|
|||||||
| Notki |
| O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
| Pokaż wyniki sondy: Co byście wybrali? | |||
| Cross |
|
20 | 43.48% |
| Ścigacz |
|
18 | 39.13% |
| Inne-w odpowiedzi pisać co |
|
8 | 17.39% |
| Głosujących: 46. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#41 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Suwałki
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Uran of Aurea
Profesja: Knight
Świat: Aurea
Poziom: 50
Skille: 74/71
Poziom mag.: 5
|
Cytuj:
na 125cc jest prawko od 16 lat tylko trzeba egzamin zdać
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2005
Stan: Niegrający
|
Jeżeli miałbym brać coś na początek to na twoim miejscu wziąłbym se Suzuki RG.
Ostatnio edytowany przez Granteon - 08-07-2008 o 20:13. |
|
|
|
|
|
#43 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2007
Imię: Cyron Elastiel
Gildia: poszukuje gildii !!!
Świat: Honera
Poziom: 33
Skille: +75/+75
|
@up
jaki to ma v-max, jaki start (czy szybko sie rozpędza) bo nawet niezłe a i ile to ma pojemności |
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Edit: Jeżeli chodzi Ci o motory, które można rejestrować na motorower i masz dużo kasy, to pomyśl jeszcze nad: - Yamaha TZR 50/80/125 - Aprilia RS 50/80/125 - Honda NSR 80/125 Ostatnio edytowany przez Granteon - 07-07-2008 o 20:30. |
|
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Twoj Suzi RG (80) ![]() Yamaha TZR Ja nie wiem co ty widzisz w tym kwadratowym RG :| /edit @Up O, widze ze editnales. Nawrociles sie, odpuszczam Ci grzechy.
Ostatnio edytowany przez =eQQ= - 07-07-2008 o 20:23. |
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
Użytkownik Forum
|
Tak, ja napisałem RG, jeżeli miałby to być motor na początek - nie drogi, nie starsznie szybki itd. Zresztą tutaj cena jest bardzo ważna Suzuki RG kosztuje ok. 2500 zł, a Yamaha TZR ok. 6000 zł
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2008
Lokacja: Arendal (Norway)
Stan: Zbanowany
Profesja: Royal Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 41+
|
Chlopaki, nie każdy ma nadzianych rodziców, którzy kupią 15 latkowi motorek za 9 kołka :-)
Makaveli in this... Killuminati, all through your body The blow's like a twelve gauge shotty Uh, feel me! And God said he should send his one begotten son to lead the wild into the ways of the man Follow me; eat my flesh, flesh and my flesh Tupac Amaru Shakur [1971-1996] Rest in Peace! Ostatnio edytowany przez Killuminati - 07-07-2008 o 22:24. |
|
|
|
|
|
#48 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Lokacja: Olsztyn ajj miałem nie mówić..
Stan: Na Emeryturze
Imię: Dolcu
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Four Elements
Świat: HARMONIA A JAK!
Poziom: 10+
Skille: potężne
Poziom mag.: 50
|
Kup se rower
najlepiej BMX'a xD Premium Duo ,ekologiczne i fajniejsze ![]() |
|
|
|
|
|
#49 |
|
Użytkownik Forum
|
@=eQQ=
no yamaha ładniejsza noto takie same pytanie vmax pojemność itp.? |
|
|
|
|
|
#51 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
@Ciekawostka Czy teraz prawko na motory nie jest od 23 lat?
Makaveli in this... Killuminati, all through your body The blow's like a twelve gauge shotty Uh, feel me! And God said he should send his one begotten son to lead the wild into the ways of the man Follow me; eat my flesh, flesh and my flesh Tupac Amaru Shakur [1971-1996] Rest in Peace! |
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
Użytkownik Forum
|
@all
motor na karte motorowerową |
|
|
|
|
|
#54 |
|
Użytkownik Forum
|
@up
No to dla mnie głupotą jest się pytanie jaka pojemność. Na początek bym brał Suzuki RG, a nie jakiś drogi motorek za 6k.
Makaveli in this... Killuminati, all through your body The blow's like a twelve gauge shotty Uh, feel me! And God said he should send his one begotten son to lead the wild into the ways of the man Follow me; eat my flesh, flesh and my flesh Tupac Amaru Shakur [1971-1996] Rest in Peace! |
|
|
|
|
|
#55 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
|
Nie ma motorów na kartę motorowerową chyba. Są na Prawo jazdy Kategorii A1 - od 16 lat do pojemności 125. i już.
A jeśli się mylę,to pytanie z tematu jest bezsensowne ^^ Ścigacz o pojemności nie większej niż 125?
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Walekifa - 08-07-2008 o 14:08. |
|
|
|
|
|
#57 |
|
Użytkownik Forum
|
@up
Co racja to racja, chociaz pewnie i tak rodzice sponsorują. @Walekifa Z tego co wiem, to ma wejsc to niedlugo, w tym roku jeszcze niektorzy moi kumple sie zalapali na zwykla motorowerową, za rok (?) ma być kategoria A1 i ma kosztować tyle co prawko bodajże, teraz za kartę się nie płaciło. Chłopak sie pyta czy Crossa brac? na co? na ulice? zapomnij Bierz coś ala ścigacz bądź Enduro, Suzuki RG, Yamaha DT, chodź te są stosunkowo stare ;P
|
|
|
|
|
#58 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Lublin~~
Stan: Na Emeryturze
|
Jeśli nie Cross i nie Ścigacz to kup sobie Enduro. Yamaha DT 125 zarejestrujesz na 50 (trzeba dać w łape albo... znajomości). Kupujesz do Yamszy oponki szosowe... Gdy chcesz pojeździć na szosie nakładasz oponki szosowe a gdy w lesie itp. to kostke
![]()
|
|
|
#59 |
|
Użytkownik Forum
|
No i co z tego, że stare? Człowieku, mi by starczyła ETZ 150, wiem, że innym nie, bo "stara i brzydko wygląda"...
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
Użytkownik Forum
|
Uwierz Grant, że mi też. Yamahy nie dawałem, bo po tym co zaobserwowalem ludzie doradzają mu motory za 6koła z 2000roku, więc pewnie splunął by na taką Yamaszke, a prawda jest taka, że motorek jest super.
Mi się np. zajebiście podoba ALE LICZY SIE SZPAN!... >.>No i tak jak napisał Xelius, za zarejstrowanie na 125 trzeba też wyłożyć trochę kasy, bo tak poprostu to nikt nie zarejestruje. Po to jest ograniczenie do 50ccm, zeby tego przestrzegano ^^ Ostatnio edytowany przez Killuminati - 09-07-2008 o 13:19. |
|
|
|