![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
|
![]() moje typy :
- Duch Niespokojny - ogolnie ogarniety i niekonfliktowy koles.. i ma duza wiedze.. - Koszyk - widac ze normalny koles, robi w supporcie i na moje nadaje sie na moda. |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
Stan: Niegrający
|
![]() Z ciekawości zapytam;
a ile Ty masz lat? Kiedy ludzie zrozumieją, że to nie wiek się liczy... eh (pomijając sytuacje z Disseny udającą "emocunt", Drom nam wtedy całą zabawę zepsuł podając informację, że to jest to samo IP :/). Domyślam się, że tu nie tylko chodzi o moderację, lecz o sam fakt współpracy z jakąkolwiek stroną internetową. |
![]() |
![]() |
#63 | |||
Frequenter
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Btw. Wybory do 29 marca, zdążysz przed egzaminem ![]() @down Dawaj :S
Masz kartę kredytową/debetową lub konto na Paypalu? Chcesz za darmo dostać iPhona, Xboxa, PS 3 czy najnowszą Nokię? KLIKNIJ TUTAJ! To nic nie kosztuje, a działa! Strona jest wypłacalna! Wszystko o gildiach Wszystko o staminie Ostatnio edytowany przez piternet - 23-03-2009 o 22:59. |
|||
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() Ja jestem za tym zeby ta 12 została modem!!!! Ma moj oficjalny głos!!!!!
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
#68 |
BadBoy
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: unknown
Wpisy bloga: 2
Świat: PL
![]() |
![]() Te fora nieistniejące to pewnie ich fora albo ich kolegów. Założyli, nie wypaliło i usunęli... nooo ale moderator był nie
![]() Oszzz ja tez mam tak napisane ![]()
![]() |
#69 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
Pozatym co jest zlego w jej podaniu? I tak modkowie beda wybierac ludzi na stanowisko, a nie ty... Kolejny inteligent sie znalazl... |
|
![]() |
![]() |
#70 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Tiaa i tak "koleżanka 6 klasa podstawówki" ma większe szanse od niektórych z nas, ot na przykład takiego Łysego pedała.
#71 | |
Słitaśny Krulik
|
![]() @piternet
*Gryz* *Gryz* @Drunk Dzieki, poprawiles mi humor. ![]() @Kolbas Moj tez. Cytuj:
@down Dobra panie marudo, prawie wszyscy. Pasuje? Ostatnio edytowany przez Vasudanin - 24-03-2009 o 14:02. |
|
![]() |
![]() |
#72 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
@up Od razu lepiej! ![]() Ostatnio edytowany przez Rybzor - 24-03-2009 o 14:11. |
|
![]() |
![]() |
#73 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2007
Lokacja: Rzeszów
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
Chodzilo mi o doswiadczenie pracy itd itp. moj wiek 15. Aaa coo ! Aczkolwiek jak juz ktos podal "12, rocznikowo 13" "nie gram juz w tibie" "po egzaminie bedzie czas" Nie za bardzo przekonujace argumenty, nie chodzi mi ze cos do niej mam czy inne kijki, tylko o to ze wg. mnie wygra ktos starszy z pewnym bagażem doswiadczen czy inne kijki... ni ewiem co tam mody biora pod uwage. Nie chcialem zrobic wjazdu czy cos takiego zeby zaraz nie bylo. Nie oceniam po wieku becouse sam jestem mlodym czlowiekiem. Widac, zle mnie zrozumeiliscie ^^ @topic Niech wygra lepszy i ch*j ^^ |
|
![]() |
![]() |
#74 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() Imo podania to tylko formalność.To nie support, że daje się szanse, tu trzeba być człeka pewnym.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
#75 | |
Zbanowany
|
![]() Chciałem napisać idiotyczne podanie, ale widzę że ktoś mnie uprzedził..
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Z nienacka.
Wpisy bloga: 9
Profesja: Rookstayer
Świat: Titania
|
![]() Ileż dyskusji na mój temat... i mojego wieku.
A co do moderowania na forach nie istniejących, ja na przykład moderowałam na forum mojego kolegi, ale kolega zaczął je zaniedbywać. Moderowałam też kiedyś na forum szkoły, ale zrezygnowałam...
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dużo jest lizodupów, więc mają w czym wybierać.
#79 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() Dziewczyno ty masz juz tutaj fanów =)
Ale do M&A threat nie zachodzi, zbyt duzo pedobearow tam jest xD Ja musze ją miec na pozycji modka! Taka maskotka milusia xD
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
#80 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() @kołbaś
Tutaj też loli wprowadzimy? =o @Topic Disseny na moda, przeszła by do historii jako najmłodszy moderator (chyba). :d