|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
|
![]() Cytuj:
Jeśli ktoś chce porad to niekoniecznie go wyśmieją ale jeśli ludzie zwykle piszą zwykle prośby które mają taki sam sens jak "dajdzie gurs ropienia kokli mokli f farunkah ekstrenalnych" to co innego możesz odpisać? Może "Przykro mi drogi kubusiu ale cda to jest czsopismo o grach, nie ukrywamy żalu że nie możemy spełnić twojej prośby.." itd.?! Pozatym nawet jeśli śmieją się z normalnych ludzi to wole taki dział z listami nić ultrapoważna komisja panów w garniturkach siedzi i pisze "proszę pana, niestety nie możemy obniżyć ceny naszego magazynu ponieważ to będzie cios dla finansów bla bla bla..." Kurna zastanów się zanim coś naszkicujesz a nie "CDA TO GÓWNO BLA BLA NIE MAM ARGUMENTÓW ALE TO WIDZE BLA BLA ZARA SOBIE NAPISZE ARGUMENTY ŻEBY LUDZIE NIE MYŚLELI SOBIE BLA BLA" skąd sie tacy ludzie biorą? powiedz to se adoptuje jednego i bede codziennie męczył po śniadaniu |
|
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() @Zielevitz
Słusznie prawisz, kolego. A poza tym, Kangurek Kao dostał taką ocenę w SWOJEJ KATEGORII, a że platformówek na PC jest mało i dobre jest, to co chcecie porównywać Kangurka Kao do Fallouta??! "Do d..., bo tam skillów nie ma i NPC"... Rety... A jak chcecie poważnych i sztywnych jak kij odpowiedzi to w konkurencyjnych pismach jest tego od cholery i trochę... |
![]() |
![]() |
#63 | |||||||||||||||||||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
a) tępi. b) mają gdzieś poprawne używanie zwrotów. c) bo tak. Cytuj:
Cytuj:
Poza tym, panuje tu też coś takiego jak kultura wypowiedzi... Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Poza tym, zwróć uwagę na stare i nowe listy w AR, i zobacz sobie, czyj poziom spadł. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
AHAhahaAHHA BŁĄD BŁĄD BŁĄĄĄĄD! Nie pisze się "gazeta" tylko "czasopismo"! AHAHAHAHAHH!! Rachunek wyślę ci pocztą. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Dodał też, że użytkownik Ghost Nieudany ma debilny nick. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Pominę to, o czym mówiłeś Adarasowi, bo nie będę za niego prowadził dyskusji. Cytuj:
![]() |
#64 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ssij, ja czytalem cd-action od 2k~ roku i bylo o niebo lepsze niz w 2003 .>< Pozdro Vanessa >.< Thx za ostrzezenie ZNOWU LOL |
|
![]() |
![]() |
#65 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza
|
![]() chcialem zwrocic uwage iz modek czuwa
jesli dyskusja nadal bedzie sie toczyc w takim klimacie to temat zostanie zamkniety a odpowiednie osoby ukarane
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() @Ghost(sorx, ale nie chce mi sie wszystkiego cytowac
![]() 1.Kazdy sie lubi klocic, nawet caly skecz Monty Pythona o tym powstal ![]() 2.Ja pisalem sensowne wypowiedzi? Gdzie? ![]() 3.Laki-laki mnie polozylo ![]() 4.Twoje skojarzenia-twoja sprawa. Jedni tak samo sie czepiaja nazywania np BG2 RPGiem bo to nie jest RPG tylko cRPG, etc. Ale to dla mnie jest praktycznie jedno i to samo... E tam, lac to. Kazdy ma jakies skrzywienia ![]() 5.No, nie wiem. Wiekszosc ludzi jakich znam to bez oporow nazywa CDA, SS, etc. gazetami, ale nikt nie mowi na Bogu ducha winnych ludzi nooby. To znowu kwestia wrazliwosci na tym punkcie ![]() 6.I znowu sie gadka zmieni w taka, jaka byla na IRCu-ze przeklenstwa sa be... I znowu to sie zakonczy czyims odejsciem? ![]() 7.Qrwa nie pieprz qrwa ze ja qrwa sypie qrwami jak qrwa dres bo to qrwa bujdy!!!;P <-----Przeciez az tak jeszcze nisko nie upadlem... Chyba... ![]() 8.Spox ![]() 9.To tylko mala dygresja byla ![]() 10.Wiesz, jezeli sie czyta uwaznie to sie zauwazy te szczegoliki ![]() ![]() 11.Bylem wnerwiony, sorry... 12.Ktostam juz podal jakis cytacik, wyszukiwac mi sie go nie chce.(mi to sie duzo rzeczy nie chce, nie? ![]() 13.Patrz nizej... 14.Ano wlasnie NIE JEST tak BARDZO inna. Elitarnosc to elitarnosc, komercha to komercha, obojetnie czy w dziedzinie gier, czasopism, jedzenia, telewizji czy czegostam jeszcze. 15.Jestem wulgarny, jestem goraczkowy. Zadowolony? Przyznaje ci racje, bo ja jestem OKROPNIE nerwowy, a jak jestem wnerwiony, to sadze przeklenstwami... Jak chyba kazdy w stanie dokumentnego wnerwienia. 16.A co powiedzial o moich?^^ Nick nie jest az tak debilny, nie martw sie ![]() No to teraz spojrz na swoje posty z perspektywy... Hmmm... Nerwowego, nie do konca zrownowazonego psychicznie 13 latka... ![]() ![]() A na serio-mi sie wydawaly, wydaja i raczej jeszcze jakis czas beda wydawac irytujace, no i wydalo mi sie ze nie tylko mi sie tak wydaje ![]() 17.<TRZASK!>ups... 18.Nie 24, tylko 16, bo przez 8 spie... Ja naprawde latwo sie denerwuje... 19.A wg mnie gdyby do kazdego denerwujacego czlowieka mowic tak przesadnie kulturalnie, to by bylo jeszcze gorzej niz jest teraz. Taka kurtuazyjnosc przesadna jest az dziwna 0_o @Zielevitz-lama plx? Czy to, ze komus sie nie podoba opko/czasopismo/obrazek/film od razu znaczy ze sam umialby zrobic lepszy? Najgorszy argument jakiego mozna uzyc. Kazdy ma prawo do wlasnej opinii...
#67 | ||||||||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
"Historii Matheosa" chyba nawet nie czytałem... Cytuj:
Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytuj:
G M TEMAT A teraz wygląda tak: G TEMAT M Zszedliśmy z tematu. ![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Jaki postęp! Napisałeś "czasopism" zamiast "gazet"! To trzeba oblać! ![]() Cytuj:
Jak mu powiedziałem, że to były moje posty to mi powiedział, że ja kretyn jestem i gdyby wiedział wcześniej, to by nigdy takiej opinii nie wydał. ![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Kilka punktów pominąłem, bo mi się nie chciało quotować i przytakiwać albo emota wstawiać. ![]()
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Bierz ze mnie przyklad i lej na quotowanie, zwykle i tak da sie kapnac o co chodzi
![]() A wogole to drobny offtop sie zrobil, nie? W ostatnich dwoch postach chyba nic nie bylo o CDA ![]() Jaki z tego moral? Nie czytajcie CDA to bedziecie zyczliwsi!!! ![]()
#69 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#71 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() Cytuj:
2. Na tibi.pl tez jest dużo reklam, a tobie to nie przeszkadza 3. Nie podoba się- nie kupuj. 4. To nie czytaj+patrz wyżej(pozatym słowniczek antyfana. "Nie śmieszy mnie to"- Bo nie zrozumiesz niczego lepszego niż "przychodzi baba do lekarza") 5. Ty kiedyś byłeś niefajny, teraz tez... 6. Patrz punkt "3". 7. Akurat on pisałdobrze- Ty źle, ale tak to bywa... Debila rozpoznaje się po tym, że we wszystkich widzi debili...(i wszystko bo bawi)
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() @roland-ty tez w kazdym widzisz debili... Domysl sie co sugeruje.
@topic-wg mnie gazetka powinna byc dobra jako gazeta, a nie dobra jako CD. CD powinien byc dodatkiem, a nie glowna czescia gazety!!! A tu w kazdej gazecie po 5 CDkow z cool-grami, a recenzje takie ze pozal sie Boze. Sigh:/
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Roland, jeśli ktoś mówi co się nie mu nie podoba, to stwierdzenie, że mu się nie podoba nie jest kontrargumentem;] Co do Metra to koło mojej szkoły też rozdają;]
#74 |
Guest
|
![]() Cd-action nie kupuję już od ok. 2 lat. Tak więc nie będę się wypowiadał na temat obecnej formy czasopisma. Powiem tylko, że mi osobiście czasopismo podobało się, a to za sprawą mocnego jak dla mnie argumentu, mianowicie chodzi o "Action Mag". Magazyn internetowy znajdującej się na jednej z płytek w "Cd-action". Powiem szczerze, że "Action Mag" przypadł mi do gustu. Wiele artykułów, w większości prezentujących bardzo dobry poziom, do tego kąciki(w tym filmowy, muzyczny). Mógłbym wymieniać jeszcze wiele, ale to nie ma sensu, najlepiej zobaczyć i samemu ocenić.
Magazyn ten czytuję do dziś, pisma zaś nie. Z powodu braku funduszy na tego typu rzeczy,a po drugie "Action Mag-a" mogę sobie spokojnie ściągnąć z internetu. Wiem, że takich magazynów jest w internecie wiele, ale ten jest dla mnie jakiś sczególny, sam nie potrafię tego określić ![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2004
Lokacja: Układ słoneczny-Ziemia-Europa- Polska-Dom-Krzesło przed komputerem
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Ehh archeolodzy....
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() @up
Z drugiej strony odgrzebał fajny temat... ![]() @down Co masz do Smugglera? -.- Ostatnio edytowany przez Shanhaevel - 15-10-2005 o 22:36. |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2005
Lokacja: Sandomierz
Stan: Na emeryturze
Świat: Harmonia
![]() |
![]() Ja sądzę że ten kolo co odpisuje na listy (na końcu gazety) jest całkowicie porombany
![]() ![]()
#78 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Stan: Początkujący
Imię: Dhorgin
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Berylia
Poziom: 3
Skille: 13/10
![]() |
![]() Nie czytałem całego topicu ale:
1.Cd-action z DVD kosztuje 14.50 teraz 2.Mówicie, że inne pisma były kultowe świetne itp. Skoro takie były, to czemu ich już nie ma? 3.W ostatnim numerze dali F:Tactics ![]() 4.Czesto dają premiery (polskie) gier. 5.Świetne teksty, nie to jakieś nudne pisanie ala Komputer Świat. To tyle ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Blózgó blózgó nie mam muzgó !
Z antyfanami nie ma sensu rozmowa na temat CDA. Oni nigdy nie dadzą za wygraną ...
#80 | |||||||
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() @Bruenor
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
3, 4, 5) Tu się nie czepiam, twój gust ![]() 6) 15zł za 180 stron + DVD to dużo? Cytuj:
![]() ![]()