|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
ja toże Cytuj:
taka była tibia, wtedy każdy walczył magią, mnie to pasowało
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
||
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2008
Lokacja: Chociwel, Zachodniopomorskie
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ucho Alkoholik
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Skille: 79/74
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() #Piotrek Marycha
A Desert Quest? Co zapomniałeś ![]() #Topic Ten temat już lepiej zakończyć, bo po co się kłócić co jest oczywiste. Knight'a pogorszyli i to nawet bardzo, dodali parę nowych itemek i myślą że jak dodali 2-3 itemy to są boscy(chodzi tu o CipSoft). Pisząc ze Knight to Knight tamto tylko posty nabijacie. Sprawa jest prosta knight musi zostać "odrestaurowany" #Edit Zobaczyłeś mniej knightów i już myślisz ze ta profesja przystali grac?.. Są logiczne wyjaśnienia. Ostatnio edytowany przez Aphino - 23-07-2008 o 16:41. |
![]() |
![]() |
#63 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory
Imię: Andrealfus
Profesja: Elite Knight
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#64 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 08 2005
|
![]() n/c
Cytuj:
Czy ja narzekam? Wyglądam Ci na RP? ^^ Powtarzam tylko to, co napisał już CM Craban na forum tibia.com i jaki był jeden z celów wprowadzania tych kusz, a jak wiadomo, ich zamiary często mijają się z celem ^^ Jeśli ktoś tutaj gra od 8.0 to raczej niektórzy panowie z CipSoftu, którzy trochę późno się obudzili i usiłują teraz wszystko jakoś zbalansowac ![]() Ostatnio edytowany przez Leefoo - 23-07-2008 o 18:36. |
|
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() to było stwierdzenie retoryczne przez które chcialem powiedziec ze raczej nie masz pojęcia o grze paladynem, zwlaszcza przed 8.0
btw, to co sądzisz o grze paladynem na 7.9? bo moze juz zapomniales ale paladyn nie mial wtedy nic innego niz kusza czy łuk... i do tego bił 3x gorzej z nich
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
#66 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2006
Lokacja: Janikowo/Toruń
Imię: Messiayh
Świat: Inferna
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2008
Lokacja: Venore
Imię: XxXxXxXxXxXxXxX
Gildia: XxXxXxXxXxXxXxX
|
![]() Jeśli mówcie że knight jest boss to zauważcie na czym tera taki 100 ek expi (solo) tak aby było ciekawie... :
100ek - dragi , żółwie (bardzo ciekawie) , małpy (również) , lizardy (hmm to samo?) , dl'e (wow jedyny fajny exp) 100 rp - demony (ass + up/down) , warlocki (ass) , frosty (już od 80 lvl) , dl'e , dragi (tu już totalny luz) , hero , bk , i... po co wymieniać więcej ? 100 ms/ed - to samo co up a nawet na frostach jeszcze lepiej bo można już lać od 45 lvl (sd) , a później już z visa , warlocki (sd zawsze walniesz zajebistego hita a z ass możesz nie trafić) hehe może ek może ładnie bottować ale to dla ed/ms widziałem na stronie ng skrypty na bocenie na warlockach na demonie xD aa i jedyne co mi sie podoba tera w ek to puszczenia botta na necro ;p jak wróciłem do kompa po 4h miałem 2 x boh xD xD xD - ale i tak wolałbym se manualnie popykać demce :/ wy se możecie tam huncić a ja nawet kurwa jednego nie ujebie... EDIT no właśnie i gdzie tu kurXX knight wyjebXXX? Dodam jeszcze że ja sie ciesze jak lootne war hammera z thornbacka a taki rp to se g legi z demca lootnie (może i mpa ale nie mówie bo żadko leci ;p) z warlocka to se też nice loot wyciąga , z bk to już nie chce mówić bo mi raz jak poszedłem z shooterem msem (tak ja solo tam nie moge...) to z co 5-6 lecial w helmet a z każdego lub maxymalnie drugiego leciała halberda/p arm itp Ostatnio edytowany przez kombossik - 24-07-2008 o 20:04. |
![]() |
![]() |
#68 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
dle to bardziej dla 120ek + dragi na 100+ to masa mp i troche szczescia aby sie zwrocilo z jakims plusikiem, dodaj jeszcze cyclopolis (zawsze zawalone ludzmi) a boty sa dla idiotow xd Ostatnio edytowany przez Andrealfus - 24-07-2008 o 19:31. |
|
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2008
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Usunięty
Imię: Thar~
Gildia: Fatal Illusion
|
![]() "ale na co komu knight jak solo jest mniejsze waste"
Expienie 80 Ekiem? w tych samych miejscach gdzie 30ekiem. +Ewentualnie dragi etc "for fun" z masakrycznym waste <3 Kina kiedyś brać na klate mógł prawie wszystko, teraz prawie wszystko biją magi/palki solo, a knight nie może tego nawet blokować, bo120 ek z potami za 500 hp może się tylko wyłożyć Anylej, tibia była by lepsza, gdyby były uhy, i doszło "uzależnienie" profesji od siebie, gdzie na hunty chodziło by się w teamie, a nie solo.... Bej. |
![]() |
![]() |
#70 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2007
Lokacja: Kazordoon
Stan: Na Emeryturze
Imię: Kones'er
Świat: Eternia <3
Poziom: 46
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez koneser - 24-07-2008 o 22:37. |
||
![]() |
![]() |
#71 |
Zbanowany
![]() |
![]() ja chodzilem z kumplem palladynem i we 2 -3 sobie expilismy na hydrach, teraz kozaki bo maja ass stary i solo jada a ja siedze w depo albo na barbarianach i sie nudze
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Andrealfus - 24-07-2008 o 22:50. |
![]() |
![]() |
#72 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 04 2007
|
![]() Cytuj:
23:04 Ahmed lord demons [34]: buy 100 royal spears or 2k |
|
![]() |
![]() |
#73 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2006
Profesja: Knight
Poziom: 115
|
![]() KURWA MAC no krew mnie zalewa zrobcie sobie 1 temat...LVL LVL LVL tlyko to sie kurwa liczy? Naprawde nie wiem jaka moze byc wieksza przyjemnosc w tibii jak np pojscie na wspolnego hunta z kumplem z rl czy robienie jakichs questow z kumplami...Kazda profesja jest do czegos potrzebna gra kazda profesja ma swoje uroki...nie ma co narzekac na profki bo po 1 huja to da po 2 nie podoba sie grac kinem to se pograj sorcem taka mentalnosc ludzi chyba nigdy nie beda zadowoleni z tego co maja
Cytuj:
@down Nieno w koncu ten loot to rzadkosc ze to huj ,pewnie chcialbys zeby ci sie wszedzie z kasy samej zwracalo nie ma sprawy lec na roty i se zarob, nie pamietam zebym kiedykolwiek mial na dragach waste
17:20 Crin Tamweasi [10]: ile masz ataku miecz ----------------------------------------------- 18:29 Krwiozerczy Kroliczek [15]: mam 56 lvl 18:29 Krwiozerczy Kroliczek [15]: i red czaha 18:30 Krwiozerczy Kroliczek [15]: mam 79 mlev 18:31 Krwiozerczy Kroliczek [15]: wszyscy sie mnie boja 00:32 Xemok [129]: mnie nie wychowuja rodzice tylko ulica wiec zamknij pizde i siedz cicho bo o zyciu nic nie wiesz . Ostatnio edytowany przez maszter321 - 01-10-2008 o 21:59. |
|
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2008
|
![]() #up
jakby dragi nie strzelaly ogniem to niemialbym waste, teraz musze liczyc na loot by niemiec tego waste wiec niepierdol ze 80ekiem wasta na dragach niema -.- |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2008
Lokacja: Bielsk Podlaski
Imię: Aiek Luilri
Świat: Luminera
Poziom: 53
Skille: 74/56
Poziom mag.: 13
|
![]() Knighci byli,są i będą
![]() W końcu ktoś musi bossy blokować |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 10 2008
Lokacja: Poznań
Świat: Nerana
|
![]() Ja zauważyłem samych Paladynów ostatnimi czasy.
|
![]() |
![]() |
#77 |
Zbanowany
![]() |
![]() no ktoś bosy musi blokować ale najlepiej by było jak by się liczył nie tylko lvl, kiedyś wiedziałem, że mając 80-90lvl będę ciężki do zabicia bez trapa, teraz ledwo się potuję. 80ek ma waste na dragach, wystarczy że nic nie wypadnie i jesteśmy kilka bp mf do tyłu.
|
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2008
|
![]() Jakby uhy zostaly przywrocone to w tym momencie 220~ ek jest nie smiertelny.
Ostatnio edytowany przez ZapodajMuze - 06-10-2008 o 08:41. |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
|
![]() Knightci nie byli osłabieni w updatach
Inne profesje po prostu wreszcie dostały coś sensownego
Proud Admin of Pro-Tibia.com Niektóre poradniki: Gigantyczny poradnik o treningu: Trening- ogólne informacje Trening pvp Trening ze Slime Trening z Dark Monkiem i Gargoyle Efektywność metod leczenia Bossy - co, gdzie i jak? Zaczarowane Bronie Lagi - koszmar tibijczyka |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2006
Imię: Rena Carti
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Infernal Souls
Świat: Astera
Poziom: 71
|
![]() Teraz knight jest zalezy od innych profesji, a inne profesje sa niezalezne od nikogo... tak to wyglada :/ Knightem, jak to wyzej juz powiedzieli, do 100+ expisz na tym samym, co na ~30-40lvl, chcesz sie wyrwac z kims na hunt, to nikt knighta nie chce, bo po co? 1 osoba wiecej do podzialu - loota mniej
"po co nam blocker, druidowi wyjdzie taniej samemu sie lczyc, niz dbac o czyjes zdrowie i jeszcze sie z nim dzielic loot'em"