![]() |
#62 |
Guest
|
![]() ja pierdo*e
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hahahahaha. Mam dobre nowiny dla naszych(?) anty-fanów. Tak jak powiedział kolega up, mamy venta. A raczej mieliśmy. I moi pro koledzy z guild powysyłali sobie wzajemnie linka z 'nową' wersją venta. Zaowocowało to zbiorowym hackiem : D Oficjalny koniec wojny ha ha ha.
XDDD |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 05 2007
Lokacja: Stalówka
Stan: Zbanowany
Imię: Natiol akk Toksong
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: K@r@
|
![]() @2x up
Ja też próbowałem już nie raz i co? Killed Nizahe Inferno at Level 208 Killed Karycandy at Level 82 Killed Blafyn at Level 101 Killed Duchsterek at Level 123 Killed Punzhete at Level 79 Killed Iverom at Level 106 Killed Valin Van Helden at Level 134 Killed Nashgan at Level 108 Killed Magnus Grimm at Level 139 Killed Arman Bloodhand at Level 174 Killed Krell at Level 135 Killed Punshido at Level 75 Killed Siar at Level 114 Killed Rony Clend at Level 126 Killed Boskonovitch at Level 88 Killed Jessie Drestas at Level 147 Killed Goethea at Level 106 Killed Alcatres at Level 107 Killed Royal Dextrit at Level 118 Killed Thunder Grimm at Level 83 Killed Lacidan Rise at Level 86 Masz racje niech teraz oni coś pokażą ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Guest
|
![]() od dziś sie nie przyznaje ze jestem polakiem heheheh hmm jaką tu wybrac narodowosc <mysli>
|
![]() |
![]() |
#66 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 05 2007
Lokacja: Wrocław
|
![]() Tak? To teraz mi wytłumacz czemu jest Ci mnie żal i czemu nazwałeś mnie frajerem, polaczku? Nie lubie tego określenia, lecz jak najbardziej do Ciebie pasuje.
Wypierając się własnej narodowości, pokazujesz (między innymi), że masz w dupie całą przelaną krew w walkach o niepodległość, nie takich w pikselach, ale na prawdę, gdzie po fragu nie respisz się w świątyni. Tak więc, przechodząc do konkluzji (trudne słowo, zanotuj), pragnę powiedzieć, a raczej napisać jedno, ale jak wiele znaczące słowo, stanowiące tak naprawdę kwintesencję (sry za drugie trudne słowo :/) tego posta, a mianowicie .. Wy-pier-da-laj. Ostatnio edytowany przez Jaz' - 07-10-2008 o 22:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
Imię: Strike mos
Profesja: Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 68
Poziom mag.: 16
|
![]() Tak niestety to prawda all sie boja u wlasne dupy
A jesli codzi o to ze all prawie dostali haka to prawda najprawdopodobniej stracili okolo 6kk wiec teraz juz nie ma co walczyc jak 10 osob jest bez kasy itp;/
![]() |
#68 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#69 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Żagań
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Aurea
|
![]() Cytuj:
aha i taka krotka informacja dla Blessed Fraternity odpuscie se albo sie wyplaccie bo i tak nic nie zdzialacie dla was adde to jest tylko 67 ms ale looknijcie sobie na gildie z aurei aurea finest to zobaczycie z kim walczycie my mamy za soba przeszlo 3 lata wojny. ale i tak decyzja nalezy do was P.S. Wyplacac sie nie oplaca i tak bedziecie hunted ![]()
![]() |
![]() |
#70 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
|
![]() Dlatego trzeba wezwać Urize i jej dzielną armie żeby zniszczyła szwedów i zaprowadziła pokój na świecie!
Hrabina Alina radzi, nigdy nie jedz mazi!! XD
||
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoork'ey
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
![]() @edit 2008-10-09 21:03:00 :: shejq wez napisz na tibia.pl temu kolesowi "rzuc sie w gowno" ode mnie bo mam juz 3 konta zbanowane // powiedz ze 3 lata to na otsie mozna na*******ac // napisz mu ze teraz po 10 latach wojen nie ma znaczenia doswiadczenie tylko sprawne palce do wciskania hotkeya (nie zgadzam sie do końca xD) i czasami jakis sprytny trap a opena w rownych skladach kazdy glupi moze prowadzic
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. Ostatnio edytowany przez xBardolekx - 09-10-2008 o 21:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 11 2006
Lokacja: 3stewua
Imię: Tenshinkhan
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Flow
Poziom: 150
Skille: 95
Poziom mag.: 23
|
![]() Kurwa ktory ty masz lvl ze zgrywasz odkupiciela morgany. Jezeli trzeba bylo pomocy naprawde to wtedy zescie wszyscy srali pod siebie, teraz jest juz po wszystkim i nie czas na wojne, porozsylajcie sobie jeszcze ze 2 keyloggery miedzy soba zeby podkreslic swoj kretynizm i mozecie usuwac powoli gildie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
btw. co z tym war chlopaki? Dzialacie cos? :> @Tenshin Luzuj ;D Kazdy chce miec swoje 5 minut ;p btw2. tak dla wyjasnienia - ja nie bylem w tych co mieli "haka" =D Ostatnio edytowany przez Kafffar - 09-10-2008 o 21:27. |
|
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
Imię: Strike mos
Profesja: Paladin
Poziom: 68
Poziom mag.: 16
|
![]() życie;/;/;/
![]() |
#76 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 05 2007
Lokacja: Wrocław
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 04 2008
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
|
![]() Ale żeście chłopaki długo powalczylixDDDD
Gz fragow !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2008
Lokacja: Krk
Stan: Niegrający
Imię: Sir Aravras/Ed Shot
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Ale rzal
![]() A tak na serio Strike Mos to zrobiłeś z siebie największego aktualnie idiote na tym forum ![]() Ostatnio edytowany przez SirAravras - 10-10-2008 o 07:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2008
Lokacja: Gdańsk
Stan: Niegrający
Imię: Kino Zakondix
Profesja: Elite Knight
Poziom: 110