Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Fora główne > Niusy

Notki

Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 13-01-2005, 18:18   #61
Musashi
Użytkownik forum

Musashi's Avatar

Data dołączenia: 11 01 2005
Lokacja: Sosnowiec

Musashi ma numer GG 4032229
Brak ikony

Ja sobie gram na Jamerze jest spox
Moga byc tylko problemy z ta brazylijska rodzina
Arte ale damy rade kto moze niech wbija naserver treba dorzo polakow na wojne
Musashi jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 14-01-2005, 20:48   #62
zAkLiNacZ
Użytkownik Forum

zAkLiNacZ's Avatar

Data dołączenia: 09 01 2005
Lokacja: Kołobrzeg

zAkLiNacZ ma numer GG 7867041
Domyślny NOwe światy :P

Fajnie ze powstaly nowe swiaty ale ja i tak nie zminie serva bo Azura jest moim zdaniem jednym z najlepszych serverów

Więc żyrze wam duzych leveli na Nowych serverach

Powodzenia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To Mój pierwszy post wiem ze gupi ale bede nad tym pracowal
zAkLiNacZ jest offline  
stary 10-02-2005, 15:28   #63
Ice^Cube
Użytkownik forum

Data dołączenia: 11 12 2004

Domyślny

Co ty w ogole Assasin *******isz?!?!?!
Wlasnie to ty jestes noobem i nie powinienes grac w tibie.
Brabo, Primavero Tu'riel, Kavos Skydiver i reszta Brazylijczykow to kolesie, ktorzy zrobili takie lv o ktorych ty mozesz sobie pomarzyc.
Wlasnie dlatego jestem najbardziej nie lubianym Polakiem na Aurerze, bo trzymam ze Szwedami, ktorzy walcza zawsze do konca i nie pytaja sie dlaczego maja walczyc. A wlasnie Polacy to w wiekszosci ****y, ktore tylko UH potrafia robic i eqp kupowac...
Ice^Cube jest offline  
stary 10-02-2005, 22:44   #64
Dr. Omader
Administrator

Dr. Omader's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ice^Cube
Brabo, Primavero Tu'riel, Kavos Skydiver i reszta Brazylijczykow to kolesie, ktorzy zrobili takie lv o ktorych ty mozesz sobie pomarzyc.
Nie nazwalbym Braba "kims", bo po pierwsze brabo to kilka osob, a po drugie tylko jedna osoba nim grajaca potrafila sie po angielsku porozumiewac.
To ten sam brabo ktory po 2-3 tygodniach od powstania mythery dostal bana za account sharing bo byl przez ten czas 24/7 online. Od save do save. Wiem bo gralem wtedy, mialem go na vip liscie specjalnie zeby widziec ile byl online(moi kumple tez). I zawsze kiedy ja, albo ktorys z moich kolegow byl online - brabo tez byl online.
To jest tez ten sam brabo ktory jest teraz banished until deletion z powodu account sharing.

Dla mnie byl, jest i bedzie nikim. Co to za sztuka osiagnac duzy poziom jak sie gra w kilka osob? To ma byc legenda? Jesli niektorzy go postrzegaja za legende to znaczy ze spolecznosc tibijska juz calkiem zeszla na psy.
Dr. Omader jest offline  
stary 11-02-2005, 20:16   #65
Mateusz the vampire
Użytkownik Forum

Mateusz the vampire's Avatar

Data dołączenia: 16 11 2004
Lokacja: Poznań

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
Świat: Refugia
Poziom: 23
Skille: 15/21
Poziom mag.: 28
Mateusz the vampire ma numer GG 6432046
Evul Moja opinia

Jamera is arte=Jamera jest z rodzino arte=BR i jeszcze raz br!!!!! anty reklama (kazdy ma swoje opinie).
Arcania is full=Arcania jest przepelniona za duzo wiary i wysze lagi za tym idą.
--------------------------------------------------------------------------
Fuck tibia chyba niegram bo niema ani do wyboru ani do kolory :lol:

Ja mam Pac'c'a co tak capie? A to ja tak capie za długo siedze w tibii i w ogóle ;]
Mateusz the vampire jest offline  
stary 20-02-2005, 22:21   #66
Ozyrys
Guest

Domyślny Arte....

Na Jamerze z tymi Arte i innymi brazylianami co po angielsku nawet nie umieją to sie można usr**. Niemniej jednak to całkiem ciekawy serv, raczej niema wojen i jesli komuś pasuje bulić brazolom daninę to się nawet da grać. Myślałem z kumplem zeby przenieść się na Pandorie, ale czytałem ze tam z kolei wojna ze szwedami na całego. Ehhh.... niestety polska braci, zaden serv nie bedzie nasz. Brazole i szwedy rządzą, i tak już zostanie, bo może i nas dużo, ale z levelami to słabiutko.... a czemu? Ano pokażcie mi polaka z PACC.... ilu jest na 100? 3,4?

Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania