|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 05 2008
|
![]() Mam do was pytanie czy przechodząc przez miasto zwracaliscie ze na serverach jest coraz mniej knightów? Moim zdaniem to przez ostatnie 3 update knighci byli dyskryminowani i nic ciekawego niezostalo dodane!
PROSZE O SKOMĘTOWANIE MOJEGO POSTA. ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
|
![]() Moja Biedna Postac :<<<<<<<<<<<<<
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Andrealfus
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() mowisz 3 upy w tyl liczac?
8.0 -> knight otrzymuje duzo wyzsze obrazenia 8.0 - 8.21 - pojawia sie cala masa broni, potworow, armorow, questow itp, jak to nic nie dostal? o.o |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Weź nie pierdol głupot ....
Zgadzam się z panem UP ![]() Ostatnio edytowany przez psyhopatka - 12-07-2008 o 19:39. |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Co wy jest ich coraz wiecej moim zdaniem
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() up
właśnie knightci pojawiają się aby zorbić questa na rainbow shield(arm 30) i jak dodamy zaczarowany kryształ ale z lodem pojawia się nam, Icy Rainbow shield( arm 39 czytałem na torgu sry za konkurecie) która jest lepsza o 1 od great shield lecz gorsza o 1 od Blessed shielda ;[ |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2008
Imię: Sork Of Magic
Profesja: Knight
Gildia: Elects Of Death
Świat: Silvera
Poziom: 40
Skille: 70/70
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() lolku co ty gadasz ja samych knightów widuje jak expie i w mieście
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
13:10 Sork of magic [40]: yes 13:10 Black Warrior Knight [30]: bo mnie ost. lali 13:10 Black Warrior Knight [30]: -.- 13:10 Black Warrior Knight [30]: na supp 13:10 Black Warrior Knight [30]: bo czytalem poradniki i prawie padlem " Na Imię Było Mu Śmierć, a Za Nim Szło Całe Piekło... " Statistics ![]() Best Hit : 232 with skull staff Best Solo : Giant Spider Best Team : Banshee ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
dla knighta prawie nic nie robią, ulepszają non stop palka! jak bilem sie z 80 rp, a ja 110 ek to najwięcej bilem po 150 a on mi po 350 wiec... CIP GZ! Co raz więcej jest palkow Ostatnio edytowany przez Premiann - 12-07-2008 o 21:40. |
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() ja duzo widze knightow,potem pallow i sorcow.
|
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2007
Wpisy bloga: 4
Imię: Cookly
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Ekipa Remontowa
Świat: Guardia
Poziom: 9x
![]() |
![]() Nie będę Cię tutaj bluzgał, bo to nie na miejscu. Niewiem ile to już jest tych tematów, że Knighci są tak biedni - sporo. Jeżeli Ci nie pasuję , że twoja postać jest słaba, to sobię ją zmień. Według mnie przyjemniej się gra postacią słabszą. Ale powiedzmy sobię szczerze - żadna postać nie jest słaba. Każda jest dobra w rękach gracza który jest doświadczony i lubi grać ową profesją.
A to ,że knightów wydaje Ci się mniej - Zbieg okoliczności ?
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2007
|
![]() mi sie wydaje ze teraz kazdego jest srednio.... ale wszedzie troszke wiecej palkow
![]() 2lata temu albo rok temu to palakow bylo 1% graczy calego serva ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
8.0 - podwyższone hity, nagrody z areny, słabe bronie? nie wydaje mi sie ze bron 47-48 atk jest słaba, cale svarground z okolicami gdzie np na barb camp knightem idealnie, po podniesieniu hitow banuta to także fajny exp 8.1 -> potiony, wydawalo by sie ze to kiepskie rozwiązanie, ale jak sie umie grac są bardziej ekonomiczne od uh, np bp uh 3,5k, ale po co ja mam się leczyć great healthami jak np na expie moge strong potami albo health bądź w ogóle mogę użyć mana potiona i uleczyć się exura/exana mort 8.21 - > tutaj najmniej jestem zorientowany, dopiero do gry wracam, ale i tak nie jest źle... knightem gra się wyśmienicie Ostatnio edytowany przez Andrealfus - 13-07-2008 o 09:51. |
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2006
|
![]() Kto normalny teraz gra knightem, wyberajac druida sorccera gramy 5 razy szybciej od 100lvla spokojmnie mozna solowac demony metoda wejscie wyjscie, smoki (dl-e) zabija sie z taka latwoscia jak szczury. Po co teraz komu bloker, kazdy kto gra sorrcerem , druidem wie o co chodzi.
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2007
Lokacja: Debica
Profesja: Elder Druid
Świat: Celesta
Poziom: 118
|
![]() Knight jest najlepsza postacia do bottowania wiec nigdy nie bedzie ich malo.
|
![]() |
![]() |
#15 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
jakieś problemy osobiste? przez takich jak ty ta gra tylko traci na wartości, PG to ja mogę zrobić i knightem i będę expił tak samo szybko jak ty "normalny" druidem i sorcem. A normalny gracz wie o co chodzi i bedzie gral tak jak bedzie mu to sprawialo przyjemnosc oraz profesja jaka ma ochote grac a nie wybiera tą ktora obecnie jest uwazana za najlepsza ( w rzeczywistosci wszystkie sa rowne) @edit @up no jak sie grac nie umi to sie uzywa wspomagaczy, nawet i tak w zyciu bywa, ja jakos nigdy bota nie wlaczylem i zyje, nie kapuje po jaka cholere wam to, potem piszczycie, że ktoś was hacknął Ostatnio edytowany przez Andrealfus - 13-07-2008 o 11:59. |
|
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
#Topic ja tez zaczynam widziec coraz mniej knightow nie wiem czemu :< ale i tak kina jest dla mnie ulubiona profa :* |
|
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2007
Wpisy bloga: 4
Imię: Cookly
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Ekipa Remontowa
Świat: Guardia
Poziom: 9x
![]() |
![]() Zgodzę się z Tobą.
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Na Emeryturze
Imię: Terius
Świat: Refugia
Poziom: 120
Skille: 85/83
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]() Wg. mnie faktycznie palladyni maja wieksze hity a knightci nie i sa slabsi teraz knightci;/
|
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() to brzmi jak ponury żart... jezeli kiedykolwiek mialbym grac knightem , to tylko na 7.5 (tu zaczelem) - 7.92
btw, masz juz taki lvl ze powinienes to rozumiec Cytuj:
nie 1% tylko 15-20% (swego czasu Xerena miala najmniejszy odsetek paladynow, ok 13%)
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
|
![]() |