Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 22-12-2004, 10:53   #61
Zielevitz
Użytkownik Forum

Zielevitz's Avatar

Data dołączenia: 16 07 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bruenor
CD-ACTION to moim zdaniem G****!!!!!!! Na grach się nie znają, dają płyty z bzdurami, a jak czytam ten debilny dział z listami to mi sie chce żygać!!!!! Ci goście robią se jaja ze wszystkich co do nich piszą, a jeżeli ktoś chce jakiś porad wyśmiewają go!!! pozatym to jeszcze istnieją inne idiotyczne gazety takie jak np "komputer świat GRY" BOŻE TO NAWET NIE JEST GAZETA/CZASOPISNMO DLA POCZĄTKUJĄCYCH!!!!!!!! JAK WIDZE ICH RECENZJE TO... STAWIAJĄ KANGURA KAO NAD FALLOUTEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JEŻELI NIE UMIEJĄ PISAĆ O GRACH TO NIECH SIĘ OD NICH TRZYMAJĄ DALEKO I NIECH ZOSTANĄ PRZY SWOICH PORADNIKACH PT JAK POSPRZĄTAĆ PULPIT!!!! Clicka juz zostawie, ponieważ nie jest to prawdziwa gazeta dla graczy, ale to nie taki kicz.

Jedynym dobrym pismem jest SGK, czyli ŚWIAT GIER KOMPUTEROWYCH!!!!!!!
Jest, a raczej z tego co mi wiadomo BYŁO, bo nie wiem czemu przerwali pisać!!!!!!

JEŻELI KTOŚ WIE, KIEDY ICH MILCZENIE SIĘ SKOŃCZY TO PROSZE NAPISZCIE!!!!!!!
Spoko zrób lepsze czasopismo to pogadamym, a jak ci sie coś w CDA nie podoba to mów spokojnie a nie pluj sie na całe forum kurna, kiedy widziałeś poradnik w stylu "jak posprzątać pulpit". Co do recenzji; dokładnie - dostali w łape 1 mln $ żeby dostał coś wyższego niż 1 - e tam co te recenzjie Dooma III czy HL 2 - był kangur kao to już całe CZASOPISMO jest o nim, co?
Jeśli ktoś chce porad to niekoniecznie go wyśmieją ale jeśli ludzie zwykle piszą zwykle prośby które mają taki sam sens jak "dajdzie gurs ropienia kokli mokli f farunkah ekstrenalnych" to co innego możesz odpisać? Może "Przykro mi drogi kubusiu ale cda to jest czsopismo o grach, nie ukrywamy żalu że nie możemy spełnić twojej prośby.." itd.?! Pozatym nawet jeśli śmieją się z normalnych ludzi to wole taki dział z listami nić ultrapoważna komisja panów w garniturkach siedzi i pisze "proszę pana, niestety nie możemy obniżyć ceny naszego magazynu ponieważ to będzie cios dla finansów bla bla bla..."

Kurna zastanów się zanim coś naszkicujesz a nie "CDA TO GÓWNO BLA BLA NIE MAM ARGUMENTÓW ALE TO WIDZE BLA BLA ZARA SOBIE NAPISZE ARGUMENTY ŻEBY LUDZIE NIE MYŚLELI SOBIE BLA BLA" skąd sie tacy ludzie biorą? powiedz to se adoptuje jednego i bede codziennie męczył po śniadaniu
Zielevitz jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 22-12-2004, 11:25   #62
Shanhaevel
Użytkownik Forum

Shanhaevel's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las

Shanhaevel ma numer GG dam na pw.
Domyślny

@Zielevitz
Słusznie prawisz, kolego.

A poza tym, Kangurek Kao dostał taką ocenę w SWOJEJ KATEGORII, a że platformówek na PC jest mało i dobre jest, to co chcecie porównywać Kangurka Kao do Fallouta??! "Do d..., bo tam skillów nie ma i NPC"... Rety... A jak chcecie poważnych i sztywnych jak kij odpowiedzi to w konkurencyjnych pismach jest tego od cholery i trochę...
Shanhaevel jest offline  
stary 22-12-2004, 12:56   #63
Ghost Nieudany
Użytkownik Forum

Ghost Nieudany's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: TO MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ!

Ghost Nieudany ma numer GG 2875067 Adres Jabbera do Ghost Nieudany
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Matheous
@Ghost-taki mam charakter. Moze to dziecinne, moze glupie, ale ja ZAWSZE bede sie wyklocal o najmniejsza nawet pierdołe, dopoki nie wygram lub dopoki modek nie zamknie tematu... Lub dopoki nie strace wladzy w rekach.
No to fajnie, ja nie jestem twoim ojcem by cię wychowywać, ani księdzem-egzorcystą żeby z ciebie wykopać złego ducha wykłócania się. Kłótnie popieram - ale na sensownym poziomie.

Cytuj:
To tylko taka moja refleksja byla. A szacunek? Gowno mi z szacunku. Jedyni ludzie ktorzy mnie lubia, lub szanuja, to nalogowi gracze w Tibie, ktorzy sie ucieszyli ze ktos napisal cale opko w tym swiecie. A jezeli reszte postow mam na niskim poziomie? Wole 'uczciwie' uchodzic na forum za nooba niz za kogos wazniejszego z powodu glupiego opka.
W tyłku mam to, że napisałeś Hiper Super Duper Mega Ekstra Geez Wypaśne Opowiadanie. Szanowałem cię za sensowne i inteligentne wypowiedzi, a teraz zachowujesz się jak mały, rozpuszczony bachor...

Cytuj:
Aaa, to zalezy od twoich argumentow. Jezeli podajesz madre-to ok. Ale jezeli chwytasz kogos za slowka, ze CDA to czasopismo nie gazeta, to cos mnie strzela. Po kiego grzyba to gadasz?
Bo non-stop popełniasz ten jeden cholerny błąd i jeszcze dalej go popełniasz "na złość cioci". Jeśli w następnym poście zobaczę tekst, że każdy może nazywać rzeczy tak jak chcę, to ci powiem, żebyś zaczął nazywać Tolkiena raperem albo zaczął mówić "laki-laki" na jedzenie.

Cytuj:
Wiesz, jest roznica pomiedzy uwazaniem ze Diablo jest RPGiem, a nazywaniem CDA gazeta. Ludzie nazywajacy Diablo RPGiem to ludzie a)nie znajacy definicji RPGa b)uwazajacy Diablo za gre kultowa, ktora zasluguje na kazdy tytul c)uposledzone dzieci.
Słowo "gazeta" kojarzy mi się z czymś na szmatławym, szarym papierze, a to coś się potem wywala po przeczytaniu. Dlatego właśnie porównałem nazywanie CDA i innych pism gazetami z nazywaniem Diablo RPGiem. A ludzie tak nazywają wszystkie magazyny, bo są:
a) tępi.
b) mają gdzieś poprawne używanie zwrotów.
c) bo tak.

Cytuj:
A CDA prawie kazdy nazywa gazeta, bo tak sie... Przyjelo. Jest duzo zwrotow w jezyku polskim, ktore sa niepoprawne, ale kazdy ich uzywa bo sie tak przyjelo. Bedziesz sie wyklocal o kazda taka rzecz? Zal mi ciebie.
Yeah, ja mogę np. na wszystkich ludzi na tym forum mówić "n00by", bo tak się przyjęło. A czemu tak nie mówię? Bo potrafię odróżnić usera od n00ba i gazetę od czasopisma.

Cytuj:
Po pierwsze, panuje wolnosc slowa. Po drugie, kazdy ma swoj styl pisania. Po trzecie, wole czytac posty niegrzeczne-jak moje-niz grzeczne ale upierdliwe-jak twoje. Poza tym, to ja jeszcze nie klne tak badzo(praawdaaa?).
Człowieku, nie wyjeżdżaj mi z wolnością słowa, bo kierując się twoim tokiem rozumowania, ty nie powinieneś mieć do mnie żadnych problemów, bo mogę cię poprawiać i jechać po tobie jak chcę, bo przeca panuje wolność słowa.
Poza tym, panuje tu też coś takiego jak kultura wypowiedzi...

Cytuj:
Sa tu takie agenty czasem, ze caly post to zbiorka gwiazdek. No i ja staram sie jakos argumentowac, a nie jedynie powsadzac qrew tak zeby post pekal w szwach i sie cieszyc. Jezeli jestes wrazliwy na przeklenstwa(jak nasza kochana Estrie-.-), to twoj problem. Przeklenstwa to czesc kazdego jezyka. A jezeli twoje wrazliwe oczka nie moga zniesc ich widoku, to nie moja wina.
Jestem wstanie znieść. Ale nie jestem w stanie znieść, jak ktoś powoli zaczyna sypać "qrwami" jak typowy dres.

Cytuj:
Nigdy nie zwracam wiekszej uwagi na to, KTO pisze, ale JAK pisze. Gdy sie patrzy na xywke czyjas, to potem ta osoba moze pisac najwieksze debilstwa swiata, a i tak wszyscy przyzwyczajeni do wysokopoziomowych wczesniejszych recenzji beda go wychwalac pod niebiosa.
Pominę ten tekst, zły argumencik, zwracam honor.

Cytuj:
Zreszta, wydaje mi sie ze ten caly SMG(tak sadze z waszych postow) juz nieco popadl w samozachwyt i poziom mu spadl.
Wydaje mi się, że niedźwiedzie polarne mają skrzydła... Mnie się też COŚ wydaje.
Poza tym, zwróć uwagę na stare i nowe listy w AR, i zobacz sobie, czyj poziom spadł.

Cytuj:
No to dlaczego sadzisz, ze kazdy w tym temacie napisal list i zostal zjechany? Wbrew pozorom malo osob pisze takie listy. Niby zawsze przychodzi gora takich listow do redakcji, ale na pewno nie jest tak, ze na kazdym osiedlu mieszka po 20 osob, ktore maja na koncie wystep w AR.
Wiesz, czemu? Bo oczekiwałem właśnie takiej reakcji, "JA NIE NAPISAŁEM!"... A teraz mi powiedz, czemu tak bardzo ci nie pasuje, że SMG umieszcza w AR listy z bluzgami? Tylko mi nie mów, że powinna panować kultura, bo chyba umrę...

Cytuj:
Chodzilo mi o wczesniejszy post, ten cytujacy Slownik Antyfana. Dlaczego ma mnie oceniac, jezeli mnie wogole nie zna? Mowie tylko, ze dla mnie SS i Reset nie sa kultowe dlatego, ze upadly, tylko dlatego, ze byly swietnymi gazetami.
Chodziło mi o to, że nawet nie zwróciłeś się do konkretnej osoby i wypowiedź wyglądała na wyrwaną z kontekstu.

Cytuj:
(HA HA HA NAPISALEM GAZETAMI... WNERWIAJ SIE TERAZ ZE MAM BLAD)
Naprawdę tego chcesz? Ależ proszę, dla ciebie 20% taniej...

AHAhahaAHHA BŁĄD BŁĄD BŁĄĄĄĄD!

Nie pisze się "gazeta" tylko "czasopismo"! AHAHAHAHAHH!!

Rachunek wyślę ci pocztą.

Cytuj:
A ten dalej swoje. Czy ja pisze ze CDA jest temu WINNE? Pisze tylko ze oczernia inne pisma.
Podaj mi kilka KONKRETNYCH przykładów, przepisanych bezpośrednio z czasopisma oraz ze zdjęciem tego cytatu, a zwrócę ci honor.

Cytuj:
A ze tamte pisma padly... Czy to, ze nie udalo im sie na czas poszerzyc grona czytelnikow, znaczy ze byly ciankie?
Znaczy, że nie przypadły do gustu czytelnikom. Nie ma sensu dalej prowadzić czasopisma dla niewielkiej grupy czytelników.

Cytuj:
Torment rowniez nie jest przeznaczony dla szerokiego grona odbiorcow-wiekszosc ludzi uzna go za gowno, ale ci, ktorzy ujrza jego piekno w pelnej krasie, uwazaja go za najlepsza gre swiata. A znowu inna gre-np takie Diablo-wszyscy uwazaja za bardzo dobra gre. Ale ci, ktorzy grali w Tormenta i im sie on spodobal, to od razu powiedza ze Diablo w porownaniu z tym to jest szmatka do czysczenia butow. I tak sam jest z SSem i Resetem w porownaniu do CDA.
Wiesz, tutaj nie ma co porównywać, bo sytuacja jest w wypadku gier i czasopism inna.

Cytuj:
Bo JESTES upierdliwy.
Ukochałeś to słowo nad miarę. A ty wulgarny i gorączkowy - teraz zwyzywaj mnie.

Cytuj:
Spojrz na swoje posty z perspektywy przecietnego forumowicza, patrzacego na post zupelnie sobie nieznanego innego goscia.
Proszę bardzo... Dokonałem analizy dzięki mojemu bratu (który myślał, że ja tu nic nie pisałem) i stwierdził, że użytkownik Ghost Nieudany w niektórych miejscach się pomylił, ale używał dobrych argumentów w większości poruszanych tematów.
Dodał też, że użytkownik Ghost Nieudany ma debilny nick.

Cytuj:
Ja sie ledwo powstrzymalem przed roztrzaskaniem monitora.
Nikt ci nie broni...

Cytuj:
A przeklenstw uzywam gdy jestem wkurzony-ale ja sie czesto wkurzam-aby zaakcentowac pewne czesci tekstu.
Nie mów mi, że jesteś 24 godziny na dobę wkurzony, bo powoli zaczynasz korzystać z przekleństw zamiast enterów.

Cytuj:
Wedlug mnie lepiej brzmi 'JESTES ****A UPIERDLIWY' niz "Jest pan odrobine denerwujacy'. To pierwsze lepiej do czlowieka...Przemawia
Do którego człowieka? Do ciebie, czy do wyzywanego? Bo do mnie to WoGle nie przemawia i uważam to za przejaw chamstwa i prostactwa.

Pominę to, o czym mówiłeś Adarasowi, bo nie będę za niego prowadził dyskusji.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zielevitz
Spoko zrób lepsze czasopismo to pogadamym
NIEE! TYLKO NIE TO!
stary 22-12-2004, 13:22   #64
Bastek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 08 2004
Lokacja: Kielce

Stan: Niegrający
Imię: nvm ;)
Gildia: nvm
Świat: Titania
Poziom: 55+
Poziom mag.: 55
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Matek Uciekaido
Nie tylko dla dzieci... Dla wszystkich, którzy lubią pograć i to w coś orginalnego za tanioche...

Kiedyś czytałem, teraz juz nie... przezuciłęm sie na bardziej prof. pisemka... Ostatnio kupiłem numer... I wiesz... porównaj teraźniejsze AR do AR z np 2003 roku... było o niebo lepsze... tam czuło się smak i sens jechania po pewnych osobach a teraz. Nie wiem czy to czytelnicy czy redaktorzy, ale wśród 150000 czytelników napewno jest więcej "normalnych"...

Ssij, ja czytalem cd-action od 2k~ roku i bylo o niebo lepsze niz w 2003 .><

Pozdro Vanessa >.<
Thx za ostrzezenie ZNOWU LOL
Bastek jest offline  
stary 22-12-2004, 13:55   #65
MayGyver
eX Moderator

MayGyver's Avatar

Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza

Domyślny

chcialem zwrocic uwage iz modek czuwa
jesli dyskusja nadal bedzie sie toczyc w takim klimacie to temat zostanie zamkniety a odpowiednie osoby ukarane
stary 22-12-2004, 15:42   #66
Matheous
Użytkownik Forum

Matheous's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.

Matheous ma numer GG 2872460 Matheous ma login Tlenu emcid@tlen.pl
Domyślny

@Ghost(sorx, ale nie chce mi sie wszystkiego cytowac
1.Kazdy sie lubi klocic, nawet caly skecz Monty Pythona o tym powstal
2.Ja pisalem sensowne wypowiedzi? Gdzie? Ja tylko pisze, ze wiekszosc ludzi ktorzy mnie znaja to mnie znaja z mojego opka. W sumie, nie spodziewalem sie ze ktos moze mnie pamietac z powodu jakis moich postow 0_o Dzieki?xP
3.Laki-laki mnie polozylo No ale dobra, tak cie to wnerwia to przestane.
4.Twoje skojarzenia-twoja sprawa. Jedni tak samo sie czepiaja nazywania np BG2 RPGiem bo to nie jest RPG tylko cRPG, etc. Ale to dla mnie jest praktycznie jedno i to samo... E tam, lac to. Kazdy ma jakies skrzywienia
5.No, nie wiem. Wiekszosc ludzi jakich znam to bez oporow nazywa CDA, SS, etc. gazetami, ale nikt nie mowi na Bogu ducha winnych ludzi nooby. To znowu kwestia wrazliwosci na tym punkcie
6.I znowu sie gadka zmieni w taka, jaka byla na IRCu-ze przeklenstwa sa be... I znowu to sie zakonczy czyims odejsciem? Dobra, niewazne. Owszem, przeklinam. Ale twoje posty na pewno nie sprawia, ze przestane. OK? Odejdzmy od tego tematu.
7.Qrwa nie pieprz qrwa ze ja qrwa sypie qrwami jak qrwa dres bo to qrwa bujdy!!!;P <-----Przeciez az tak jeszcze nisko nie upadlem... Chyba...
8.Spox
9.To tylko mala dygresja byla
10.Wiesz, jezeli sie czyta uwaznie to sie zauwazy te szczegoliki Szczerze mowiac nie chce mi sie co chwila pisac '@nick' i jeszcze sprawdzac jaki nick mial dany gostek... Jak pisalem-nie zwracam wiekszej uwagi na to, kto pisze... Wiec jezeli zwracam sie do kilku osob w jednym poscie to sorkas, ale taki juz jestem
11.Bylem wnerwiony, sorry...
12.Ktostam juz podal jakis cytacik, wyszukiwac mi sie go nie chce.(mi to sie duzo rzeczy nie chce, nie?)
13.Patrz nizej...
14.Ano wlasnie NIE JEST tak BARDZO inna. Elitarnosc to elitarnosc, komercha to komercha, obojetnie czy w dziedzinie gier, czasopism, jedzenia, telewizji czy czegostam jeszcze.
15.Jestem wulgarny, jestem goraczkowy. Zadowolony? Przyznaje ci racje, bo ja jestem OKROPNIE nerwowy, a jak jestem wnerwiony, to sadze przeklenstwami... Jak chyba kazdy w stanie dokumentnego wnerwienia.
16.A co powiedzial o moich?^^
Nick nie jest az tak debilny, nie martw sie
No to teraz spojrz na swoje posty z perspektywy... Hmmm... Nerwowego, nie do konca zrownowazonego psychicznie 13 latka... Moze poskutkuje?
A na serio-mi sie wydawaly, wydaja i raczej jeszcze jakis czas beda wydawac irytujace, no i wydalo mi sie ze nie tylko mi sie tak wydaje Zwracam honor.
17.<TRZASK!>ups...
18.Nie 24, tylko 16, bo przez 8 spie... Ja naprawde latwo sie denerwuje...
19.A wg mnie gdyby do kazdego denerwujacego czlowieka mowic tak przesadnie kulturalnie, to by bylo jeszcze gorzej niz jest teraz. Taka kurtuazyjnosc przesadna jest az dziwna 0_o

@Zielevitz-lama plx? Czy to, ze komus sie nie podoba opko/czasopismo/obrazek/film od razu znaczy ze sam umialby zrobic lepszy? Najgorszy argument jakiego mozna uzyc. Kazdy ma prawo do wlasnej opinii...
stary 22-12-2004, 16:50   #67
Ghost Nieudany
Użytkownik Forum

Ghost Nieudany's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: TO MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ!

Ghost Nieudany ma numer GG 2875067 Adres Jabbera do Ghost Nieudany
Domyślny

Cytuj:
2.Ja pisalem sensowne wypowiedzi? Gdzie? Ja tylko pisze, ze wiekszosc ludzi ktorzy mnie znaja to mnie znaja z mojego opka. W sumie, nie spodziewalem sie ze ktos moze mnie pamietac z powodu jakis moich postow 0_o Dzieki?xP
Trafiłeś na gościa, który trackował posty chyba połowy userów na forum.
"Historii Matheosa" chyba nawet nie czytałem...

Cytuj:
3.Laki-laki mnie polozylo No ale dobra, tak cie to wnerwia to przestane.
Thx.

Cytuj:
4.Twoje skojarzenia-twoja sprawa. Jedni tak samo sie czepiaja nazywania np BG2 RPGiem bo to nie jest RPG tylko cRPG, etc. Ale to dla mnie jest praktycznie jedno i to samo... E tam, lac to. Kazdy ma jakies skrzywienia
Eee, tam, ty lamuch jesteś, bo nie wiesz co to znaczy RPG!!!!!!!!!!!!!!

Cytuj:
6.I znowu sie gadka zmieni w taka, jaka byla na IRCu-ze przeklenstwa sa be... I znowu to sie zakonczy czyims odejsciem? Dobra, niewazne. Owszem, przeklinam. Ale twoje posty na pewno nie sprawia, ze przestane. OK? Odejdzmy od tego tematu.
Nasz klient, nasz pan. Zszedłem z tematu tera... Ta sytuacja wyglądała kiedyś tak:

G M
TEMAT

A teraz wygląda tak:

G TEMAT M

Zszedliśmy z tematu.

Cytuj:
7.Qrwa nie pieprz qrwa ze ja qrwa sypie qrwami jak qrwa dres bo to qrwa bujdy!!!;P <-----Przeciez az tak jeszcze nisko nie upadlem... Chyba...
Łat a dres ju ar men! Szadafakap bicz!

Cytuj:
10.Wiesz, jezeli sie czyta uwaznie to sie zauwazy te szczegoliki Szczerze mowiac nie chce mi sie co chwila pisac '@nick' i jeszcze sprawdzac jaki nick mial dany gostek... Jak pisalem-nie zwracam wiekszej uwagi na to, kto pisze... Wiec jezeli zwracam sie do kilku osob w jednym poscie to sorkas, ale taki juz jestem
Spoko, to kolejne moje skrzywienie. Popieprzańca mogę dostać, kiedy nie wiem, do kogo dyskutant mówi...

Cytuj:
14.Ano wlasnie NIE JEST tak BARDZO inna. Elitarnosc to elitarnosc, komercha to komercha, obojetnie czy w dziedzinie gier, czasopism, jedzenia, telewizji czy czegostam jeszcze.
Wiesz, chodziło mi o rynek. Czasopisma są wydawane zazwyczaj w jednym kraju i jeśli tam się nie sprzedają - gleba. Gry komputerowe przeznaczone są na rynek światowy, i jeśli w jakimś kraju się np. ze względów obyczajowych nie sprzeda, to może się sprzeda w innych miejscach świata i twórcy zarobią.

Jaki postęp! Napisałeś "czasopism" zamiast "gazet"! To trzeba oblać!

Cytuj:
16.A co powiedzial o moich?^^
Nic. Brałem pod uwagę tylko swoje.
Jak mu powiedziałem, że to były moje posty to mi powiedział, że ja kretyn jestem i gdyby wiedział wcześniej, to by nigdy takiej opinii nie wydał.

Cytuj:
Nick nie jest az tak debilny, nie martw sie
No patrz go... Ja chcę idiotą roku być, a ty mnie podnosisz na duchu i przestaję wierzyć, że idiotą jestem.

Cytuj:
19.A wg mnie gdyby do kazdego denerwujacego czlowieka mowic tak przesadnie kulturalnie, to by bylo jeszcze gorzej niz jest teraz. Taka kurtuazyjnosc przesadna jest az dziwna 0_o
Znam lepsze sposoby od bluzgów... Ja lubię sprowadzać ludzi do tego stanu, kiedy zaczynają bluzgać bo nie mają nic do powiedzenia...

Kilka punktów pominąłem, bo mi się nie chciało quotować i przytakiwać albo emota wstawiać.
stary 22-12-2004, 18:29   #68
Matheous
Użytkownik Forum

Matheous's Avatar

Domyślny

Bierz ze mnie przyklad i lej na quotowanie, zwykle i tak da sie kapnac o co chodzi
A wogole to drobny offtop sie zrobil, nie? W ostatnich dwoch postach chyba nic nie bylo o CDA Przynajmniej sie temat zrobil...Zyczliwszy?xP
Jaki z tego moral? Nie czytajcie CDA to bedziecie zyczliwsi!!!
stary 22-12-2004, 20:51   #69
Zielevitz
Użytkownik Forum

Zielevitz's Avatar

Data dołączenia: 16 07 2004

Domyślny

Cytuj:
@Zielevitz-lama plx? Czy to, ze komus sie nie podoba opko/czasopismo/obrazek/film od razu znaczy ze sam umialby zrobic lepszy? Najgorszy argument jakiego mozna uzyc. Kazdy ma prawo do wlasnej opinii...
ekhm.. chodziło mi o to że gościu to chyba pisze z zasady że CDA TO GÓWNO!!! a nie dlatego że tak sądzi - wypowiedzi antyfanów ą na niskim poziomie i jedna na milion ma jakeiś argumenty - przeczytaj to co on napisał, to standardowa gadka antyfanów "cda to gówno, nie umieją pisać recenzji, obrażają czytelników" itd. itp. Kurna goście sie męczą za całkiem niewielką kase (chyba standardowi redaktorzy nie dostają nawet 1100 zł/miech) wydają najlepsze w sumie (najwięcej ludzi kupuje) czasopismo o grach w polsce a tu pisze jakis typ takie teksty - ręce, nogi i inne członki opadają. Jak gościowi tak łatwo jechać ich prace to niech wyda sobie własne czasopismo - ciekawe jak zareaguje jak zobaczy "eee tam kurna xxx lepsze a to to gówno, recenzje cienkie itd." pewnie powie "ćwok sie nie zna" a tutaj kurde wielki szef forum i myśli pewnie że jak bluzga na CDA to jest wielki.
Zielevitz jest offline  
stary 22-01-2005, 14:04   #70
Dowizul z Inferny
Użytkownik Forum

Dowizul z Inferny's Avatar

Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: Ostrów Wlkp.

Dowizul z Inferny ma numer GG 3923320
Domyślny

CDA jest niezle dzial BONUS (na plycie) i na luzie (w gazecie) ale ich testy gier sa do du.. do niczego

Dowizul z Inferny jest offline  
stary 22-01-2005, 14:49   #71
roland
Użytkownik Forum

roland's Avatar

Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P

roland ma numer GG 2839234
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rinseregion
prosze o to argumenty, ale po co mam je pisac, skoro ludzie juz wczesniej o nich pisali?
1). Komercja
2). duzo reklam.
3). nie ciekawe recenjze.
4). action redaction ostatnio nie smieszy mnie
5). Smuggler kiedys byl fajny, a teraz nie.
6). Cena n/c...
7). Ale za to, twoim postem mnie rozbawiles, bo widac ze wiekszosc ludzi na tym forum jest w takzwanym "intelektualnym korycie"...
1.No tka, rządzi Metro(taka gazetka, darmowa, rozdają ją koło mojej szkoł)
2. Na tibi.pl tez jest dużo reklam, a tobie to nie przeszkadza
3. Nie podoba się- nie kupuj.
4. To nie czytaj+patrz wyżej(pozatym słowniczek antyfana. "Nie śmieszy mnie to"- Bo nie zrozumiesz niczego lepszego niż "przychodzi baba do lekarza")
5. Ty kiedyś byłeś niefajny, teraz tez...
6. Patrz punkt "3".
7. Akurat on pisałdobrze- Ty źle, ale tak to bywa... Debila rozpoznaje się po tym, że we wszystkich widzi debili...(i wszystko bo bawi)
tak w tej pierwszej..."
roland jest offline  
stary 22-01-2005, 15:34   #72
Matheous
Użytkownik Forum

Matheous's Avatar

Domyślny

@roland-ty tez w kazdym widzisz debili... Domysl sie co sugeruje.
@topic-wg mnie gazetka powinna byc dobra jako gazeta, a nie dobra jako CD. CD powinien byc dodatkiem, a nie glowna czescia gazety!!! A tu w kazdej gazecie po 5 CDkow z cool-grami, a recenzje takie ze pozal sie Boze. Sigh:/
stary 22-01-2005, 15:35   #73
Bambuko
Użytkownik Forum

Bambuko's Avatar

Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy

Stan: Niegrający
Domyślny

Roland, jeśli ktoś mówi co się nie mu nie podoba, to stwierdzenie, że mu się nie podoba nie jest kontrargumentem;] Co do Metra to koło mojej szkoły też rozdają;]
stary 13-10-2005, 20:42   #74
Czesky
Guest

Domyślny

Cd-action nie kupuję już od ok. 2 lat. Tak więc nie będę się wypowiadał na temat obecnej formy czasopisma. Powiem tylko, że mi osobiście czasopismo podobało się, a to za sprawą mocnego jak dla mnie argumentu, mianowicie chodzi o "Action Mag". Magazyn internetowy znajdującej się na jednej z płytek w "Cd-action". Powiem szczerze, że "Action Mag" przypadł mi do gustu. Wiele artykułów, w większości prezentujących bardzo dobry poziom, do tego kąciki(w tym filmowy, muzyczny). Mógłbym wymieniać jeszcze wiele, ale to nie ma sensu, najlepiej zobaczyć i samemu ocenić.
Magazyn ten czytuję do dziś, pisma zaś nie. Z powodu braku funduszy na tego typu rzeczy,a po drugie "Action Mag-a" mogę sobie spokojnie ściągnąć z internetu. Wiem, że takich magazynów jest w internecie wiele, ale ten jest dla mnie jakiś sczególny, sam nie potrafię tego określić. Wiem, że opisałem tylko jeden element składający się na czasopismo, ale jak już pisałem, "Cd-action" już od dawna nie czytam, więc nie będę oceniał czegoś, co na pewno się zmieniło a czego ja już dawno nie widziałem(recenzje itp.). Pozdrawiam

stary 14-10-2005, 12:43   #75
Kubek
Użytkownik Forum

Kubek's Avatar

Data dołączenia: 12 09 2004
Lokacja: Układ słoneczny-Ziemia-Europa- Polska-Dom-Krzesło przed komputerem

Stan: Na emeryturze
Kubek ma numer GG 5950951
Domyślny

Ehh archeolodzy....

Ragnarok miecie ooooo... Feel teh powar of the misteri egg ;P
Kubek jest offline  
stary 15-10-2005, 17:55   #76
Shanhaevel
Użytkownik Forum

Shanhaevel's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las

Shanhaevel ma numer GG dam na pw.
Domyślny

@up
Z drugiej strony odgrzebał fajny temat...

@down
Co masz do Smugglera? -.-

Ostatnio edytowany przez Shanhaevel - 15-10-2005 o 22:36.
Shanhaevel jest offline  
stary 15-10-2005, 22:29   #77
Grzello Masterro
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 07 2005
Lokacja: Sandomierz

Stan: Na emeryturze
Świat: Harmonia
Grzello Masterro ma numer GG 2919609
Domyślny Hmmm ... :P

Ja sądzę że ten kolo co odpisuje na listy (na końcu gazety) jest całkowicie porombany Gazetka całkiem loozacka ale cóż ... on poniża.
stary 16-10-2005, 10:01   #78
Adrian15
Użytkownik forum

Adrian15's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2005

Stan: Początkujący
Imię: Dhorgin
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Berylia
Poziom: 3
Skille: 13/10
Adrian15 ma numer GG 8868321
Domyślny

Nie czytałem całego topicu ale:
1.Cd-action z DVD kosztuje 14.50 teraz
2.Mówicie, że inne pisma były kultowe świetne itp. Skoro takie były, to czemu ich już nie ma?
3.W ostatnim numerze dali F:Tactics
4.Czesto dają premiery (polskie) gier.
5.Świetne teksty, nie to jakieś nudne pisanie ala Komputer Świat.

To tyle CDA The Best
Adrian15 jest offline  
stary 16-10-2005, 18:40   #79
Humak
Użytkownik Forum

Humak's Avatar

Data dołączenia: 30 08 2005

Stan: Aktywny gracz
Domyślny hrhrhrhr

Blózgó blózgó nie mam muzgó !

Z antyfanami nie ma sensu rozmowa na temat CDA. Oni nigdy nie dadzą za wygraną ...
stary 16-10-2005, 19:18   #80
Vanhelsen
Użyszkodnik

Vanhelsen's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau

Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
Vanhelsen ma numer GG 2690575
Domyślny Komentatorium :)

@Bruenor
Cytuj:
CD-ACTION to moim zdaniem G****!!!!!!
Nie ma to jak niezbite argumenty...
Cytuj:
Na grach się nie znają, dają płyty z bzdurami, a jak czytam ten debilny dział z listami to mi sie chce żygać!!!!!
Sudeki, Fallout, WarCraft II, Deus Ex, Gunlok, Homeworld... no dosłownie same bzdury AR to już sprawa gustu, mi tam pasuje.
Cytuj:
Ci goście robią se jaja ze wszystkich co do nich piszą, a jeżeli ktoś chce jakiś porad wyśmiewają go!!!
Jak ktoś szuka pliku OpenGL***** to im się nie dziwie... to nie jest kącik porad Pani Domu by musieli poradzać, od porad masz fora i inne czasopisma o tematyce komputerowej, technicznej.
Cytuj:
STAWIAJĄ KANGURA KAO NAD FALLOUTEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie powinineś porównywać gier z dwóch różnych gatunków... to tak jak by stawiać obok siebie GTA:SA i Cheesmaster 10th. Cheesmaster miało 10, GTA nie... było wiele skarg, że jakiś shitzior ma 10 a qltowe GTA nie... ale co z tego, że Cheesmaster jest najlepszą grą w swym gatunku? He?
Cytuj:
Jedynym dobrym pismem jest SGK, czyli ŚWIAT GIER KOMPUTEROWYCH!!!!!!!
Jest, a raczej z tego co mi wiadomo BYŁO, bo nie wiem czemu przerwali pisać!!!!!!
A ja wiem... bo upadło... nie miało czytelników... nie opłacało im się... kiedyś kupiłem dwa numery, ale niestety, dla ciebie, CDA jest lepsze... jest, a ŚWG nie ma... niestety

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez [b
Rinseregion[/b]]prosze o to argumenty, ale po co mam je pisac, skoro ludzie juz wczesniej o nich pisali?
1). Komercja
2). duzo reklam.
3). nie ciekawe recenjze.
4). action redaction ostatnio nie smieszy mnie
5). Smuggler kiedys byl fajny, a teraz nie.
6). Cena n/c...
7). Ale za to, twoim postem mnie rozbawiles, bo widac ze wiekszosc ludzi na tym forum jest w takzwanym "intelektualnym korycie"...
1, 2) CDA to nie TV Trwam/Radio M. by utrzymywać się z dobrowolnych datków całych zastępów staruszek... z czegoś musi zarabiac, licencja na wypuszczenie na cover cd wielu gier tania nie jest...
3, 4, 5) Tu się nie czepiam, twój gust
6) 15zł za 180 stron + DVD to dużo?
Cytuj:
Z antyfanami nie ma sensu rozmowa na temat CDA. Oni nigdy nie dadzą za wygraną ...
To po części jak z konsolowcami Przykład? Listy PSFana w dwóch ostatnich numerach

Vanhelsen jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania