|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Co byście wybrali? | |||
Cross |
![]() ![]() ![]() ![]() |
20 | 43.48% |
Ścigacz |
18 | 39.13% |
Inne-w odpowiedzi pisać co |
8 | 17.39% |
Głosujących: 46. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2007
Lokacja: pl?
|
![]() Cytuj:
@offtop Możecie polecić mi jakis Crossik i Ścigacz? Najlepiej z jakims linkiem na allegro ![]() Ostatnio edytowany przez Mapa_Europy - 09-07-2008 o 13:26. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2008
Lokacja: Arendal (Norway)
Stan: Zbanowany
Profesja: Royal Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 41+
![]() |
![]() Na Crossach to się zbytnio nie znam, ścigacz?
Zależy ile masz mamony na wydanie? ![]() Aprilia RS za 6klocka, motorek w pyte. Suzuki RG, mi sie tam podoba. To samo tu :-P Poszukaj na Allegro, jakichś motorków Cagiva Mito, Honda CBR, Yamaha TZR. Te motorki nie są tanie, odrazu przestrzegam. Ew. jeśli mniej kasy: Suzuki RG, tylko tańsze. Niestety jak we wszystkim, jeśli mało warty, to i pewnie starszy, ale nie warto przywiązywać duzej uwagi do wieku, bo taki motorek może być 2 razy lepszy niż taki nowy, bo właściciel o niego dbał, a taką Aprilie dorwał dzieciak i ją katował. Warto najpierw pojechać, zobaczyć, przejechać się, czy pasuje, czy nie za mocny, na sam początek najlepiej się doświadczyć na skuterach, później przesiąść się na coś manualnego, np. takie suzuki RG. Co do Suzuki, silniki są masakryczne, nie do zabicia, czego nie ma np. w Apriliach, no i części. Wiadomo motor/samochód to skarbonka bez dna. Ja bym się zastanowił nad tym suzuki za 2,5, naprawdę ładne ^^ Tylko wiadomo, do włoskich motorów części są droższe niż od japońskich. Ostatnio edytowany przez Killuminati - 09-07-2008 o 14:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Na początek powiedz ile chcesz przeznaczyć kasy na motor...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: w domu
![]() |
![]() Inne- wybralbym Maxiskuter ; ) czyli skuter o pojemnosci 125ccm> a na twoim miejscu to sym brał Super Moto jest to Cross z założonymi oponami szosowymi
pzdr
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2005
Lokacja: Grudziądz
Stan: Niegrający
Imię: :)
Profesja: Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 43
|
![]() Mimo, iż mam już prawo jazdy kat. A to mam zamiar sobie kupić Yamahe R125. Dlaczego 125, a nie coś większego? Znam siebie i wiem, że jakbym miał mocniejszy motor to bym z niego wszystko wycisnął. Zawsze to będzie jakieś ograniczenie 135 km/h jak dla mnie wystarczy.
YAMAHA R125 ![]() ![]()
![]() |