|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Ja też nie wierze w Paranormalne.pl bo tam co drugi user jest nekromantom ; p ale akurat w temacie o camel spiders podawali linki do wiarygodnych źródeł. Anyway. Możliwe. Nie mówię,że nie wierze ; p
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() @Emok
Te śliczne maniunie na obrazku to twoje? @Slythia A czemu nie? xd Mnie zawsze możecie zrzucić z jakiegoś budynku.
Ostatnio edytowany przez Avallach - 05-08-2008 o 16:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie mam żadnej fobii, i chyba nigdy nie miałem. Przynajmniej o żadnej nie wiem ;p
Wiem, że to nie wasza wina i, że fobie nie są świadome, ale troche mi się chce z tego śmiać. Jak ktoś napisał 'kto nie boi się kiedy jedzie windą, albo jest sam w domu' haha, no a kto się tego boi? Pszczoły żądlą, tyle, że po użądleniu ich żądło zostaje w naszym ciele, a one same po pewnym czasie zdychają. Pszczele żądło można bez problemu wyjąć. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() @up
A osa ma chyba bez przerwy wyciągnięte żądło, na bardzo małą długość, może je przedłużyć w razie potrzeby, jakoś tak. I, tak, pszczoły żądlą, tylko że po stracie żądła zdychają. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: UK/Łódź
Świat: Titania
|
![]() Ta, mam jeszcze więcej, ale tu co druga osoba ma arachnofobię. :S
@down Teraz każdy jest pewien, czy ma, czy nie ^_^ Ostatnio edytowany przez Emok - 05-08-2008 o 16:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Blondynka
|
![]() Czy to powód do żartów i "testów"??
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
|
![]() Achluofobia.
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bo większość tych osób TWIERDZI, że ma arachnofobie. Co nie znaczy, że do końca tak jest ;]
@Shan~, Argen Racja, moja niewiedza. Ale to nie zmienia faktu, że one raczej zajmują się swoimi pszczelimi sprawami, i są dużo mniej agresywne od os. |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | ||
Blondynka
|
![]() Cytuj:
@down No to masz 2 osoby, które naprawdę mogły się przestraszyć przez to zdjęcie... Poza tym, pająki mogą być nawet niezbędne - lecz z dala ode mnie. @Dragon-Fly Ślicznie powiedziane. Lecz niestety, nie zawsze się to sprawdza. Zwłaszcza w przypadku fobii. Cytat z wiki: Cytuj:
@Emok Jakoś nie potrzebowałam uświadamiania, dziękuję bardzo. @Avallach Wyobraź sobie, że naprawdę się ich boisz... Wystarczy, że spojrzysz na zdjęcie a reagujesz krzykiem/roztrzęsieniem/paniką a nawet płaczem. Ewentualnie robi Ci się słabo, zaczyna Ci się kręcić w głowie. I byłoby Ci miło, gdyby ktoś sobie ot tak z tego żartował?
S. J. Lec Ostatnio edytowany przez Slythia - 05-08-2008 o 16:57. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Arbiter Elegantiarum
|
![]() Cytuj:
@2UP: Jaśniej...? Ostatnio edytowany przez Dragon-Fly - 05-08-2008 o 16:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2008
Lokacja: Płock
Świat: Astera
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Blondynka
|
![]() Czy zrozumienie strachu drugiego człowieka narusza podstawowe zasady współżycia międzyludzkiego?
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Blondynka
|
![]() Cytuj:
I szczerze mówiąc nawet zła nie jestem... Może trochę zbyt gwałtownie zareagowałam, ale nic nie mogę na to poradzić. Teraz tylko chciałam napisać, że to zdjęcie było nie na miejscu, to wszystko.
S. J. Lec Ostatnio edytowany przez Slythia - 05-08-2008 o 17:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
|
![]() To dobrze, ale nie róbmy tu spamu.
![]() @up po edicie I o to chodzi ![]() @down Przecież wrzuciłem ![]() Ostatnio edytowany przez Emok - 05-08-2008 o 17:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Pomijając, że zawsze można było wrzucić to w znaczniki /hide/...
EDIT: Ahaaaa, to nie rozumiem, o co chodzi. Ostatnio edytowany przez Shanhaevel - 05-08-2008 o 18:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Cease & Sekkle
Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Snagoth
Profesja: Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 70
![]() |
![]() Ja tam sie nie boje pajakow.. wzialbym takiego na reke wiedzac ze obok stoi typek ktory sie na nich zna i mnie utwierdzi ze nie ma sie czegzo bac
![]() ![]() Mi sie wydaje ze klaustrofobie.. dlaczego? W windzie na luzaku pojade i wszystko bedzie wporzadku... ale juz tajnym agentem nie wiem czy moglbym byc... bo jak sobie wyobrazam ze mialbym sie czolgac w szybie wentylacyjny i zaklinowalbym sie w nim.. to dostalbym chyba histerii ze nie moge nic zrobic... ze zaklinowalem sie i umre tu z glodu (i nudow ![]() ![]() @pyzaland, walekifa co do paranormalne.pl to nie ma co wierzyc czy nie wierzyc... tam kazdy artykul pisany przez moderatora, administratora czy osoby ktore nie pierwszy dzien sa na tym forum jest zawsze zakonczony zródłem. Tam szczegolna uwage zwraca sie na zrodlo danych informacji bo bajke o jakims pajaku kazdy moze wymyslic ![]()
Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. ![]() ![]() ![]() ~Albert Einstein
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Chelsea Fan
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() osy, pszczoły, szerszenie, blaaaahhhh