i nie trzeba miec 250-300 lvla zeby to zauwazyc

Cytuj:
Chyba, ze chodzi ci o jednostki takie jak Paulistinha, ktore wlaczaja komputer tylko dlatego zeby cyferka przy lvlu urosla, ale nie wiem szczerze z kim on sie sciga i po co, jest po prostu uzalezniony, utracil juz jakis tam swoj fun z tej gry i to nie znaczy, ze kazdy botter tak wyglada.
jak prawie kazdy inny boter?

Cytuj:
Imo bylo tak samo nudne, nic sie w tej grze nie zmienilo, zmienili sie gracze bo widza taka opcje, ze wcale tego nie trzeba robic zeby sie pobawic.
jakos gdy nie bylo tych cavebotow (lub nie byly rozpowszechnione na taka skale) to ludzie nie marudzili, ze gra jest nudna, tylko poprostu grali (lub tez nie grali)

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xr3 Pokaż post
Nie. Wnioskuję tylko, że ten idiota z tibia.com ma swoją jedną jedyną 40lvlową postać i zaczął grać niezbyt dawno. Kolejny niedoświadczony debil, robiący krucjaty i dzihady przeciwko botterom.
oks, a ja zaczalem grac 5 lat temu, czy mam wystarczajaco dlugi staz zeby moc z toba rozmawiac?

Cytuj:
Gówno prawda. Jestem.
tak, ja kupilem moze z 7 paccow w zyciu (dodam, ze wszystkie za gp, na tibie nie wydalem ani zlotowki), to znaczy, ze jestem 7x lepszy od kogos kto pacca nigdy nie mial?

Cytuj:
Wiesz co, ja nie wiem czy ty może kupiłeś postać, czy od kolegi dostałeś. Nie mam pojęcia. W każdym razie wątpie, że wiesz co to znaczy paść kilkunasty raz z rzędu przez kick spowodowany retardyzmem CIPów, którzy nie potrafią pozbyć się JEDNEGO bubka, który przeprowadza DDOSy na serverach. Wszystko teoretycznie było by ok, gdyby nie fakt, że wybulałem na to kasę.
po tych ataka dostales w ramach rekompensaty 7 dni pacca i podwojny exp, wiec nie bylo problemem odrobienie tego co straciles, poza tym padlem duzo razy na kickach a jakos nie przyszlo mi do glowy zeby - jak to napisales - zaczac oszukiwac ich, bo oni oszukuja mnie

Cytuj:
No, ale w tamtym poście nie napisałem, że sork nie jest nudny.
jesli wg ciebie wszystkie profesje sa nudne, to po co w ogole zaczynales grac w te gre?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Liper Pokaż post
@Autor
Nie czytałem tego tematu i nie mam zamiaru, ale po samej jego nazwie dochodze do wniosku że twój wiek to 12 lat, tibia to twój świat, i że nawet nie wiesz jak kupić bota i nie wiesz jaką potęgą jest cavebot. Wole puścić bota na nocke i iść na dyskoteke niż wbijać expo ręcznie. Pozdro
aha, jak bedziesz chcial pograc w fife to tez bedziesz wpisywal kod (nie wiem czy jest taka opcja, ale to nie ma znaczenia bo to tylko przyklad) na wygrywanie meczow po 5:0, bo po co grac recznie?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Liper Pokaż post
Gościu co ty opowiadasz, to jest GRA. NIKT się nie pyta : " o wbiłeś 150 lvl ręcznie czy na bocie? " . NIKT. Dla mnie może botować cały serv. Nieobchodzi mnie to? Wkurza Cie jak ktoś boci ? Daj sobie spokój. To było jest i będzie każdy kto mówi że nie będzie botował wkońcu się skusi i później bedzie to juz robił częściej. Niewyobrażam sobie open battle bez elf bota albo blaka. To jest obłed żeby dorośli ludzie denerwowali się że inni oszukują w pixelowatej grze.
po 1 wcale tak nie bylo, widac zaczales grac w erze szerzacej sie glupoty i idiotyzmu graczy, ktorzy w wiekszosci sa na tyle uposledzeni, ze nie potrafia sobie poradzic bez tych botow
po 2 nie uzywalem botow i nigdy uzywac nie bede, mozesz mi wierzyc

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xr3 Pokaż post
@up
Pogadamy za kilkadziesiąt leveli...
ok, to ktory lvl trzeba miec zeby z toba porozmawiac, o mistrzu?

Cytuj:
(zaznaczam, że swój lvl zrobiłem CAŁKOWICIE bez bota).
ja tez, super, nie?
Ufocznik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-08-2008, 15:50   #63
Emekah
Spalony innym słońcem

Emekah's Avatar

Data dołączenia: 26 01 2008

Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Emekah ma numer GG 854170
Domyślny

Gowno prawda, pacc tez moze dostac bana/deleta za bota, zakładając konto akceptujesz "Tibia rules" i zobowiązujesz sie ich przestrzegać, tak samo gdy kupujesz pacc. Cipsoft mógłby codziennie dawać patche przy ssie, które wykrywałyby bota, a zaraz po tym się spakować, lub zostawić 1-2 servery. Taka prawda, że około 90% pacc userów to boterzy.
19:29 Dryad Elizabeth [81]: Twoj Obiad has left party.

13:24 Mateden-adam [53]: where are you from*
13:25 Old Gecaj [110]: Poland
13:25 Mateden-adam [53]: ok
13:26 Mateden-adam [53]: poland is very good city
Emekah jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-08-2008, 16:07   #64
ZapodajMuze
Użytkownik Forum

ZapodajMuze's Avatar

Data dołączenia: 10 08 2008

Domyślny

Ale czemu nikt nie patrzy na to czemu botterzy botuja ?
Jezeli ja zalozmy wbilem 100 lvl sorcem to bilem larvy,roty , tomby ,dragi, czasami dle , hydry , frosty . Niby wszystko ok ale nagle znudzila mi sie sytuacja na serwerze i chce zagrac na innym . To musze znowu to gowno klepac paredziesiat lvli zeby moc co kolwiek porobic ? W tibi nie ma na czym expic i to jest problem bo nikomu sie nie chce 80 lvli patrzyc na zlowie , a zaloze sie o co chcecie ze jakby do 100 lvl knight bil 30-40 rodzajow potworow a nie 5 to skala bottingu spadla by o 50 % bo bylo by atrakcja pojscie raz na to a raz na to .
Btw .Frosty , dle , hydry , nighty ,wrl , demony sa to jedyne potwory na ktorych mozna konkretnie poexpic a jest ich o wiele zamalo . Jakby bylo takich rodzajow 20-30-40 to zaloze sie , ze tibia to bylby drugi WoW .

A i jeszcze jedno dla ludzi pytajacych "Po co grasz?"

Gram bo naprawde podoba mi sie pvp w tibi , bo uwazam ze mam dobre pvp i udowadnialem to setki razy i mimo tego ze gram juz troche dalej mnie kreci jak 45 lvlami z kolegami potrafimy zabic 150 ek .Expienie w tibi jest nudne w ogole mnie nie kreci , a ludzie ktorzy graja na non pvp to sa naprawde niezle debile w moich oczach i najwyrazniej sa z Kongo bo nie wiadomo czego oni tam szukaja .

Cytuj:
aha, jak bedziesz chcial pograc w fife to tez bedziesz wpisywal kod (nie wiem czy jest taka opcja, ale to nie ma znaczenia bo to tylko przyklad) na wygrywanie meczow po 5:0, bo po co grac recznie?
Ty jestes cofniety w rozwoju czy mi sie tylko tak wydaje ?
Pierdolonym paradoksem tego co powiedzales jest to ze ja wole grac w fife 3 ligowa slabiutka druzyna i za kazdym razem kiedy strzele gola odczuwam przyjemnosc , a w tibi zeby czuc przyjemnosc musze wbic pierdolony 100 lvl . Nie wiem jak 140 lvl moze byc taki glupi i to jeszcze ek , cos nie chce mi sie wierzyc ze masz taki char .

@down
Lece teraz na dwor z kolegami ale pozniej ci na priv massloga noob charami (20~~osob) to dostaniesz zawalu.

Ostatnio edytowany przez ZapodajMuze - 21-08-2008 o 16:32.
ZapodajMuze jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-08-2008, 16:24   #65
Mat_erialista
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 01 2008

Profesja: Elite Knight
Gildia: Knighthood
Świat: Berylia
Poziom: 107
Skille: 90
Poziom mag.: 8
Domyślny

up@ potraficie 45lvlami zabić 150ek ? Jak naucz mnie pliz!

//////K K K SQUAD////////
Mat_erialista jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-08-2008, 17:27   #66
GirNi11
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 04 2008

Domyślny

@up
A co sadzisz, że to nie mozliwe? Widac że malo o tibii grasz, to było prawie nie możliwe na tibii 7.92-8.0, teraz to nie jest problem. 10x 45 ms i combo leci po 1.5k+ z sd... 150 knight sie nie wyleczy;x
GirNi11 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-08-2008, 17:51   #67
ervinius
Użytkownik Forum

ervinius's Avatar

Data dołączenia: 19 04 2008
Lokacja: NetFans

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Elysia
Domyślny

@Liper
Jesteś lipny. [;
Expię ręcznie po to, żeby mieć satysfakcję*,
wbijam ten swój 75 lv (zakładam, to tylko przykład), i mam satysfakcję,
że potrafię do czegoś dojść sam.

Z kolei ty expisz z botem, na różne sposoby,
czy siedzisz przed komputerem, czy tv, czy dyskoteki, to twoja sprawa,
najwyżej cię ubija na expie, ale tutaj akurat wbijam w to,
no i 'masz' ten (tutaj twój przykład) 150 lv.

I jaka masz przewagę?
Zakładając, że oboje mamy pacc.
Masz, przewagę, lvla, tak?
Skilla pewnie też, tak?
A masz jakąś przyjemność z gry? Oprocz tego,
że szybciej chodzisz, masz większe hity,
i wszystko zrobił za ciebie bot? I pewnie dalej robi?

A ja mam satysfakcję, że doszedłem do tego 75 lv, może
nie jest to wysoki lv, ale jedni nie mają czasu, i expią recznię jak takowy
się zwolni.

1. Napisałem, 'masz' ten swój 150 lv, bo tak naprawdę to ma go bot.
2. *satysfakcja - uczucie zadowolenia ze spełnienia pewnych oczekiwań.

@Mat_erialista
Oczywiście, wystarczy wejść na youtube, i oglądnąc kilka filmików This is how we do z Elysii.
(Podałem to jako przykład, bo akurat byłem tych wydarzeń świadkiem.)
Pewnie niektóre servery mają rownież swoje "This is how we do". (;

Ostatnio edytowany przez ervinius - 21-08-2008 o 17:55.
ervinius jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-08-2008, 18:36   #68
1929
Guest

Domyślny

ja stracielm satysfakcje z gry juz w tibi 7.6 expie tylko po to zeby sie klepac niewiem jak mozna expic dla przyjemnosci
  Odpowiedz z Cytatem
stary 21-08-2008, 19:06   #69
Ufocznik
Użytkownik Forum

Ufocznik's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2004
Lokacja: Piła/Poznań

Imię: Ufoczix
Ufocznik ma numer GG 1483849
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ZapodajMuze Pokaż post
Ty jestes cofniety w rozwoju czy mi sie tylko tak wydaje ?
Pierdolonym paradoksem tego co powiedzales jest to ze ja wole grac w fife 3 ligowa slabiutka druzyna i za kazdym razem kiedy strzele gola odczuwam przyjemnosc , a w tibi zeby czuc przyjemnosc musze wbic pierdolony 100 lvl . Nie wiem jak 140 lvl moze byc taki glupi i to jeszcze ek , cos nie chce mi sie wierzyc ze masz taki char .
1. niestety, nie jestem uposledzony
2. zaznajom sie z definicja slowa paradoks
3. wiec jesli ktos gra w fife bo odczuwa przyjemnosc, tymczasem grajac w tibie tej przyjemnosci nie ma, to po chuj wlacza tego jebanego bota, zamiast pojsc grac w fife? (nie mowie tu o tobie, ale o boterach ogolnie, wybocenie 45 lvla zeby moc efektywniej pkowac to inna sprawa, nie zapominajmy, ze boterzy najbardziej opanowali servery non-pvp)
4. to, ze ktos ma inne zdanie od ciebie, nie znaczy, ze jest totalnym idiota, jesli nie umiesz prowadzic dyskusji na poziomie to po co wchodzisz na forum?
5. tak, mam takiego chara, NIE wybotowalem go, NIE kupilem go, NIE dostalem go, z gory jednak mowie, ze nie bede ci nic udowadniac, bo szczerze, to nie obchodzi mnie co o mnie myslisz

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ZapodajMuze Pokaż post
Ale czemu nikt nie patrzy na to czemu botterzy botuja ?
Jezeli ja zalozmy wbilem 100 lvl sorcem to bilem larvy,roty , tomby ,dragi, czasami dle , hydry , frosty . Niby wszystko ok ale nagle znudzila mi sie sytuacja na serwerze i chce zagrac na innym . To musze znowu to gowno klepac paredziesiat lvli zeby moc co kolwiek porobic ?
chcesz zmienic server - musisz sie liczyc z tym, ze trzeba bedzie zaczynac od nowa, od zera

Cytuj:
W tibi nie ma na czym expic i to jest problem bo nikomu sie nie chce 80 lvli patrzyc na zlowie , a zaloze sie o co chcecie ze jakby do 100 lvl knight bil 30-40 rodzajow potworow a nie 5 to skala bottingu spadla by o 50 % bo bylo by atrakcja pojscie raz na to a raz na to .
Btw .Frosty , dle , hydry , nighty ,wrl , demony sa to jedyne potwory na ktorych mozna konkretnie poexpic a jest ich o wiele zamalo . Jakby bylo takich rodzajow 20-30-40 to zaloze sie , ze tibia to bylby drugi WoW .
HAHAHAHA, to zes mnie rozwalil
jakos w tibii co roku jest coraz to wiecej miejscowek i potworow, tymczasem liczba boterow sie nie zmniejsza (co wiecej - drastycznie rosnie)

Cytuj:
Expienie w tibi jest nudne w ogole mnie nie kreci , a ludzie ktorzy graja na non pvp to sa naprawde niezle debile w moich oczach i najwyrazniej sa z Kongo bo nie wiadomo czego oni tam szukaja .
na non-pvp wszyscy - z bardzo rzadko spotykanymi wyjatkami - to boterzy, graja tam, bo latwiej im uzywac botow nie ponoszac zadnych konsekwencji

Ostatnio edytowany przez Ufocznik - 21-08-2008 o 19:16.
Ufocznik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-08-2008, 20:53   #70
Liper
Użytkownik Forum

Liper's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ufocznik Pokaż post
po 1 wcale tak nie bylo, widac zaczales grac w erze szerzacej sie glupoty i idiotyzmu graczy, ktorzy w wiekszosci sa na tyle uposledzeni, ze nie potrafia sobie poradzic bez tych botow
po 2 nie uzywalem botow i nigdy uzywac nie bede, mozesz mi wierzyc
Potrafie sobie poradzić bez bota, możesz być tego pewien. Może zacząłem grać stosunkowo nie dawno (końcówka 2006), ale spotkałem ludzi ( nie polaków, dzięki bogu), dzięki którym wiem, więcej niż nie jeden stary i doświadczony gracz.

Cytuj:
@Liper
Jesteś lipny. [;
Expię ręcznie po to, żeby mieć satysfakcję*,
wbijam ten swój 75 lv (zakładam, to tylko przykład), i mam satysfakcję,
że potrafię do czegoś dojść sam.
Odpowiem na twoje pytania z rozbawieniem i uśmiechem na twarzy (;. Też expie ręcznie i sprawia mi to zapewne taką samą satysfakcje jak Tobie, ale bardziej mi się podoba jak wstane rano i mam wbity lvl i kilka bp gp nic nie robiąc.

Cytuj:
Z kolei ty expisz z botem, na różne sposoby,
czy siedzisz przed komputerem, czy tv, czy dyskoteki, to twoja sprawa,
najwyżej cię ubija na expie, ale tutaj akurat wbijam w to,
no i 'masz' ten (tutaj twój przykład) 150 lv.
Nikt mnie nie ubił na moim servie. Nigdy. Trzeba jeszcze umieć botować.

Cytuj:
I jaka masz przewagę?
Zakładając, że oboje mamy pacc.
Masz, przewagę, lvla, tak?
Skilla pewnie też, tak?
A masz jakąś przyjemność z gry? Oprocz tego,
że szybciej chodzisz, masz większe hity,
i wszystko zrobił za ciebie bot? I pewnie dalej robi?
Mam przewage lvla, skilli a moja przyjemność to taka że pójde sobie na openke albo sneaka, a Ty siedzisz w dp bo nie bedzie Ci się chciało odrabiać jak padniesz kilka razy. Tak wogóle to chyba w tej grze chodzi żeby obok dobrej zabawy mieć dobry lvl, skille.

Cytuj:
1. Napisałem, 'masz' ten swój 150 lv, bo tak naprawdę to ma go bot.
2. *satysfakcja - uczucie zadowolenia ze spełnienia pewnych oczekiwań.
Ale mam z Ciebie beke . Pewnie każdy woli 70 lvl wbity ręcznie niż 150 wbity na bocie. Niezłe. PozdrO hahaha
stary 21-08-2008, 21:08   #71
ZapodajMuze
Użytkownik Forum

ZapodajMuze's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ufocznik Pokaż post
1. niestety, nie jestem uposledzony
2. zaznajom sie z definicja slowa paradoks
3. wiec jesli ktos gra w fife bo odczuwa przyjemnosc, tymczasem grajac w tibie tej przyjemnosci nie ma, to po chuj wlacza tego jebanego bota, zamiast pojsc grac w fife? (nie mowie tu o tobie, ale o boterach ogolnie, wybocenie 45 lvla zeby moc efektywniej pkowac to inna sprawa, nie zapominajmy, ze boterzy najbardziej opanowali servery non-pvp)
4. to, ze ktos ma inne zdanie od ciebie, nie znaczy, ze jest totalnym idiota, jesli nie umiesz prowadzic dyskusji na poziomie to po co wchodzisz na forum?
5. tak, mam takiego chara, NIE wybotowalem go, NIE kupilem go, NIE dostalem go, z gory jednak mowie, ze nie bede ci nic udowadniac, bo szczerze, to nie obchodzi mnie co o mnie myslisz
1.Tu sie jeszcze moge zgodzic
2.Wikipedia.pl wpisz,zobacz i przewnioskuj .
3.Ale co ja napisalem niezej? Ze gram tylko dla pkowania i wojen a ty mi wyskakujesz z tekstem "Po co grasz jak nie odczuwasz przyjemnosci ". To ci szczerze gratuluje myslenia . Jak do mnie mowisz "Zrozum mnie." to tez zrozum to ze ktos moze miec wyzsze ambicje w botowaniu i odczuwa przyjemnosc z tego , ze mu licznik za*******a na koncie baknowym i w tibi i na zywo.
4. Jak 140 ek ktory klepie po 100k/h max na normalnym expie nie rozumie o co chodzi w botowaniu to jest idiota dla mnie . basta
5. Bo dla mnie to jest sprawa prioerytetowa w zyciu czy ty masz 140 ek .
Cytuj:
chcesz zmienic server - musisz sie liczyc z tym, ze trzeba bedzie zaczynac od nowa, od zera
No co ty nie powiesz , tylko , ze jakby ten durny cipsoft mogl mi zapewnic inna rozrywke po za klepaniem rotow iinnego gowna prez jakis czas to by bylo milo .

Cytuj:
HAHAHAHA, to zes mnie rozwalil
jakos w tibii co roku jest coraz to wiecej miejscowek i potworow, tymczasem liczba boterow sie nie zmniejsza (co wiecej - drastycznie rosnie)
Kto powiedzal ze nie ma coraz wiecej ? Tylko ze zamiast cipsoft robic pierdolone ciasteczka czy outfita z wibratorem to przez POL ROKU powinien dorobic 15 rodzajow praktycznych potworow a nie earth elementale co klada combo po 300 i nic nie dropuja fajnego .

Cytuj:
na non-pvp wszyscy - z bardzo rzadko spotykanymi wyjatkami - to boterzy, graja tam, bo latwiej im uzywac botow nie ponoszac zadnych konsekwencji
Dla mnie to trzeba miec niezle potrzepane w bani zeby w ogole zalozyc postac na harmonii.
stary 21-08-2008, 21:17   #72
ervinius
Użytkownik Forum

ervinius's Avatar

Domyślny

@Liper

Ja z ciebie też mam bekę skarbie. (;
Nie pytałem o to czy ktoś cie ubije czy nie, czy umiesz botowac.
Czytaj uważnie. To wszystko były przykłady.
A ja pójdę swoim 70 lv, padne kilka razy i odrobię - ręcznie. [;

Chociaż w sumie, cieszę się, że rozmawiam z osobą, która nie botuje, lecz
dziwi mnie w takim razie twoje podejście do tego.

No i co do twojej beki. Wiadomo, że 90 % ludzi woli 150 lv, wbity na bocie,
albo nawet kupiony na allegro, wypisując potem jacy to oni nie są pr0.
A ja mam 70 lv, skromnie, z satysfakcja, że zrobiłem to sam.
Są ludzie, którzy nie maja ustawionych wartości jak te 90 %,
nie sądzisz?
stary 21-08-2008, 21:58   #73
Xr3
Zbanowany

Data dołączenia: 29 12 2007

Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 140
Domyślny

Pora na ciebie robaczku...

Cytuj:
oks, a ja zaczalem grac 5 lat temu, czy mam wystarczajaco dlugi staz zeby moc z toba rozmawiac?
Nie. Ja gram od dziewięciu. You Fail.

Cytuj:
tak, ja kupilem moze z 7 paccow w zyciu (dodam, ze wszystkie za gp, na tibie nie wydalem ani zlotowki), to znaczy, ze jestem 7x lepszy od kogos kto pacca nigdy nie mial?
Tak, bo RZEKOMO* przykładasz się do dofinansowywania serwerów.
*I tak działają do dupy i pewnie cała kasa idzie do kielni

Cytuj:
po tych ataka dostales w ramach rekompensaty 7 dni pacca i podwojny exp
Gówno, nie rekompensata. Przez ten okres wbił bym najwyżej 1/400 tego co straciłem na masskickach (nie kickach)

Cytuj:
jakos nie przyszlo mi do glowy zeby - jak to napisales - zaczac oszukiwac ich, bo oni oszukuja mnie
Dobrze, no to tobie by nie przyszło. U mnie jest na odwrót. Uszanuj to.

Cytuj:
jesli wg ciebie wszystkie profesje sa nudne, to po co w ogole zaczynales grac w te gre?
Bo miałem 7 lat i nie było mi dane przewidzieć, że dotrwam to takiego stanu, w którym ta gra upadnie.

Cytuj:
Jak byś w CoDa2 grał z kumplami na lanie i wszyscy oprócz ciebie mieli by wh i aimbota to też byś grał bez cheatów ze świadomością, że nic nie musisz zmieniać i że przyjemność sprawia ci padanie od nich?

Cytuj:
ok, to ktory lvl trzeba miec zeby z toba porozmawiac, o mistrzu?
Zdobyty innym sposobem niż "hi okolnir yes", albo "hi darashia yes".

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Emekah Pokaż post
zakładając konto akceptujesz "Tibia rules" i zobowiązujesz sie ich przestrzegać,
I kto to mówi hrhr!

Cytuj:
Kto powiedzal ze nie ma coraz wiecej ? Tylko ze zamiast cipsoft robic pierdolone ciasteczka czy outfita z wibratorem to przez POL ROKU powinien dorobic 15 rodzajow praktycznych potworow a nie earth elementale co klada combo po 300 i nic nie dropuja fajnego .
Dokładnie...

Ostatnio edytowany przez Xr3 - 21-08-2008 o 22:10.
Xr3 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-08-2008, 21:58   #74
Liper
Użytkownik Forum

Liper's Avatar

Domyślny

Cytuj:
@Liper

Ja z ciebie też mam bekę skarbie. (;
Nie pytałem o to czy ktoś cie ubije czy nie, czy umiesz botowac.
Czytaj uważnie. To wszystko były przykłady.
A ja pójdę swoim 70 lv, padne kilka razy i odrobię - ręcznie. [;

Chociaż w sumie, cieszę się, że rozmawiam z osobą, która nie botuje, lecz
dziwi mnie w takim razie twoje podejście do tego.

No i co do twojej beki. Wiadomo, że 90 % ludzi woli 150 lv, wbity na bocie,
albo nawet kupiony na allegro, wypisując potem jacy to oni nie są pr0.
A ja mam 70 lv, skromnie, z satysfakcja, że zrobiłem to sam.
Są ludzie, którzy nie maja ustawionych wartości jak te 90 %,
nie sądzisz?
Nigdzie nie napisałem, że niebotuje pysiu :*. Odrabiaj sobie jak tam chcesz, ale ręczne expianie zabiera zbyt dużo cennego czasu, więc mój limit expa ręcznego to ~200k. Co do ludzi, którzy mówią, chwalą jacy oni nie są, nieobchodzą mnie oni. Ich sprawa czy bocą czy kupią, nie moja. Jeżeli Ci ludzi są tacy mądrzy i wbijają sobie expo ręcznie to czemu przejmują się tymi co botują ? Żałosne. Czysta zazdrość lva bynajmniej dla mnie.
stary 21-08-2008, 22:35   #75
Vil
eX Moderator

Vil's Avatar

Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki

Vil ma numer GG 3989309
Domyślny

wiadome bylo ze predzej czy pozniej ktos wyskoczy z zazdroscia.

parodia.
stary 21-08-2008, 22:49   #76
ervinius
Użytkownik Forum

ervinius's Avatar

Domyślny

Nie byłem pewny, ale już nie chciałem pytać.
Po tym zdaniu pomyślałem, że botujesz.
"ale bardziej mi się podoba jak wstane rano i mam wbity lvl i kilka bp gp nic nie robiąc."
Uczucia miałem mieszane, ale napisałem, że nie botujesz.
No myliłem się, niestety.
WAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHH, limit expa 200k.
200k recznie to ja biłem na faccu na 60 lv. [;
W ogole jaki masz lvl, bo tak gadasz i gadasz o tym 150, a pewnie 15 druidek. [;

I zastanów się troszkę, bo raz piszesz, że expisz ręcznie, a potem piszesz, że 200k to jest dla ciebie max, zakładając, że wbijesz 500k, 300k jest na bocie, elo?

Zazdrość? Nie.
Jakbym był zazdrosny, otworzyłbym allegro.pl, kupił bota, i gonił lv.
Proste? Chyba nie dla wszystkich na tym forum.

Ostatnio edytowany przez ervinius - 21-08-2008 o 22:52.
stary 21-08-2008, 22:58   #77
ZapodajMuze
Użytkownik Forum

ZapodajMuze's Avatar

Domyślny

Cytuj:

Zazdrość? Nie.
Jakbym był zazdrosny, otworzyłbym allegro.pl, kupił bota, i gonił lv.
Proste? Chyba nie dla wszystkich na tym forum.
A ja sie zaloze , ze jakbys byl bardziej obczajony w tych sprawach i bys wiedzal ze za Tibiabot ng ani Tibia Auto nie musisz placic to bys botowal ale najwyrazniej nie chce ci sie za tym wszystkim latac .
stary 21-08-2008, 23:02   #78
GirNi11
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 04 2008

Domyślny

ng jest platne, chyba ze crackniesz. Ale w cracknietym nie ma leczenia potionami, chyba że sciagniesz scripta o ile sie da.

Po za tym nie trzeba odrazu wydawac rl kase żeby miec dobrego bota. Można sobie kupić takiego bota o nazwie BlackD Proxy, za jedyne 100k w tibii na rok. Polecam. xD

Ostatnio edytowany przez GirNi11 - 21-08-2008 o 23:04.
GirNi11 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-08-2008, 23:21   #79
Liper
Użytkownik Forum

Liper's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vil Pokaż post
wiadome bylo ze predzej czy pozniej ktos wyskoczy z zazdroscia.

parodia.
Parodia to słuchanie Ciebie Panie pseudo idealny moderatorze o tibijskich widomościach nieprzekraczjących noobów w carlin.

Cytuj:
200k recznie to ja biłem na faccu na 60 lv. [;
W ogole jaki masz lvl, bo tak gadasz i gadasz o tym 150, a pewnie 15 druidek. [;
Mam passy do Henk Sirasius lecz gram nim tylko gdy 1 owner nie ma czasu. Cóż z chęcią podałbym name mojego main chara, ale po co TOBIE takie wiadomości. I

Cytuj:
I zastanów się troszkę, bo raz piszesz, że expisz ręcznie, a potem piszesz, że 200k to jest dla ciebie max, zakładając, że wbijesz 500k, 300k jest na bocie, elo?
Nie no sorki, ale chyba jesteś upośledzony napisałem że MÓJ LIMIT EEXPA WBITEGO RĘCZNIE TO 200k. 1,5h expiania dla twojej wiadomości. Co Ci do tego to gra której nie pojmujesz. Nie mam czasu na nudne jak flaki z olejem expianie ręczne. Oczywiście bot na frostach to nie 150k na h jak ręcznie ale w granicach 70 na surface. A teraz idz poexpić swoim 70 lvlem.

Aha wychodze teraz z domu i zostawiam bota na acientach, nie bij i nie wyzywaj prosze.

WBIJE NAJWIENKSZY LVL W TIBJI BO MAM BOTA HAHAHA.

Ostatnio edytowany przez Liper - 21-08-2008 o 23:32. Powód: dla jaj
stary 21-08-2008, 23:29   #80
Alanus Lutinum
Użytkownik Forum

Alanus Lutinum's Avatar

Data dołączenia: 28 07 2005
Wpisy bloga: 1

Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
Alanus Lutinum ma numer GG 6972780
Domyślny

Kiedyś jakoś bili jak to mówicie "gówna" typu roty, trolle z tą różnicą, że bez bota i było o wiele mniej expowisk. A z pk 15lvlem druidem nie można mieć zabawy? Tylko robić PA na pvp, swoim pięknie wyboconym charem. Znaleźliście sobie kolejny argument "bocę, bo chce ominąć nudny etap expienia na niskich lvlach".

Zabawę można mieć też na otsach, tyle, że w bardziej uczciwy sposób.
Alanus Lutinum jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania