|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Lokacja: Kołobrzeg
![]() |
![]() Fajnie ze powstaly nowe swiaty ale ja i tak nie zminie serva bo Azura jest moim zdaniem jednym z najlepszych serverów
Więc żyrze wam duzych leveli na Nowych serverach Powodzenia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To Mój pierwszy post wiem ze gupi ale bede nad tym pracowal ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 12 2004
|
![]() Co ty w ogole Assasin *******isz?!?!?!
Wlasnie to ty jestes noobem i nie powinienes grac w tibie. Brabo, Primavero Tu'riel, Kavos Skydiver i reszta Brazylijczykow to kolesie, ktorzy zrobili takie lv o ktorych ty mozesz sobie pomarzyc. Wlasnie dlatego jestem najbardziej nie lubianym Polakiem na Aurerze, bo trzymam ze Szwedami, ktorzy walcza zawsze do konca i nie pytaja sie dlaczego maja walczyc. A wlasnie Polacy to w wiekszosci ****y, ktore tylko UH potrafia robic i eqp kupowac... |
![]() |
![]() |
#64 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
To ten sam brabo ktory po 2-3 tygodniach od powstania mythery dostal bana za account sharing bo byl przez ten czas 24/7 online. Od save do save. Wiem bo gralem wtedy, mialem go na vip liscie specjalnie zeby widziec ile byl online(moi kumple tez). I zawsze kiedy ja, albo ktorys z moich kolegow byl online - brabo tez byl online. To jest tez ten sam brabo ktory jest teraz banished until deletion z powodu account sharing. Dla mnie byl, jest i bedzie nikim. Co to za sztuka osiagnac duzy poziom jak sie gra w kilka osob? To ma byc legenda? Jesli niektorzy go postrzegaja za legende to znaczy ze spolecznosc tibijska juz calkiem zeszla na psy. |
|
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2004
Lokacja: Poznań
Stan: Na Emeryturze
Imię: Miszczu Matikx
Profesja: Druid
Świat: Refugia
Poziom: 23
Skille: 15/21
Poziom mag.: 28
![]() |
![]() Jamera is arte=Jamera jest z rodzino arte=BR i jeszcze raz br!!!!! anty reklama (kazdy ma swoje opinie).
![]() Arcania is full=Arcania jest przepelniona za duzo wiary i wysze lagi za tym idą. -------------------------------------------------------------------------- Fuck tibia chyba niegram bo niema ani do wyboru ani do kolory ![]() ![]()
#66 |
Guest
|
![]() Na Jamerze z tymi Arte i innymi brazylianami co po angielsku nawet nie umieją to sie można usr**. Niemniej jednak to całkiem ciekawy serv, raczej niema wojen i jesli komuś pasuje bulić brazolom daninę to się nawet da grać. Myślałem z kumplem zeby przenieść się na Pandorie, ale czytałem ze tam z kolei wojna ze szwedami na całego. Ehhh.... niestety polska braci, zaden serv nie bedzie nasz. Brazole i szwedy rządzą, i tak już zostanie, bo może i nas dużo, ale z levelami to słabiutko.... a czemu? Ano pokażcie mi polaka z PACC.... ilu jest na 100? 3,4?
|